2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • levi19711023
    Vagy én is rakjam fel ezt a driveres cuccost??
  • levi19711023
    Nekem a játék elején eltűnik a kép és ilyen színes buzerálék jelennek meg, de a játékhangot lehet még hallani. Mit csináljak??? Ha nem fog működni akkor szétverem a billentyűzetet!!!!!!!!! Várom az ötleteket.
  • grebber
    Probálta már valaki az új 163.11-es nvidia drivert?
  • hirtwarez
    hogy ki tudjam választani a pályákat(mission select),
    mert a volt mentésem elszállt...:(
  • tmisi
    Minek az neked? Az már ki van jáccva.
  • zso23
    Nekem az a gondom hogy ha felrakom azt a drivert amitől nem fagy ki, akkor meg a SMART DOCTOR-om nem működik megfelelően! Nem tudom kiváasztani az AUTO FAN CONTROL-t.
    És ezáltal nincs meg a megfelelő hűtés a kártyának játék közben, /8800GTS/.
    Tud valaki valami megoldást rá?!
  • hirtwarez
    valaki nem tud adni 100%-os mentést???
  • hen-tes
    És aludj jól!
  • hen-tes
    szia
  • bindicsivan
    majd holnap este benézek...mentem aludni,holnap munka folytatjuk a cipészkedést...csá
  • bindicsivan
    XP-ém van,direkt x9-est huztam le,de a drivert lehuzom es valami hibát ir ki es nem tudom fel instalalni...amugy köszi mindent
  • akyyy
    ha topikot nyitsz írj is bele

tölds le direct x-et:

klikk

és nvidia drivert, mert ugy látom olyan kártyád van.

itt

nemtudom miylen oprendszered van, ezért neked kell megkeresned a megfelelőt.

• bindicsivan
    nemértelek...
  • akyyy
    direct X, nvidia driver.
  • bindicsivan
    vagy mi lehet a gond...?
  • bindicsivan
  • bindicsivan
    sziasztok,valami jo drivert tudnatok küldeni vagy honnét huzzak le...? lefagy a játék mindjárt azelején...Most vettem gépet direkt a LOST PLANET-ra és a CRYSIS-re stb...GEPEM,AMD Athlon64 X2 5000+EE DUALCORE BOX AM2 ADO5000DD,MSI GeForce NX8800GTS T2D 640MB PCX,3GB RAM
  • bindicsivan
    hali
  • DarkSector
    Jobbegérgombot pár másodpercig tartsd nyomva és csapj le rá....
  • rcsaby
    Az utolsó páján mit kell csinálni avval a robotos commanderrel.Van egy forgo valami már kilöttem az oldalán a sárgákat és az ellenfél energiálya is zero.És nem akar vége lenni,pedig szerintem ez a játék vége.
  • DarkSector
    Na a lyukakba be tudsz menni, ha visszahúzza a csápját....
  • boholy
    Ha arra gilisztara gondolsz ami a ho alatt kozlekedik es neha elobukkan, akkor azt szard le, menekulj, tavolban talalsz 1 lerombolt epuletet oda menjm de nem art ha feltoltod az energiad a kornyeken talalhato oszlopokbol
  • KOVU
    hi all
    segitene valaki
    a 10. pálya fő ellenségét hogyan kell legyőzni?
    mert én szét lötem kezeit a testén a két kis pontot de nem tudtam sériteni?
    elöre is köszi
    (amikor a lávábol jön elö és két másik lyukbol a két keze vagy csápja kinek mi tetszik XD(
  • Prof William
    Szólnak rádión hogy menekülj mert ez ellen még kevés vagy. Úghogy csak menekülj előrre be az épületek felé.
  • Rage47
    Sztem az utolsó volt az egyik legkönnyűbb:)
    Engem egy szivatott meg - az a szörny, amelyik a game elején is látható volt.
  • JackSparrow88
    Mégse, mivel hiába lövöm az oldalát nem tűnnek el azok a sárga izék meg rohadt gyorsan megy le a T-Eng is amit nemtok olyan gyorsan növelni mert később már olyan sz*rok sem jönnek amik adják, szal ez k*rva nehéz rész sztem...Vmi ötlet,trükk esetleg?
  • JackSparrow88
    Ja bocs már tom...
  • JackSparrow88
    Hi! Hogy kell megölni a 3. pályában azt a férget? Csak egyszerűen addig kell lőni míg meg nem döglik?
  • boholy
    Szerintem marha konnyu a game, utolso foellenseg tudot csak megizasztani, de az se nehez ha raerzel a trukre :)
  • Bilux
    patch-eket hol lehet leszedni?
  • wesker24
    Nekem mondod nekem is hamar elborul az agyam ha valami nem sikerül elsöre !!

Azért a Cordless multimédiás billentyűmet sajnáltam volna széttörni ha már kiadtam érte egy csomó pénzt !
  • isgas
    lehet szerencsém volt de nekem elsőre sikerült kinyirni az óriás meztelen csigát. előszőr kilőttem az egyik oldalán a pöttyöket majd a másik oldalán a pöttyöket majd a fejét lőttem szitává. eközben mint a szupermen dns-el ellátott szöcske ugrabugráltam előle.
    Mondjuk azt hogy szerencsém volt ?

egyébként én is hamar elborulós vagyok ;)
  • DarkSector
    Nem azt hiányolja, hanem neked van 2.0-ás...és amit ő hiányol az a 3.0 vagy attól jobb....
  • wesker24
    Nah valaki nem tudja hogy kell kinyirni a 6 pálya főszörnyét ???

Miután kilöttem az oldalán lévő lyukakat és a szemét is kilöttem utána mit kell ki kilönni mire kell célozni ???

• wesker24
    Ezt én is tudom hogy nem tudja !!
  • tmisi
    Csak hogy az X800 marhára nem tudja...
  • wesker24
    Ha tudja a Pixel shader 3.0-át akkor dx9-ben el lehet inditani !!!!
  • wesker24
    Ha ez neked olyan könnyü akkor elmondanád hogyan nyirtad ki az óriási teknőst könnyen és egyszerűen ???

Mert oldalán az összes lyukat kilöttem na meg kilöttem a 4 szemét is alig van már élete de fogalmam sincs ezekután hogy most mire kell célozni mit kell lönni ???

És itt kapott el az ideg mert nem tudtam mire kell lönni és simán kinyirt engem ez a köcsög teknős !!!
  • Mr Manson
    x800gto -n nem is lehet elinditani?
  • isgas
    itt olvasta lejebb hogy 11 küldetés van. én a 10. nél járok de mivel én sem születtem célkeresztel a szememben kiidegel a pálya végén lévő óriás csótány :)