Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
www.cdgalaxis.hu

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sziasztok
hol lehet letölteni a call off duty valamelyik részét kösz elõre is!!!
Sziasztok,

Nem tudjátok miért ajánlja fel a játék menüje az auto update -t amikor már fent van az 1.7 ???
Arról már nem is beszélek, hogy rendszeresen kib...sz a szerverekrõl....

Ha már beszéltetek errõl bocsi, nem olvastam vissza😊

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Snexi
Tudtak camhackot a játékhoz?Láttam videókat (amik mellesleg rohadt jól vannak megcsinálvaLink) és azt camhack-al csinálták.Megnéznék 1-2 helyet közelebbrõl az sp-ben (pl a csernobili atomerõmû)

Snexi
Egyébként van még több fegyver is de azok még nem elérhetõk a számomra

Hassel606
Köszi!! SD, TDM vagymiaz?<#idiota>

Evil
Global hülyeséggel 😊 <#idiota><#idiota><#idiota>

Lásd banner alatt.

Nah hallod!Belépek és kibasz a pb!vhogy msn-en vagy e-mail-ben eltudnád küldeni a pb mappádat?bemásolom hátha vmi hiányzik belõle!ezt a global hülyeséget írja ki meg ilyeneket!Deh ha tudunk beszélni részletesebben is leírom!THX elõre is!
Magnum PI
csuszi kérésére itt az F.N.G rekordom:

Demo is van de nem tudom lejátszani mert betöltés közben szétfagy. Nem tudtok egy programot ami a sp demo-t is le tudja játszani?

Köszi szépen!Sikerült Cod4 mappába nem tett pb mappát ezért a telepítõt a cod4 mappában indítottam el!meg a cod2-ben levõ pb-t átmásoltam!h biztosra menjek!És sikerült!THX!!
BigReaper
en is megnezem majd ma...😄

www.team-gigabyte.com

mNzJean
<#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

juuuj ez nagyon nagyon jo szero

Snexi
193.47.83.233:28936 (orig)

Hassel606
Erre az IP-re én is kiváncsi vagyok! <#eljen>

Hol gyakorolsz? IP-t írhatnál. Kösz.

Snexi
Gyakorlom a cod5-re<#idiota>

köszi szépen
müüködik törtön?😮.. én is ezért vettem meg mert kiakasztotta sok pb ban... ám ne õritsd meg hogy törve is simán lehet játszani... :/
próbáltad már hogy a COD4 mappájába rakod bele? pl Activision Call Of Duty4 és ott abba a pb mappába... rakd bele a pb.exe-t és ott inditsd el (intsaláld a pb)... szerintem tudod mirõl beszélek ha nem akkor leiirom részletesebben
Üdv
Na most folbasztak az ASF esek mi a szart csináljak hog ynyugodtan jácchassak és ne bannoljanak? tud rájuk valaki valami elérhetoséget?
és még nem is jáccottam jol szimplán kaptam egy bant oszt annyi😞
MolnarJozsef

Hello!
Bocs a zavarásért!Néztem vissza itt fórumban is de nem találtam segítséget!
Leszedtem a pb-t ,benne hozzá is adtam a cod4-et mellette azt írja h "not installed".Lépnék be x-fire-rõl az kiírja h pb nincs telepítve vagy kapcsoljam be!bekapcsoltam a játékban és még akkor is!Jah és cod2 is fent van!annál is be van állítva és mûködik!Help!
mNzJean
Suraki serverek 1.7 en. A Pamos serverbõl warserver lett , a TDM maradt noorigi , viszont van még egy publicserver amit pam kivételével igény szerint beállítunk.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

nm

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

sebtib
thx
müködik

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Snexi
Én is megvettem pont amiatt mert mindenhonnan bannolt a pb

HTS s3rg1nh00
nincs,meg kell venni a játékot a boltban(vagy steamen).

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

generálj új kulcot, írd át a multi. opts ban --> NE LÉPJ KI(!!!) -->
konzolból lépj fel egy szerverre ( /connect IP.. ) és halj meg egyszer, hogy megváltozzon a cfg..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hali
thx de reinstall már volt és nem segitett 😞
és nem is nyulok a billenytûzethez ^^
és a single player a 3 pálya után (nikolai megmentése után) betölt és 1 szerüen kilép -.-'
pls help ^^
elöre is thx <#idiota>
sebtib
hali
Szeretnék kérni egy kis segitséget.Az a bajom hogy még mikor telepítettem a játékot az .nfo-ban lévõ CD kulcsot adtam meg(a razor911 verzió).Megcsináltam már a multiba sok challenget de alig tudok találni szervert mert bannol a CD kulcs miatt.<#szomoru1> Gondolom más is ugyanezt használta és a PB emlékszik. Ha pedig megváltoztatom a kulcsot akkor a profil nulláról indul.Az lenne a kérdésem hogy nem lehet valahogy megváltoztatni és még a profil is maradna?
Egy kicsit hosszúra sikeredett. <#vigyor3>

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

amúgy sok crackelt szeró van?

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

Snexi
Amikor idegességemben össze vissza nyomodtam a billentyûzetet kidobott egy ilyen hasonló hibaüzivel és nem engedte elinditani.Újraraktam és jó lett

HTS s3rg1nh00
reinstall?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

hali
segitenne valaki
haveromnál ezt irja ki : http://kepfeltolto.hu/i/?148751
ez miért van?
pls help ^^
elöre is thx <#idiota>
Dj Xyberpunk
Nem tudja valaki véletlen, hogy az Elbandi COD 4 scanner miért nem megy mostanság? Legújabbat feltettem, letöröltem, újraraktam, és semmmi. Rányomok a server listázásra, és semmit nem csinál. Csak az activision-ös servereket listázza, a magyarokat nem. Valaki esetleg?

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Hali

Valaki modja meg lécci mitõl robbannak fel magátok a clay-ok rögtön lerakás után.

Ma pl leraktam, amjd sprint, és rámrobbant... kampec 😞

És ma CSODA történt...
egész jó köröket nyomtam s&d-be, és nem lecsalózatk, hanem megdicsértek... 😊 ilyen is ritkán van, azért örültem neki.
 Evil
Szal várjuk az 1.8 at 😄

Boron Power
Ez nem ilyen világmegváltó patch volt, hanem nagyon gyorsan egy marha nagy hibát kellett kijavítaniuk.

Idáig kliens oldalról is aktiválható volt az sv_cheats, így egyes játékosok(gyökerek) tudták használni a beépített csalásokat.

Na most ez már nincs.

Evil
Na 1.7, Killhouse ugyanugy fagy pam modal szal...

Mostmár észrevettem, de semmi gond, nics bajom egy újrarakástól.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Boron Power
Nehogy újrarakd!! 😄

1.7-es file-okat feltette az obinet, csak még a szerver nem volt restartolva.

Restartoltam, most 1.7-es a szeró.

Üdv!

KL

Evil
Akor megsérült valszeg valami, a iw_13.iwd az az 1.6 os Patch dolgait tartalmazza fõként szóval reinstall tuti megoldja sztem is.

(telepítõlemezrõl felülírni amugyse szerencsés mivel a patchokal modosítja a fájlokat és igy nemvalószinü mûködni fog)

Na, elindítottam 640*480-ban, így mikor kifagyott, csak a bal felsõ sarokba került a játék ablaka, egész kicsi lett ugye a windows 1280*1024-éhez képest, így már el tudtam olvasni a hibaüzenetet. A main mappa iw_13.iwd fájllal volt gondja. Gondoltam felülírom a telepítõlemezen lévõvel, de a lemezen csak 8-ig vannak ezek a fájlok. Így simán kitöröltem, most meg a betöltendõ map egyik fájlára írja ki ugyanazt a hibát. Teljesen bekattant, most újrarakom, majd írok a fejleményekrõl.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Evil
Cod:UO topicban talán többen segítenek, de talán pb frissités megoldja, vagypedig modok, egyéb custom .pk3 ak kitörlése amiket máshonnan töltöttél le. Legvégül játék ujrarakása.

Evil
Töröld ki a mods/ngz könyvtárat hátha segít hogy ujraszeded a szerverõl.

Evil
Punkbusternél ha kivág azután is hogy már mindent megtettél frissitetted vagy ujraraktad a pbt, akor én kikapcsolnám a tûzfalat, virusirtót spyware keresõket és én megprobálnám ugyis.

Nálam is bekattant valami. Mikor csatlakoznék a Team-Nigaz szerverre, és kilép egy pillanatra az asztalra, hogy betöltse a pam-ot, akkor kidob egy hibaüzenetet a játék ikonjával a winfos, de nem lehet elolvasni, mert nem lehet elõhozni. Csak a tálcán annyit látok hogy error. Egy ugyanilyen tulajdonságokkal bíró szerverre megpróbáltam felmenni egy pillanatra, és sikerült. Nemtom mi a baja ezzel a szerverrel a játéknak.

A profilt én úgy mentem, hogy simán kimásolom a cod4 players mappából és miután újraraktam a játékot visszamásolom a players mappába. Pb-vel kapcsolatban a pbsetup-al próbálkoztál már? Ez amolyan manuális pb frissítési cucc, nekem ez mindig segít.
ez a pb kiidegel 😄😄 3 napja nem tudok miatta játszani már mindent megtettem.. most reménykedek az 1.7 ben
Én is menstruálok! 😄
Ha lejebb veszed a grafikát akkor sem megy? A creek elég durva map, próbáld gyengébb graf-fal hátha megy!

Fatboyz4ever!