Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
és azt mondták nekem korábban jogy túlmelegedés miatt van de a vga tényleg tûz forró
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
proci: intel pentium 4 cpu 3.00 GHz
1 gb ram
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mindenki 1024-ben nyomja...<#zavart2>#zavart2>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Simán megy...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
És döbbenten vettem észre hogy 16-18fps-el döcög. Az op. rendszer : Vista 64bit, azt az nvidia drivert tettem fel amit a demo letöltési linkje melett kifejezetten ehhez ajánlottak. Egyszerûen nem értem mi a gáz. Tudom hogy itt sokan már a full gamet tolják de addig amíg nem tudom megoldani a problémámat a demoval addig azt felesleges feltennem. Légyszi ha van valami megoldás a problémámra akkor segítsetek. Köszi elõre is a válaszokat!
CachePath=C:\Program Files\Steam\SteamApps
; Used if UseCache=1
; No Trailing Slash Example: CachePath=D:\Steam\SteamApps
UseCache=disable
; enable/disable
; Will Mount GCF's/NCF's or read Local only.
User=NoSteamUser
; This will be returned on SteamGetUser.
; NOTE: 'SteamSetUser' overrides this option.
PersonalName=Unleashed
; This is the name you will use in-game.
; If not set it will automagically assign: SteamSucks
GameLanguage=english
; This is the language that will be used in-game. Game needs to be restarted to let it take effect.
; You can choose one of these, default is english: english, german, italian, koreana, spanish and french

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Nem tudom, én Vista alatt tolom még a 7.4-es driverrel természetesen dx9 alatt de nálam nincs semmi gond. Az árnyékok ki, AA4x, AF8x többi maxon nekem akadásmentesen fut. dx9 überbrutál grafika már csak kölömbségre lennék kíváncsi, hogy mit tud a dx10. Azt hiszem pár hónap múlva kicserélem a VGA-mat és akkor megtudom.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"