Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

md5 tools nem biztos hogy bot.

engem is ezzel a hibával dobott ki pb-s szeróról ugyanis megcsináltam program segítségével 1 perc alatt az 55rangot.

de mivel frissült a pb, azonnal észrevette hogy progival csináltam meg a rangomat.
azóta letöltöttem a legujabb verzióját a ranghekkelõsnek és mostmár mûködik rendesen 😊

heló!a probllémám a köv: mp-be elíndítom a gammát,játszok simán.kilépek,visszalépek és elkezd akadni nagyon! csak xp restart oldja meg a problémát.vista alatt nincs problémám ezzel.valakinek ismerõs ez a jelenség?

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

Boron Power
kfa talált is a csitrõl egy videot, de nem linkelem be, mert ez egy szimpla pb-vel ellátott szerveren még tuti nem bukna le, nálunk is az md5tools ellenõrzés fogta meg.(ez ugye alapból nincs, ha csak simán bekapcsolod a pb-t)

igen vannak pofátlanul "jópofa" emberek akik úgy csinálnak mintha...

rákerestem erre a dll file-ra és valóban dobott ki pár fórumot ahol azt ecsetelgetik, hogy mennyire tök jó ez a cucc és hogy az Feket kell csak nyomkodni és jétszik magától a gép..biztos tök jó lehet így játszani, meg ettõl lesz igazán skilles az ember..na ja..gyász<#confused>

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

Boron Power
Faxán mûködik a szeró punkbuster beállítása.
Folyamatosan streamel a game-violation.org-al, sõt kfa vmi elit user státuszt szerzett, így nem csak felfelé küld adatokat a szerver, hanem visszafelé is jönnek a frissítések automatikusan a pb configba és a banlistába.

Itt egy példa:

Szerónk megfogta a srácot ezzel:

<05.19.2008 19:54:41> VIOLATION (MD5TOOL) #9002: Pr3no (slot #11) MD5Tool Mismatch: deceptivegames.dll (len=2048) <4317baf17922f2ffc7e8b52f5672fbe4(VALID) 84.3.119.23:28960>

A GV banlistába gondolom némi ellenõrzés után felkerült, majd az atuomatán visszaküldte a mi szerverünk banlistájába:
<05.20.2008 21:09:54> 4317baf17922f2ffc7e8b52f5672fbe4 "Pr3no" "84.3.119.23" log:

És a gyermek már nem is tud feljönni, és ehhez semmiféle emberi beavatkozás sem kellett.

Fórumban már kérdezte is, hogy miért van banolva, hiszen semmit sem csinált. Viszont az érdekes, hogy a dll-re keresve néhány hax oldal jön elõ...

Üdv!

KL

Boron Power
Hi!

Ricsa'rd: Origi és nem origi közt váltani rconnal nem tudsz, azt a szolgáltató/szervertulaj tud, illetve te is, ha a szolgáltatónak van vmilyen webadmin felülete, ahol egyszerûen át lehet állítani.

Sarapetike: Mi háromféle keresõben értük el, hogy látszódjon a szerver.

ASE: mivel már nem fejlesztik, a legtöbb szûrõ _location alapján keres. Ez Hun, vagy Hungary legyen, úgy megtalálja.

Cod4 belsõ keresõ: itt figyelj arra, hogy a szûrési lehetõségeknél kapcsold be a mod-ot is!!!(ezt én elõször nem vettem észre) Ha alap configgal látszik, a másikkal nem, ez is lehet gond.

Xfire: A miénk sem látszott, de az xfire faq-ban azt írták, hogy felkerül egy szeró az összes szerver listára, ha többen xfire-en keresztül kapcsolódnak rá, és jónak bizonyul. Na szóval egypáran onnan mentünk egy darabig, most már látszik.

Ha így sem mûködik egyiken sem, akkor még van pár szerverbeállítás.
Ez így legyen: set sv_gamespy "1"
Meg a master serverek is jók legyenek. Ez valószínû a szolgáltató által már jól van beállítva.

KL

azért ne keseredj el 😊

csuszi
már semmi se a régi. hajnal 1:23kor nemtok wart leszervezni...milyen világ ez?

MJ rulz Pink Team The Only One

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
Tudom már feltették páran, el is olvastam a válaszokat, de nem leltem megoldást...

Vistát használok és nem megoldott az XP -re visszatérés lehet ez lesz a vesztem... Szóval a lényeg hogy multiban megy faszányosan a dolog de az sp nem óhajt elindulni pedig jó lenne végigjátszani újra...
Ugyan a a hiba mint másoknál mp ben csak nekem nem oldja meg a hang beállítások módosítása.. 😞

Ha van megoldás nagyon szépen megköszönném!
Dick Riddick
Akkor semmit. Próbáld a VGA drivert.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Kössz!Most voltam fenn 3 mappot, ahol erõteljes visszafejlõdést vettem észre. Éleslõszert a mai estére nem sokat kaptam, 10-bõl 8 csak riasztó volt.

Viktorr
Nincs semmi,miért az mit jelent?

Dick Riddick
Mikor belassul, balszélen nincs piros figyelmeztetés?

Viktorr
Hello,sajnos ez nem net hiba,de valószínû inkább,hogy vírus..😞

Sarapetike
na ez az hiába rakom be az ipt a szerverkeresöbe akkorsem látja (elbandi féle ) az xfire sem látja ha kiveszem a pam modot akkor jó !!
a pam modban 2 db cfg van az egyik a default_server .cfg a másik a szolgáltató által elhejezzet cfg ami csak annyit tartalmaz "exec default_server.cfg ha a szolgáltato által elhelyezett cfg kiveszem azonnal jó és látja a keresö a szervert deee!!! akkor a pam beállitások nem müködnek 😞 ezért kérdeztem a surakis kollégákat mert az öö pamos szerverüket látja a keresö és a beállitások is hasonloak ha valaki tud nekem valami megoldást azt nagyon megköszönöm 😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Morfi
Szerintem Õ sem fog tudni, max azt mondja hogy azt a szolgáltatóval beszéld meg. Mert tény és való van mikor vagy a szolgáltató hibájából vagy más egyéb okból nem publikus ip címen mennek a szerverek. Nekünk is volt ilyen problémánk az fgc klánnál, de szerencsére már megoldották. Viszont ha valaki már ismeri az ip-t akkor simán berakja a szerverkeresõbe és onnantól addig látja míg épségben vagy a szerverkeresõ.

Dick Riddick
Nincs mit.

Sarapetike
oks kössz

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Dick Riddick
A helyzet az hogy ritkán. Bent van a fórumoldal a könyvjelzõk között, néha lépek át megnézni van-e posta.
Én ebben a témában Boron Power-t ajánlom, õk nemrég üzemeltek be egy PAM-os szervert.

De akkor kérdezzük is meg õt: Boron, A lenti problémára van megoldásod? Vagy az enyémre?

Sarapetike
a privát üziket nem szoktad olvasni ?? na mindegy megkérdezem itt is pam van a szeromkon és valamiért nem látja a szerverkeresö tudnál ebben segiteni ?

Dick Riddick
Szepi: Nem tudom sajnos, azért nézz fel bátran.

Jason Hunter: A szerver verziójától függ csak, azt a szerverkeresõben látod. Minden mást letölt automatikusan.

Rockker Rocky: Nem valószínû, inkább próbálkozz a warez topicban fentebb.

Csadam: 195.56.77.22:28966

Viktorr: Ha egy piros Warning feliratot is látsz a punkbuster valószínûleg bannolta a szervert, ha nem lehet gond a neteddel is, vagy VGA driver probléma, ebben az esetben frissítsd.

nekem is szokott oylan lenni Viktorr az a neted tõl van van mikor rossz a kapcsolat az antennával ami sugározza a netet

Rocky

Viktorr
Hello!
Mitõl lehet az,hogy netes játék közben kb 10 perc játék után a játék 5 másodpercenként belassul fél másodpercre?

csadam
Valaki nemtud adni egy zombi modu server ip?
Elöre is köözi.

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

csõ nem tudná valaki elküldené a profilját??? akinek megvannak az arany fegyverek és 55ös levelen van ??? tegnap elõtt átt vágott a gépemnek és kiirta a COD4em hogy level 1, nem akarok megint az alap fegyverekkel menni és amúgyis a COD2ben megszerettem a MP44est amit itt is sokat szerettem használni. ha valaki tudna segiteni akkor küldje el nekem e-mailban vagy felveszem skypra vagy x-fire ra. a e-mail cimem [email protected]

Rocky

JaSoN HuNTeR
amikor ráakarok joinelni egy szervere és éppen már betöltöt egybõl kidob...DCvel. miét?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
srácok a zombie modhoz mi szükséges? Felkell legyen patchelve a játék? h tudok zombis szervere felmenni?
Csak béta változat létezik? Kiakarom probálni!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

newszepiking
csõ.
éjszaka lesz valami? már hogy játék.<#wow1>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Dick Riddick
És helyesen is teszed. <#eljen>

Pacal17
Sose használok olyan dolgot, ami nincs megengedve a szerveren. Ha rámszólnak a P90 miatt akkor max váltok másra. De ha mondjuk meg van engedve a GL, akkor miért ne használjam? Monjuk kicsit kurva idegesítõ, ha mindenki célzás nélkül csinál magának helit vagy airstrikeot. Na mind1. Ja és a GL-t nem szoktam használni, noob dolog. (csak példaként hoztam fel)

Pacal17
najó kb ugyan ez itt is 😄

Dick Riddick
A PAM fent van a szerveren. Tehát szervernevet bejelentkezés után lehet konzolparancsal változtatni, de Original-nem Original között váltani? Ez még a kérdés.

Dick Riddick
Félre ne érts, nemrég még én is ilyen üzeneteket írtam, de azóta elment a kedvem az efféle cuccoktól. Még haveroktól is rossz néven veszem...
A másik oldala viszont, ha nem tiltanak egy szerveren semmit, akkor minden belefér, maximum gyorsan beleun az ember, és keres egy normális szervert /már ha talál/.

Dick Riddick
Többek között ezért nincs saját szerverem, az elmúlt héten kb. kétszer voltam fent éjszaka zombizni egy-egy órát. Leírtam a beállításokat, ha elállítódik, mindketten ismeritek a helyzetet.

javítom orrvérzésig..nehogy aztán emiatt utáljatok ki <#nyes>

8 órát én sem tolom hétköznap..csak 3at...hétvégén meg ugye tudjuk..orvérzésig, vagy amíg be nem áll a klinikai halál <#szomoru1><#idiota>

Pacal17
hát annyira azért én sem vagyok low, de nem is tolom a játékot minden nap 8 órát és leszek egy tökéletes katona, a való életben pedig nem sok minden.

Pacal17
ki mondta hogy csak P90- nel tolom? XD
csak leírtam hogy mi most a leg noobabb fegyver nálam.
amúgy G3 a favorit. meg persze a d.eagle.

csuszi
nm😄 és egyszer volt csak anyázás, az is elnézést kért. és már a red dotom miatt se lámáznak😊 nagyjából jó a hangulat admin nélkül is😊
ricsi. pont azért tök üres, mert el van hanyagolva, tegnap felmentem, nem volt hc, nem volt spawn idõ, váltogatta a hq helyeket, magyarul semmi se volt beállítva. nem csoda ha senki se jár.
déluán beállítom.

MJ rulz Pink Team The Only One

Boron Power
Azért sok mindehez elég az rcon, de ha pam modot akartok, egyértelmûen kell az ftp.

pl szerver név átváltás:

sets sv_hostname "szervernév"

ezt kiadhatod játékon belülrõ is rcon-al, vagy ASE-ból az f8-al elõjövõ kisablakban, / és rcon nélkül

KL

Dick Riddick
Gyanítottam hogy ilyen választ kapok... <#shakehead>

Dick Riddick
ModernRcon program
Map rotation:
Convoy-koth , Bloc-sab , Backlot-koth , Crossfire-sab , Crash-koth , Citystreets-sab , Farm-koth , Overgrown-sab , Strike-koth , Pipeline-sab , Vacant-koth

HQ beállítások:
Score limit:1000 , Time limit:60 , Rounds to win:1 , Auto destroy time:180 , HQ's spawn time:5 , HQ mode:1 , HQ capture/destroy time:30 , Defender/attacker spawn delay:5/45 , Player respawn time:5

Sab beállítások:
Score limit:3 , Time limit:60 , Bomb timer:60 , Bomb plant time:10 , Bomb defuse time:10 , Player respawn time:10

Basic settings:
Spectate:Team only , Sprint time:5 , Health reg. time:5 , Max. health:100 , Suicide spawn delay:10 , Killcam:Yes , Hardcore:Yes , Frendly fire: Team mates , Teamkiller spawn delay:30 , Kick teamkillers after:5 kills , Objective icons:Yes , Team death icons:Yes , Team balance:Yes

Zomil
ftp elérés kell hozzá, vagyis a szerver üzemeltetöje 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Hát meglátjuk, remélem Fantomas veszi az adást. Ha nem megfenyegetjük hogy ráuszítjuk Juve felügyelõt. <#vigyor>

És úgy általában mindenkinek:

Van olyan adminprogram amivel szervernevet, original-állításokat, és hasonló komolyabb beállításokat lehet eszközölni, vagy ezt csak a szerver üzemeltetõje tudja megtenni?

mNzJean
Írtam a szerver tulajunknam ,hogy állítsa át origirol ,törtre a pamos szervert de eddig nem válaszolt ,úgyhogy én ennél többet nem tudok tenni az ügyben.talán ma megcsinálja,ha meg nem akkor szerintem a másikat kellene erõltetni végül is azon legalább mindíg voltak.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
Hát jó kis szerver lett a tiétek, bár origira álláskor rezgett a léc.
De úgy látom stabilan beállt a tábor. <#eljen>

Dick Riddick
Ne aggódjatok, beindítom a PAM-os SURAKI szervert és OTT kell majd az igazi játékosközönség.
Ez volt az eredeti tervem is.

HD JOHNNIE
Én benne lennék abban, h megtöltsük a suraki HC HQ-t de sosincs senki fent 😞

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Boron Power
Hát járjatok hozzánk 😄

Csuszinak kösz az eddigi délelõtti szervermegtöltési tevékenységéért is 😄

KL

Zomil
hát igen az a hq szerver jó volt némi felhötlen lövöldözésre, a társoság is jó volt 😊

sajnálom hogy ugy elhanyagoltátok, igy mindenki el is felejtette gyorsan 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"