Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz Attila20 !! már bocs mindenkitõl a hangvételért, csak már nagyon fel idegelt.... fõleg hogy a creek map nem megy... csak visza olvastam már egy pár hsz -t de senki nem válaszolt erre.... na mind1...

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

HTS s3rg1nh00
mindjárt ráállítok néhány kedves orosz spambotot aztán legközelebb meggondolod mit kérsz a pub méledre<#eplus2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

<#szomoru1><#banplz>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hali! Nekem elkéne egy gamecam crackelt változat😊 ha bárki tud adni linket vagy esetleg email-be eltudja küldeni akkor nagyon megköszönnöm😊 cimem = [email protected]
nekem tudna valaki egy jó kis megoldást pbre... hallom sokakat dobál ki.. nah hát én már ott vagyok hogy már játszani nem tudok.
Volt már unninstal remove pb majd újrarakni restart gép meg minden... a játékot nem fogom újrarakni 😊
Ám itt volt régebben egy megemliitett kis "progi" ami az accról csinál backup-ot. A kérdésem hogyha a game törlõdik akkor a backupot is viszi magával tehát a backupat jó lementeni valami cdre ipodra vagy ami van?... mert már nem is emlékszem rá mikor uninstallom a cod4 et akkor a profilet is viszi e magával... mert az rémlik hogy rákérdez hogy amit mentettél meg beálliitások stb.. nah nem húzom kérdésem megvolt jó éjt 😊
inkább a pb a fontosabb most :S arra szeretnék egy jó kis választ
Üdv
nekem rejtett mappákba rakta bele... pl AppData.
Tehát nekem is Vistám van és a rejtett mappában találta meg lásd

C:\Users\user\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Activision

Üdv jó éjt remélem segiitettem
tod ez úgy mûködik itten mifelénk esgééknél, ha kérdezel valamit, és olyan jár erre, aki tud válaszolni, az válaszol...

mivel én elõbb rágnám le a kezem, minthogy vistát rakjak fel, nem tudok...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Pont most néztem meg, beszereltem a kedvedért a vistás hdd-m, de tudod segítsen neked a kaszáshalál!

Fatboyz4ever!

Snexi
Arra még nem gondoltál hogy nem tudjuk rá a választ?

kösz a nagy semmit... sg színvonal..

Hali! Legközelebb igérem frapsot választom de megmondanátok hogy mit tegyek.... mert nem tudom letörölni! Hogy pucoljam ki? köszi. bye.
Köszönöm!

Az átnevezés mûxik, legalábbis eddig még nem fagyott le!

BIG THANX mégegyszer!!!
Magicrat
G.I.JOE
Miért dob ki a szerverünk állandóan MD5Tool mismatch-csel COD:UO szerón? Leszedegettem minden újabb pk3-at és mégis.

ha start menübõl törölted volna, aztán mappa törlés ( ha nem szedi le ) majd regcleaner, akkor lehet nem lenne fent

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ki vannak nyitva... tehát nem ez a baja
köszi a válaszod
megyek és szenvedek tovább :S 😊😄
your uninstaller

attila20: tûzfal? ha tudsz adj külön jogot hogy mind a két pb folyant ki tudjon menni az A és a B is!

Fatboyz4ever!

Evil
Registrit probáld kipucolni, legközelebb meg inkább Fraps ot válazd.

Hali! Szeretnék felvenni cod4-bõl videót... ezért gamecamot választottam.. de most meg nem tudom valamiért letörölni...!! Ahova tettem ott nem volt uninstal, ezért kitöröltem a mappáját de még mndig azt hiszi a gép hogy fent van... vezérlõpultba is ott van a listán.... próbáltam újrarakni a gamecam-ot de akkor meg uninstalálni akarja... amit nem tud mert eltávolitotam.. pls help!! Thx<#worship>
repro
Nyomulni kell elõre, de ez igaz az összes pályára.
Nem fog elfogyni az opfor, ha leállsz lövöldözni.
Normálon végig lehet futni a pályán, csak azokat leszedni, akik útban vannak: pár kutya meg egy-két faszi az épületben.
A végén meg mikor a helikopterre vársz lõdözhetsz annyit, amennyit akarsz.

N0 TXT TLK PLZ!4!

nah hát én vok az akinek egy istenér sem szuperál... lásd újra raktam a pb-t frissitettem is.. mikor megint frissiteném kiirja hogy ez a legfrissebb... tehát... pasz
 Evil
Frissiteni kéne a pbt csak sokaknak nemsikerül<#idiota><#idiota>

péntek óta dobálja a népet a PB, nekem elég volt egy restart, havernak pb reinstall, de van akinek az istenért sem szuperál! Ezeket próbáld vagy passz!

Fatboyz4ever!

a bolt polcáról leszedni tudja <#hehe>

Zomil
ez a 4topicja...

és a bolt polcáról le tudod tölteni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fujiryu
Akkor meg miafaszt osztod az észt 24/7? <#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

sziasztok valaki megtudná mondani hol l letölteni a call off duty 3at köszi elõre is!!
BigReaper
privi ment 😄 cuppp😄

www.team-gigabyte.com

ha vistád van akkor dugj bele valamit a mikrofon csatlakozójába mint pl egy mikrofont 😄.... nekem ez segiitett.. ha nincs bedugva a miki akk nekem is ezt irja ki..
valamint van még 2 megoldás csak oda rá kell keresni egy nagyon régi hozzászólás volt én is ott találtam meg (utánnaolvastam) ha pl ez a mikis nem müüködne.
Üdv
Engem is folyamatosan dobál a pb :@... újra rakni a megoldás?
El kell bújni és onnan lövöldözni(mikor az elsõ adag jön, akkor én balra, egy épület sarkához bújtam), majd ha kicsit kevesebben vannak akkor futni és nem megállni harcolni, amíg be nem érsz az elsõ épületbe!

Fatboyz4ever!

sziazstok!! a Vistába hova teszi a játék a mentéseket? mert neem nincs oan mappa hogy player.. ja is az miért lehet hogy a creek mappa töltés közbe kilép pls help !!!

HTS s3rg1nh00
omg este 6kor értem haza reggeltõl költöztetés miatt...ráadásul a harmadikról kellett szekrénysort lecipelni úgyhogy stfu köszi<#szomoru2>

Fujiryu
De õ Quadról beszélt fõhardwermaster <#banplz>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

CHRISTOPHER14
Már 1x végig vittem most is azt akarom csak az egyik pályán el akadtam mikor egy épületbõl le kell lõni egy embert le lövöm meg a helit is utána menekülni kell mindig le szednek annyian vannak az 1sõ adgot még leszedem de a többit már nem normálba játszok ötletek hogyan csináljam meg???

HTS s3rg1nh00
magyar még nincs....szemezgess,ha nem tetszik állíts a filtereken...

kakaoskalacs
vki tudna mondani egy v1.7-es server? thx

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

HTS s3rg1nh00
50?lófaszt.ahogy Rambo monadná:-)

Zomil
quad? omg😄DDDDDD

reaper, pls irj egy idöpontot amikor vagy, szeretnék veled beszélni 😊

(xfire)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hello
menj be az Activision - Call of Duty 4 Modern Warfare - miles mappába
és ott az mssmp3.asi-t nevezd át mssmp3.bak-ra.
DarkSector
Azt nehogy vegyél.
Csak 6xxx-es illetve azoktól felfelé.
De codhoz a legkissebb 6xxx-es elég. Ha meg nagyot akarsz, akkor 50e-ért már faxa Quad-ot kaphatsz, amire aztán jóideig nem lesz panasz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NEOreg3
E8200 minimum

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

intel C2D E4600 2,4 Ghz dobozos, jó?

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

DarkSector
Igen mindkettõ olcsó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HTS s3rg1nh00
persze h.van köze,veszel egy dobozos E8400-es Intelt és meg van oldva a gondod.

#27193 és #27179 Valaki?
Igen van köze, azt is venned kell.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Sarapetike
el kell távolitani a PB-t pbsvc vel azután a cod 4 mappábol el kell törölni a Pb mapáját és utánna az uj pbsetup_31 el kell ujratelepiteni a pb akkor jó lesz pbsvc
pbsetup_31

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

csõ
engem is mindig kidobál és nagyon szaggat!
de csak ma

és miért van ez?
DarkSector
Bazz mostanába qrvaszar a játék.
Kidobál a PB és frissíteni sem tud rendessen .
Ekkora szar ez az 1.6???

ja és az alaplapnak és a processzornak van köze egymáshoz? vagy két külön dolog? csak mert nem nagyon értek az ilyenekhez 😄

A szó elszáll, írni meg nem tudok...