2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • Maxtreme
    Hát ez nagy hülyeség kérlek :)
  • Rage47
    konzolos gamek mind ilyenek. hent hent hent...:S
  • Maxtreme
    Részben igaza van, de akkor sem lyen hangnemben kéne :)
    Én végigtoltam, háát mit mondjak.. Egynek elmegy, de a játékmenet katasztrófálisan monoton. A Serious sam2 ehhez képest 1 vérbeli kalandjáték :)
    Nem értem h konzolon hogy lett belőle akkora siker. Gondolom úgy ahogy a HALO sorozatból. Hype, Hype, reklám ezerrel. (sztem az utóbbi sem 1 nagy eresztés, sőőt)
  • Brolly28
    ez a játék nekem 1 kicsit emléksztet a blue genderre
  • Brolly28
    kösz h ezt megosztottad velünk:-c
  • Csero90
    Fúúú mekkora ótvar xar játék ez istenem!!! Azért lehet csak eladni mert gyönyörűen néz ki...de amúgy hihetetlen h ilyet ki mernek dobni még ha konzolos piacra is...de akkor is :S
  • minimize
    162.15-ös driverrel faxás a dolog, alig bírok lejönni róla most meg...
    Minden help-elő emberkének köszönöm a segítséget!
  • Macccy
    Hali! Visszakerestem egy darabig, de nem találtam választ így megkérdem: mi a teeendő, ha indításkor semmi nem történik kis vinyó morgolódáson kívül? Semmi hibaüzenet, semmi, egyszerűen nem indul meg ...
    (crack megvolt, forceware driver legújabb, shadermodel3.0 megvan, dll-ek a helyükön)
  • LoCk
    Privben megírtam neked.
  • LoCk
    Ja.
  • Amadeus HU
    És hogyan lehet kinyírni a leges legvégén a főellenséget?
    Mert nem akar megdögleni ha leviszem az életerőjét nullára és hiába lövöm szét azt a forgó valamit, nem hatásos. Legfeljebb nem forog tovább aztán ennyi, de a főellenség nem akar megdögleni!
    Valaki végig vitte már?
  • Amadeus HU
    de meglehet, ha szét lövöd a csápjait és amikor behuzza akkor utána mész a lyukba és belelösz egyet rakétával, ezt kétszer megcsinálod mndegyiknél és utána ár kidugja a fejét, és könnyen kilehet nyírni!
  • minimize
    mindkét verziónál(XP, ill. Vista)is??!
    dehogy, tesztelem pár driverrel, aztán hagyom.:)
  • tmisi
    Meg Dual Core alá is AGP...
  • Shan
    Igen, képzeld, sima p4 alá is van PciE...
  • Doom 4
    a 10-es főgenyát meg sem lehet sebezni
  • Doom 4
    megvan a szoba de minden ugyan így nagy betűvel még a jelszó is
  • Doom 4
    akkor megcsinálom a hamachi szobát
  • Doom 4
    a 8-as pályán a főgenyát azt a nagy robotot hogy lehet konzerv dobozzá alakítani ?
  • Doom 4
    addig is megyek tovább viszem asszem hetedik vagy nyolcadik pályán tartok
  • Doom 4
    legyen : Lost Planet HUN
    password : LP
  • Doom 4
    de mi a hamchi cím és jelszó ?
  • Tatyla
    elkezdtem én is a játékot,nagyon bejön még igy 800x600-ban is,tök hangulatos az egész,nagyon ki van találva...
  • Brolly28
    úgy emlékszem a 10missió
    a végén van a főellenség 2 csápja van
    maga a dög vmi lávából jött ki és nagyon dagadt
    na szal azt h kell kinyírni
  • GiGa master
    sziasztok!lenne 1 nagy kérdésem elakarom indítani a játékot és a dx9es exere hiba üzetet köp ki nekem!van valami megoldás??:Delőre is köszi!
  • warass
    A procid a gyenge láncszem, nekem a demo sem indult Atlon 2600+al.
    Pont akkor fejlesztettem, a Dirt sem indult...Be kellet látnom eljött az idő :S
  • LegionarR
    Most vittem végig a Game-t... Hát a játék hossza kb. közepes másokhoz játékokhoz viszonyítva... Nagyon tetszett a játék, a vége (befejező animáció) is nagyon jól össze lett rakva, bár lehetne sokkal egyértelműbb, mert nekem nagyon homályos volt, nehéz felfogni :S
  • Rage47
    nvidia.com
  • Prof William
    NVidia GF 7600GT 256Mb DDR3 256bit -hez melyik drivert ajánljátok? Egyáltlán mi a legújabb Driver ehhez?
  • norbi17
    hy.
    ezen a konfigon elindúlna egyáltalán a game??????
    AMD Athlon XP 2400+
    Windows XP SP2
    Xpertvision GF6800 Gs 256 mb
    1 giga ram
  • Kamisama
    okés, azt már leírtam hogy kilőttem az oldalát, csak valahogy nekem nem akart megpusztulni, de majd teszek róla. Most néztem egy videót a youtube-on, szal tényleg úgy kell.
  • isgas
    nekem úgy simúlt ki hogy először kicsináltam egyik oldalán a pontokat majd a másik oldalán és legvégén a fejét lőttem szét. aztán ledőlt kicsit mert elfáradt :)
  • Kamisama
    Hát én lőhetem éjjel nappal, rakétával, gránáttal lézerrel, bármivel, nem pusztul meg, sőt semmit sem vesz le az életéből. Azért kösz, majd még próbálkozom.
  • isgas
    hi mindenki.
    hol lehet kikapcsolni hogy ne essen az a temérdek mennyiségü hó ?
    csak mert egy gyengébb gépen bazira leviszi az fps-t. a havas részen leesik 20 alá is helyenként :(
    Mindent levettem minimumra de a töménytelen mennyiségü hó akkor is hullik a képembe :D
    alig lehet látni valamit a lebutított kocka alakú hópelyhekből :D
  • Brolly28
    én úgy öltem meg h felrepűltem a levegőbe és lőttem 1et a fejére és meghalt
  • chalezlopez
    Szerintem neked a megoldás: új oprendszer telepítés
  • Kamisama
    Pls, vki aki már végignyomta, árulja már el, hogy a 6. pályán ahol az a baromi nagy bogár van, ami az első videóban is van, hogy lehet megölni? Kilőttem az oldalsó pontjait (mindkét oldalon), majd utána a fején a 4 pontot, de ezután nem tudok mit lőni ami sebezné is.
  • NEOreg3
    procim és videokártyám tökre ugyanez csak nekem 1.5 giga ramom van

a játék játszhatatlan a leglowabb beállításokkal és legkisebb felbontáson, havas résznél oylan 40 fps a barlangban csak 16, plusz a robbanásoknál leeseik 10 alá:\
  • strebacom
    Hát nem semmi game ez, föleg a robbanások, néha csak repülök azt sem látni merre, jól megterheli a VGA-t az biztos.....
  • hen-tes
    Hát ez az, olvasni tudni kell.
    A vga tényleg gyengusz, de egy próbát megér a demoval.