Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem is ezzel a hibával dobott ki pb-s szeróról ugyanis megcsináltam program segítségével 1 perc alatt az 55rangot.
de mivel frissült a pb, azonnal észrevette hogy progival csináltam meg a rangomat.
azóta letöltöttem a legujabb verzióját a ranghekkelõsnek és mostmár mûködik rendesen 😊
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
rákerestem erre a dll file-ra és valóban dobott ki pár fórumot ahol azt ecsetelgetik, hogy mennyire tök jó ez a cucc és hogy az Feket kell csak nyomkodni és jétszik magától a gép..biztos tök jó lehet így játszani, meg ettõl lesz igazán skilles az ember..na ja..gyász<#confused>#confused>
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Folyamatosan streamel a game-violation.org-al, sõt kfa vmi elit user státuszt szerzett, így nem csak felfelé küld adatokat a szerver, hanem visszafelé is jönnek a frissítések automatikusan a pb configba és a banlistába.
Itt egy példa:
Szerónk megfogta a srácot ezzel:
<05.19.2008 19:54:41>05.19.2008 19:54:41> VIOLATION (MD5TOOL) #9002: Pr3no (slot #11) MD5Tool Mismatch: deceptivegames.dll (len=2048) <4317baf17922f2ffc7e8b52f5672fbe4(VALID) 84.3.119.23:28960>4317baf17922f2ffc7e8b52f5672fbe4(VALID) 84.3.119.23:28960>
A GV banlistába gondolom némi ellenõrzés után felkerült, majd az atuomatán visszaküldte a mi szerverünk banlistájába:
<05.20.2008 21:09:54>05.20.2008 21:09:54> 4317baf17922f2ffc7e8b52f5672fbe4 "Pr3no" "84.3.119.23" log:
És a gyermek már nem is tud feljönni, és ehhez semmiféle emberi beavatkozás sem kellett.
Fórumban már kérdezte is, hogy miért van banolva, hiszen semmit sem csinált. Viszont az érdekes, hogy a dll-re keresve néhány hax oldal jön elõ...
Üdv!
KL
Ricsa'rd: Origi és nem origi közt váltani rconnal nem tudsz, azt a szolgáltató/szervertulaj tud, illetve te is, ha a szolgáltatónak van vmilyen webadmin felülete, ahol egyszerûen át lehet állítani.
Sarapetike: Mi háromféle keresõben értük el, hogy látszódjon a szerver.
ASE: mivel már nem fejlesztik, a legtöbb szûrõ _location alapján keres. Ez Hun, vagy Hungary legyen, úgy megtalálja.
Cod4 belsõ keresõ: itt figyelj arra, hogy a szûrési lehetõségeknél kapcsold be a mod-ot is!!!(ezt én elõször nem vettem észre) Ha alap configgal látszik, a másikkal nem, ez is lehet gond.
Xfire: A miénk sem látszott, de az xfire faq-ban azt írták, hogy felkerül egy szeró az összes szerver listára, ha többen xfire-en keresztül kapcsolódnak rá, és jónak bizonyul. Na szóval egypáran onnan mentünk egy darabig, most már látszik.
Ha így sem mûködik egyiken sem, akkor még van pár szerverbeállítás.
Ez így legyen: set sv_gamespy "1"
Meg a master serverek is jók legyenek. Ez valószínû a szolgáltató által már jól van beállítva.
KL
MJ rulz Pink Team The Only One
Lenne egy kérdésem:
Tudom már feltették páran, el is olvastam a válaszokat, de nem leltem megoldást...
Vistát használok és nem megoldott az XP -re visszatérés lehet ez lesz a vesztem... Szóval a lényeg hogy multiban megy faszányosan a dolog de az sp nem óhajt elindulni pedig jó lenne végigjátszani újra...
Ugyan a a hiba mint másoknál mp ben csak nekem nem oldja meg a hang beállítások módosítása.. 😞
Ha van megoldás nagyon szépen megköszönném!
a pam modban 2 db cfg van az egyik a default_server .cfg a másik a szolgáltató által elhejezzet cfg ami csak annyit tartalmaz "exec default_server.cfg ha a szolgáltato által elhelyezett cfg kiveszem azonnal jó és látja a keresö a szervert deee!!! akkor a pam beállitások nem müködnek 😞 ezért kérdeztem a surakis kollégákat mert az öö pamos szerverüket látja a keresö és a beállitások is hasonloak ha valaki tud nekem valami megoldást azt nagyon megköszönöm 😊
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Én ebben a témában Boron Power-t ajánlom, õk nemrég üzemeltek be egy PAM-os szervert.
De akkor kérdezzük is meg õt: Boron, A lenti problémára van megoldásod? Vagy az enyémre?
\"Heroes never die. They just reload.\"
Jason Hunter: A szerver verziójától függ csak, azt a szerverkeresõben látod. Minden mást letölt automatikusan.
Rockker Rocky: Nem valószínû, inkább próbálkozz a warez topicban fentebb.
Csadam: 195.56.77.22:28966
Viktorr: Ha egy piros Warning feliratot is látsz a punkbuster valószínûleg bannolta a szervert, ha nem lehet gond a neteddel is, vagy VGA driver probléma, ebben az esetben frissítsd.
Rocky
Mitõl lehet az,hogy netes játék közben kb 10 perc játék után a játék 5 másodpercenként belassul fél másodpercre?
Elöre is köözi.
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Rocky
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Csak béta változat létezik? Kiakarom probálni!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A másik oldala viszont, ha nem tiltanak egy szerveren semmit, akkor minden belefér, maximum gyorsan beleun az ember, és keres egy normális szervert /már ha talál/.
csak leírtam hogy mi most a leg noobabb fegyver nálam.
amúgy G3 a favorit. meg persze a d.eagle.
ricsi. pont azért tök üres, mert el van hanyagolva, tegnap felmentem, nem volt hc, nem volt spawn idõ, váltogatta a hq helyeket, magyarul semmi se volt beállítva. nem csoda ha senki se jár.
déluán beállítom.
MJ rulz Pink Team The Only One
pl szerver név átváltás:
sets sv_hostname "szervernév"
ezt kiadhatod játékon belülrõ is rcon-al, vagy ASE-ból az f8-al elõjövõ kisablakban, / és rcon nélkül
KL
Map rotation:
Convoy-koth , Bloc-sab , Backlot-koth , Crossfire-sab , Crash-koth , Citystreets-sab , Farm-koth , Overgrown-sab , Strike-koth , Pipeline-sab , Vacant-koth
HQ beállítások:
Score limit:1000 , Time limit:60 , Rounds to win:1 , Auto destroy time:180 , HQ's spawn time:5 , HQ mode:1 , HQ capture/destroy time:30 , Defender/attacker spawn delay:5/45 , Player respawn time:5
Sab beállítások:
Score limit:3 , Time limit:60 , Bomb timer:60 , Bomb plant time:10 , Bomb defuse time:10 , Player respawn time:10
Basic settings:
Spectate:Team only , Sprint time:5 , Health reg. time:5 , Max. health:100 , Suicide spawn delay:10 , Killcam:Yes , Hardcore:Yes , Frendly fire: Team mates , Teamkiller spawn delay:30 , Kick teamkillers after:5 kills , Objective icons:Yes , Team death icons:Yes , Team balance:Yes
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És úgy általában mindenkinek:
Van olyan adminprogram amivel szervernevet, original-állításokat, és hasonló komolyabb beállításokat lehet eszközölni, vagy ezt csak a szerver üzemeltetõje tudja megtenni?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
De úgy látom stabilan beállt a tábor. <#eljen>#eljen>
Ez volt az eredeti tervem is.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Csuszinak kösz az eddigi délelõtti szervermegtöltési tevékenységéért is 😄
KL
sajnálom hogy ugy elhanyagoltátok, igy mindenki el is felejtette gyorsan 😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"