2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#1250 Igen, csak nem láttam előtte a "2db"-ot...
De videókártya az sokat számít.... -
#1249 1 giga elég neki.. :| -
#1248 hát jah 1giga van duálba de az már télleg kevés .. majd ujjitok de most másra kell .. köszönöm az infókat .. !! -
#1247 Mondjuk 1g-ram nem ártana.... -
#1246 Szerintem minimumon, de lehet, hogy el sem fog indulni...
A demo-val kell gyorsan csinálni egy próbát, ha az megy akkor rendben lesz a dolog.... -
#1245 de azért játszható lenne valamennyire véleményed szerint ?? azonkivül h huzza :S köszi a választ :) -
#1244 Ez nem resident evil, hogy kulcsokat kell keresgélni....:D -
#1243 gecc ennek a játéknak semmi értelme
mennikel és hentelni többet kell ebben ölni mint a postal2-ben pedig az nagy szó
most vmi bányában kell mennem de annyi dög jön rám h nem látok semmit -
#1242 Én is Lan-oznék, de csak szerdán érek rá...
Hamachi fent lesz asztán majd meglátjuk... -
#1241 Kártya meg a ram le fogja húzni... -
#1240 Szewasztok van vkinek hasónló konfig ha igen megy élvezhetően ??
MSI K8N NEO4 AMD ATHLON64 3200+ MSI NX 6600GT TD 2DB PQI 512 Dual
Bocs a zavarásért köszi a választ ha lesz .. üdv.: Gaba -
#1239 Hogy az a:(((. De akkor hová kell menni? Egy lépcsőt találtam, de a végén lévő ajtó nem nyilt ki. -
#1238 xar link. lanban benne vok:) -
#1237 http://www.sg.hu/galeria.php itt tartok már biztos kemény menet lesz valaki nem akar netezni ill. lanozni ha van benne mert akkor hamcival lehetne -
#1236 Yuri mondja is késöbb h hagyd a fenébe, inkább menekülj:) -
#1235 én nem öltem meg
csak mentem utána meg 1 kis robotharc és kész a pálya -
#1234 biztos csak driver-hiba , mert az én gépemen fut rendesen(default settings).......a tiéd sokkal erősebb gép.. -
#1233 3. pályán ezt a kukacot, hogyan kell kinyírni?? Már majdnem 1 órája lövöm a sárga foltjait, de nem fekszik ki:((. -
#1232 drivert cseréltem, tesztek okésak, ha játék közben is fagy, akkor...a masinámnak. :) -
#1231 most dobott telepítés közben egy kékhalált, alábbi driverrel.
nem tudom, minden más megy rendesen, lehet, hogy ez a játék nálam kimarad... -
Toomy_Xp #1230 izé, közben most olvastam visszább és látom ez már volt! Sorryka!:) Nekem megoldotta a problémám... -
Toomy_Xp #1229 8800 karihoz szedd le az új Forware 162.15 betát, utánna menni fog rendesen.
Nálam is egyfolytában fagyott, de a fenti driver megoldotta a problémát, azóta egyszer sem állt meg.
Forrás: Gamestar -
#1228 athlon xp nem egyenő athlon 64-el nem? -
#1227 újratelepítés után sem megy, ill. menni megy, de fagy kőkeményen.
Vista alatt pedig nem találok pl. 1024x768-as felbontást(nem a saját monitoron nézem, ezért ez a felbontás...) -
#1226 ha athlon 64 3200+-ra gondoltál, akkor igen, mert nekem is olyan van
de biztonság kedvéért töltsd le először a demot, szerencsére megkímélt engem 7 giga felesleges letöltéstől, mert elképesztően rosszul futott a játék:) -
skygt90 #1225 Hali! Amd Athlon Xp 3200MH-es procival elindul a game ? ( mert asszem nem támogatja az SSE2-t ) -
#1224 Köszönöm, ezt használom, tehát nem ez a bibi.
Most értem haza, mindjárt nézem, újratelepítés után változott-e a helyzet valamit...:// -
#1223 Gugolás + irány gomb + ugrás
Amúgy ezt szeretem a konzol átiratokban, hogy lehet kényelmesen gamepaddal nyomni, és nem is olyan rossz így. :D -
np #1222 Nem tudja valaki hogy a vetődéseket melyik gombal kell csináli? Már végig próbálgattam az össszeset de egyikkel se csinálta. Vagy az csak x360-as verzíóban volt benne? -
#1221 Lan-ba próbálta már valaki?????????? -
#1220 Kevés, nagyon. -
simirizsa #1219 Nálam nincs hang azaz van csak 1 kegyetlen sistergést halok demonál nem volt ilyen gondom mi lehet a baj ?
Ja és szerintetek a GeForce 7300 LE kevés hozzá ? -
#1218 Ez rendben is van, csak ha ők visszavonták mert hibás, nem tudom, mennyire jó ötlet feltenni. -
#1217 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1667 -
#1216 Nv drivercserét.... -
#1215 Gondoltam, leszedem ezt a beta drivert az Nvidia oldaláról
Ezt találtam ott:
Due to a problem with the v162.15 Windows XP and Windows XP 64-bit Beta drivers, they have been removed for download. We will be replacing these drivers with new fixed drivers shortly. -
Scapolite #1214 Megrendeltem:)
pár nap -
#1213 Nem tudjátok hova ment ez a játék? -
Gabesz026 #1212 Hi!
Felraktam hozzá ezt a drivert és most már gond nélkül megy xp-n is
162.15_forceware_winxp_english.exe -
#1211 emberek meg van miért fagy le állandóan megvártam mi történik a fagyás után és azt írta ki hogy: nv_4disp képernyőillesztő meghibásodott ujra kell índítani a gépet.....