Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
7600GT-vel nehéz lenne :p

DarkSector
A csepkövek??????????????<#merges2>
És a bogarak, meg a katonák, meg a robotok, meg a robbanáseffect....
A cseppkövek szeintem nem nagy extrák...<#szomoru1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evogordon
Bocs SM 4.0 😊
Márha dx10-ben játszik Maxtreme.

Evogordon
Hát ezért ez a kártya megszorongatja a gtx-et az ultrát már nem..

Alwares
Arohadt! Ezek a cseppkövek elég durván nézneki ki. Hát igen az sm3 tud valamit ;-)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DarkSector
Semmi extra azon kívûl, hogy kegyetlen magával tud ragadni, és nem lehet abbahagyni....
Meg legaláb szép is....
És eddig ez a legjobb mászkálós gém...
Amúgy meg semmi extra...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evogordon
-50 fokban a csajnak jó hogy le nem fagy a melle. 😄 😄

Alwares
Elolvastam azt a cikket! Hát elég felületes, meg sem említi, hogy a 8800GTX a csúcskategória (árban is), míg a 2900XT nem! Inkább felsõ-közép...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Maxtreme
Na kiprószáltam 😊Végülis nem rossz, el lehet vele lenni. De igazából semmi Xtra. 😊

DarkSector
Nézd meg az Nvidia drivernél, hogy minden alkalmazásvezérelt legyen, és akkor fog menni, de az 1g ram azé nem lenne rosz....

G.I.JOE
Én csak mediumra tudtam rakni az árnyékot.

Evogordon
Egyébként a legjobb vasakon is akad a játék ha az árnyékok high-ra vannak állítva?

Evogordon
Szerintem a ram kevés neki

Gideon Wieth
halljátok, jobban fut mint a demo? Optimalizáltabb? Mert ahogy nézem, a system minimuma megvan nekem hozzá, ott mégis minden mimimumon volt azt meg se nyekkent...

/amd athlon64 3100+/ /512mbram/, /Nvidia gef 7600 256mb/

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Evogordon
Kiskerekben 100 és 90e között van.

Radeon HD 2900 XT mennyi egy ilyen kártya?

gduck
Nekem nem ATI kártyám van, az "úgy fut mint a demó" az NVIDIA karikra értettem 😉 Ez a demó és a cikk az NVIDIA+ATI "harc" egyik része volt mivel az NVIDIA helyzeti elõnyben van ennél a játéknál 😞 Az NVIDIA is fél évet szenvedett (szenved) a VISTAs driverrel 😉

A Te karid nagyon jó, szal kiváncsi vagyok mit mutat a legújabb ATI driverrel a játék 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Evogordon
Az van fent de b*szhatom ha olyan lesz mint a demó.

Gondolom láttátok már

gduck
Úgy megy mint a demó, de azóta az ATI már fejlesztett a driverein 😉 Gondolom neked is a legújabb (Catalyst 7.6) van fent 😊

G.I.JOE
Sztem nagyon pöpecül fog menni a fullos gépeden! <#kacsint>

G.I.JOE
Maj' rakok föl vistát, hee! Meló mellett még nem volt idõm telepíteni, amúgy meg jó nekem még az xp.

DarkSector
Ugye most csak viccelsz??<#ravasz1>

Evogordon
Remélem az én kártyámmal is szépen fog menni nem úgy mint a demó.

DarkSector
Minimum system requirements:
CPU: Intel Pentium 4 HT
RAM: 512Mb (XP) / 1GB (Vista)
Hard Drive: 8 GB
Disc Drive: DVD9 compatible
Video: VRAM 256Mb. Direct X9.0c/Shader3.0
NVIDIA GeForce 6600 or greater
Sound: DirectSound compatible, Direct X9.0c
Peripherals: Mouse, Keyboard

Recommended system specifications:
Windows Vista
Intel Core 2 Duo
RAM: 2 GB (Vista) / 1 GB (XP)
Video: VRAM 512MB. Geforce 8800+

Evogordon
Ott van a fullos vasad erre dx9-be nyomod <#ejnye1><#vigyor>

gduck
Nem! Két külön exe fájl van: LostPlanetDx9.exe és LostPlanetDx10.exe

G.I.JOE
Nos, az elsõ küldetést sikerült abszolválnom és kicsit hentelõs a cucc, de tetszik. A sebességre sem lehet panasz (C2D, 2GB, 8800GTX) DX9 1280 minden maxon (C16XQ, aniso 16) kivéve az árnyékok, mert azon csak mediumig mennek és így 40-50fps. Majd rakok fel Vistát is. De lehet benne vmi, hogy nem lesz túl hosszú játék, van egy olyan érzésem.

Viszont a csajnak kicsit narancsbõrös a mellénél! Rakhattak volna be rendes selymes, pihepuha textúrát. <#vigyor>

bon
Ha directx10-es módban akarod játszani akkor igen, amúgy nem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

csak vistan megy a game?

Evogordon
Szerintettek majd a beállításoknál kell itt beállítani hogy dx10 vagy dx9?

gduck
És a gránát a legjobb barátod 😄

Mr Bishop
Hellótok !
Amúgy szeretném felhívni a figyelmeteket arra, mielõtt mindenki majd szétveri a monitorját, hogy mentés a játékban minden pálya elején....
és.....és..... végén van <#idiota> !
Egyszóval elég kellemetlen meghalni az utolsó 100 méterben, mint ahogy én tettem nem egyszer...<#gun><#bdead>.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

gduck
System Requirements

Minimum: Windows XP, Intel Pentium 4 supporting HT technology or AMD Athlon 64 3500+ or greater, 512 MB RAM (Windows XP) / 1 GB RAM (Windows Vista), 8.0 GB free disk space, 640x480 minimum resolution, 256 MB VRAM, DirectX 9.0c / Shader3.0*, NVIDIA GeForce 6600 or greater**, DirectSound compatible. DirectX 9.0c, Mouse, Keyboard, Broadband connection (Internet connection required to play.)

Recommended: Windows Vista , Intel Core 2 Duo, 1 GB RAM (Windows XP) / 2 GB RAM (Windows Vista), 1280x720 or higher resolution, 256 MB VRAM, NVIDIA GeForce 8600 or greater, Gamepad, Xbox 360 Controller for Windows

* Operation not assured if VRAM is shared with Main Memory.
** NVIDIAŽ GeForce 7300 is not supported.

gépigénye mi a játéknak?

DarkSector
Nem véletlen ez a név egyezés...
A DarkSector lesz majd a nagy durranás....<#vigyor3>

DarkSector
<#eljen><#vigyor3>

chalezlopez
Délután tesztelem a játékot, dobok képeket FPS értékekkel majd.

Vamos Argentina!

buldozer99
Már szedem (torrent)
4óra és lent van!😊

Forca Barca

CalebJoe
Egyetértek veled DarkSector a legdurvább játékok sajna csak konzolra jönnek ki, amúgy sem vevõek a PC-sek az ilyen TPS gamekre pedig ezek a zsírak.

Lost Planet
Az egyik haver már rég végigvitte 360-on és azt mondja jó meg minden, de rohadt rövid lett sajna.

Ja és a neved a DarkSector az lesz még a durva játék már alig várom.
DarkSector
Remélem tudod, hogy a "kis konzolka" 10x jobb mint a te pc-d...
Úgyhogy finoman minõsítsuk a Nextgen-eket....
Majd ha Gears Of War szinten lesz egy pc játék akkor lehet esetleg fikkantani....
Meg most jött ki a The Darkness is.... úgyhogy csínnyán azzal "egész jó egy konzolos játékhoz képest!"....
Persze nem haragszok ezért, csak felhívtam a figyelmedet rá...<#vigyor3>

DarkSector
Blacksite-ot ne hagyd ki majdhogynem ez a legjobb...

DarkSector
Ne várj sokáig...
http://coke.dreamsms.hu/

Komoly? Akkor holnap veszek két gigát. Tán még nem késõ...
buldozer99
Nah várom már én is hogy felkerüljön valamilyen ftp-re😄

OFF

Még jó hogy most vettem ramot mert piszok sokat fognak felfele menni😄

ON

Forca Barca

grebber
Na ha leér kiwriteolom azt elrakom augusztusig mert csak akkor lesz hozzá gépem amin nemcsak a telepítõ fog elindulni!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Hála Evogordon-nak majd beszámolója alapján figyelemmel lehet kisérni fejlödik-e ennél a gamenél az ati majd jõvõben kiadott új drivereivel!
PL ilyenekért még nem mernék most 2900XT-t venni node más gamenél meg a 8800GTS baszakszik 😞

Rage47
(remélem annyira csak nem szöknek fel az árak)
grebber
A proci árcsökkenés miatt sporolt pénz rá is megy a memó árnövekedésre mert az meg megindult felfelé 😞

rage
A demoban állandóan megállt a játék, hogy vegyem lejjebb a beállításokat, mert ezekkel nem fog jól futni - miközben jól futott.

A fullbõl kiszedték ezt a remek funkciót?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

LoCk
Na megyek rendbehozom az államat, utánna folytatom a gamét.<#vigyor>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..