Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
ez mondhatni a net legidegesítõbb vetülete: a névtelenség.
mekkora kuss lenne ha névvel menne a dolog?
istenem... apja helyett apja lennék.
éljenek a nonverbális nevelési eszközök!
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Egyre több a k*cs*g, egyre jobban jellemzõ a sunnyogás, hogy nem vállalja fel amit tett. Nincs tisztelet. Mindenki szarik mindenre.
nem nevelik õket otthon, nem nevelik õket a suliban, nincs sport az oktatásban (ép testben ép lélek - minek az) ennyit lehet tõlük várni.
MJ rulz Pink Team The Only One
nesztek :
http://youtube.com/watch?v=OiIFx2lAAf8
sokáig tart, fárasztó, de megéri.<#buck>#buck>
Átszállás van Szudán felé? Csomagot is vinnék, max. 70 kilót. Elõtte egy építkezésen a sóderbõl válogatok szép köveket meg két zacskó kavicsot, és már indulok is. <#eplus2>#eplus2>
\"Heroes never die. They just reload.\"
nem is tették...
Annak aki védte, idézem egy korábbi hozzászólását:
2008. márc. 10. 19:29 | privát | válasz erre | #21591
huh vazze töltöttem botot az 1.5 höz wááá annyira jó hogy az valami hihetetlen 😄
nyomok neki egy ON-t és valami elképeztõen pörögnek a fejesek mindenki meghal nagyon cool az egész 😄😄😄😄 egyik szerón 500 akat lõttem vele írták hogy noob meg minden hogy hack 😄😄 én meg csak nevettem. 😄😄:
teszem hozzá pb nélkülis szerveren játszottam, ott ugy is mindenki csak, nem véletlenül pb mentes 😄😄😄😄
😄😄😄😄😄😄😄😄:😄
igen buzi fasz noob vagyok de kit érdekel 😄 nagyon LOL az egész 😄
Ilyen kegyetlen jövõképet egy óvodásnak...
vannak dolgok, amivel nem kell szórakozni.
vannak álláspontok, amik védhetetlenek.
ha mégis véded a védhetetlent, akkor azt csakis úgy teheted - mint az alábbi példák is mutatják - hogy nagypofával vigyorogsz, és azt ismételgeted : "és akkor mi van".
ettõl mindannyiunk agya eldurran, és el leszel hajtva a rákba.
ezen meg neked nem kell meglepõdnöd.
ha meg még az arcod is nagy, az aztán nem kicsit tûz az olajra.
ha kipróbáltad, befogod a pofád, letörlöd, és eldugulsz.
a 2. lehetõségrõl pedig annyit: anonim vagy kissügér. megváltoztatod a neved, és élsz tovább.
kissebb arccal.
csak gondolkozzál.
az a lényeg, tudod.
Get a life!
Szerintem pedig aki egyszer csalt az kussolva játszódjon tovább és ne kürtölje tele a fél világot, hogy "héj dejó gyerekek csaltam! Mekkora király vagyok" , ha meg annyira bejött neki ez a csalás dolog akkor meg elõbb utóbb ugyis utoléri õt is a vég és halálrakövezik valami félsivatagos kopár sztyeppén szudán határán..
Ez ellen tenni úgy lehet, hogy veszel egy játékot, és normálisan configurált szerveren játszol.
Az ilyen at16 félék meg szórakozhatnak a hozzá hasonlóak között. Aztán ha jól kicsalta már magát, és röhögött a többiken, vagy elsírta magát, mert a másiknak jobb csítje volt, akkor újra elõveszi a homokozólapátját, és arcán hülye vigyorral újra nekiáll a tegnap abbahagyott várát építeni a kerti homokozóban.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Viszont kövezzetek meg, mert csak 30 percet codoztam tegnap..<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy meg kurva jó volt a bl döntõ 😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Törölje le, felejtse el, ne is gondoljon rá többet.
Játtszon tisztességesen.
Úgyhogy ne várja el senki hogy megértõ legyek.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
kijönnek házhoz mert csaltál és agyonütnek .
na vitázhatunk tõlem éjfélig ezen.
de gondoljatok már bele ;mennyire hülyeség amirõl beszélgetünk, hogy mennyire nincs értelme ennek az egésznek.
már sírok a röhögéstõl.
itt rosszabb mint a katonaságban ( igen most jön a duma; nem is voltál katona, de mi igen ,áh 😄 )
sok ez mára. inkább megtartom magamban az efféle dolgokat , elfáradnak az ujjaim
Plusz ha valaki doppingolt nem fordul a médiához hogy igen, kokszoltam, mi a rossz ebben? Csak röhögök azon aki még nem nyomta!
Arról nem is beszélve hogy inkább mélyen hallgatnia kellene róla.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mégis mit vártál, megveregetjük a vállad?
Félreértés ne essék én nem csaltam, sõt a csítereket se szeretem, de attól még mert egyszer valaki vmi rosszat csinált nem kell leírni egy életre...fõleg ha bevalotta és nem sunyiban csinálta és tisztán látszik hogy nem csal.ha másodszor is csal akkor sztem is zéró tolerancia, de második esély az kell...
de most nem csalok 😄
istenem 😄
ez most olyan mint amikor bemegy valahová egy ember és jól berúg. ez már ALKOHOLISTA!! ALKOHOLISTA! - és mégse
alkoholista aki minden nap részegre vedeli magát , ki nem bír józanodni stb stb.
nade szerintetek alkoholista az elsõ csávó vagy nem?
de nevetséges amirõl itt beszélgetünk minek magyarázkodjak?
(amugy megjegyzem hogy AKKOR én is csaló vagyok, de jó hogy van PB kikerülõ progim juhé)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A többi CSALÓ, csupa nagybetûvel!
AKI NEM AKAR CSITELNI AZ NEM TÖLTI LE !!! érted már ,hülye duma ez ,hogy ki akartam próbálni ,a 10 éves haverjeidat etetheted de itt a szándék a lényeg normális játékosnak eszébe sem jutna ilyen.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
amugy a bannerban lévö szerveren ki lehet probálni a cheateket, oda menjetek nyugodtan
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"