Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
És ez forgalmas hely? vannak sokan rajta? és tört szeró?

csuszi
aki ismeri krz-ét az innentõl ne vegye kgb-nek, ha valami baromságot csinál (suraki tdm vagy ngz), se nekem se a klánnak semmi köze hozzá többet. dzsén te is tudjál róla (ts pl.).

MJ rulz Pink Team The Only One

aranyos vagy hogy rám is gondolsz: )

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

Dick Riddick
Thx érte! <#integet2>

Csuszi: Nyenyenyenyenyenyeeeee!!! <#duhos2><#duhos2><#duhos2>

\"Heroes never die. They just reload.\"

csuszi
téged gondoltalak a helyébe

te meghúztad a spanodat?<#wilting><#action><#nyes><#nyes><#nyes>

csuszi
húzva. mert alapjárat annak 2.0 nekemis volt, meg spanomnak is.

hali

Az xfire-bõl nem tudok a cod4-es szerverekre csatlakozni, mert amikor rákattintok 2x a szerverre, elindítja a játékot, de csak fekete képernyõ fogad, és ctrl+alt+del-el tudok kilépni csak. Ha az xfire-t kikapcsolom, és a játékban a parancssorból csatlakozok, akkor tudok multizni. Mi lehet a gond?

akkor az én 3200+ asom kivétel volt mert az ugyan 2,2-n futott....

bigapó
én is azt mondom, hogy nem jól tudod, mert nekem 3000+ az alapon 1.8-at tud. de biztos a gyárban kúrták el, szal...lol

The Matrix has you...

aham jobban, mert nekem régen 3200+om volt ami alapjáraton 2,2-n futott...

dave00092!

Amugy amd 3000+ apalból nem 2ghz en fut. hanem 1.8-on.

de te biztos jobban tudod

bigapó
lehet, hogy egy-két hsz bindelve lesz, például rúgd gyomorba teljes erõbõl 😄DD

sikerült könnyesre röhögnöm magam, jól indult a nap, most már csak ki kéne nyírni egy-két EMO-st. persze nem élõben, azt megoldják egymást közt😊)

The Matrix has you...

bigapó
alapjáraton 1800 MHz, csak gondoltam szólok.

The Matrix has you...

EnZsolt
Nem kell törõdni velük, ha õ nevez emiatt buta madarski-nak, akkor az az õ szegénységi bizonyítványuk. De általánosítani nem kell, vannak nagyon jófej és rendes szlovákok is 😊 az MP5-höz meg hozzátenném, hogy az egyik kedvenc fegyverem és hidd el simán be lehet makkolni vele a fejeseket (nem hiába red tiger-ös 😄 ), persze ha 180ÿ-ból tüzel és azonnal fejes az gyanús, de vannak még csodák, nekem is összejött párszor.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Dave00
Aki szereti a HC TDM/SAB-ot annak ajánlom ezt a szervert😊 87.229.109.49:28985

mNzJean
Rcon pass ment privibe.<#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
ohh, akkor lebukott 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
<#nevetes1><#nevetes1>

elég az OFF
<#felkialtas>
Hát már engem is kickeltek szeróról, mert magyarul bezsélgettem angol szerveren egy másik magyarral. Bannolni még nem bannoltak. Nem csalok, de nem is fogok. Elnézek egy két kölyköt, hogy a pálya végébõl rámrántja az MP5 öst és 2 golyóval fejbelõ. Eleinte felhúztam magam ezen, de ma már nem foglalkozok vele. Szavazás és egy idõ után mindenki rájön, hogy tényleg csítel az illetõ, aztán kick vagy ban.

Szlovák szerverrõl egyszer azért dobtak ki mert kiderült rólam meg egy másikról, hogy magyarok vagyunk. ezt írták ki, mielõtt kickeltek. "buta madarski sopd fasom tovig" LOL
JCSR PROFESZOR
A sárga polos csuszi<#nyes>kis homi😊

www.jcsr.hu

Dick Riddick
Kedves tõled.
Cserébe ajánlok neked egy frankó videót!
Ez a neked való!
<#szeret><#ravasz1>

csuszi
ne adjáááá nekiiii

Dick Riddick
Még hogy büntet? Mióta belenéztem nem tud rendesen fókuszálni a szemem!! <#guluszem1><#nevetes1>

Jean: Nem lesz ez így jó, három kis f*sz kickelget a Suraki TDM-rõl. Adhatnál egy rcont ehhez a szerverhez is, legalább ki tudnám dobni ilyenkor a kis majmokat /persze ha nem tolakodok nagyon <#kacsint>/.

A feketelistások: Magiccube, Hoge, lacek

EnZsolt
Én nem akartam megnézni, mert nem érzem magam buzinak 😄 <#kocsog>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Hassel606
Azért az a buzivideó büntet! <#mf2><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Dick Riddick
Pár napja küldte át haver, behaltam a röhögéstõl.
Szerintem adok neki még egy kicsit. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

*madmanic visítva fordult le a székrõl*

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

nesztekegy kis OFF

Dick Riddick
Persze, mert mocsok csíter vagy, kettõnket aláztál nem picit. A végén az az 1v1 frankó volt, mentek a kések. <#nevetes1> Elõtte Muffin-al is jót párbajoztunk.

Az at16 témához: Ne legyetek kõszívûek, azért meg ne dögöljön. Inkább fogja magát és irány valamelyik jobb szerver, Suraki vagy Niggaz, és toljon ott egy darabig. A világból nem kell azért kitagadni.

Johnnie: Hát igen, látod mennyit ér ha nem töltögetsz disznó videókat?
<#eplus2>
Mellesleg lehet hogy az okozta nálad is a problemet mint nálam. Van hogy az xfire szervere is meggárdul. Ha lesz idõd gyere fel este a pamos surakira.

és még félórát..mekkora király vagyok😊)))

én most pl eddig dolgoztam!!!héééj ez már 10 perc <#nyes>

Zomil
banner 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

newszepiking
niggaz ip-jét megkaphatom?
hátha tudok jönni-menni este?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Zomil
"szerintem dögölj meg"

majdnem leestem a székröl mikor ezt megláttam 😄DDD

amugy meg: huzzatok már dolgozni!!! 😛

jaja ne ki ne találd már 😊

csuszi
warozok...nekem az munka.

HD JOHNNIE
Jó reggelt Ömbörök! Mi a téma már megint? 😊
Ricsi: Bocs az Xfire-ért! 😄 De megoldottam idõközben 😊
Úgyhogy hamarosan fellátogatok a Niggaz-ra is, rég nem játszottam már veletek egy jót.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

és az milyen már hogy 1 perc alatt válaszoltál..dolgozz!!!!😊))))))

nem ez nem én vagyok..és különben is te mit csinálsz??? neked is munkában a helyed, ehelyet meg itten lopod az isten drága napját ejnye bejnye

csuszi
fórumozol itt bazdmeg...hihetetlen.

csinálom már..vagyis akarom de nem megy..😊))))

csuszi
dogozzá

Emlékszem én is a kismókusra, hogy mennyire próbálta leérvelni, hogy juj de jó csalni és hogy álljunk át az erõ sötét oldalára..Luke az erõ veled van. Amúgy meg ..kv-ba tejszínhab? Buzi e vagy?

Amúgy tényleg minden csaló (hogy elöttem szóló tanult kollégáimat idézzem) dögöljön meg! de jó fej vagyok jeeeeeeeeeeeeeeeee<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#duma>

huje😊

csuszi
"dögölj meg" - 😄😄😄😄 na kb ennyi.
1. ovis az aki csal. (lásd te)
2. ha nem érdekel mások véleménye nem kell válaszolgatni. még reapnek se.
3. dögölj meg😄

Boron Power
at16 azért arra készülj fel, hogy ha valaki csalt, annak nem adnak több esélyt. Ha megveszed a játékot, akkor is az elsõ csalásoddal már banolva is vagy. Nem is értem, hogy ezen mit csodálkozol. Ez így normális. Csaltál, mások dühén még röhögtél is, szerintem dögölj meg.

Pb paranccsal én jobban szeretek fegyelmezni(kickelni), mert ha többszöri felszólítás után sem válik normálissá az adott játékos, akkor tudom egy adott idõre banolni. Mondjuk kirakom 10 percre, az alatt megnyugszik. A végleges bant csak nagyon durva esetekre tartogatom.

KL

Tegnap a huje Ricsárd majdnem bannoltatott surakiról..hagynom kellett magam párszor hogy megölhessen és akkor nyugi volt <#buck><#zavart1><#kocsog>

bannolva lenni jó 😊