2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
Gabosh #1610 Hány missio van benne?
Csak mert a 9. nél tartok . :D és egyre idegesitőbbek a pályák , meg nehezebbek :D -
isgas #1609 hát azt hiszem van mit csiszolni a játéktudásodon mert easy fokozatban baromira könnyű szétszedni az ellenbrigádot :D
Persze nem születhet mindenki célkeresztel a pupillájában :D
isten lássa lelkem nem akarlak tovább idegelni :D -
#1608 Teli van a hócipőm ezzel az istenverte SZ.R játékkal egyszers mindenkorra befejeztem !!!
Ugy felhúztam magamat a 6 pályán hogy nem tudtam kinyirni azt a köcsög rohat bazi nagy teknőst mindig csak egy kevés élete maradt és akkor halok meg !!
Hogy 1 óra vesződés után úgy elkapott a méreg hogy kettétörtem a billentyűzetet eddig egy játék se húzott fel annyira hogy ketté törjek egy billentyűzetet de ez kiérdemelte !!
Egyből le is töröltem a játékot mert nem fogok én egy olyan SZ.R játékkal játszani amit még easy fokozaton se lejet elvinni !!
Még szerencse hogy sima billentyűzet volt ami ketté lett törve !! -
Rousty #1607 már rá jöttem:D -
#1606 gyenge a videókártyád -
Rousty #1605 Üdv lenne olyan problémám hogy mikor el akarom indítani akkor valami hibát ír ki! Valami pixel shader 2.0-át hiányol! Miért van ez? -
nyx #1604 nyugi mester, már van 8-assal kezdődő videókártyám, csak a vistára nem szántam még rá magam
épp ezért kértem a képet, ha valaki megtenné plízzz
bár ahogy olvasgatom két hét és kintvan a vista SP1 béta lehet akkor teszek egyet -
#1603 dx10-es karival müxik dx10ben. Nem elég a Vista, hogy dx10-ben játszhass. -
#1602 Szemben a sziklákon ugrálj fel a robottal, vagy húzd fel magad a köteleddel... -
albertz #1601 Offline telepíthető valahogy a program? -
#1600 Hát olvastam hogy gyorsult tőle a game de más egyebet nemtudok róla mert sehol nemtaláltam neten csak torrenten! -
#1599 lehet tudni min javít?? -
#1598 Lost.Planet.Extreme.Condition.v.1.2.Update-Unleashed -
nyx #1597 szemben a kupac alatt ott van egy lépegető, ásd ki (e) aztán nézzegess felfelé, sziklákon keresztül felugrálva a robottal (space) feljutsz egy fennsíkra.
más: vki tegyen már dx10 vs dx9 képet, győzzön meg, hogy feltegyema vistát
köszi -
#1596 na szóval ez lenne a feladat de hogy az istenbe csináljam meg ezt és egyáltalán hol ???
-
#1595 Na szóval lefelé nem tudok menni mert nincs ott semmi felfelé sem tudok menni mert nem tudok megkapaszkodni ??? -
#1594 Milyen fény ?? arra a termo berendezésre gondolsz amia hőt adja próbáltam már de ne tudok felmenni a hegyre bárhogy is próbáltam ??? -
#1593 menni, amerre világít a fény -
#1592 Na itt mi az istent kell csinálni ??
-
#1591 Hello mindenki én a 4 pályán akadtam el amikor a hegyet kell mászni nem az elején hanem jóval késöbb na szóval felmászok az épületben a legtetejére ahol van egy robot meg egy két fegyver de aztán már sehova se tudok menni ott mi az istent kell csinálni ??? -
Gabosh #1590 :S nekem csak most lett ilyen szetem , nemtom mibaja :S -
KoPf04 #1589 Nem,nekem a kezdetektől ilyen.A graf beállítás nem számít neki szerintem. -
Gabosh #1588 Kopf neked is missio 7-8-9 körül jött be ez a probléma? mert előzö pályán nekem is ezvolt , meg a mostanin is , asszem 8-9 de lehet 7-8 , elég idegesítő , azthittem graf miatt ,lejjebb vettem de ugyanez. -
#1587 a #1571-re tényleg senki semmit nem tud?? legalább úgy irányvonalat, merre lehet a hiba. tehát amint a pályát(akármelyiket) betölti, a képernyő elfeketedik, csak a hangot hallom, ahogy a játék megy tovább. Ha az eszközkezelővel bezárom a gamet, akkor kiírja, hogy a .... képernyőillesztő hiba után állt helyre. de valami mégsem állt helyre mert újraindításig semilyen játékot nem tudok elindítani. -
markastor #1586 Hello!
Ott akadtam el h. meg kell ölni az első marha nagy szörnyet.
Ötletek?
Köszi -
rcsaby #1585 Megakadtam a hetedik pályán.Azon a részen ahol valamelyik első páján az a földalatti valami volt.Most ilyen lila kapcsolókat kell átnyomogatni de az utolsót nem találom.A nyil mindig középrészre mutat de ott nincs semmi.Valaki esetleg. -
KoPf04 #1584 Hello
Olyan problémám volna a játékkal hogy késik az egér és talán a billentyű is,kb 1sec-et.
Találkozott már valaki hasonló problémával és ennek megoldását közölné velem?
Köszi -
Bilux #1583 Hát nemtudom mi baja lehet, lehet kivédték valahogy?
Így nem lehet felrakni...
Aki végig vitte nézze már meg hogy fel tudja e rakni újra, töröljön le mindent ami a játékkal kapcsolatos meg steamet is. -
Bilux #1582 Hát öregem én még feltelepíteni sem tudom mindíg azt írja hogy a steam server túlterhelt... -
#1581 leugrasz vhová, akkor automatikusan belekapaszkodik vmibe és lehet föl-le huzogatni magad -
KOVU #1580 lehet nagyon béna kérdés de azzal a kapoval hogyan tudok ereszkedni?
mert álandoan felrántsa magát ésnem log ott igy nem tudok le ereszkedni.
elöre is thx -
#1579 ott virít a sárga potroha. az a gyengepontja -
#1578 Hi! A játék elején h kell megölni azt a nagy bogarat? Vagy nem is kell esetleg? Vki segítsen már aki tud! Előre is köszi -
albertz #1577 Sziasztok!
Lehet, hogy volt már kérdésben, de telepíthető valahogy a játék úgy, hogy nincs Internet kapcsolatom. Steam login-t kér a telepítés megkezdése és a játék elindítása előtt. -
KOVU #1576 hi
az a gondom hogy a játék menüje nagyon akad de a játék egyáltalán nem ez miért van? valakinél csinált már ilyet?
elöre is kösz
-
#1575 Download gombra kell kattintani... -
#1574 google mire való??? -
Prof William #1573 A lagújabb direcx 9 hez tud adni valaki linket? -
#1572 Nem kell kinyírni,csak el kell jutni a pálya végén egy hangárba.Én most játszottam végig nagyon jó játék de nagy kár,hogy ilyen rövid volt. -
#1571 nem tudom akkor mi lehet nálam, dx10 esetén azt írja ki, hogy képernyőillesztő hiba, a kép fekete lessz, a játék megy tovább, mert a hangját hallom