2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#1410 JÓÓÓÓÓÓÓ -
#1409 mien gép kell neki? -
#1408 Mindkettővel...megy!
Nézd meg a demo-val ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1407 -.- -
#1406 Meg Xp-vel vagy Vistával megy e ???? -
#1405 Mien Gép kell neki vki mondja már meg????? -
#1404 A 10. pályán mikor lejutok a romok közé, van egy nagy dög bogár, de nem látok rajta sehol lőhető felületet, akkor hogy kell megölni? -
#1403 igen, ahogy az aláírásban is van Vistát használok :) -
Boroskóla #1402 Hali,egér érzékenységét lehet valahol állítani mert nemtalálom sehol,és hát alapból elég lassú. -
#1401 az aláírás hasznos dolog tud lenni ;)
ott van a végén, hogy 64bites vistát használ :P -
Prof William #1400 Attól függ hogy Vista vagy XP-s a rendszered... DX10-el csakis Vista alatt megy... -
#1399 sziasztok! ha a gamet a lostplanetdx10 exével indítom összedől a rendszer, a dx9-el tökéletesen működik! mi lehet a baj?? -
Prof William #1398 Kösz mindkét választ. CSak azért kérdeztem mert jelnleg a gépemen még a damó sem futna... A Jövő hét elején lessz a gép felújíttva erre a konfigra... Azért kérdeztem. De örülök hogy mediummal biztos fog menni. :)
-
#1397 Próbáld ki a demo-val!!!!!!!!!!!!!!
Ahány config, annyi féle minőségben megy....
Ezt már millióan megkérdezték.... -
Szuni #1396 Medium és high között egy ugyanilyen géppel nekem tök jól megy. -
Prof William #1395 AMD Athlon64 4200+ X2 AM2 Box proci
2 Giga DDR2 ram
NVidia Gf 7600GT 256MB DDR3 256bit kártya
Ezen elmegy? És ha igen hogy? High,Med, Low? - Ez nagyon fontos lenne...
És akkor gondolom nam úgy van hogy van Vista + XP Lost Planet hanem az indításkor döntheted el hogy hogy indítod... -
#1394 Grafikailag már utolérte...a Square-t...!
Már Rég...
Csak nem ugynabban a stílusban... -
#1393 na végigtoltam,igaz az uccsó boss szerintem gagyi és ciki volt...
grafikailag le a kalappal a Capcom kezdi utolérni a Squere szinvonalát,és a hangulat is elég jó volt,bár a végére kissé monotonnak tünk a sok gyilkolászás...
8/10 -
strebacom #1392 Na sikerült nem is volt olyan nehéz(nem a francot...)
Köszi!! -
#1391 lődd, lehetőleg rakéta+plazma kombókkal.
medium-on(nem vagyok nagy játékos, heti 4-5óra max,)nekem kemény 4-5perc volt.:> -
#1390 frissítsed a dx9-et.... -
#1389 Tudom hogy mennie kéne. Ezért próbálkoznék vele (feleslegesen énsem küzdök) de nem akar indulni ...... arra emlékeztet mikor régen valami dx hiba volt vagy valami nem volt rendben a directx-el és a program semmit nem csinált, duplakatt az exén de semmi csak egy fél másodperces homokóra. -
#1388 Azon a pályán, amikor ilyen plazmaágyús repkedő szarok jönnek, amit csak akkor lehet kinyírni, ha leengedi a pajzsát és lő, na ott leereszkedtem pár szintet, átmentem a komplexum túloldalára ahol van két rakétaállás, de innen hova kell menni? -
#1387 Az egéren a görgő-t függőlegessen nyomd le....ugrás közben nem műkszik... -
strebacom #1386 Sziasztok én is kérnék segitséget hogyan kell az a nyüves nagybogarat kinyirni a robottal, már 3.napja nem tudom kinyirnyi, kilövöm az oldalán levö pontokat, aztán a fején kezdem el és végül meghalok, nem tudok elbujni, nics valakinek mentése, vagy hogyan nyirjam ki???? -
#1385 mondjuk a TDU 2.0sm a Lost planet meeg nem 2.0 igaz? -
#1384 Ez a config jó a TDU-hoz,igaz 30fps full lowon,de mennie kell bárki bármit mond -
#1383 hahaha nincsen options menü amúgy meg görgő lenyomása -
#1382 Kösz, sikerült. -
Elmör #1381 Sziasztok!
Megőrülök, nem találom a weapon change billentyűt!
Segítsetek légyszi! Nem állítottam át semmit!
Kifogyott a lőszer az egyik puskámból erre nem veszi elő a másikat, meg hiába nyomogattam végig a gombokat, semmi!
THX! -
#1380 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler Amikor kilövöd a csápokat akkor van egy lyuk ahol kijöttek oda menj le és lőj egy gombóc szerű izébe egy rakétat vagy akármit ezt mind a kettőnél 2x szer kell megcsinálni aztán elkezd majd lőni a szájából azokat próbáld elkerlni és amikor kijón a feje azt lőd és voálá -
#1379 Ha a fejénél kilőtted azt a 4-et, akkor ugyanazon terület környékén lődd még egy kicsit, ahol az a 4 volt (asszem konkrétan egy kicsit feljebb kell célozni)... -
#1378 A rohadék green eyet hogy kell megölni, lelőttem az oldaláról a 8 gombócot, a fejéről 4et, van egy újjnyi élete de nem tudom hol kellene lőni, ráadásul a kurva sok effektől szódát nem látok. -
#1377 ha már végigvitted tudnád erre a választ?#1373 -
#1376 800x600-ban low beállitásokkal tudsz vele játszani... -
#1375 Leírom a gépem, de ne azzal kezdjenek a lendületesebb kollégák lécci, hogy fúú ez szar és ezé nem megy, mert tudom, hogy szar, de a requirements azért még meglenne.
Athlon 2500+ (talán ez picit alá lóg de nemszól érte) 1GB RAM nV6600GT WinXP32bit
Ez az ősi vas eddig hősiesen szakított és ha nagy játékos lennék nem is erőltetném a megtartását, de megfogadtam, hogy nem fejlesztem többé, max konzolt veszek, de azt sem biztos ... -
#1374 na akkor most kicsit a játék ellen szólok és akik nem vitték végig ne olvassák el !!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler A játék végn elfelejt wayne mindent (már megint) szerintem éppen hogy az összes emlékélt vissza kellett volna nyernie és össze jöhetett volna Lukával és mindenki boldogan élhetett volna míg meg nem halanak mondjuk -
#1373 a végefelé azt hiszem 10. vagy 11. küldi van egy ilyen gusztustalan csáposszáju akinek van két csápja ami a földböl nö ki,le is lövöm a csápokat de újra kinönek,mi a megoldás mert nem igazán akar lefeküdni? -
boholy #1372 lvl 26:) -
boholy #1371 Lehet netre csinalni servert ,hisz jatszok rajta. Mar lvl 24vagyok :D