Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gramaton
már teljesen belebolondultam egy játék amivel kipróbálnám milyen is a dx10 erre ezt adja,már megvan egy hete,nemtudom a hatred verzió milyen lehet?!

gramaton
itt van két kép ezt írja ki és ez van a crack mappában
www.kepfeltolto.hu/?img=31r7
www.kepfeltolto.hu/?img=31r8

gramaton
átraktam mindent de semmi nem tudom lehet hogy nem volt benne minden nem tudnád megmutatni hogy mi van a mappában?

DarkSector
Ez érdekes, mert nálam az Unleashed van....és megy....
De a Crack könyvtárból mindent át kell másolni a Lost Planet könyvtárába....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gramaton
vista 32+8800gtx dx9-és dx10-nél is ugyan ezt írja crack,legújabb driver megvolt minden a,úgy ha nem crackolom akkor is ezt írja ki unleashed verzió ha jól írtam!

DarkSector
Nem dx10-et nyomattad?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gramaton
nekem indításkor ezt írja ki AZ alkalmazás inicializálása nem megfelelõ(0xc0000005)help

DarkSector
Checkpointokná nálam ment, és amikor újra jáccok, akkor a menüben rámegyek a continue feliratra....

nem, egyultebe kell vegigjatszani,ugyhogy ne lepj ki, amugy eppen ezert nem is hosszu
DarkSector
Gratula és természetessen a GT jobb, de viszont szerintem árban sokkal több a + teljesítményhez képest...
Nekem volt 7600GS-em, amivel a Fear mondjuk ment single player-ben High/High-on....
A mostani 7900GS meg simán megy 40fps-el Maximum/Maximum-ot AutoDetect-re nyomva.....
A 7600GT-t még nem teszteltem, de a kettõ közt van szerintem valahol...
7600GS 30e környékén van és a 7900GS meg 55e környékén....
És szerintem egy 7600GT-t meg nem találsz a kettõ közti árban....
Énis ezért vettem 7900GS-t inkább...

Ja és + 2 giga memó... Ezen már biztos elmegy legalább közepesen. 😊
A 7600GS vagy GT a jobb? Én GT-t veszek hétfõn...

Közben "sajna" szólt a gépes srác hogy a AMD 4200 procit nem kap ezért 4600 -as lessz a gépben. Nem sokkal kerül többe én meg örülök... 😊
DarkSector
Ha valki tud faxa minõségû borítót a játékhoz, akkor az szóljon, mert be szeretném csomagolni....
De eddig csak gyenge képeket találtam...!

DarkSector
Jah...😞

w77d
tök mind1 milyen gép, látod nem tudom kihasználni valami szarság miatt

lehet menteni?
DarkSector
Köcce....

DarkSector
Az lehet, nem próbáltam még...

grebber
Ahogy olvastam csak DX10ben vannak gondok mert irta Evogordon hogy dx9 modban szép és gyors! Tehát szerintem x1950-el semmi gond nem lesz vele!

Next PC upgrade: 2022

Lehet menteni?
Hi!
Nekem nem ment a game aztán felraktam azt az nvidia drivert el is jutottam a 6. pályáigaztán kifagy a fõellenségnél. Már 3-szor végigvittem a 6. pályát de a végén a föellenségnél kifagy.
wedge31
A topicjában már írtam #144-es hsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Szuper!
Az egyik havernak kéne gyorsan egy kis segítség, mert valami gorillaszerû fõellenségnél megakadt, mert mindig újratöltögeti az életét...
Valahol a végefelé járhat...
Én nem láttam, ezt is csak úgy mondta....
De gondolom te tudni fogod, hogy melyik ez a rész, és hogy mit kellene tenni......?

DarkSector
Jah talán igazad van, de mivel ati az iszonyat hadilábon van a Lost Planet-el, ezért én nem vennék....
Amúgy is csak Nvidia-ám volt eddig, és szerintem jobbak hozzá a driverek....

sztechnika
AGP-be lehet 40 k ért x1950prot ami veri a 7900GT-t gs-t

wedge31
Én igen <#gun><#gun>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hát ez nagyon KIRÁLY játék <#eljen><#eljen> nem lehet valahogy menteni?
DarkSector
Csõtök tudom, hogy nemsok köze van a témához, de nem nyomta végig közületek valaki az alpha prime-ot?

DarkSector
Én is így vótam....
Faxa alplap+dual proci+2GBram+7900-as kari 150000e-bõ kigyün....

Nah igen, mondtam,h õsrégi konfigom van😊
Drasztikus fejlesztésekre lesz szükségem hamarosan,de már éppen itt az ideje. kb 2 éve nem nagyon fejlesztettem a gépem😊
DarkSector
Jah hogy te AGP-ben vagy még....😞
Alsó csíkban a kisbetûs részen van a configom....

Akkor gondolom,PCI express, ami megint csak azt jelenti,h alaplapot kell vennem😊...ajaj😊
Neked milyen vga-d van?
DarkSector
A procit és az alapot kell fullra beválasztani a gépbe én azt mondom, mert az alap a lényeg és nem lehet simán csak úgy cserélgetni ezeket az alkatrészeket..utána kártyacsere meg ram csere az pikk-pakk megy.....

DarkSector
AGP-vel szóba se állj fõleg ennél a játéknál....

Igen jól értetted..a dolgokat....
A proci, meg azért érdekes, mert hiába nyomod fel a super VGA-dat, ha szerzel egyet, akkor nem fog utánadolgozni a procid számítások szempontjából és ekkor történik az, hogy visszafogja majd a teljesítményét a VGA-nak....
Nekem az a tapasztalatom, hogy a legfontossabb a VGA utána a Proci és utána a Ram.....

PL a Most Wanted-nél az én kártyám 512 rammal full maxon szélsebességgel futkározott.....De mikor 7600GS volt, akkor azé 1GRam kellett mondjuk....

DarkSector
Egyértelmûen a 7600GS....
Mert a 7000-es szériának a támogatottságait élvezi....

XP van SP2vel.
6600GT vagy 7600GS a jobb? Árban mi a különbség? Régen vettem vga-t,s igazán nem is követtem azóta nyomon a fejlõdést, de gondolom, úgy van, mint ezelõtt. Gondolom van 86xx sorozat is, ami valamivel jobbat tud, mint ezek a vga-k, ugye? Tudsz valami konkrét vga-t javasolni? Neked milyen vga-d van?S mennyibe került,ha publikus?😊

Bye
Köszi az infot az sm3-ról.
Ha veszek egy 7600GS-t, akkor nem kell nagyobb gép, ha jól értettem, ami kb. 30k huf, viszont akkor éppenhogy csak elfutna a game.
Ha veszek jobb vga-t (ilyet is irhatnátok), akkor kell új proci. De ha új proci kell, akkor új alaplap, szal az alaplap+proci+vga együtt kb. 100k huf. De ha már ennyit költenék (ha lenne), akkor már 512 ramot is vennék hozzá (minimum). Bár ezt nem értem,h miért kell nagyobb proci, ha erõsebb vga-t veszek.
Apropó ezek az új vga-k kaphatók még agp-s verzióban is?

Bye
CoD23
a játéknak mi a gépignyeni??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

DarkSector
Ez neked ARÁNYLAG elfogadható???
Én bárkit lesz...ák egy ilyen gépért....<#wow3>

DarkSector
Én azt mondom, hogy ramból sosem elég, de most ebben az esetben inkább dual-core procit, vagy egy erõs vga-t vennék, mert az sokall többet számít, mint a ram.....

w77d
de idegesít, hogy nem tudom dx10-ben futtatni <#szomoru1> végre van egy aránylag elfogadható gépem és nem tudom megnézni mit tud <#falbav><#szomoru2>

A Shader Model 3 egy árnyalási technológia, a hardveresen DX9c kompatibilis kártyákon elérhetõ csak. A te kártyád DX9-es, de csak SM2-õt támogat. Nem bírja megjeleníteni a nagyobbat, mert nem ismeri, azért nem indul el. Igaz, ha elindulna, a teljesítménye akkor is gyér lenne.

Minimum 6600GT/7600GS kell neki, mondjuk a proci eléggé határon van. Így erõsebbet nem is ajánlok.
Jelenleg NVIDIA-kon fut jobban. Szal az ATI az most ehhez nem jön be.

A memória elég. Persze XP-n.

DarkSector
SM3 az Shader Model 3.
Mi neked az elfogadható ár?
Mert ami ehhez a játékhoz kell, az 50-60e környékén van....

Megpróbálhatsz 30-40e-ért is Mondjuk 7600GS szinten is, de akkor valszeg csúnyább lesz a gém...
Mik az igényeid ez attól függ....

Proci lehetne azé egy cseppet jobb, de nem fontos, ha nem veszel erõs kártyát hozzá!!!

A ramok meg megint csak akkor kell több, ha a videókártyából erõsset raksz bele....

Sziasztok!

Nekem nagyon "õsrégi" konfigom van (athlon 2500+, ati radeon 9600 SE,2*512 mega ram). Nem is indult el a game😛.
A köv kérdéseim lennének:
- Mi az az SM3?
- Milyen vga kártyát javasoltok, ami tûrhetõ áron van,s még elég jó is (akár nvidia,akár más)?
- Proci elég a game-hez, vagy az is kell másik?
- 2*512 mega memória elég LP-hez, ha a többit felhúznám?

Elõre is köszi.
Bye
SD456
Hy all!

Na végre kijavították a 162.18-as driver-t XP-re! Megyek is játszani!<#vigyor0> Ja a link!: Beta Diver

Bye all!

PS3 ID: SDani456

w77d
ezt írja ki: ''A(z) nvlddmkm képernyõillesztõ nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.''

nem tudja valaki hogy hogyan lehet képet lopni vista alól? a Hypersnap
dx10-ben fekete képernyõt kap le!

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

Shep
Közben sikerült lecsapnom Tarantinot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A végén, a super VS-el hogy tudok a karddal suhintani, mert ahogy láttam azzal van esélyem megölni, mert ha csak simán lövöm elõbb utóbb jön 2-3 plazma ágyú és szarrá lõnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
föl se raktam, mert tudok a hibáiról