Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Legközelebb anyázz vagy g*cizz, akkor tudják majd hogy nem vagy kívülálló.
Ez valami új nyelv lesz... <#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Zomil
ip? 😄

szeretek néha szorakoztatni magam, ilyenkor felmegyek egy láma szerverre és nézem ahogy csitereznek a kis hülyék 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

engem is kibannoltak, mert annyit lõttem mint õk együtt 3 mapon.. <#nyes>

azóta nem is próbáltam felmenni, jó az sd

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Marci0115
álltalában ez van , 10böl 9 szerver teli van kis szar noob 12 évesekkel akik elbasszák a játékot, meg sok a gyökér admin, ezért is hagytam a cod4-et

BigReaper
Hát skacok, mi tortent ma velem. szoktam jarni egy TDMre, neha pihenes kepp, sokan vann 32 slotos, es alapjaban veve nagyon noobok, es ott kicsit levezetek!Errefel ma ket gyrek elkezdte masolnia nevem, megkerdeztem miert, erre az admin aztmondja, ne ugassak mas klannak a neverol, es nem amsoljak😄 jot rohogtem, erre mondtam, h nezz utanna CBn, kinek a neve van beregelve ala, erre permanent Bann! Szoktak itt reklmaozni Rustynet TDMet, szanalmas adminok!

www.team-gigabyte.com

Hello!

Óriási gondom van... Mostanában amikor felakarok menni egy szerverre mindig ezt irja ki hogy "fastfile for zone 'mp_broadcast' appears corrupt or unreadable (code 107)" vagy éppen mp_crash, vagy mp_creek szal nemtudom mi a gond. A codot már vagy 50szer újra raktam, a patcheket is, sõt már vagy 3szor a gépet :S és egyszerûen nemtudom mi lehet a gond, jah és most még single playerben (hála istennek megy) is ugyan ezeket irja ki 1-2 map betöltésénél. szerintetek mi lehet a gond? kérem segitsen aki tud!

Köszönöm!
HUNMemphis
Fõleg amikor laggoltam <#hehe>
Lehet ma megnézem a Suraki PAM Szervert.Persze ha vége a melónak.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Evil
Csak kicket... Nemértem mértkell viszaengedni egy csalót, késõbb hátha tönkreteheti még pár embernek a játékát ha nincsen admin.. <#shakehead><#shakehead>

Dick Riddick
Komolyan ne vedd, csak ugrattalak.
Látttalak én már hogy lövöldözöl. <#nevetes1>

OKés sikerült, felül kellett crackelni egy jobb crackel..

Szerintem FAQ-ba kerüljön bele, hogy GCW-n fenn van az a crack ami kell a razoros verzióhoz...szóval azért nem indult el...

(bocsi a wrz-ért de mondtam a másik nem megy...)

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

ghost rider
Nekem is ilyen üzenet szokott kijönni amikor elindítom csak én rákattintok a nem-re és elindul.

csuszi
kl privi

MJ rulz Pink Team The Only One

Snexi
"Bármire nyomok semmi nem történik."

Fujiryu
NEM-re kattints és elvileg menni fog😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Ezt a képet kapom mikor elindítom a CoD4-et.Bármire nyomok semmi nem történik.Tudtok segíteni, hogy mi lehet a hiba?Gépem megfelel a minimumnak..

(Bocsánat, hogy csak így "betörök" de a WRZ topikot megnyitva egy üres oldalt kapok <#nemtudom><#szomoru1>)

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

szuku
Kösz(Fujinak is), majd jól felveszem legközelebb<#ravasz1>
Egyébként tényleg amikor rpg módban nyomtuk<#idiota> akkor sem volt képes alkalmazkodni, de utána visszajött és mivel normális játékmenet volt ,jobban kibukott a gyerek "skill-je".

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Fujiryu
recordolod a demot.Az elvileg azt is felveszi amit spektátorkodsz

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

BigReaper
ugy, hogy kimesz spec-be, rakattintgatsz, es beirod console-ba /record pl:csalo.suraki , enter, es mar veszi is a demot, ami kesobb megtalalhato lesz a cod4 mappadban! 😄 igy, egyebkent ottvoltam en is! 😄 es kicket is kaptak tolem

www.team-gigabyte.com

HUNMemphis
Áhh csak sötétzõld olyan sárszínû pontokkal. <#hehe>
Ricsa'rd:Tényleg nem személyeskedés volt.Csak így jött.Kicsi EGO befigyel de az elfér.<#vigyor5>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

szuku
Ma suraki tdm-en egy gentleman nevezetû ostoba aimbot-lt (belsõbõl figyelve: a klasszikus, kill után halálpontosoan a fal mögötti célra rántás, többször is), meg haverja yoda is osztotta nézetét, meg természetesen az észt <#gunyos1>, de faxán kiszavazódtak pillanatokon belül, szval suraki: <#worship>
Jja, a kölök persze p90 dtap, ahogy kell...<#lama>
Tényleg, hogy lehet ilyenkor felvenni a "játékát"? (csak, hogy ne az a 4-5 ember állíthassa, akik látták, hogy egy utolsó csalók)

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Fujiryu
Van gépem...ahahahah

nekem meg fogalmam sincs milyen festések vannak.. <#zavart1>

de most megnézem, hátha van neonzöld...

nekem egyszerûen nem volt elég hely a meghajtón..

aktivitásom: éjjel nappal elérhetõ vagyok.

Üdv.

Keresek egy jól mûködõ és szervezett klánt!

21 éves vagyok , van gépem és van mikrofonom is...

CoD1.: 4 évig toltam , 5-6 klánt végigjártam , kb 400 war-t lejátszottam
UO/CoD2.: Nem volt értelmes klán...

--->Remélem lesz valaki aki felkarol<#wave><---

HD JOHNNIE
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

valamiért nem tudja kitömöríteni a patch-et! vagy nincs hely vagy jogosúltság vagy valami más!

Fatboyz4ever!

Dick Riddick
Ez kemény volt, mint egy vasbetonkeverõ! <#nevetes1><#nevetes1>

HUNMemphis
Igen ez egy jó ötlet.Rakd újra de elötte mensd ki az állásodat.Hátha ez segít.
Én szívem szerint nem az X-firét használnám patch keresésére.Írd be Googliba és kész.

sWbFII
talán rossz a patch....bár Xfire szedte le szal nem hiszem
lehet újrarakom a gamet aztán majd lesz vmi

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
Error 1906 Failed to cache package C/windows/installer/ ... lényegében ennyi

HUNMemphis
Nekem nem.Mit ír ki?Hátha tudok segíteni.<#nemtudom>

sWbFII
Srácok nektek nem okozott gondot az 1.6-os patch feltétele? Nekem vmi hibát írki! (sry ha volt már róla szó)

HUNMemphis
Tudod az aranymordájjal lehet villogni, hogy pölö bibibíí én minden sniperrel beadtam a 150 fejest.
Vagy arany AK-47-el istenmentalistacsászár vagyok.xD
Nekem tök 8 hogy arannyal õllek meg vagy simával úgy is meghalsz.(Nem személyeskedés)<#hehe>

Sadist
Én úgy hallottam, hogy csak a stricik és a melegek járkálnak aranyozott fegyverekkel <#fejvakaras>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dick Riddick
Mint a Zombie-mod, mindenfelõl láthatatlan kezek nyúlnak az arany AK-ért meg a a rézhüvelyekért, ha két percig meg tudod tartani õket nyertél.
Hátranézel egy pillanatra, és mire visszafordusz a kezedben egy seprûnyél van, a lõszereket pedig makkokra cserélték. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Zomil
igen van egy olyan challenge is, h akadályzd meg hogy ellopják a szinesfémtolvajok a fegyoidat 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Tesvír, há' mi csillog ott á' távolbá?
Ádod idö te gyerök, de mingyá'!! <#nevetes1><#nevetes1>

meg persze jól ellopják a színesféngyûjtõk..

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

Ha lehet, akkor biztos csak valami köcsög csalással!
Minek az arany fegyó? 1km-rõl ki lehet szúrni!

Fatboyz4ever!

cicai
és nem tudjátok h h lehet feloldani a gold festést anélkül h minden szar assault fegyverrel végigmennék?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Zomil
olvasni tudsz-e? :S

"This is a skin that makes the original Gold AK-47 skin darker and more gold looking."

Dick Riddick
És persze a CD-key-t.

cicai
Sziasztok!
Letöltöttem ezt a modot, és nem tom hova kell bemásolni, mert ha a main menübe másolom multiba nem lesz arany a fegyver, singleba még nem próbáltam. Ti tudjátok mit kell vele csinálni?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Kaszi46
Winreinstallnál elég a cod4\players\profiles\név mappát menteni, hogy ne vesszenek el a multis rangok?

*Posse*T.W.D*

bigapó
a válasz így korrekt😊

The Matrix has you...

HTS s3rg1nh00
hopp,a különbséget elfelejtettem: a Socket754-re készült 3000+ok jártak 2 Ghz-en,a 939esek és AM2-esek pedig 1,8 Ghz-en járnak.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
amdben mindkét oldalnak igaza van...
http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUFilter.aspx
ajánlott ezeket kiválasztani:
Processor AMD Athlon™
Model Number 3000+
és Frequency (MHz)-nél írja,hogy van 1800-as és 2000-es is.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mNzJean
roger <#kacsint>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dave00
Tört szerver!nemrég indult tehát még nem annyira forgalmas de remélhetõleg az lessz!