Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
áh, és még csak júliusban lesz prociárcsökkenés... :S lehet h akkor ujrajáccom 😊
LoCk
Szerintem semmi baj nincs az iranyítással>konnyen kezelheto a game.
A hangulata pedig, akár egy jó porgos scifi movie.<#nevetes1><#wow1>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

kuci06
egész jó egy konzolos játékhoz képest!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

milyen az irányítás

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

grebber
És még mik fognak te jó ég! (Crysis,Bioshock,BiA 3,UT3,MOH Airbone csakhogy párat említsek)

Nagy királyság "ingyentorrent" 😄 HálIstennek 7gb-tól arányom meg is zakanna.

Next PC upgrade: 2022

LoCk
Wow ez igazán durva hangulatu és grafikáju game.
Végre egy tuti game.
Megyek is szénné játszom magam. <#vigyor3>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Rage47
jah Jade Empire-e el is felejtettem, hú az dejó^^
saxicola
Szerintem meg piszok jó játékok jöttek ki ebben az évben: Tiberium Wars, Jade Empire, Test Drive Unlimited hogy csak 3-at említsek a sok közül.

www.gportal.hu/bioshock

DarkSector
Nembaj de jó a grafika...
Oszt amúgy sem van értelme a játéknak...nem akarom végigjátszani, csak kikapcsolódásképpen kell...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kuci06
ejj, attól ne várj sokat 😄
irányíthatatlan szörnyszülött 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
hát igen, most én is arra várok, hogy felkerüljön vmelyik w*nadoo-ra 😛

DarkSector
Addig ráállok a Transformers-re!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nembaj legalább a topik beindult....<#buck>

DarkSector
A picsába hát akkor ez most hogy van!
Annyi idõ alatt inkább leszedem ftp-rõl basszus....
Akkó most fasznak regisztráltam???????<#falbav><#falbav><#falbav>

DarkSector
Ez egyértelmû, mert addig nem lesznek érdembeni különbségek, amíg egy telepítõ mindkét dx-el kompatibilis....
Majd lesznek olyan gémek, amik csak dx10-ben fognak menni, akkor majd lesz különbség, de csak más játékokhoz viszonyítva...
Ezért nyomatják a Halo-val is a fasz Vista-t, hogy hamar átlendítsék a népet a dx10-re és a dx10-es videókártyák felé!!!!!
Ez tiszta "politika"...ámítás az egész....

kuci06
most regisztráltál? Akkor pár órát várnod kell 😞
nekem pl 9 órát kell 😞

DarkSector
Igen RAGE jól beszél....de azé nem bánnám, ha billentyûvel meg egérrel kéne szenvednem a DMC4-ben...!....😄

DarkSector
Nálam meg zöldre vált a torrent oszt nem indul meg a letöltés!!!!!!!

Rage47
azt sztem nem is lehet mással😄
Shep
Én is, de mi õs PC-sek vagyunk 😊 Mondjuk a DevilMay3-at elég jól kenem paddal 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Ott a bibi, hogy nem volt olyan rossz!
Mihez képest...???

DarkSector
Én billentyû és egérrel mindent jobban tudok csinálni, mint joy-al....

Shep
Hát én továbbra sem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet egy kis karral célozni, mondjuk a Resi4et kontrollerel játszottam mind 2x és egész jó volt, a LostP demot kipróbáltam kontrollerrel és egy kataszrófa volt, mire rácéloztam egy bogárra addig 6x agyonsebeztek, szóval célzósjátékhoz egér való akárki akármit mond, ugrabugrához jó a kontroller. NA off vége, holnap már én is elkezdhetem ha minden jól megy, mert nekem még pár óra hátravan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kuci06
semmilyen. Vagyis ugyanolyan, mint dx9-ben.
Nemrég olvastam egy összehasonlító tesztet a játék dx9 és dx10 módjáról, és alig tudták megmondani, hogy mi külömbséga a két verza között.

Rage47
jah, rohadt szép az biztos. nekem már ettõl is elállt a szavam, mikor megláttam elõször a demo-t😄 akkor milyen lehet dx10-el😊
amúgy sztem élvezetesebb ezt is egérrel játszani, mint konzollal...
Shep
A nagy akció közben úgyse nagyon tûnik fel, hogy DX9 vagy DX10, a francért 7 giga ez is?

Rage47
dx10=újabb effektek
kuci06
A Resi4 sem volt rossz, sõt!
Nekem csak a graf vette el a kedvemet egy idõ után, valahogy fura volt, hogy egy "szutyok" Gamecube-n szebben néz ki, mint egy shader3.0-t ismerõ videókártyán, és egy dual core procival 😞

De visszatérve a Lost Planethez, ez már igazán szépen néz ki 😄
Meg is lepõdtem, amikor elõször láttam DEMO közben a füst effektjét dx9-en. Nem hittem volna, hogy dx9 alatt is lehet ilyen látványt létrehozni (és persze normális sebességgel, mert ugye dx10 = "gyorsab dx9". Ugye jól értelmeztem :/ ? )

Shep
Pedi az ám a jó játék, ilyen TDU, Driver és társai nállam labdába sem rúghatnak Drivert, meg a foshulladék Transformest pár órája uninstalláltam, annyira nem jött be egyik se, mondjuk ebbõl az utcán száguldozunk, hülye küldetésekt csinálunk dologból a Vice City óta elegem van, bár a Driver3at megcsináltam, mert az tetszett, de ez a 4, ááááááá. A Transfoser, meg egy irányíthatatlan hulladék, ráadásul olyan a grafikája, mint egy közepes RTS-nek, remélem a film jobb lesz.

Rage47
(milyen különbözöek vagyunk tök jó..😊 nekem resi4 nagyon nem tetszik szépen kifejezve...xD)
Shep
Hát ezek pont nem jöttek be nekem 😊 Resi4 ami ért valamit az idén (legjobb)

Jah tom, de itt az a poén, hogy ez egy 16pipás, 256membusz, 512mb kártya, megsejó már semmire ;(

veszel egy SM3-as karit és megy is <#love12>

Ez a game sem megy az én kis 800XL kártyámon 😞(((((

remélem bejön egy modi és mindenkit seggbecsesz warezért <#gonosz1>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

jakewyler
nálunk már:
Feltöltve: 2007-06-29 19:29:47 (1 órája)
szvsz

megjelent jupííííííí majomparaden fenn van 7GB 😊
jakewyler
Seed megy lehet jönni tölteni(2*100MBit)
KATT

Rage47
megosztja a játékosokat úgy látszik😊 nekem nagyon bejön😊
csakúgy mint a Lost Planet^^
NeoMaN
szerintem rettenetrossz...
😄

NeoMaN
Sztem múlt év õsze óta katasztrófa a PC játékfelhozatal.

CnC oké, de a többi....<#idiota>

kuci06
Overlordot még nem néztem meg... Jó game? Mostanában jött ki, nem?

Rage47
c&c3, overlord:p
kuci06
TDU, Stalker, Supreme Commander, Driver IV...
Nem volt olyan rossz... 😉

Shep
Végre ínséges hónapok után egy valamire való game, mert ez az idei év eddig egy katasztrófa volt és sajnos nem csak játékok tekintetében.

Rage47
nvidia.com
"Due to a problem with the v162.15 Windows XP and Windows XP 64-bit Beta drivers, they have been removed for download. We will be replacing these drivers with new fixed drivers shortly."
gduck
Forceware Release 162 Windows XP 32-bit

Version: 162.15
Release Date: June 26, 2007
Beta driver

Release Highlights:

Beta driver release.
Improved compatibility for Lost Planet.
...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ffxi
Télleg ingyé van 😄