Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez valami új nyelv lesz... <#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
szeretek néha szorakoztatni magam, ilyenkor felmegyek egy láma szerverre és nézem ahogy csitereznek a kis hülyék 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
azóta nem is próbáltam felmenni, jó az sd
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
www.team-gigabyte.com
Óriási gondom van... Mostanában amikor felakarok menni egy szerverre mindig ezt irja ki hogy "fastfile for zone 'mp_broadcast' appears corrupt or unreadable (code 107)" vagy éppen mp_crash, vagy mp_creek szal nemtudom mi a gond. A codot már vagy 50szer újra raktam, a patcheket is, sõt már vagy 3szor a gépet :S és egyszerûen nemtudom mi lehet a gond, jah és most még single playerben (hála istennek megy) is ugyan ezeket irja ki 1-2 map betöltésénél. szerintetek mi lehet a gond? kérem segitsen aki tud!
Köszönöm!
Lehet ma megnézem a Suraki PAM Szervert.Persze ha vége a melónak.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Látttalak én már hogy lövöldözöl. <#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem FAQ-ba kerüljön bele, hogy GCW-n fenn van az a crack ami kell a razoros verzióhoz...szóval azért nem indult el...
(bocsi a wrz-ért de mondtam a másik nem megy...)
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ezt a képet kapom mikor elindítom a CoD4-et.Bármire nyomok semmi nem történik.Tudtok segíteni, hogy mi lehet a hiba?Gépem megfelel a minimumnak..
(Bocsánat, hogy csak így "betörök" de a WRZ topikot megnyitva egy üres oldalt kapok <#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1>)
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Egyébként tényleg amikor rpg módban nyomtuk<#idiota>#idiota> akkor sem volt képes alkalmazkodni, de utána visszajött és mivel normális játékmenet volt ,jobban kibukott a gyerek "skill-je".
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.team-gigabyte.com
Ricsa'rd:Tényleg nem személyeskedés volt.Csak így jött.Kicsi EGO befigyel de az elfér.<#vigyor5>#vigyor5>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Jja, a kölök persze p90 dtap, ahogy kell...<#lama>#lama>
Tényleg, hogy lehet ilyenkor felvenni a "játékát"? (csak, hogy ne az a 4-5 ember állíthassa, akik látták, hogy egy utolsó csalók)
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
de most megnézem, hátha van neonzöld...
Keresek egy jól mûködõ és szervezett klánt!
21 éves vagyok , van gépem és van mikrofonom is...
CoD1.: 4 évig toltam , 5-6 klánt végigjártam , kb 400 war-t lejátszottam
UO/CoD2.: Nem volt értelmes klán...
--->Remélem lesz valaki aki felkarol<#wave>#wave><---
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Fatboyz4ever!
Én szívem szerint nem az X-firét használnám patch keresésére.Írd be Googliba és kész.
lehet újrarakom a gamet aztán majd lesz vmi
"Not Weaken.... Weeeaken"
Vagy arany AK-47-el istenmentalistacsászár vagyok.xD
Nekem tök 8 hogy arannyal õllek meg vagy simával úgy is meghalsz.(Nem személyeskedés)<#hehe>#hehe>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hátranézel egy pillanatra, és mire visszafordusz a kezedben egy seprûnyél van, a lõszereket pedig makkokra cserélték. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ádod idö te gyerök, de mingyá'!! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Minek az arany fegyó? 1km-rõl ki lehet szúrni!
Fatboyz4ever!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
"This is a skin that makes the original Gold AK-47 skin darker and more gold looking."
Letöltöttem ezt a modot, és nem tom hova kell bemásolni, mert ha a main menübe másolom multiba nem lesz arany a fegyver, singleba még nem próbáltam. Ti tudjátok mit kell vele csinálni?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
*Posse*T.W.D*
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUFilter.aspx
ajánlott ezeket kiválasztani:
Processor AMD Athlon™
Model Number 3000+
és Frequency (MHz)-nél írja,hogy van 1800-as és 2000-es is.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D