2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • DarkSector
    #1364...
  • Doom 4
    megírtad?
  • kirol
    Játék közben lehet ki-be kapcsolni, kilépés nélkül?
    Felrakod tudodhova, előbbutóbb csak kipróbálhatom én is.
  • boholy
    Hogy a nyavajaba lehet netre server krealni (eredetikm van), nekem mindig csak lanra csinal
  • serito
    Megvan a trainer ...végre a játék szépségét is élvezni tudom nem csak a brutál látványos robbanás, hó és füstfelhő efekteket.
    Most már nagyon tesztszik a game. A szép tájakon bekapcsolom a trainert és körül tudok nézni mit és hogyan valósítottak meg a játékfejlesztők, mikor meg action van kikapcsolom és izgúlhatok meg ne dögöljön az emberem...
  • grebber
    Milyen procid van mert az is befolyásolhatja!?
  • DarkSector
    A server csinálás, az lanra vonatkozik...
  • Doom 4
    szerintem ted ujra ha az sem segít nem tom talán töredezetségmentesítsed
  • Prof William
    Azt én is. :) Reméllem ez a remek PC-port lessz az eslő lépés...
  • stupido
    Hi all! Elég béna vagyok tudom, de hogy nyírom ki az első green eye-t?
  • SötétBarom
    No, leszedtem én is.. Nagyon szép, überalles ahogy kinéz (talán a legszebb a mostani PC felhozatalból), veszett hangulatosak a helyszínek és nem utolsó sorban korrektül optimalizált (ez egy porttol nagy szó).

Ugyanakkor nem tudom miért kellett erőltetni ezeket az idióta bossokat. Tulajdonképpen egyik sem nehéz, csak baromi frusztráló, mire rájön az ember, hogy kell agyoncsapni őket..

Emellett pedig remélem, hogy ez a játék egy pozitív tendencia kezdete.. Nagyon szívesen látnám PCre a Dead Risingot, GoWot és a többit.. :)
  • spidey91
    Ha valaki találkozik ilyen problémával és megoldja akkor szólunk addig türelem me Lost Planetet terem
  • Rage47
    (én gondolkodtam a problémádon, de ilyenről még nem hallottam, ezért nem reagáltam...)
  • Macccy
    Ahh. Már kétszer megkérdeztem, de megkérdem mégegyszer. Ha most sem segítetek nem haragszom meg esküszöm de letörlöm ezt a szépreményű játékot a francba. Tudom, elvész a sok post között egy "nemműködik" kérdés.

Visszakerestem egy darabig, de nem találtam választ így megkérdem: mi a teeendő, ha indításkor semmi nem történik kis vinyó morgolódáson kívül? Semmi hibaüzenet, semmi, egyszerűen nem indul meg ...
    (crack megvolt, forceware driver legújabb, shadermodel3.0 megvan, dll-ek a helyükön)
  • kokos
    Kinyirtam a mocskot!!!!!HEHE
  • kokos
    Ok Köszi!Fajom ki van már.minek kellet enyire beneheziteni a dolgokat.Fajnak kell 25 ször nekirugazkodni.Ajáték szép tuti meg minden...de ez a ....25.-re se megy bakker ez idegesitő!Még max 10 szer megprobálom hanem sikerűl......UNINSTAL....
  • spidey91
    Akit teheti az NE a HaTRED verzsönt szedje semmi értelme csak a multi miatt szarakdoni vele.

Az UNLEASHED tökéletesen mükszik
  • Doom 4
    mind két oladlon kilőni a zöld izéket aztán a felyén és utána megint a felyén de azt már csak a levegőből vagy egypermről tudod megcsinálni
  • kokos
    Hát ja a bossok!Már 1 órája körbe körbe szaladgálok a robottal de nem tudom kinyirni!Valami ötletetek van?Pálya:Nagy bogár köpködi a jeget...egy csarnokban...körbe lehet futkározni.....de már az összes zöld (szemét)kilöttem de még mindig félig van neki az élete!Megcsinálta valaki az irja le ,hogy nyirjam ki.....Köszi!!
  • Doom 4
    hát igen vannak elég nehéz és idegesítő boss ok
  • serito
    Géped megfelel legalább a minimum követelményeknek?
  • serito
    Fogalmam sincs még melóban vagyok! Majd éjjel nekifekszem a gammának!
  • kirol
    Annyira nehéz még legkönnyebb fokozaton is?
  • Doom 4
    hát nézzél szét amikor szétnéztél térjél visza az akcióba és akkor kapcsold ki enyire egyszerű de a vége fele örülsz hogy trainer-el ki udod nyírni a boss-okat
  • kirol
    De az csak az engine csökkenést állítja meg?
    Bár ez akkor egyben örökélet is nem? Úgy meg nincs értelme, viszont szétnézni is jó lenne. :(

Ennél már csak az lenne jobb, ha lenne alaplapom.
  • serito
    THX!! Ez nagyon karaj lesz.... végre szét tudok nézni a pályákon anélkül, hogy elfogyna az energy.
  • Gabyee
    megtörtem és indításkor ezt vágja a pofámba"AZ alkalmazás inicializálása nem megfelelő(0xc0000005)"
    pedig a crack mappából minden dll szarságot beleraktam meg az exe-t is.
    valaki találkozott hasonlóval?
    unleashed verzió
  • Doom 4
    tudod mi a címe?
  • Doom 4
    van bezony néz szét itt
  • serito
    Egyeteln dolog ami a game-ben nem tetszik az az, hogy nem tudok megállni és gyönyörködni a brutál szép grafikában. Az energia folyamatosan fogy, ezért csak arra koncentrálok, hogy mindent kiírtsak körülöttem, még a tárgyakat is szétlövöm, hogy ne haljak meg.

Tényleg van már hozzá valami Cheat vagy trainer?
  • Gabyee
    köszi!
  • lalakov
    7,16 és simán más helyre tudtam tenni, mint a C.
  • boholy
    Felejsd el a multit... en megvettem Steamon keresztul eredetibe.
    Tegnap volt kemeny 2 server, mameg 1et se lattam. En meg hiaba akarok severt krealni mindig lanra teszi es nem netre :I
    Gondolom kesobbiekben tobb jatekos lesz, hisz meg boltban nem kaphato
  • spidey91
    Ok majd irok a nap folyamán
  • Doom 4
    jó lenne multizni de írhatnál egy levelet a unleashed készítőének hogy hogyan lehet multizni vagy elküldöm én de nem tok angolul és ezért meg kéne írni
  • Gabyee
    Valaki megmondaná hogy mennyit telepít fel a játék és hová?
    Úgy értem nekem kétfelé van választva a winyó,C és E.
    Namost a demót nem tudtam anno felrakni mert valami 1.5GB-ot akart elfoglalni a C-ről,tehát oda akarta rakni az egészet.
    Igaz hogy én az E meghajtót jelöltem ki neki,de ezzel nem igazán foglalkozott.
    Persze a C-n meg nem volt annyi hely,de nem is tudtam csinálni(azon csak a winfos van,a progikat az E-re szoktam telepíteni)
    A lényeg:a telepítője ugyan olyan a teljesnek,mert akkor szívtam partíciózhatok újra:(
    Miért van ez ilyen szarul kitalálva???
  • spidey91
    hát ha a multi miatt megéri orákat szarakoni ilyen olyak peccsek meg hieok meg registry meg cskulcsal szarakodni a multi maitt akkor tölcsed
  • Doom 4
    én trainerrel csináltam :)
  • boholy
    11 es kuldiben h a fenebe lehet leamortizalnia robotot?
  • Doom 4
    nekem nincs akkor szerinted leszedjem azt is ?