Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szó elszáll, írni meg nem tudok...
www.team-gigabyte.com
Amúgy jónak hangzik.
\"Heroes never die. They just reload.\"
nekem is volt valami ilyesmi, de így mûködött.. ( én sem értem )
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
De közben van más gond is a géppel, bár ez nem ide tartozik, de gyanítom inkább ez lesz a baja. Röviden anagyobb kitömörítendõ cucc-oknál CRC hibát ír ki. Pedig biztosan nincs ott semmi hiba, jónak kell lennie.
Hát szerintem a COD4 is amiatt nem megy ami miatt a CRC hiba van, legalábbis szerintem, ez lesz az oka.
Kevés az információ, de azért pár lehetséges ok:
1. Hibás/koszos a DVD, tisztítsd meg, látsz-e karcot, esetleg csinálj róla image-t, ott mutatja a hibákat.
2. DVD-meghajtóból telepítésnél tud hibázni, rakd fel image-be, onnan telepítsd.
3. Ha warez lehet hogy hibás a verzió, bár ha havernál ment ezt kizárhatjuk.
4. Hibásan másolta át, vidd el haverhoz a vinyót, és próbáljátok ki. Ha kell rakjátok át mégegyszer.
5. Töredezett a vinyód, elvileg lehet gond, csekkold le.
6. Bad sector-os a vinyód, arra írta a motyót, bár ha két telepítésnél is ezt a hibát dobta ki, akkor nem valószínû.
"Corrupt or unreadable" , gyanús hogy a telepítõvel van gáz.
Egyelõre ennyi ötlet jött, remélem segít. <#integet2>#integet2>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Mindegy, a következõ napokban mindent letesztelek, cserélek,és majd...hasikerül elmondom hogy mi volt amegoldás hátha más is jár így mint én,
Ha nem sikerül...pfff....mágylára küldöm a gépem...XD
Meg néha az alaplap hangkari is okozhat gondot! Ha nincs hardvermix akkor az is bebaszhat!
Sok sikert!
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
De há halesz valaki valak iaki rá jön a megoldásra. Csak egyre kevésbé bízok benne.
Egyébként kezdek arra gyanakodni ,hogy valami hardveres gons lesz a géppemmel.
Fatboyz4ever!
ON
nincs
tök jó
Tudom így is mi lesz, nem fog menni..tehetek bármit, ennek is annyi. A franc az egészbe.
van 1.7-es patch? nincs annyi csiter már?jó lenne !
Most nem azért de épp eleget szívtam és szenvedtem mostanában a géppel...most megint minden kezdõik elõlrõl, ésez a játék se megy.
Elnézés kérek, de így értehtõ ha egy egy kicsikét indulatos vagyok.
A file hibás vagy nem olvasható. Ennyi.
Ha nem eredeti verziód van, akkor az nagy mértékben megnöveli az ilyen hibák eshetõségét.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Itt a szöveh amit ki ír:
---- Client Initialization Complete -----
Attempting 44 kHz 16 bit
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 800 x 600 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 2x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable.
valamint: astfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable
Vissza olvastam másnak is volt ilyen baja, se senki nem válaszolt rá. Mi ez valami nagy titok amire nem lehet választ kapni? Nem akarok idegesnek tûnni, de ha valaki lenne olyan kedves és elmondaná hogy mi ez az egész, akkor hálás lennék!
Azonnal kerüljétek az OPN nevû hc magyar szervert, mert tele van idiótábbnál idióta adminnal (az én szemembe lényegesen csökkent az ottani hangulat ezzel a megnyílvánulással), inkább menjetek külföldire ha úgy jönne ki. Sokkal értelmesebbek, és nincs sok duma se, de ez nem lényeg, néha kell, h jól érezzük magunkat. Elég szánalmas az ottani egyik admin, talán õ volt, de ez csak tipp. még neki állt feljebb, aki lelõtt engem, CSAPATTÁRSÁT 3-szor, szándékosan... lopakodok x mapon, és ugye bár kell füst, nélkülözhetetlen oda a füst, mindig oda dobom, mivel ha nem dobnám lelõnének minket a csipázó ellenfelek, erre lelõ a saját csapattársam! 3-szor egymás után... és még õ köpött be az adminnak, vagy õ az admin, nem tom, a lényeg elég szánalmas, és remélem bevanregizve az sg-re, és csak hadd olvassa el! Az ok: nem tud csipázni! hát ez lol
Egy normálatlan parasztgyerek vagy, hallod e. Kommunista😄D Már ne mondd má meg nekem, h micsináljak, a csapat és az én érdekemben tettem, amit tettem.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Akkor ezért nem válaszol Hassel! <#awink>#awink>
2$. Warez topik
3$. ne mondd hogy geci vagyok: xfire telepít, magyar szerverek nagy része tört, vagy amelyik nevében a CRACKED szerepel
Én válaszolok neked elõször 10 óra után?😊
Valóban kihalt minden....biztos mindenki eltávon, nyaraláson....
Na ezért kell bivaly laptopot venni és nyaralás közben is játszani😊)
Üdv mindenkinek, csajozzatok ezerrel.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ám ha jól olvastam nem original a jatekod... és gondolom ilyen szöveggel dob ki GLOBAL PunkBuster GUID BAN a99c62a4-----Teendõ... megveszed a gamet
Üdv
vagy amit elõbb irtak és arra reagáltam is hogy beszarás ha tényleg törtön is simán lehet nyomni :/
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936