Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Próbáljad meg: GamerOSD leszedése (nekem anno ASUS kártyánál okozott furcsaságokat...)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Shep
#1404-re valaki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Nem vagy hülye azért nem találsz mert még nincs is teljes verzioju dx10 csak a vistában levö továbbfejlesztet dx9 ami már tartalmaza bizonyos dx10 effektek megjelenitését.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Nem te vagy a hülye, mert én sem láttam DX10-es frissítést.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
lehet én vagyok hülye, de nem találok dx10 frissítést, csak dx9-eket!

DarkSector
Microsoft.com esetleg....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
dx10-et honnan frissítsem?

DarkSector
Neked milyen van???????

DarkSector
Valami extra gáz lehet....
Tán DX10-et kéne frissítened....meg vga drivert....

w77d
a #1399-re vki vmit??? fontos lenne, ha már a gépem megvan hozzá, ki tudjam használni

Doom 4
JÓÓÓÓÓÓÓ

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Soldiers
mien gép kell neki?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DarkSector
Mindkettõvel...megy!
Nézd meg a demo-val ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k3nGu
-.-

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Soldiers
Meg Xp-vel vagy Vistával megy e ????

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
Mien Gép kell neki vki mondja már meg?????

Shep
A 10. pályán mikor lejutok a romok közé, van egy nagy dög bogár, de nem látok rajta sehol lõhetõ felületet, akkor hogy kell megölni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
igen, ahogy az aláírásban is van Vistát használok 😊

Hali,egér érzékenységét lehet valahol állítani mert nemtalálom sehol,és hát alapból elég lassú.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

kuci06
az aláírás hasznos dolog tud lenni 😉
ott van a végén, hogy 64bites vistát használ 😛

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Attól függ hogy Vista vagy XP-s a rendszered... DX10-el csakis Vista alatt megy...
w77d
sziasztok! ha a gamet a lostplanetdx10 exével indítom összedõl a rendszer, a dx9-el tökéletesen mûködik! mi lehet a baj??

Kösz mindkét választ. CSak azért kérdeztem mert jelnleg a gépemen még a damó sem futna... A Jövõ hét elején lessz a gép felújíttva erre a konfigra... Azért kérdeztem. De örülök hogy mediummal biztos fog menni. 😊

DarkSector
Próbáld ki a demo-val!!!!!!!!!!!!!!
Ahány config, annyi féle minõségben megy....
Ezt már millióan megkérdezték....

Medium és high között egy ugyanilyen géppel nekem tök jól megy.

AMD Athlon64 4200+ X2 AM2 Box proci
2 Giga DDR2 ram
NVidia Gf 7600GT 256MB DDR3 256bit kártya

Ezen elmegy? És ha igen hogy? High,Med, Low? - Ez nagyon fontos lenne...

És akkor gondolom nam úgy van hogy van Vista + XP Lost Planet hanem az indításkor döntheted el hogy hogy indítod...
DarkSector
Grafikailag már utolérte...a Square-t...!
Már Rég...
Csak nem ugynabban a stílusban...

Tatyla
na végigtoltam,igaz az uccsó boss szerintem gagyi és ciki volt...
grafikailag le a kalappal a Capcom kezdi utolérni a Squere szinvonalát,és a hangulat is elég jó volt,bár a végére kissé monotonnak tünk a sok gyilkolászás...

8/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Na sikerült nem is volt olyan nehéz(nem a francot...)
Köszi!!<#worship>

minimize
lõdd, lehetõleg rakéta+plazma kombókkal.
medium-on(nem vagyok nagy játékos, heti 4-5óra max,)nekem kemény 4-5perc volt.:>

No one can stop Death!

DarkSector
frissítsed a dx9-et....

Macccy
Tudom hogy mennie kéne. Ezért próbálkoznék vele (feleslegesen énsem küzdök) de nem akar indulni ...... arra emlékeztet mikor régen valami dx hiba volt vagy valami nem volt rendben a directx-el és a program semmit nem csinált, duplakatt az exén de semmi csak egy fél másodperces homokóra.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Shep
Azon a pályán, amikor ilyen plazmaágyús repkedõ szarok jönnek, amit csak akkor lehet kinyírni, ha leengedi a pajzsát és lõ, na ott leereszkedtem pár szintet, átmentem a komplexum túloldalára ahol van két rakétaállás, de innen hova kell menni?

DarkSector
Az egéren a görgõ-t függõlegessen nyomd le....ugrás közben nem mûkszik...

Sziasztok én is kérnék segitséget hogyan kell az a nyüves nagybogarat kinyirni a robottal, már 3.napja nem tudom kinyirnyi, kilövöm az oldalán levö pontokat, aztán a fején kezdem el és végül meghalok, nem tudok elbujni, nics valakinek mentése, vagy hogyan nyirjam ki????<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#worship>

sztechnika
mondjuk a TDU 2.0sm a Lost planet meeg nem 2.0 igaz?

sztechnika
Ez a config jó a TDU-hoz,igaz 30fps full lowon,de mennie kell bárki bármit mond

Doom 4
hahaha nincsen options menü amúgy meg görgõ lenyomása

Shep
Kösz, sikerült.

Sziasztok!

Megõrülök, nem találom a weapon change billentyût!
Segítsetek légyszi! Nem állítottam át semmit!
Kifogyott a lõszer az egyik puskámból erre nem veszi elõ a másikat, meg hiába nyomogattam végig a gombokat, semmi!

THX!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Doom 4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler Amikor kilövöd a csápokat akkor van egy lyuk ahol kijöttek oda menj le és lõj egy gombóc szerû izébe egy rakétat vagy akármit ezt mind a kettõnél 2x szer kell megcsinálni aztán elkezd majd lõni a szájából azokat próbáld elkerlni és amikor kijón a feje azt lõd és voálá

LegionarR
Ha a fejénél kilõtted azt a 4-et, akkor ugyanazon terület környékén lõdd még egy kicsit, ahol az a 4 volt (asszem konkrétan egy kicsit feljebb kell célozni)...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Shep
A rohadék green eyet hogy kell megölni, lelõttem az oldaláról a 8 gombócot, a fejérõl 4et, van egy újjnyi élete de nem tudom hol kellene lõni, ráadásul a kurva sok effektõl szódát nem látok.

Tatyla
ha már végigvitted tudnád erre a választ?#1373

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
800x600-ban low beállitásokkal tudsz vele játszani...

Macccy
Leírom a gépem, de ne azzal kezdjenek a lendületesebb kollégák lécci, hogy fúú ez szar és ezé nem megy, mert tudom, hogy szar, de a requirements azért még meglenne.
Athlon 2500+ (talán ez picit alá lóg de nemszól érte) 1GB RAM nV6600GT WinXP32bit
Ez az õsi vas eddig hõsiesen szakított és ha nagy játékos lennék nem is erõltetném a megtartását, de megfogadtam, hogy nem fejlesztem többé, max konzolt veszek, de azt sem biztos ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Doom 4
na akkor most kicsit a játék ellen szólok és akik nem vitték végig ne olvassák el !!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler A játék végn elfelejt wayne mindent (már megint) szerintem éppen hogy az összes emlékélt vissza kellett volna nyernie és össze jöhetett volna Lukával és mindenki boldogan élhetett volna míg meg nem halanak mondjuk

Tatyla
a végefelé azt hiszem 10. vagy 11. küldi van egy ilyen gusztustalan csáposszáju akinek van két csápja ami a földböl nö ki,le is lövöm a csápokat de újra kinönek,mi a megoldás mert nem igazán akar lefeküdni?

lvl 26😊

Lehet netre csinalni servert ,hisz jatszok rajta. Mar lvl 24vagyok 😄