2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#1290 Hát ez nagy hülyeség kérlek :) -
#1289 konzolos gamek mind ilyenek. hent hent hent...:S -
#1288 Részben igaza van, de akkor sem lyen hangnemben kéne :)
Én végigtoltam, háát mit mondjak.. Egynek elmegy, de a játékmenet katasztrófálisan monoton. A Serious sam2 ehhez képest 1 vérbeli kalandjáték :)
Nem értem h konzolon hogy lett belőle akkora siker. Gondolom úgy ahogy a HALO sorozatból. Hype, Hype, reklám ezerrel. (sztem az utóbbi sem 1 nagy eresztés, sőőt) -
#1287 ez a játék nekem 1 kicsit emléksztet a blue genderre -
#1286 kösz h ezt megosztottad velünk:-c -
#1285 Fúúú mekkora ótvar xar játék ez istenem!!! Azért lehet csak eladni mert gyönyörűen néz ki...de amúgy hihetetlen h ilyet ki mernek dobni még ha konzolos piacra is...de akkor is :S -
#1284 162.15-ös driverrel faxás a dolog, alig bírok lejönni róla most meg...
Minden help-elő emberkének köszönöm a segítséget! -
#1283 Hali! Visszakerestem egy darabig, de nem találtam választ így megkérdem: mi a teeendő, ha indításkor semmi nem történik kis vinyó morgolódáson kívül? Semmi hibaüzenet, semmi, egyszerűen nem indul meg ...
(crack megvolt, forceware driver legújabb, shadermodel3.0 megvan, dll-ek a helyükön) -
#1282 Privben megírtam neked. -
#1281 Ja. -
Amadeus HU #1280 És hogyan lehet kinyírni a leges legvégén a főellenséget?
Mert nem akar megdögleni ha leviszem az életerőjét nullára és hiába lövöm szét azt a forgó valamit, nem hatásos. Legfeljebb nem forog tovább aztán ennyi, de a főellenség nem akar megdögleni!
Valaki végig vitte már? -
Amadeus HU #1279 de meglehet, ha szét lövöd a csápjait és amikor behuzza akkor utána mész a lyukba és belelösz egyet rakétával, ezt kétszer megcsinálod mndegyiknél és utána ár kidugja a fejét, és könnyen kilehet nyírni! -
#1278 mindkét verziónál(XP, ill. Vista)is??!
dehogy, tesztelem pár driverrel, aztán hagyom.:) -
tmisi #1277 Meg Dual Core alá is AGP... -
#1276 Igen, képzeld, sima p4 alá is van PciE... -
#1275 a 10-es főgenyát meg sem lehet sebezni -
#1274 megvan a szoba de minden ugyan így nagy betűvel még a jelszó is -
#1273 akkor megcsinálom a hamachi szobát -
#1272 a 8-as pályán a főgenyát azt a nagy robotot hogy lehet konzerv dobozzá alakítani ? -
#1271 addig is megyek tovább viszem asszem hetedik vagy nyolcadik pályán tartok -
#1270 legyen : Lost Planet HUN
password : LP -
#1269 de mi a hamchi cím és jelszó ? -
#1268 elkezdtem én is a játékot,nagyon bejön még igy 800x600-ban is,tök hangulatos az egész,nagyon ki van találva... -
#1267 úgy emlékszem a 10missió
a végén van a főellenség 2 csápja van
maga a dög vmi lávából jött ki és nagyon dagadt
na szal azt h kell kinyírni -
GiGa master #1266 sziasztok!lenne 1 nagy kérdésem elakarom indítani a játékot és a dx9es exere hiba üzetet köp ki nekem!van valami megoldás??:Delőre is köszi! -
#1265 A procid a gyenge láncszem, nekem a demo sem indult Atlon 2600+al.
Pont akkor fejlesztettem, a Dirt sem indult...Be kellet látnom eljött az idő :S -
#1264 Most vittem végig a Game-t... Hát a játék hossza kb. közepes másokhoz játékokhoz viszonyítva... Nagyon tetszett a játék, a vége (befejező animáció) is nagyon jól össze lett rakva, bár lehetne sokkal egyértelműbb, mert nekem nagyon homályos volt, nehéz felfogni :S
-
#1263 nvidia.com -
Prof William #1262 NVidia GF 7600GT 256Mb DDR3 256bit -hez melyik drivert ajánljátok? Egyáltlán mi a legújabb Driver ehhez? -
norbi17 #1261 hy.
ezen a konfigon elindúlna egyáltalán a game??????
AMD Athlon XP 2400+
Windows XP SP2
Xpertvision GF6800 Gs 256 mb
1 giga ram
-
Kamisama #1260 okés, azt már leírtam hogy kilőttem az oldalát, csak valahogy nekem nem akart megpusztulni, de majd teszek róla. Most néztem egy videót a youtube-on, szal tényleg úgy kell. -
isgas #1259 nekem úgy simúlt ki hogy először kicsináltam egyik oldalán a pontokat majd a másik oldalán és legvégén a fejét lőttem szét. aztán ledőlt kicsit mert elfáradt :) -
Kamisama #1258 Hát én lőhetem éjjel nappal, rakétával, gránáttal lézerrel, bármivel, nem pusztul meg, sőt semmit sem vesz le az életéből. Azért kösz, majd még próbálkozom. -
isgas #1257 hi mindenki.
hol lehet kikapcsolni hogy ne essen az a temérdek mennyiségü hó ?
csak mert egy gyengébb gépen bazira leviszi az fps-t. a havas részen leesik 20 alá is helyenként :(
Mindent levettem minimumra de a töménytelen mennyiségü hó akkor is hullik a képembe :D
alig lehet látni valamit a lebutított kocka alakú hópelyhekből :D -
#1256 én úgy öltem meg h felrepűltem a levegőbe és lőttem 1et a fejére és meghalt -
#1255 Szerintem neked a megoldás: új oprendszer telepítés -
Kamisama #1254 Pls, vki aki már végignyomta, árulja már el, hogy a 6. pályán ahol az a baromi nagy bogár van, ami az első videóban is van, hogy lehet megölni? Kilőttem az oldalsó pontjait (mindkét oldalon), majd utána a fején a 4 pontot, de ezután nem tudok mit lőni ami sebezné is. -
#1253 procim és videokártyám tökre ugyanez csak nekem 1.5 giga ramom van
a játék játszhatatlan a leglowabb beállításokkal és legkisebb felbontáson, havas résznél oylan 40 fps a barlangban csak 16, plusz a robbanásoknál leeseik 10 alá:\ -
strebacom #1252 Hát nem semmi game ez, föleg a robbanások, néha csak repülök azt sem látni merre, jól megterheli a VGA-t az biztos..... -
#1251 Hát ez az, olvasni tudni kell.
A vga tényleg gyengusz, de egy próbát megér a demoval.