Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
ezaz, álljátok körbe hatan és verjétek félholtra<#eljen>

...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

newszepiking
<#eljen>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

cipóra kéne verni a buci fejét, cipóra haver

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

newszepiking
és az még hagyján hogy sunnyog, de a pofája is nagy.
ez mondhatni a net legidegesítõbb vetülete: a névtelenség.
mekkora kuss lenne ha névvel menne a dolog?

istenem... apja helyett apja lennék.
éljenek a nonverbális nevelési eszközök!

na ezzel minden viccel félretéve tökéletesen egyet értek!

Egyre több a k*cs*g, egyre jobban jellemzõ a sunnyogás, hogy nem vállalja fel amit tett. Nincs tisztelet. Mindenki szarik mindenre.

csuszi
nem vágod a témát. az olyan emberek mellett mint én, még pb se kellene. ez mentalitás kérdése. engem még úgy neveltek (ez az egész codos téma az oktatás csõdje), hogy ha sport közben rólam megy ki a bogyó, akkor nem baszom át a spanokat, akár ezen múlhat a meccs, bemondom hogy az ellené a bogyó. az én korosztályomban ez természetes. az olyanokat mint te, megbaszták volna azu elsõ délután/edzésen.
nem nevelik õket otthon, nem nevelik õket a suliban, nincs sport az oktatásban (ép testben ép lélek - minek az) ennyit lehet tõlük várni.

MJ rulz Pink Team The Only One

akkor lesz két hegyes egy zacskó kavics, meg egy nagy lapos 😊

nesztek :

http://youtube.com/watch?v=OiIFx2lAAf8

newszepiking
az a titka, hogy egészen kis kövekkel kell csinálni.
sokáig tart, fárasztó, de megéri.<#buck>

zaki
no comment

Dick Riddick
Tényleg, õ volt az. Be is ugrott. A kis csibészkörte.
Átszállás van Szudán felé? Csomagot is vinnék, max. 70 kilót. Elõtte egy építkezésen a sóderbõl válogatok szép köveket meg két zacskó kavicsot, és már indulok is. <#eplus2>

\"Heroes never die. They just reload.\"

newszepiking
"Tipikusan olyan, akit nem érdemes felnevelni... "

nem is tették...

newszepiking
ez szép...errõl beszéltem.<#falbav><#boxer>

Boron Power
Nah jól emlékeztem a kis gyökérre.

Annak aki védte, idézem egy korábbi hozzászólását:
2008. márc. 10. 19:29 | privát | válasz erre | #21591

huh vazze töltöttem botot az 1.5 höz wááá annyira jó hogy az valami hihetetlen 😄

nyomok neki egy ON-t és valami elképeztõen pörögnek a fejesek mindenki meghal nagyon cool az egész 😄😄😄😄 egyik szerón 500 akat lõttem vele írták hogy noob meg minden hogy hack 😄😄 én meg csak nevettem. 😄😄:
teszem hozzá pb nélkülis szerveren játszottam, ott ugy is mindenki csak, nem véletlenül pb mentes 😄😄😄😄

😄😄😄😄😄😄😄😄:😄

igen buzi fasz noob vagyok de kit érdekel 😄 nagyon LOL az egész 😄

És ezután még szervert akart indítani. Tipikusan olyan, akit nem érdemes felnevelni...

és persze ez egy humánus megoldás..szerintem senkit nem érdekel a gyûlöletbõl hátulról elkövetett megoldások

igen próbáltam óvatosan fogalmazni 😊

Dick Riddick
Éljenek a Szudániak! <#nevetes1><#nevetes1>

Dick Riddick
Egyszóval ha szilvát akarsz szedni létráról ágyba kerülsz?
Ilyen kegyetlen jövõképet egy óvodásnak...

newszepiking
at16, snexi!

vannak dolgok, amivel nem kell szórakozni.
vannak álláspontok, amik védhetetlenek.
ha mégis véded a védhetetlent, akkor azt csakis úgy teheted - mint az alábbi példák is mutatják - hogy nagypofával vigyorogsz, és azt ismételgeted : "és akkor mi van".
ettõl mindannyiunk agya eldurran, és el leszel hajtva a rákba.
ezen meg neked nem kell meglepõdnöd.
ha meg még az arcod is nagy, az aztán nem kicsit tûz az olajra.
ha kipróbáltad, befogod a pofád, letörlöd, és eldugulsz.
a 2. lehetõségrõl pedig annyit: anonim vagy kissügér. megváltoztatod a neved, és élsz tovább.
kissebb arccal.
csak gondolkozzál.
az a lényeg, tudod.

<#hehe><#hehe><#worship>

Get a life!

<#taps><#nevetes1>hát ezt kurvára jól megaszontad ..mondjuk igazad is van.

Szerintem pedig aki egyszer csalt az kussolva játszódjon tovább és ne kürtölje tele a fél világot, hogy "héj dejó gyerekek csaltam! Mekkora király vagyok" , ha meg annyira bejött neki ez a csalás dolog akkor meg elõbb utóbb ugyis utoléri õt is a vég és halálrakövezik valami félsivatagos kopár sztyeppén szudán határán..

Boron Power
Engem publicon is idegesít ha valaki csal. Akárhány éves.
Ez ellen tenni úgy lehet, hogy veszel egy játékot, és normálisan configurált szerveren játszol.

Az ilyen at16 félék meg szórakozhatnak a hozzá hasonlóak között. Aztán ha jól kicsalta már magát, és röhögött a többiken, vagy elsírta magát, mert a másiknak jobb csítje volt, akkor újra elõveszi a homokozólapátját, és arcán hülye vigyorral újra nekiáll a tegnap abbahagyott várát építeni a kerti homokozóban.

az oviba nekem szilva volt a jelem, késõbb meg létra és egyszer volt ágy is <#vigyor2><#vigyor2><#integet2>

Óvodás színvonal...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

EnZsolt
Mellesleg az alkoholizmus sem azt jelenti, hogy minden nap szarrá iszod magad. Alkoholizmus az, amikor már nem bírsz meglenni a napi adagod nélkül, ami akár 2 pohár sör is lehet. Ha egyszerûen lelkileg nem bírod elviselni, hogy ma nem ittál, na az az alkoholizmus. Nem beszélve arról, hogy a te példádba tökéletesen beleillik, hogy egy 14 év alatti berúg jól érzi magát tõle, még nagyobb is a szája és több dolgot mer megcsinálni. Aztán többször is megteszi, mert jól esett és jó érzés volt. A baj az, hogy ez táptalaj és könnyen belesodródik az ember. Szóval második esélyt kaphatsz, de ne csodálkozz, nehéz lesz ezt levakarni rólad, és ilyen hozzáállással, hogy na és, meg minek van pb nélküli szerver, sokkal nehezebb lesz. Uff, én beszéltem.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

mondjuk hozzászólva a témához, szerintem csúnya dolog csalni. Sose csalj mert elvisz a rendõrség és jól megpopeszolnak. Vagy megvárnak suli után és akkor majd jól elveszik az uzsi pénzedet.😊

hüm elég érdekes kis történet kerekedett itten az este..sajnálom, hogy el kellett mennem sört inni..nem akartam...nem a f*szt nem XD.

Viszont kövezzetek meg, mert csak 30 percet codoztam tegnap..<#rinya><#rinya><#vomit><#vomit>

Sadist
A példa még akár jó is lehetne, csak mondjuk az alkoholista és a berúgás helyére helyettesítsd be a gyilkos és gyilkolás szavakat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Fujiryu
Hát nemtudom.Én már láttam példát arra, hogy valaki egyszer csalt és megbánta aztán normálisan játszott utána úgy ahogy senki más.és még akkor is jó hangulatban, amikor mindenki csak azt emlegette hogy anno csalt.Amúgy meg az is másként kezelendõ, hogy valaki publicon vagy éles meccsen csalt.Mert azért a public az mindig public marad és azért ott nemkéne ilyen vérre menni.

Amúgy meg kurva jó volt a bl döntõ 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Dick Riddick
Használta egyszer?
Törölje le, felejtse el, ne is gondoljon rá többet.
Játtszon tisztességesen.

Dick Riddick
Pár csalóval /tényleg csalóval/ találkoztam már az évek alatt, egyvalamiben mind hasonlítottak. Engem röhögtek ki és nekem kellett elhúzni.
Úgyhogy ne várja el senki hogy megértõ legyek.

így van.

Evil
Itt az a baj hogy ugynézem egyesek büszkék arra hogy csaltak.. És egyszerûen nemértem miért..

mNzJean
Kár keverni az életet a virtuális játékokkal ,itt a csalás igenis fõbenjáró bûn , és lehet ,hogy túllihegjük ,de legalább nem adunk táptalajt a 14 éves gyerekeknek azzal ,hogy csíteljetek nyugodtan úgyis mindenkinek jár 2. esély ,majd kinövitek.A PB sem ad 2. esélyt , CB-n OC-n ESL -n sincs 2. esély ,csak egy van és arra vigyázni kell.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
Pedig sokszor nem megy másként.

Fujiryu
Igen mert hallgat róla, mert érdeke hogy ne derüljön ki.De ha lebukik akkor tagad és azt állítja a teszt volt szar vagy bevallja...Sztem nem ugyan az a kettõ.Hidd el te is fogsz egy hülyeséget csinálni az életedben amit megbánsz, és sajnálni fogod amikor a hozzád hasonlóan gondolkodók nem adnak második esaélyt...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

😄😄 itt katonaság van gyerekek nem viccelnek az urak.

kijönnek házhoz mert csaltál és agyonütnek .

na vitázhatunk tõlem éjfélig ezen.

de gondoljatok már bele ;mennyire hülyeség amirõl beszélgetünk, hogy mennyire nincs értelme ennek az egésznek.

már sírok a röhögéstõl.
itt rosszabb mint a katonaságban ( igen most jön a duma; nem is voltál katona, de mi igen ,áh 😄 )

sok ez mára. inkább megtartom magamban az efféle dolgokat , elfáradnak az ujjaim

Dick Riddick
Azért a kettõ nem ugyanaz egészen.
Plusz ha valaki doppingolt nem fordul a médiához hogy igen, kokszoltam, mi a rossz ebben? Csak röhögök azon aki még nem nyomta!
Arról nem is beszélve hogy inkább mélyen hallgatnia kellene róla.

NEOreg3
ez a jó hozzáállás<#eljen>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dick Riddick
Nyíltan bevallod hogy használtál már csalást.
Mégis mit vártál, megveregetjük a vállad?

Fujiryu
ahahah.megint ez a zéró tolerancia a 14 éves hülyegyerekekkel szemben...ki nem szarja le hogyan játszik.ha felnõ és lesz esze, úgyse használ csítet.azért mert régen hülye volt nem kell utálni évekkel késöbb is...nekem ez a véleményem.a sportban is visszaengedik azokat akik egyszer doppingoltak.igaz elég sokat kell várnia rá de azalatt van ideje átgondolni.sose értettem azokat, akik arra verik hogy egyszer csalt valaki, és amikor valamiben jobb nála elõveszi azt hogy pár éve csalt...egyszerûen nem értem miért kell leírni valakit azért mert egyszer hülye volt.

Félreértés ne essék én nem csaltam, sõt a csítereket se szeretem, de attól még mert egyszer valaki vmi rosszat csinált nem kell leírni egy életre...fõleg ha bevalotta és nem sunyiban csinálta és tisztán látszik hogy nem csal.ha másodszor is csal akkor sztem is zéró tolerancia, de második esély az kell...

háhá csaló vagyok mert csaltam! dejó

de most nem csalok 😄

istenem 😄

ez most olyan mint amikor bemegy valahová egy ember és jól berúg. ez már ALKOHOLISTA!! ALKOHOLISTA! - és mégse

alkoholista aki minden nap részegre vedeli magát , ki nem bír józanodni stb stb.

nade szerintetek alkoholista az elsõ csávó vagy nem?

de nevetséges amirõl itt beszélgetünk minek magyarázkodjak?
(amugy megjegyzem hogy AKKOR én is csaló vagyok, de jó hogy van PB kikerülõ progim juhé)

Evil
Röhögsz rajtuk hogy mekora lámák és játszol értelmes serveren ahol normális adminok vannak.

davidka003
Játszottam az ASF szerverén és meggyanúsítottak, hogy érdekes módon nincs recoil-ja a fegyveremnek. Pár hete ez miatt bannoltak is. Mi a f*szt tudok csinálni már, hogy ne higgyék, hogy csalok? Semmi csaló progi nincs a gépen. Tök hülyén érzem magam, hogy csalónak néznek. Soha nem csaltam még multis játékban. Ráadásul PB-s szerver, amin nem is lehet csalni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Dick Riddick
Mint mondtam aki látni akarja ott a youtube.
A többi CSALÓ, csupa nagybetûvel!

mNzJean
tudjuk ,és ha nem basz ki a PB akkor most is azzal rohangálsz.
AKI NEM AKAR CSITELNI AZ NEM TÖLTI LE !!! érted már ,hülye duma ez ,hogy ki akartam próbálni ,a 10 éves haverjeidat etetheted de itt a szándék a lényeg normális játékosnak eszébe sem jutna ilyen.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hassel606
De nem kurtam a felnõttek agyát.

Zomil
eredeti játékkal csitet probáltál? menj a tcfc-re ott nem dob ki pláne ha eredeti

amugy a bannerban lévö szerveren ki lehet probálni a cheateket, oda menjetek nyugodtan

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Aztán meg ha nagyon nem megy ráindítasz, mi?

NEOreg3
értem, Uri Geller kényszerített😮

Snexi
Higyj amit akarsz.Nem akartam használni csak kipróbáltam.Ezen így kiakadni