A csimpánzok vezetnek az evolúciós versenyben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az emberi génállományt sem kódolták ki, még a közelébe se járnak.
Miért is?
- Nem emlékszem pontosan de kb a génállomány 90% kiszórták anno mivel azok nem kódoló génállományok. Valami szemét (junk) jelzõt aggattak rá.
Mostanában jöttek rá, ja lehet hogy nem kódoló, viszont szabályozó szerepet töltenek be. Ez ugyanolyan fontos mint a 'kodolás', sõt õk több genetikai eredetû rendellenességért felelõsek mint a 'kódolok'.
Szerény véleményem: Nincs értelme kódoló-szemét részre vágni a génállományt. Sokkal közelebb állna a következõ kódoló = sejtelmeink vannak róla, szemét = halvány lila fingunk sincs mire való. Bár ezt egy kutató a világért be nem vallaná.

ÚJ GONDOLAT
Mi van ha a fejlõdés elmélet fordítva igaz. Azaz van közös õs, de azok magasan fejlettebbek voltak genetikailag mint mi (Valószinûleg szellemileg is). Az emberi génállomány és a majmoké is ebbõl degradálódott le. A majmok pechesebbek voltak. Így teljesen jó már az elmélet. Sajnos nem mi vagyunk a fejlõdés csúcsai. Bár hogy ki fejlettebb ez eleve egy hülye felvetés, mivel ez nézõpont kérdése. Az emberi forma még égy is alkalmas végsõ szellemi és fizikai célok elérésére. Talán nem is kell jobb;-), hiszen szellem-elme-tudat a fontos és nem pusztán a fizikai test.
Ennyi erõvel bármelyik állat lehet átmenet. De nem lehet tudni, hogy pl a Kacsacsõrû emlõs nem ilyen volt-e eleve és, hogy évmilliók múlva is nem-e olyan lenne mint most. Tehát nem lehet bizonyítani hogy átmenet lenne. Kövületek meg eleve nincsenek átmenetekrõl. Az evolúció ezért elmélet, és nem több.
Ráadásul az emberi öntudatot, a lelkiismeretet sem lehet megmagyarázni evolúcióval.
Hát de itt az x irracionális.
Örömmel látom, vannak itt értelmes emberek is 😊
De egy dolgot szögezzünk le. Énis tisztában vvagyok azzal, h az embernek mennyire korlátolt a képzelõereje (vegyük pl. azt a 2D-ben élõ manókat, akiknek a földjén egyszercsak megjelent egy lyuk. Az a lyuk 3D-ben egy hullahopp karika. õk mit látnak? egy kört, mi mit látunk egy karikát. A manók a büdös életbe nemfogják megérteni h az egy karika, mert nem léptek ki a 3D-be...), ezért addig ne feltételezzünk olyanokat Istenrõl, amiket ha belepusztulunkse fogunk megérteni. Hinni kell, h Õ képes volt ezeket megcsinálni. És ennek az ellenpontja, aki nem hiszi h képes megcsinálni. És nincs "c" válzotat.
És egyetértek babajaga-val, mert aki termtést és az evolúciót akarja összehozni, egy szakadékba zuhan. Az evolúció elméletét direkt azért találták ki, h Isten igéje ellen fordítsa az emberekt (erre utalt is Darwin halála elõtt). És sikerült neki.
Az evolúciót azért nem fogja tudni soha senki 100% bizonyítani mert sosem létezett, a teremtést azért nem, mert az egy másik dimenzióban van. Ilyen egyszerû, és ezt kéne belássák az emberek.

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Namost egyetlen vallás sem felsöbbrendü az igazsághoz képest. A vallásokat emberek alkották, hogy de jó lenne, ha mindenki abba hinne mint én és csináljunk vallást. Általában azért a jószándék vezeti a vallásalapitókat, de alapjábavéve emberek alkották azokat és ezért sokszor gyarlóak. Az élet alapja a szabadság, az élet értelme az öröm az élet eredménye a fejlödés, ez igy van mert télleg szopás az hogy most élünk aztán joccakát, ennyit a demoról, létezik az anyagtalan dimenzio is ahol felsöbbrendü énünk lakozik a többi értelmes szellemi lénnyel, akik tárolják az informácioinkat eddigi életeinkröl, és ha akarod kapcsolatba is léphetsz vele tudatalatti szinten és megtudhatod mi életed célja, hogy ide jöttél. Gondolatokkal kell alkotni és csak utána a cselekedeteiddel.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

Na látod.

Hogy jön ide hogy az aranymetszés irracionális???

Egyébként kurva egyszerûen le lehet írni, x^2-x-1=0, x>0

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

"Ami meg tény, hogy jelenleg senkinek sem sikerült még élettelenbõl élõt alkotnia."

Eddig nem túl sok tudósnak volt több millió bolygója és több millió éve hogy tesztelje az elméletet.

Ellenben az isten meg allah meg egyéb istenek létezését könnyen meg lehet cáfolni, csupán figyelni kell az adott vallás "szent" könyvében található ellentmondásokat, valamint az isten(ek) leírását.

Vorpal
A válasz egyértelmü : Isten én vagyok

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Fizika, és matematika !! 😊
Esetleg idevág az "aranymetszet" ,mint matematikai fogalom !
A lényeg hogy egy olyan aránypár létezik, ami nem írható le sehogy sem ! Még két egész szám hányadosaként sem !!! Ahogy közelítenél a pontos értékhez (egyre nagyobb számokkal osztasz), nem azt veszed észre mint végtelen tizedestörteknél, hogy egy irányba nõ (tehát hogy minden tizedesjeggyel egy irányba növeled a pontosságot),hanem hogy hol kisebb lesz, hol kevesebb ! Ingázik, hullámzik. Ez a matematikai arány sokmindenhol megtalálható az élõlények felépítésében ! Érdekes...

Ismét csak feltenném ugyanazt a kérdést, éspedig azt, hogy miért gondoljátok azt hogyha valaki nem hisz az evolucióban akkor az istenben hisz vagy vallásos (ez két különbõzö dolog) és miért gondoljátok azt hogy aki nem hisz istenben az mindjárt az evolucióban hisz?

A tudomány már rengetegszer bebizonyitotta, hogyha volt "a" meg "b" elmélet, akkor sokszor "c" gyõzött...

Ami meg tény, hogy jelenleg senkinek sem sikerült még élettelenbõl élõt alkotnia.
És mivel senkisem látta hogy akkor ez hogy jött létre a földön, elõidézni meg nem tudjuk (legyen az bármilyen ok miatt) igy addig ez csak elmélet akármennyire is népszerü vagy tudományos.
És nincs ez másként istennel is, amig senkisem látta addig ez megint csak egy elmélet akkor is ha pl vallásnak nevezzük.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

"Nem biztos hogy tudatos, célirányos teremtésrõl van szó ! Egész egyszerûen egy egyszerû örökérvényû kölcsönhatásról,é s ennek komolyabb összeláncolata ami irányít mindent, nagyságrendjétõl függõen."

Buh... Fizika?

Sokan olyan hitetlenek vagytok ! Amit nem értetek, az nincs ! És még ki is álltok mellette !!!! Nem azért van ez a fórum hogy megbeszéljük ? 😊 Akinek meg nincs véleménye, de hurrogja le, hanem inkább csak figyeljen erõsen !Az emberi hülyeség...
Gömbvillám ? Na ! Amíg pl erre nem találunk választ, sztem ne vessük el semminek a lehetõségét ! Pl azt sem, hogy 5 percen belül megjelenik elõttetek egy tûzokádó sárkány. Annyi minden lehetséges...😊

Azért mert azt írták az emberek hogy valaki egypár szóval teremtett mindent (persze 7 nap alatt), az nem feltétlenül tükrözi a valóságot. Viszont mivel még nem élt senki sem közülünk akkoriban, sem cáfolni, sem pedig megerõsíteni nem tudja ezt senki sem, így marad a hit.

De mint leírtam lentebb, ha a hit vonalán maradunk, akkor a teremtõ számára az idõ mint olyan nem létezik, egyszóval ráérhetett az evolúcióval vacakolni. Pláne ha azt is tudja hogy mi is fog történni a kezdetektõl a végig, mindenhol ebben az aprócska univerzumban.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Még egy gondolat, hamár így belelendültem 😊

Azt a szót hogy IGAZSÁG, a szó szoros értelmében egy mérleghez tudnám hasonlítani. Mint írtam ,a változatosság a lényeg ! A jó, és rossz ! Hogy sose boruljon fel, de sose legyen egyenlõ ! Hullámozzon, mindig változzon ,sose álljon meg, mert akkor nincs élet ! Ez anyagi dolgokban észrevehetõ, mindennapi életünkben, mindenhol, anyagban, tudatban.
És azért gondolom hogy van reinkarnáció, mert ugyebár nem igazságos ha valaki boldogan él 90 éveg, valaki meg meghal 5 hónaposan, vagy éppen tolószékes, vagy vak, vagy akármi...sok lehetõség van ki milyen életet él !

A lényeg hogy sztem ezeket a javakat/hiányokat, szenvedést/örömöt, jót/rosszat újjászületéssel lehet kompenzálni. Bûneinkért vagy most törlesztünk, vagy m ajd fogunk, vagy fordítva ! Sztem...persze ez már túlmagyarázás, vagy létezik ez, vagy nem, de én mégis ezt szûröm le a dolgokból...

Azért kellett a hosszú idõ, mert...szal sztem semmi olyan mesébe illõ dologra ne gondolj, mint amit nem tudsz elképzelni. Egyszerûen csak kialakult. Mert az aynagok is megvoltak hozzá, és a mechanismus (az isten) is ott volt akarva, akaratlanul ! Sõt mondok neked olyat, hogy sztem az lenne az érdekes, a megdöbbentõ, ha nem alakult volna ki semmi, és az ha máshol nem lenne semmi élet. Kell hogy legyen ! Nem biztos hogy tudatos, célirányos teremtésrõl van szó ! Egész egyszerûen egy egyszerû örökérvényû kölcsönhatásról,é s ennek komolyabb összeláncolata ami irányít mindent, nagyságrendjétõl függõen. Ennyi. Vagy van neki identitása, vagy nincs. Tök mind1.Ez olyan mint a hangyaboy-eset.
Gondold el hogy állsz egy hangyaboj melett, é nézed õket. Ha sokáig vizsgálgatod, látsz benne rendszert, pedig mégegyszer nem fog megismétlõdni ugyan az. Õk ebbõl nem tapasztalnak semmit. Élik világukat, amit diktál nekik a dns. De te átlátod õket. Elképzelhetõ olyan perspektíva, ahol a mi életünk is leírható egyszerû képletekkel, aki "úgy" látja. Mi ehez kevesek vagyunk, bonyolultnak tûnik minden. Ha a naprendszerünket nézzük innen a földrõl, csillagvizsgálóval, nem látjuk át az ok-okozatot, csak hogy meghatározott pályán mozognak, kiszámíthatóak, ilyenek...De ezt is ha egységében látnád, egy szinttel feljebb, lehet hogy megértenénk a jelentését, az okát, a rendszert benne, az "akaratát"... Isten talán a legfelsõbb szint...de ugyanennyi erõvel a legalsó is, mert a legkisebb dolgokban is felfedezhetõ az élet. Mivel mi nagyságrendileg nagyobbak vagyunk a hangyánál, könnyebben átlátjuk életüket, viszont a csillagokban csak a pályájukat leíró képletet tudjuk ,többet nem. Nem értjük...😞
Érted ,mit próbálok mondani ? 😊

babajaga nemcsak a te álláspontod létezik a világon, mert akkor elég ha csak te léteznél, jó hogy különbözöek vagyunk, különben az összes marketinges utcára kerül, amit mondasz az nem zárja ki egymást, a fejlödés jó, az élet a végtelen fejlödésröl szól. A fejlödés sokkal jobb, mint a stagnálás, mert ha nem lenne fejlödés akkor mindenki tökéletes lenne és elég megint 1 tökéletes lény az univerzumba. A fejlödés végtelen.

Azért írtam, hogy szerintem, mert lehet, ha biztos lenne bizonyítékkal alátámaszthatóan, akkor azt írtam volna, hogy vannak értelmes élõlények más bolygókon.

Egyébként meg amit mondasz, az strucc-felfogás. Ha a strucc homokba dugja a fejét és így nem látja az oroszlánt, az attól még ott lehet. Attól, hogy mi olyan fejlettek vagyunk technikailag, amilyenek, az nem zárja ki a létezését egy olyan idegen kultúrának, amelyik tud a mi létezésünkrõl.

Ez olyan, min amikor mindig létezik egy erõsebb -> mindig lesz egy fejlettebb technikájú kultúra.
Egymást kizáró dolgokat próbálsz összehozni. Ha volt akinek egy intésére létrejött bármi, akkor mi a fenének a hosszú fokozatos kialakulás, fejlõdés?
Egyébként meg részben organikusak-részben cylonok vagyunk <#eljen>
Csak halálunkkor a memória törlése nme sikerül teljes mértékben, ezért hisszük azt néha, hogy volt elõzõ életünk is... <#wink>

Isten létezett, de az ember már õt is kinyírta.
Te tudsz konkrétumot a létezésükrõl? Akkor õk miért tudnának rólad bármit?
Árrivá mucsácsosz:

na végre megvagy.<#violent><#eljen><#vigyor2><#circling>

Hát ez nem igaz. A baltás rém üzenetére akarok válaszolni és mindig a wittgen-ét irja ki. Egyetértek a baltás rémmel.

na már megint mellényultam, nemkellett volna tegnap annyit inni.<#pias>

na a baltás rémét akartam nyomni, vele hasonló a véleményem, de te is mondasz valamit.

hasonló az én véleményem is.

Szerintem vannak értelmes lények más bolygókon, nagyon is sokan, de van annyi eszük, hogy nem merészkednek az ember közelébe, még a naprendszert is messzire elkerülik. Az emberi faj maga a fertõ. Mindent, mindenki mást elpusztít maga körül, majd ha végez a saját fajtársai ellen fordul. Ez mindig is így lesz.
Sziasztok !

Szeretném én is kifejteni a véleményem, olyan érdekes ez hogy sok fórumban valami ilyenre terelõdik a szó.

SZERINTEM:
Isten is, és evolúció is létezik.A két dolog látszólag ellentmond egymásnak, ez zavarhat meg sokmindenkit, mert:
Isten ha van : akkor tökéletes , változásban szegény (hiszen akkor nincs rossz, nincs ami kibillenti az egyensúlyt)-ra gondolunk. Ez az élettel összeegyeztethetetlen jelenség lenne.

Evolucionisták : örökös változás, a környezet is változik, a benne élõ lények is változnak, minden változik. Emberi aggyal ez könnyebben elfogadhatóbb.

Éppen ezért sztem mindkét dolog létezik, és Isten nem egy szakállas öregúr a felhõkben, hanem valami mechanizmus, ami mindenhol ott van, mindent átfog, az anyag minden szintén !

De a lényeg, a kulcsszó !!!! : Isten nem a tökéletességre törekszik (akkor megállna az élet), hanem a változatosságra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (lásd : evolució)
És ez vitathatatlan, hisz élünk, és minket is csomó "élõ" dolog vesz körül (idõjárás, bolgyók mozgása), és minden, mindenkor változik, semmi nem állandó.

...és sztem semmi vitathatót nem mondtam...

Ja, és ebbõl kifolyólag Isten nem csak a jó szerepét tölti be, hanem a rosszét is. Egyensúlyra törekszik (igazság jó=rossz, de úgy hogy az egyensúly sose következzen be (akkor megállna az élet)

Ennyi ..sztem...

Bazz, te még nem hallottál a kiásott csontvázakról, amik alapján megállapították, hogy régen az ember milyen volt? Az ember is változott, magasabb lett, agya nagyobb, okosabb, egyenesen jár, normálisan kommunikál. Szerinted ez nem evolúció?
Azért halnak ki fajok, mert olyan gyors változások mennek végbe, amihez nem tudnak alkalmazkodni. Ilyen pl az ember ténykedése a bolygón. Ha 1-2 generáció alatt minden faj alkalmazkodni tudna a megváltozott élettérhez, nem biztos, hogy mi lennénk az uralkodó faj. Lehet, hogy az ember lenne a desszert az oroszlánok étlapján.
"Milyen kísérlet adja 99.9%-os arányban mindíg vissza azt hogy létezik isten?"

Csak kérdezd meg azokat a tudósokat akiket a Discovery Institute állítólag szokott kérdezgetni hogy bizonyítsa a hülyeségét <#ravasz1>

"Milyen kísérlet adja 99.9%-os arányban mindíg vissza azt hogy létezik isten?"

Például az a kísérlet, amikor megpróbálod megmagyarázni a hívõknek az ellenkezõjét. Minden szavad bizonyítja nekik, hogy Isten van, és te vagy a sátán.

Ha az evolúció hit kérdése lenne, akkor a tudomány számára nem létezne. Isten létét, hogy bizonyítod? Milyen kísérlet adja 99.9%-os arányban mindíg vissza azt hogy létezik isten?
ennyi erõvel meg lehet kérdezni hogy miért épp egy kaporszakállú az égben aki megmondja a frankót és minden úgy van ahogy jó. De akkor miért van új felfedezés? Miért repülünk ma? És miért gömb alakú a föld? Az evolúciós elmélet ha valaki szerint nem állja meg a helyét, akkor tényleg 80 alatt az IQ. A mindentudás egyetemén nézzétek már meg a kis filmet errõl. Ha valaki utánna is azt mondja hogy nincs, vagy nem bizonyított, akkor kb az 1x1 is túl bonyolult lehet neki.

Én hiszem hogy van valami, amit istennek neveznek, de kicsit durva hogy emberek nem képpesek felfogni valamit, és utánna leugatnak mindent. Mint a középkorban. A keresztények megáldották a sebesülteket, míg az arab hódítás területein ereket varrtak, stb. Lehet utánnaolvasni. A marhák már akkor is a tudomány ellen voltak. Persze nem a vallás a gond hanem az egyház....
Egyébként ha már ekkora sztár vagy és jártas vagy a teremtésben is meg az evolúcióban is, elmesélhetnéd, h miért is pont az aminosav, miért is vannak szupernovák és miért is pont ide került a Földre ez...és miért nem is találtunk még intelligens civilizációt.Ja és gondolom azt is tudod, h mi volt térben és idõben az õsrobbanás elõtt 😉
Légyszives világosíts fel minket földi halandókat <#wow3><#wilting>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

nem csak probálom megfejteni, h miért kötöttél bele 😊 unatkozol netán?

Mit szívtál? Én is akarok olyat!

megszólalt a nagyokos.Mint akinek bármilyen uralma is lenne a két dolog felett.
teljesen mind1, h most ki hogy értelmezte Legendary hszét.Talán még beleköthetnél a hit kérdésébe,a legalapvetõbb kérdésekbe, stb.Nem mondot hülyeséget, és ha valaki nem egy kákán is csomót keresek szarember az nem fogja egy kalap alá venni a két dolgot.Egyébként nem teljesen mind1 neked, h Legendary 2007.04.18-án, a Föld bolygón, az sg.hu-portálon ezen belül a fórumon véletlen egymás után írta ezt a két dolgot, de most komolyan.....vicc.<#szomoru1>

"a teremtés és az evolúció "

Azt nem tudod hogy a kettõ között óriási különbség van?
"egy 150-es IQ "

Az IQ meg egy nagy lótúró! Semmiféle értéke semmiféle használhatósága nincs. Szent-Györgyi Albert egyszer nevetve mesélte hogy az IQ szerint õ egy egészen hülye ember lenne. Viszont hallottam beszélni egy magas IQ-jú egyént akirõl megállapítottam hogy egy pökhendi nagyképû tahó. Különben is azokat a teszteket nem az atyaúristen hanem emberek találták ki, tesztet én is össze tudok állítani mégse mondom hogy aki nem tudja a válaszokat az gyenge ember lenne.
Persze, hogy nem okosság, de az okosság önmagában nem érték. A Természet nem fog spontán elismerõen bólogatni egy 150-es IQ láttán, viszont kiválogatja azokat, akik nem életképesek. Egy érdekes könyvben ez úgy volt megfogalmazva, hogy ha egy csónak felborul egy atomfizikussal és egy halásszal, az a felsõbbrendû, amelyik tud úszni.

A szõrzet feltehetõleg nem ezért csökkent, hanem a neoténia miatt.

Hi mindenki!
Csak annyit hogy szerintem nem kellene a teremtés és az evolúció elméletét túl komolyan venni. Lehet rajta vitatkozni, de semmi értelme./mármint a vitának/ Csak hit kérdése az egész, mint minden a világon. Mindegy miben hiszel, hisz gyakorlatilag még a legalapvetõbb kérdésekre se tudjuk a választ és szinte minden amit valaha a tudomány szentül meggyõzõdve állított, arról idõvel kiderült hogy tévedés. Vagyis bármennyire is lehet tudományosan hiteles most valami valószínûleg késõbb kiderül róla hogy tévedés az egész😊
Az nem okosság hogy valami ellenálló, életképes. Az ember fázékonyabb mutáció révén rákényszerült a testét beborítani, ezért viszont a szõrzete csökkent.
"miért hazudtolja meg Istent"

Az isteneket az emberek találták ki. Ami nincs azt nem kell meghazudtolni.
A felfedezés ellentmond annak a nézetnek, mely szerint minél kifejlettebb egy faj, annál okosabb vagy magasabb rendû a többiekkel szemben, illetve azt a nézetet is kétségbe vonja, mely szerint az ember fejlõdött a legtöbbet az õstörténet óta. Más kérdés, hogy a szemmel látható jelek egészen másra utalnak.

1. Ez itt talán a Somogyvári Hírharsona antik érdekességek rovata? Jó reggelt, a megállapítás (tegye akár az eredeti cikk, akár a fordító) csak száz évet késett. A XIX. sz. óta tudós olyat nem mond, hogy az ember a teremtés koronája vagy hogy az evolúció bármilyen értelemben elõre mutat, Hitler óta pedig még a laikusok sem nagyon erõltetik ezt a szövegezést, miután kiderült, hogy Darwint felületesen olvasni veszélyes is lehet.

Az evolúciósan leginkább rátermett fajokat a baktériumok között kell keresni. Némelyikük már kétmilliárd éve itt van közöttünk, és köszöni szépen, nem fenyegeti a kihalás veszélye. Ehhez képest az "okos" embert majd meglátjuk, mennyit bír, de egyelõre csak kétszázezer évet tudhat magáénak. A legtöbb felsõbbrendûségünket bizonyítani akaró objektív mérce is megbukik, ha az embert az állatvilággal hasonlítjuk össze: nem mi futunk a leggyorsabban, nem nekünk van a legnagyobb agyunk. Kétségkívül egyedi és elsõ jelenség vagyunk a Földön, de a "fejlett" és "sikeres" címet még ki kellene érdemelnünk. Tudunk dolgokat, amit mások sosem tudtak; uraljuk (és sikeresen pusztítjuk) a bioszférát, de volt már ez így más fajokkal is a Föld történetében.

2. mi az istennyilát jelent az, hogy "kifejlett faj"?

3. Mik azok a "szemmel látható jelek"? Kevesebb szõrünk van? Szerintem a csimpánzok betegre röhögik magukat rajtunk emiatt, de a fejlettség jelének betudni, hát... akkor inkább a csimpánzok.

"aki ennyire evolúció-elmélet fanatikus, miért hazudtolja meg Istent"

A teremtés mítoszt utasítják inkább el, mivel az evolúciónak a valószínûsége enyhén szólva nagyobb lényegesen.És nem mindenkinek van szüksége Istenre.
Pontosan. A megváltozott, az ember által megváltoztatott körülmények miatt nekik kellett a legnagyobb mértékben alkalmazkodni és tudtak is. Amelyek nem tudtak alkalmazkodni kipusztultak. Pld sok madár és emlõs.
Hmmm, ahogy elnézegetem a híreket, szerintem fölösleges szó az az élõlények szamárlétráján, hogy "ember". Bár lehet, hogy azért találták ki, hogy ne sértsék vele az állatokat 😊. Olyan amúgy sincs, hogy "állat", meg "ember", meg "tehénlepény", hisz minden élõlény (na, a tehénlepény az kakukktojás) egyformán él, és fenn akar maradni. Szerintem pl. a lovaknak meg mi vagyunk állatok, és õk pedig a Lovak nemzedéke! Csak nézõpont kérdése az egész élet. Egyébként én meg azt kérdem, aki ennyire evolúció-elmélet fanatikus, miért hazudtolja meg Istent? Ha meg valami szörnyû trauma éri, akkor nem fohászkodik önkéntelenül? isten nem valami élõlény, egy idõ nélküli Keresztapa, hanem bennünk van, a mi hitünkben él. Semmi más, csak képzelet a hit, amihez ragaszkodunk életünk során, mert nélküle elvezsnénk, s meghalnánk.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Nem állatoktól származunk hanem abból a vonulatból emelkedtünk ki váltunk szét, közös az õsünk. És amikor Kokot elnéztem büszke voltam.