Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
#1364...<#rinya>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Doom 4
megírtad?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

kirol
Játék közben lehet ki-be kapcsolni, kilépés nélkül?
Felrakod tudodhova, elõbbutóbb csak kipróbálhatom én is.

Hogy a nyavajaba lehet netre server krealni (eredetikm van), nekem mindig csak lanra csinal

serito
Megvan a trainer ...végre a játék szépségét is élvezni tudom nem csak a brutál látványos robbanás, hó és füstfelhõ efekteket.
Most már nagyon tesztszik a game. A szép tájakon bekapcsolom a trainert és körül tudok nézni mit és hogyan valósítottak meg a játékfejlesztõk, mikor meg action van kikapcsolom és izgúlhatok meg ne dögöljön az emberem...

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

grebber
Milyen procid van mert az is befolyásolhatja!?

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
A server csinálás, az lanra vonatkozik...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Doom 4
szerintem ted ujra ha az sem segít nem tom talán töredezetségmentesítsed

Azt én is. 😊 Reméllem ez a remek PC-port lessz az eslõ lépés...
Hi all! Elég béna vagyok tudom, de hogy nyírom ki az elsõ green eye-t?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

SötétBarom
No, leszedtem én is.. Nagyon szép, überalles ahogy kinéz (talán a legszebb a mostani PC felhozatalból), veszett hangulatosak a helyszínek és nem utolsó sorban korrektül optimalizált (ez egy porttol nagy szó).

Ugyanakkor nem tudom miért kellett erõltetni ezeket az idióta bossokat. Tulajdonképpen egyik sem nehéz, csak baromi frusztráló, mire rájön az ember, hogy kell agyoncsapni õket..

Emellett pedig remélem, hogy ez a játék egy pozitív tendencia kezdete.. Nagyon szívesen látnám PCre a Dead Risingot, GoWot és a többit.. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

spidey91
Ha valaki találkozik ilyen problémával és megoldja akkor szólunk addig türelem me Lost Planetet terem

Gépem ati X1900 4200

Rage47
(én gondolkodtam a problémádon, de ilyenrõl még nem hallottam, ezért nem reagáltam...)
Macccy
<#nezze>Ahh. Már kétszer megkérdeztem, de megkérdem mégegyszer. Ha most sem segítetek nem haragszom meg esküszöm de letörlöm ezt a szépreményû játékot a francba. Tudom, elvész a sok post között egy "nemmûködik" kérdés.<#wave>

Visszakerestem egy darabig, de nem találtam választ így megkérdem: mi a teeendõ, ha indításkor semmi nem történik kis vinyó morgolódáson kívül? Semmi hibaüzenet, semmi, egyszerûen nem indul meg ...
(crack megvolt, forceware driver legújabb, shadermodel3.0 megvan, dll-ek a helyükön)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Kinyirtam a mocskot!!!!!HEHE
Ok Köszi!Fajom ki van már.minek kellet enyire beneheziteni a dolgokat.Fajnak kell 25 ször nekirugazkodni.Ajáték szép tuti meg minden...de ez a ....25.-re se megy bakker ez idegesitõ!Még max 10 szer megprobálom hanem sikerûl......UNINSTAL....
spidey91
Akit teheti az NE a HaTRED verzsönt szedje semmi értelme csak a multi miatt szarakdoni vele.

Az UNLEASHED tökéletesen mükszik

Gépem ati X1900 4200

Doom 4
mind két oladlon kilõni a zöld izéket aztán a felyén és utána megint a felyén de azt már csak a levegõbõl vagy egypermrõl tudod megcsinálni

Hát ja a bossok!Már 1 órája körbe körbe szaladgálok a robottal de nem tudom kinyirni!Valami ötletetek van?Pálya:Nagy bogár köpködi a jeget...egy csarnokban...körbe lehet futkározni.....de már az összes zöld (szemét)kilöttem de még mindig félig van neki az élete!Megcsinálta valaki az irja le ,hogy nyirjam ki.....Köszi!!
Doom 4
hát igen vannak elég nehéz és idegesítõ boss ok

serito
Géped megfelel legalább a minimum követelményeknek?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Fogalmam sincs még melóban vagyok! Majd éjjel nekifekszem a gammának!

kirol
Annyira nehéz még legkönnyebb fokozaton is?

Doom 4
hát nézzél szét amikor szétnéztél térjél visza az akcióba és akkor kapcsold ki enyire egyszerû de a vége fele örülsz hogy trainer-el ki udod nyírni a boss-okat

kirol
De az csak az engine csökkenést állítja meg?
Bár ez akkor egyben örökélet is nem? Úgy meg nincs értelme, viszont szétnézni is jó lenne. 😞

Ennél már csak az lenne jobb, ha lenne alaplapom.<#szomoru1>

serito
THX!! Ez nagyon karaj lesz.... végre szét tudok nézni a pályákon anélkül, hogy elfogyna az energy.

megtörtem és indításkor ezt vágja a pofámba"AZ alkalmazás inicializálása nem megfelelõ(0xc0000005)"
pedig a crack mappából minden dll szarságot beleraktam meg az exe-t is.
valaki találkozott hasonlóval?
unleashed verzió

Doom 4
tudod mi a címe?

Doom 4
van bezony néz szét itt

serito
Egyeteln dolog ami a game-ben nem tetszik az az, hogy nem tudok megállni és gyönyörködni a brutál szép grafikában. Az energia folyamatosan fogy, ezért csak arra koncentrálok, hogy mindent kiírtsak körülöttem, még a tárgyakat is szétlövöm, hogy ne haljak meg.

Tényleg van már hozzá valami Cheat vagy trainer?

köszi!

lalakov
7,16 és simán más helyre tudtam tenni, mint a C.
Felejsd el a multit... en megvettem Steamon keresztul eredetibe.
Tegnap volt kemeny 2 server, mameg 1et se lattam. En meg hiaba akarok severt krealni mindig lanra teszi es nem netre :I
Gondolom kesobbiekben tobb jatekos lesz, hisz meg boltban nem kaphato

spidey91
Ok majd irok a nap folyamán

Gépem ati X1900 4200

Doom 4
jó lenne multizni de írhatnál egy levelet a unleashed készítõének hogy hogyan lehet multizni vagy elküldöm én de nem tok angolul és ezért meg kéne írni

Valaki megmondaná hogy mennyit telepít fel a játék és hová?
Úgy értem nekem kétfelé van választva a winyó,C és E.
Namost a demót nem tudtam anno felrakni mert valami 1.5GB-ot akart elfoglalni a C-rõl,tehát oda akarta rakni az egészet.
Igaz hogy én az E meghajtót jelöltem ki neki,de ezzel nem igazán foglalkozott.
Persze a C-n meg nem volt annyi hely,de nem is tudtam csinálni(azon csak a winfos van,a progikat az E-re szoktam telepíteni)
A lényeg:a telepítõje ugyan olyan a teljesnek,mert akkor szívtam partíciózhatok újra😞
Miért van ez ilyen szarul kitalálva???

spidey91
hát ha a multi miatt megéri orákat szarakoni ilyen olyak peccsek meg hieok meg registry meg cskulcsal szarakodni a multi maitt akkor tölcsed

Gépem ati X1900 4200

Doom 4
én trainerrel csináltam 😊

11 es kuldiben h a fenebe lehet leamortizalnia robotot?

Doom 4
nekem nincs akkor szerinted leszedjem azt is ?

spidey91
De csak akkor ha mé g nincs steam acod nekem van és egy csomo gém azob va ezé az egyért nem csinyok egy másikta az tuti

Gépem ati X1900 4200

Doom 4
de akkor a hatred-del lehet nem ?

mivel steames az eredeti, kétlem...

Doom 4
de az unleashed verzióval lehet netezni vagy hamachizni ?

ez jó hír mert már elkezdtem szedni az unleashed-et...<#papakacsint>

spidey91
Most jött ki egy HATRED verzio a gémböl melY 400 MEGÁVAL TÖBB DE SZTEM NME ÉRI MEG SZARAKDNIU VELE ORÁKAT MER AZ uNLEASHED VERZIONAK NINCS SEMMI BAJA

RÁADÁSUL A HATREDES MÉG STEET IS RAK FEL ÉS UJ STEAM ACCOT KELL CSINYI MEGBLALBAL BAL NEM ÉRI MEG AZ UNLEASEHD VERZIO A TUTI!

Gépem ati X1900 4200

Doom 4
Na végig vittem és nekme nagyon bejött akárki akármit mond szerintem nagyom jó játék vólt

LegionarR
Tehát miután kifutottál és megjelent a dögödék, onnan számítva a második épületszerûség...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Macccy
Visszakerestem egy darabig, de nem találtam választ így megkérdem: mi a teeendõ, ha indításkor semmi nem történik kis vinyó morgolódáson kívül? Semmi hibaüzenet, semmi, egyszerûen nem indul meg ...
(crack megvolt, forceware driver legújabb, shadermodel3.0 megvan, dll-ek a helyükön)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

reger
Nyomd meg az x billentyût ,és onnantól kezdve sztem magadtól is menni fog😄

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt