Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fatboyz4ever!
Mellékesen ,max felbontáson amikor mindent bekapcsoltam élsímítástól kezdve árnyékokig meg az összes marhaságot akkor kb 70 fps-m volt.szóval nem tudom milyen gép kéne ,hogy maxon meglegyen a stabil 125.<#fejvakaras>#fejvakaras>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
2. az attól függ milyen a vas többi része, high-on viszik mindkettõt, crysisnál a veryhigh felejtõs a legtöbb gépen
3. számtechboltban
4. szerintem a 8800GT, de ha van pénzed 9800gtx-re akkor vedd azt
5. persze hogy többre képes
6. 8800gt 35ezer körül az 512 megás, 256 megás 30ezer alatt, 9800gtx 60ezer fölött
fps meg a grafika függvényében változik, ha csínyján bánsz az élsimítással és az effketekkel(amik egyábként is csak zavarnának a multiban) akkor fix 125 fps kihozható a 8800gt-bõl és a 9800gtx-bõl is
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Pl:
1. Jobb 9800 gtx mint 8800 Gts??
2. Van valakinek itt 9800Gtx-e? és ha van hogy fut COD4 meg Crysis?
3. És Székesfehérváron hol lehet kapni kártyákat? mert nem nagyon találok...
4. Melyik éri meg jobban 8800 GT vagy 9800 GTX??
5. Többre képes 9800 Gtx mint elõdje 8800 gts??
6. mennyi most egy 8800 Gt vagy 9800 Gtx?
Nagyon köszönöm skacok ti vagytok a legjobbak 😊várom javaslatokat továbbra is h mit válasszak?!
És ha van valakinek 8800 Gt vagy 9800Gtx-je akkor mondja el pl hogy mekkora fps-e cod4 multiba 😛 <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#crazya>#crazya>
Tudom sok a kérdés de segitsetek nem akarok rosszul dönteni!! THX<#worship>#worship> <#vigyor2>#vigyor2>
OFF OFF . <#whatever>#whatever>
\"Heroes never die. They just reload.\"
És a tesztekben igen szép eredményeket ér el.
A 8800 széria igen jó lett különben, de pár ezressel adhatnák azért olcsóbban.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én akkor is a 9800 gtx-et ajánlom, a 8800 gts még drágább is.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
inkább már egy 8800Gt-vel jobban jár 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szerintem... <#nyes>#nyes>
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
megint kibannoltak A.S.E. -rõl :S ezaz
az nem tetszett most nekik hogy lövöm a falat. (deep impact n)
+még az is fájt nekik hogy megy az UAV nekünk folyamatosan és ÉN tudom hogy hol vannak.
nevetséges az a szerver.
te dave0092! véletlen nem voltál megint fennt? -_-
Én is azt mondom hogy felejtsd el a gts-t, nem a legújabb és drága is. Én inkább a 9800 gtx-et javaslom, egy 512-es darabot már 50-55 körül megkapsz. A ram elég lesz, a proci pedig azért annyira nem gyenge. És késõbb fejlesztésnél a kártyára már nem lesz gondod.
Alaplap: ASUS M2N-MX motherboard x series DDR2.. az baj?
Processzor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz
RAM: 2gb összesen
szóval szerintetek?
Amugy egy x1650 pro 512mb-os kártyát cserélek le majd 8800 gts 640mb -ra ha illlik a géphez! LÉCI SEGITSETEK!!! elõree is köszönöm!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
es jo lesz
www.team-gigabyte.com
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Mellesleg ha warez akkor a verzió is lehet rossz.
Könnyen kéz és láb nélkül maradhat az ember. <#nevetes1>#nevetes1>
jut eszembe, láttam EVO-FEAR-t tegnap egy hc szerveren.
vezetett.
nem mentem fel a szerverre.
kicsi vagyok én az ilyen ellenfelekhez.<#wow1>#wow1>
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
A problémám valamilyen szinten romlott. ugyan is amikor elinditok egy szervert a cod kilép a windowsba majd ez a szveg fogad " az iwmp3.exe hibát észlelt ezért leállt, A KELLEMETLENSÉGÉRT ELNÉZÉSÉT KÉRJÜK" nos itt mi a teendõ???
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Remélem helyre lesz hozva... <#kacsint>#kacsint>
az milyen hogy elindítom a cod4-et, kattog a monitor össze-vissza, majd kirak egy directx errorral....
mit csináljak?:S
Miért van az, hogy a Single simán megy, de ha a multit indítom el, akkor annak már a profil váltó menüje is szaggat, és bármelyik szerverre megyek az is szaggat... pls help <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu