2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • spidey91
    De csak akkor ha mé g nincs steam acod nekem van és egy csomo gém azob va ezé az egyért nem csinyok egy másikta az tuti
  • Doom 4
    de akkor a hatred-del lehet nem ?
  • tmisi
    mivel steames az eredeti, kétlem...
  • Doom 4
    de az unleashed verzióval lehet netezni vagy hamachizni ?
  • tmisi
    ez jó hír mert már elkezdtem szedni az unleashed-et...
  • spidey91
    Most jött ki egy HATRED verzio a gémböl melY 400 MEGÁVAL TÖBB DE SZTEM NME ÉRI MEG SZARAKDNIU VELE ORÁKAT MER AZ uNLEASHED VERZIONAK NINCS SEMMI BAJA

RÁADÁSUL A HATREDES MÉG STEET IS RAK FEL ÉS UJ STEAM ACCOT KELL CSINYI MEGBLALBAL BAL NEM ÉRI MEG AZ UNLEASEHD VERZIO A TUTI!
  • Doom 4
    Na végig vittem és nekme nagyon bejött akárki akármit mond szerintem nagyom jó játék vólt
  • LegionarR
    Tehát miután kifutottál és megjelent a dögödék, onnan számítva a második épületszerűség...
  • Macccy
    Visszakerestem egy darabig, de nem találtam választ így megkérdem: mi a teeendő, ha indításkor semmi nem történik kis vinyó morgolódáson kívül? Semmi hibaüzenet, semmi, egyszerűen nem indul meg ...
    (crack megvolt, forceware driver legújabb, shadermodel3.0 megvan, dll-ek a helyükön)
  • reger
    Nyomd meg az x billentyűt ,és onnantól kezdve sztem magadtól is menni fog:D
  • Rage47
    mindig mutatja az az oszlop h merre kell menni...
  • Tatyla
    kijutottam egy ilyen felsö sziklaperemre miután platformokon ugráltam ott kiástam egy lépegetöt meg volt egy ilyen hö oszlop is de innen merre,elöttem csak egy szakadék van?
  • c3124c
    cs, plz vki help!!! Az miért van, hogy elinditom dx9-be, és amikor csinálnám az első küldit, lépek ide oda, és egyszercsak elkezd villogni a kép, aztán a nagy feketeség. A feketeség alatt meg megy a gamma :S ...
    Konfiggal csak nincs para: X2 3800+ s939, A8n sli premium, 2*512kingston, inno3d 8800gts oc..ühümm
  • SD456
    Hy all!

Vagy 5 percet játszottam a demóval (mert kifagyott, na majd a 162.15 ha kijavítják) de máris azon vagyok, hogy megszerzem! Nagyon hangulatos meg a grafika is jó! A Crysis kiadásáig eleszek vele szerintem! Ja igen! Mien hosszú a játék?

Előre is kösszönöm!
  • Csero90
    Hé amúgy azt nem mondtam h nem fogom végigtolni 4xer dx10-be de a véleményemet azért elmondtam h idegesítsem 1 kicsit a kedves Lost Planet gémereket.
  • Shep
    Kösz megnézem.
  • LegionarR
    Van ott pár épületegyüttes... A második legközelebbihez fuss oda, ott meg valahogy csak bejjebb találsz...
  • Shep
    A 3. pályán mikor valami dög nagy hóféreg van, ott mi a frászt kell csinálni, a rádión azt mondja a hacker gyerek ,hogy húzzak onnan mert nincs esélyem ellene, igen ám, de hova?
  • Prof William
    AMD Athlon 64 4200+ X2 AM2 BOX
    2*1 giga DDR2 667mhz ram
    NVidia FG 7600GT 256MB 256 bit PCI-E Captiva

Ezzel elmegy és körülbelül milyen beállításokon? High med low?
  • LegionarR
    Ha jól tudom a Flight Simulator X támogatta (kihasználta) először a Diretx 10-et.
  • DarkSector
    Én meg vagyok elégedve a Capcommal, mert betartották az igéretüket, aminek meg is van az eredménye...
    És teljes biztonsággal tudom, hogy a Devil May Cry 4 és Resident Evil 5 játékuk portolásánál milyen minőséget fogok kapni!!!
  • DarkSector
    Az előbbi az nem lecseszés volt, de azért ne szapuljuk se a Lost Planet-et, se a X360 és Pc gépeket....
    Mert mondjatok egy olyan rossz tulajdonságot róla, ami nem a stílusát érinti, ami nem rossz, csak sokaknak megtévesztő....
    Ja és ez nem akármilyen tulajdonságú gém!!!

EZ A GÉM AZ EDDIGI LEGJOBB PORTOLÁS!!!!!!!!!!!!!
    Nem úgy mint egyes játékok...
    Ja és DX10-es!!Asszem az első ami DX10-es játék......de ezt csak olvastam valahol....
  • DarkSector
    1.Konzolon van a legtöbb és legjobb kalandjáték, ami nem nevezhető monotonnak....köszönhető ez annak, hogy minden második játék fps a PC hardveren...
    2.A Lost Planet egy akciójáték...(ez a kategória nem véletlenül kapta ezt megnevezést).
    3.A legfontossabb, hogy itt lehet, hogy nem kell 50 kulcsot megkeresni, meg vegyi folyadékokat összekombinálni, de ez nem is azért érdekes, és közkedvelt...

Ez egy játék, ami a Nexgen látványt képviseli gyerekcipőben még....még elképesztően kreatív a sok használható jármű, a pusztítható környezet....és nem utolsó sorban a Lan és Netes multi durva party-k....

Ami eszméletlenül hangulatos tud lenni....Ez egy játék, amit lehet szeretni, vagy éppen utálni, de a KATEGÓRIÁJÁBAN a legjobb....

Ja és a Gears Of War is tök ugyanez minden illik rá, csak szebb a grafja...és mégis egy embertől sem hangzik el, hogy "De gáz a játék..."....

Aki rejtvényeket akar, az játszon Crazy Mashines-t....az naon a toppon van és van 3 része is....
  • Maxtreme
    Hallgatunk mester :p
  • Rage47
    felvilágosíthatnál akkor :)
  • DarkSector
    Rage47 és Maxtreme....!!!!
    Egyikőtöknek sincs igaza...és mind a ketten egy oldalról közelítitek meg a dolgokat....
  • DarkSector
    Mi a hibaüzenet?
  • DarkSector
    Ez kell neked, amit én is használok....
    Nvidia Driver 94.24
  • Maxtreme
    :)
    Azért az akció tps műfajnál is megoldható hogy ne válljon monotonná a játékmenet. :)
  • DarkSector
    Szerintem játszhatatlanul gyenge lesz, de a demo-val mindenképpen próbálj egyet!!!!!!!
  • Maxtreme
    Igen ebben van valami.
    Mondjuk nekem a konzolos graw 1-2 jobban tetszik:))(az 1 is külső nézetes piff puff konzolon :) )
  • Gabe18
    De mondom,mert itt sokan úgy irják le mintha valami statégia-kaland-rpg-t vártak volna,aztán óriási csalódásként élik meg hogy ezt kapták végeredményként.
  • Rage47
    akkor is sztem jobban az akcióra mennek a konzol gamek, mint a pc-sek
    pl. graw2-böl 2 verzio jön ki. a konzolos pörgösebb, a pc-s taktikásabb.

de ez már nagyon sok off :D
  • Maxtreme
    "Ez egy külsőnézetes lövöldözős-akcio játék"

Nemmondod'.
  • Maxtreme
    De ha azt nézzük a silent hill illetve a resident evil sorozat sem ennyire agytalan lövölde mint a Lost Planet. Szal nem teljesen igaz amit mondasz.
  • Gabe18
    Ez egy külsőnézetes lövöldözős-akcio játék.Mégis mit kéne benne csinálni?
  • Maxtreme
    Ja hogy kifejezetten konzol exkluzív gamekre gondolsz?
    hm.. Hát így már nehezebb. :) Ugyebár a capcom és a Konami-s gamek, valóban inkább hent köpontúak.
  • Maxtreme
    ok, mondok.. Maradjunk akkor x360, és akció fronton..

Tomb Raider 7 legends
    Splinter cell double agent
    Condemned criminal origins
    Rainbow six vegas

Ezek aztán tényelg csupa hent, és hent gamek..
  • Evogordon
    Menny innen te sinter...
  • Rage47
    akkor mondj egyet plz amire ez nem igaz.
    hm most jutott eszembe egy game. metal gear solid. asszem ez konzolos, és nem henti game:)