Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Volt már unninstal remove pb majd újrarakni restart gép meg minden... a játékot nem fogom újrarakni 😊
Ám itt volt régebben egy megemliitett kis "progi" ami az accról csinál backup-ot. A kérdésem hogyha a game törlõdik akkor a backupot is viszi magával tehát a backupat jó lementeni valami cdre ipodra vagy ami van?... mert már nem is emlékszem rá mikor uninstallom a cod4 et akkor a profilet is viszi e magával... mert az rémlik hogy rákérdez hogy amit mentettél meg beálliitások stb.. nah nem húzom kérdésem megvolt jó éjt 😊
inkább a pb a fontosabb most :S arra szeretnék egy jó kis választ
Üdv
Tehát nekem is Vistám van és a rejtett mappában találta meg lásd
C:\Users\user\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Activision
Üdv jó éjt remélem segiitettem
mivel én elõbb rágnám le a kezem, minthogy vistát rakjak fel, nem tudok...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Fatboyz4ever!
Az átnevezés mûxik, legalábbis eddig még nem fagyott le!
BIG THANX mégegyszer!!!
Magicrat
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
köszi a válaszod
megyek és szenvedek tovább :S 😊😄
attila20: tûzfal? ha tudsz adj külön jogot hogy mind a két pb folyant ki tudjon menni az A és a B is!
Fatboyz4ever!
Nem fog elfogyni az opfor, ha leállsz lövöldözni.
Normálon végig lehet futni a pályán, csak azokat leszedni, akik útban vannak: pár kutya meg egy-két faszi az épületben.
A végén meg mikor a helikopterre vársz lõdözhetsz annyit, amennyit akarsz.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Fatboyz4ever!
és a bolt polcáról le tudod tölteni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
valamint van még 2 megoldás csak oda rá kell keresni egy nagyon régi hozzászólás volt én is ott találtam meg (utánnaolvastam) ha pl ez a mikis nem müüködne.
Üdv
Engem is folyamatosan dobál a pb :@... újra rakni a megoldás?
Fatboyz4ever!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
reaper, pls irj egy idöpontot amikor vagy, szeretnék veled beszélni 😊
(xfire)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
menj be az Activision - Call of Duty 4 Modern Warfare - miles mappába
és ott az mssmp3.asi-t nevezd át mssmp3.bak-ra.
Csak 6xxx-es illetve azoktól felfelé.
De codhoz a legkissebb 6xxx-es elég. Ha meg nagyot akarsz, akkor 50e-ért már faxa Quad-ot kaphatsz, amire aztán jóideig nem lesz panasz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A szó elszáll, írni meg nem tudok...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
pbsetup_31
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
engem is mindig kidobál és nagyon szaggat!
de csak ma
és miért van ez?
Kidobál a PB és frissíteni sem tud rendessen .
Ekkora szar ez az 1.6???
A szó elszáll, írni meg nem tudok...