Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Felrakod tudodhova, elõbbutóbb csak kipróbálhatom én is.
Most már nagyon tesztszik a game. A szép tájakon bekapcsolom a trainert és körül tudok nézni mit és hogyan valósítottak meg a játékfejlesztõk, mikor meg action van kikapcsolom és izgúlhatok meg ne dögöljön az emberem...
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Ugyanakkor nem tudom miért kellett erõltetni ezeket az idióta bossokat. Tulajdonképpen egyik sem nehéz, csak baromi frusztráló, mire rájön az ember, hogy kell agyoncsapni õket..
Emellett pedig remélem, hogy ez a játék egy pozitív tendencia kezdete.. Nagyon szívesen látnám PCre a Dead Risingot, GoWot és a többit.. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gépem ati X1900 4200
Visszakerestem egy darabig, de nem találtam választ így megkérdem: mi a teeendõ, ha indításkor semmi nem történik kis vinyó morgolódáson kívül? Semmi hibaüzenet, semmi, egyszerûen nem indul meg ...
(crack megvolt, forceware driver legújabb, shadermodel3.0 megvan, dll-ek a helyükön)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az UNLEASHED tökéletesen mükszik
Gépem ati X1900 4200
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Bár ez akkor egyben örökélet is nem? Úgy meg nincs értelme, viszont szétnézni is jó lenne. 😞
Ennél már csak az lenne jobb, ha lenne alaplapom.<#szomoru1>#szomoru1>
pedig a crack mappából minden dll szarságot beleraktam meg az exe-t is.
valaki találkozott hasonlóval?
unleashed verzió
Tényleg van már hozzá valami Cheat vagy trainer?
Tegnap volt kemeny 2 server, mameg 1et se lattam. En meg hiaba akarok severt krealni mindig lanra teszi es nem netre :I
Gondolom kesobbiekben tobb jatekos lesz, hisz meg boltban nem kaphato
Úgy értem nekem kétfelé van választva a winyó,C és E.
Namost a demót nem tudtam anno felrakni mert valami 1.5GB-ot akart elfoglalni a C-rõl,tehát oda akarta rakni az egészet.
Igaz hogy én az E meghajtót jelöltem ki neki,de ezzel nem igazán foglalkozott.
Persze a C-n meg nem volt annyi hely,de nem is tudtam csinálni(azon csak a winfos van,a progikat az E-re szoktam telepíteni)
A lényeg:a telepítõje ugyan olyan a teljesnek,mert akkor szívtam partíciózhatok újra😞
Miért van ez ilyen szarul kitalálva???
Gépem ati X1900 4200
Gépem ati X1900 4200
RÁADÁSUL A HATREDES MÉG STEET IS RAK FEL ÉS UJ STEAM ACCOT KELL CSINYI MEGBLALBAL BAL NEM ÉRI MEG AZ UNLEASEHD VERZIO A TUTI!
Gépem ati X1900 4200
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
(crack megvolt, forceware driver legújabb, shadermodel3.0 megvan, dll-ek a helyükön)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"