2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • Gabesz026
    Hi!
    Nekem nem ment a game aztán felraktam azt az nvidia drivert el is jutottam a 6. pályáigaztán kifagy a főellenségnél. Már 3-szor végigvittem a 6. pályát de a végén a föellenségnél kifagy.
  • wedge31
    A topicjában már írtam #144-es hsz.
  • DarkSector
    Szuper!
    Az egyik havernak kéne gyorsan egy kis segítség, mert valami gorillaszerű főellenségnél megakadt, mert mindig újratöltögeti az életét...
    Valahol a végefelé járhat...
    Én nem láttam, ezt is csak úgy mondta....
    De gondolom te tudni fogod, hogy melyik ez a rész, és hogy mit kellene tenni......?
  • DarkSector
    Jah talán igazad van, de mivel ati az iszonyat hadilábon van a Lost Planet-el, ezért én nem vennék....
    Amúgy is csak Nvidia-ám volt eddig, és szerintem jobbak hozzá a driverek....
  • sztechnika
    AGP-be lehet 40 k ért x1950prot ami veri a 7900GT-t gs-t
  • wedge31
    Én igen
  • szapor
    Hát ez nagyon KIRÁLY játék nem lehet valahogy menteni?
  • DarkSector
    Csőtök tudom, hogy nemsok köze van a témához, de nem nyomta végig közületek valaki az alpha prime-ot?
  • DarkSector
    Én is így vótam....
    Faxa alplap+dual proci+2GBram+7900-as kari 150000e-bő kigyün....
  • BorGesz
    Nah igen, mondtam,h ősrégi konfigom van:)
    Drasztikus fejlesztésekre lesz szükségem hamarosan,de már éppen itt az ideje. kb 2 éve nem nagyon fejlesztettem a gépem:)
  • DarkSector
    Jah hogy te AGP-ben vagy még....:(
    Alsó csíkban a kisbetűs részen van a configom....
  • BorGesz
    Akkor gondolom,PCI express, ami megint csak azt jelenti,h alaplapot kell vennem:)...ajaj:)
    Neked milyen vga-d van?
  • DarkSector
    A procit és az alapot kell fullra beválasztani a gépbe én azt mondom, mert az alap a lényeg és nem lehet simán csak úgy cserélgetni ezeket az alkatrészeket..utána kártyacsere meg ram csere az pikk-pakk megy.....
  • DarkSector
    AGP-vel szóba se állj főleg ennél a játéknál....

Igen jól értetted..a dolgokat....
    A proci, meg azért érdekes, mert hiába nyomod fel a super VGA-dat, ha szerzel egyet, akkor nem fog utánadolgozni a procid számítások szempontjából és ekkor történik az, hogy visszafogja majd a teljesítményét a VGA-nak....
    Nekem az a tapasztalatom, hogy a legfontossabb a VGA utána a Proci és utána a Ram.....

PL a Most Wanted-nél az én kártyám 512 rammal full maxon szélsebességgel futkározott.....De mikor 7600GS volt, akkor azé 1GRam kellett mondjuk....
  • DarkSector
    Egyértelműen a 7600GS....
    Mert a 7000-es szériának a támogatottságait élvezi....
  • BorGesz
    XP van SP2vel.
    6600GT vagy 7600GS a jobb? Árban mi a különbség? Régen vettem vga-t,s igazán nem is követtem azóta nyomon a fejlődést, de gondolom, úgy van, mint ezelőtt. Gondolom van 86xx sorozat is, ami valamivel jobbat tud, mint ezek a vga-k, ugye? Tudsz valami konkrét vga-t javasolni? Neked milyen vga-d van?S mennyibe került,ha publikus?:)

Bye
  • BorGesz
    Köszi az infot az sm3-ról.
    Ha veszek egy 7600GS-t, akkor nem kell nagyobb gép, ha jól értettem, ami kb. 30k huf, viszont akkor éppenhogy csak elfutna a game.
    Ha veszek jobb vga-t (ilyet is irhatnátok), akkor kell új proci. De ha új proci kell, akkor új alaplap, szal az alaplap+proci+vga együtt kb. 100k huf. De ha már ennyit költenék (ha lenne), akkor már 512 ramot is vennék hozzá (minimum). Bár ezt nem értem,h miért kell nagyobb proci, ha erősebb vga-t veszek.
    Apropó ezek az új vga-k kaphatók még agp-s verzióban is?

Bye
  • CoD23
    a játéknak mi a gépignyeni??
  • DarkSector
    Ez neked ARÁNYLAG elfogadható???
    Én bárkit lesz...ák egy ilyen gépért....
  • DarkSector
    Én azt mondom, hogy ramból sosem elég, de most ebben az esetben inkább dual-core procit, vagy egy erős vga-t vennék, mert az sokall többet számít, mint a ram.....
  • w77d
    de idegesít, hogy nem tudom dx10-ben futtatni végre van egy aránylag elfogadható gépem és nem tudom megnézni mit tud
  • tmisi
    A Shader Model 3 egy árnyalási technológia, a hardveresen DX9c kompatibilis kártyákon elérhető csak. A te kártyád DX9-es, de csak SM2-őt támogat. Nem bírja megjeleníteni a nagyobbat, mert nem ismeri, azért nem indul el. Igaz, ha elindulna, a teljesítménye akkor is gyér lenne.

Minimum 6600GT/7600GS kell neki, mondjuk a proci eléggé határon van. Így erősebbet nem is ajánlok.
    Jelenleg NVIDIA-kon fut jobban. Szal az ATI az most ehhez nem jön be.

A memória elég. Persze XP-n.
  • DarkSector
    SM3 az Shader Model 3.
    Mi neked az elfogadható ár?
    Mert ami ehhez a játékhoz kell, az 50-60e környékén van....

Megpróbálhatsz 30-40e-ért is Mondjuk 7600GS szinten is, de akkor valszeg csúnyább lesz a gém...
    Mik az igényeid ez attól függ....

Proci lehetne azé egy cseppet jobb, de nem fontos, ha nem veszel erős kártyát hozzá!!!

A ramok meg megint csak akkor kell több, ha a videókártyából erősset raksz bele....
  • BorGesz
    Sziasztok!

Nekem nagyon "ősrégi" konfigom van (athlon 2500+, ati radeon 9600 SE,2*512 mega ram). Nem is indult el a game:P.
    A köv kérdéseim lennének:
    - Mi az az SM3?
    - Milyen vga kártyát javasoltok, ami tűrhető áron van,s még elég jó is (akár nvidia,akár más)?
    - Proci elég a game-hez, vagy az is kell másik?
    - 2*512 mega memória elég LP-hez, ha a többit felhúznám?

Előre is köszi.
    Bye
  • SD456
    Hy all!

Na végre kijavították a 162.18-as driver-t XP-re! Megyek is játszani! Ja a link!: Beta Diver

Bye all!
  • w77d
    ezt írja ki: ''A(z) nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.''
  • bala1
    nem tudja valaki hogy hogyan lehet képet lopni vista alól? a Hypersnap
    dx10-ben fekete képernyőt kap le!
  • Shep
    Közben sikerült lecsapnom Tarantinot :)
  • Shep
    A végén, a super VS-el hogy tudok a karddal suhintani, mert ahogy láttam azzal van esélyem megölni, mert ha csak simán lövöm előbb utóbb jön 2-3 plazma ágyú és szarrá lőnek.
  • w77d
    föl se raktam, mert tudok a hibáiról
  • gduck
    Próbáljad meg: GamerOSD leszedése (nekem anno ASUS kártyánál okozott furcsaságokat...)
  • Shep
    #1404-re valaki?
  • wedge31
    Nem vagy hülye azért nem találsz mert még nincs is teljes verzioju dx10 csak a vistában levö továbbfejlesztet dx9 ami már tartalmaza bizonyos dx10 effektek megjelenitését.
  • DarkSector
    Nem te vagy a hülye, mert én sem láttam DX10-es frissítést.....
  • w77d
    lehet én vagyok hülye, de nem találok dx10 frissítést, csak dx9-eket!
  • DarkSector
    Microsoft.com esetleg....
  • w77d
    dx10-et honnan frissítsem?
  • DarkSector
    Neked milyen van???????
  • DarkSector
    Valami extra gáz lehet....
    Tán DX10-et kéne frissítened....meg vga drivert....
  • w77d
    a #1399-re vki vmit??? fontos lenne, ha már a gépem megvan hozzá, ki tudjam használni