Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legközelebb mercibe próbáld 😉

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

pickány
amugy sikerült minden és még a suzukiba is kibróbáltam és télleg jo volt 😄😄😄😄😄😄😄XDXD

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

KILLER2
Egyszer kell megcsinálni, utána már jó lesz. Kitartás, elsõre én is sokat szarakodtam vele 😊

Töltsük le az internetet!

pickány
ja végülis csak talált csak most meg a térképnek generáltam rosz kodot vagyis nem jelent meg térkép de a helyzetet meg a koordinátát azt mutatta de majd bele jövök köszi mindent

N95 - "a mi mobilunk"

Sly9119
Kocsiban nekem hamarabb megvolt a jel, szerintem azért mert mozgásban van. és ugy rájön, hogy "waze, ez mozog kövessük már"

Egyébként szuzukiba azért mind1 mert papír, beültem a duplaüveges mercibe, hát ott nem kis idõ volt még megkapta a jelet...>VEGYETEK SUZUKIT 😄DD

Én maradok a Mercinél 😄

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

KILLER2
Hát 20at nem, de várni kell egy ideig még, míg rájuk is kapcsolódik vagy mit mûvel. De azóta már eltelt több, mint 2 óra, szóval csak talált már mûholdat 😊

pickány
amuugy müholdat talál de utána irja hogy várakozás a GPS re és tölt most várom hogy töltsön de most akkor mindig amikor kell ,várnom kell 20 percet ??

solo
<#idiota><#mf1>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

BECKHAM7
és azt ne felejtsd el h 45 fokos szögben kell állnia<#idiota>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

igen igen és a melohelyen hosszú Ó-val van tudom!

Scooter tuning is not a crime!

solo
A LESZ AZ EGY SZ -EL VAN!

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

na király! filmet sikerült rárakni!lessz mit néznem melohelyen amig jönnek a vendégek😄

solo
A sima SIS is támogatott, csak a legtöbb házi progit szignózni kell.
Olyan progikat keress amiket nemkell szignózni.... Ilyen a legtöbb symbian játék, és a JAVA-s játékok nagyrésze.

jajj lenne még1 olyan kérdésem hogy symbianos játékot meg alkalmazást nemnagyon tudok tölteni a telora! .sis esnél azt irja hogy nem támogatott valami.... és csaka .sisx-eseket tudom felrakni!az hogy lehet?

solo
Adatátvitellel másiold fel a memoriára!

és akkor sajáthépbe nyissan meg a telot mint hordozhato lemezt és ugy másoljam vagy pc suite-al és ugy adatátvitel?

solo
Gyári is jó, érezhetõ különbség nekem a gyári meg a smart közt csak egy iszonyatpici képminõségromlás volt a gyári javára....

De mivel most nincs suli, nemlényeg a minõség: DDD Az csak matek-kémia órán fontos: D

Simaji
Hello!

Szerintem csak simán másold fel a filmeket a memóriakártyára és ne a beépített progit használd hanem a Smart Movie nevû-t. 😊

Egyébként meg nem tudom, hogy jóba konvertáltad e mert nekem se nagyon akart menni. 😊

Sokkal jobb szerintem. 😊

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

solo
Jaja, gondolom nagyobb volt a film mint 180 mega...

A 8 gigás memoriára tedd géprõl, és ott is a fõmappába.Ahogy megnyitottad.
Szal nem a videok, képek, mások közé.

Utánna ne! a videocenterbe menj, hanem a mediagombal oldalt a mégiába.Ottlesz.

hali!nemrég vettem egy n95 8gb-ot!és nemtudok rá filmet tölteni!átkonvertáltam mpeg4-be és bluetooth-al akartam rádküldeni de azt irta hogy nincs elég hely!gondolom a telefon alap memojára akarta küldeni nem a 8gigára!aztán meg probáltam adatkábellel pc suite-val ugy hogy fájl átvitel és felmásoltam a telora de ugy meg nem jelenitette meg a telon!valaki segitsen lécci hogy hogy tudok rá filmet rakni!

solo
"szuzuki esetében mind1" <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy minden bekapcsolás után az N95 8G-ás telóm elkezd valamit
telepíteni. Fogalmam sincs hogy mit, majd a végén azt írja ki "A TELEPÍTÉS NEM FEJEZHETÕ BE A MEM. EGYSÉGRÕL. A TÖBBI ALK. TELEPÍTÉSÉHEZ LÉPJEN AZ ALKALMAZÁSKEZELÕBE." Ez nagyon idegesítõ! Mit lehet tenni, hogy ezt ne csinálja. Valami ötlet?
Sly9119
Viszont most én kérdezek egyet, van ebben ilyen hálózat alapu helymeghatározás, az fizetõs? ?

Sly9119
Nekem is volt ilyen, garmint inkább kocsikázáshoz ajánlanám, azt is az a szélvédõ alá helyezni Nokia Maps ot gyalogosra ajánlom.Valóban ahogy elõttem említették, kinyitott helyzetben legyen a telefon.És szerintem mozogj vele.Aki keres az talál

KILLER2
Hát ilyet még nem láttam. Az eszközök/kapcsolatok (angol szoftnál tools/connection) menüben van egy GPS progi vagy mi akar az lenni. Próbálkozz azzal, az kiírja, hogy hány mûholdat talált (már asszem a nokia maps is). Úgy sem talál semmit? Telefon ki van nyitva, ég felé néz, tiszta az ég és nincs sok ház, ami árnyékolna? Tedd le valami fix helyre, ahol jók a viszonyok és hagyd úgy 20 percig, annyi idõ alatt biztos talál mûholdat.

pickány
helló olyat kérdeznék hogy mi van akkor ha bárhogyan próbálom a GPS t nem vesz semmi jelet se garmin al se a saját térképpel csak sárgán villog az erõsség jelnél

Sly9119
Köszi a választ, meglátjuk 😄 csak kikéne próbálni egyszer😄, majd a 8gb os kártyával, 1gb on csak zenék férnek el ,..alig:s :d

LoDMaSt
Szerintem csak az akksiját károsítja, de azt úgyis feltöltöd 😄 Telónak nem szabad bajának lennie tõle.

@ Hellomarci

Sly9119
Szerintetek , ha rápakolok egy divX lejáccot, + rakok rá filmet a telóra, és rákötöm TVre, és ott nézem, a telefont mennyire károsítja ? 1.5 órás film? Vagy bírja?

REPS0L
assassin creeds hd nagyon jó cucc 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

KILLER2
Hát én kipróbáltam. Sosem kötöttek le az ilyen játékok, így ez is csak 2 percig tartott, de elmondhatom, hogy naggggyon komoly a cucc 😊

sajna még nincs idõm kipróbálni. Ám GG 😛

KILLER2
Á, még nem tartok ott, még mással szarakodok. Majd késõbb jön el az idõ, hogy elõvegyem szeretett N95ömet és hosszú idõ után ismét telepítsek rá valamit és próbáljam ki ezt az egymenést 😊

Simaji
Nincs mit. 😊 Örülök, hogy valaki hasznát veszi az infómnak. 😊

Egyébként sikerült kipróbálni? 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

solo
DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIk!!!
Kipróbáltam a gammát, úgy hogy nem nyomtattam ki, csak fotocsoppba szétszedtem, egy angy részre, majd elhelyetem õket egy nagy képen, lekicsinyÍtettem, és úgy játszottam: D
Nagyon komoly: D

REPS0L
sztem elég jól mûködik, én is kipróbáltam 😊

cask nem értem mik azok az oszlopok a kinyomtatott lapokon

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

KILLER2
Ok, köszi. Kb tudtam eddig is, hogy hogy vanak ezek a gémek, de nem árt pontosítani 😊

Simaji
Tower Defense. 😊

Pontosabban:

Annyi a lényege, hogy van egy bázisod amit meg kell védened az érkezõ ellenségektõl úgy, hogy tornyokat építesz. Csak ez annyiba más ha jól értem, hogy a központi elektromos tornyot kell megvédeni mivel az látja el energiával a környezõ védelmi tornyokat. 😊

Sajnos még nem mûködik túl jól de azért elég szép eredmény szerintem. 😄

KILLER2
Na ezt ma még csekkolom, nagyon kíváncsi vagyok rá. Csak addig még rájövök, hogy mit is kell ebben csinálni 😊

mi amugy a lényege?

Simaji
Sajnos nincs éppen kéznél egy használható nyomtatóm de fogtam egy kockás lapot és egy tollat és máris mûködött. 😄

Igaz nem a legjobb de legalább ki tudtam próbálni. 😊

De nagyon durva szerintem. 😊

És még csak béta!! 😄

😊

elképesztõ :o Mikre nem képesek az emberek és telefonok 😄

Simaji
Hello mindenki!

Ezt ma találtuk testvéremmel: http://cellagames.com/artd.html 😄😄

Szerintem érdemes kipróbálni. 😊

KILLER2
Kéne neki mûhold vétel és akkor tudná, hogy hol vagy.
Amúgy meg nem értem, hogy mi baj van a garminnal. Rengeteget tud és nagyon jó, részletes térkép van hozzá. Mi kell még ide? A nokia mapsnak rosszabb a térképe és nem is nagyon lehet megoldani vele, ha jól tudom, hogy pl mutassa, hogy hol vannak wifi hotspotok vagy sebességmérõ kamerák.

Sly9119
Garmin, ma kocsiba nem nagyon eszmélt, de kipróbáltam egybõl Nokia Mapsal
Kinyitott állapotban müködik csak a GPS vétele. Ha becsukom megfolytom 😄
49€ egy évre a nokia maps, az ugy türhetõ szerintem.Ha már tényleg egy ilyen kaliberü telefont sikerült megvenni, igaz, én okosba vettem 45 000ért . Meg Pokerpénzbõl 😄 ezelõtt nokia 2626 om volt😄 Ha tudok valami okosat , vagy ti tudtok hogyan lehet ilyen eredeti nokia mapsot venni, akkor irjátok le, én is leirom ha megérdeklõdtem.Este a bulikból ha netán ugy alakul ne a nokiádra, hanem a haverodra támaszkodj😄

ilyen esetekben legjobb döntés egy GPS berendezés- ha már erre a telóra volt pénz, biztos arra is futja... Legalábbis 80%-ba biztos. ^^

BlackShadow
ha már garmin a téma.. én sehogy sem tudom életre lehelni.. felraktam a telepítési útmutatóval együtt meg minden.. programot elindítom .. és kb térképre rámegyek egybõl angliát mutatja és fennt kiírja h mûhold keresése.. ennyi semmi több :\ halp! 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

KILLER2
Tudtommal a GAMRMIN magyar térképe sokkal részletesebb, mint a nokiáé.

Sly9119
ó mostnézem a nokia oldalán, szinte alig kell valamit fizetni érte, csak milyen modon kell fizetni ...megérdeklödöm már a helyi mákra boltban.