3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#2907 nagyon tartja az n95 az árát, szinte uannyiért eltudnám anni mint amennyiért vettem :o -
#2906 ok, már meggondoltam magam xd -
tomonor #2905 O_O KASU VAGY? O_O -
#2904 na akkor
gondolkozom n95ről 5800-ra cserére, szerintetek?
vagy inkább újítsam a telefonom? mert már bomlásnak indult az utángyártott ház rajta :D -
#2903 skyfire egy rohadtjó böngésző! már elég rég használom, tök jó meg minden, csak 1 vmi nem teccik benne, bár lehet h ez is csak beállítás kérdése, de amikor elindítom mindig kéri a wifi jelszót, de az "alap" már tudja, és nemigen akadékoskodik miatta...
és igen, sztem is kicsit lassú....de legalább tudsz videókat nézni rajta -
#2902 youtube tesztelve, mp3ak tesztelve, tökéletes, bár picit lassúcska -
#2901 nem, Skyfire, de lehet rajta zenét hallgatni, videózni, meg ilyenek elvileg, most tesztelem épp -
#2900 Csak nem? Firefox? :D -
-
placeboHU #2898 Hello!
Szétszerelés:
Kell 6-os Torx plus csavarhuzo leveszed a háso covert csak ragasztva van majd középen lesz 2 csavar majd felul a top covernél 2csavar és alul két 2 csavar utánna szétjön a panel alatt lesz a coverban 2 hangszoró.
Képek: volt fenn több ezer kép is egy kicsit belassult ahogy megjelenitette a elönézeti képeket.
Micros sd 16gb: megyvele csak drága főleg most az erős forint miatt.
Alkatrész kell tudok szerezni! -
tomonor #2897 nemegészen o.o -
#2896 Áruló kecy!!!:/ -
#2895 Megoldjuk:DDD -
tomonor #2894 akkor már nincs sok hátra... -
#2893 Az enyémnek meg semmi baja 1-2 karcoláson és egy picit kikopott csúszkán kívül :) -
tomonor #2892 nyugi, az enyém is be van szarva, modnjuk in ájfónra cserélném... :< -
#2891 Én,......a helyedbe csöndbemaradnék! xDDDDDDDDDDDDDDD -
tomonor #2890 roflpwnt o.o -
#2889 De a kurvaannyát! Mér mikor e90 re akarom cserlni?!
De sebaj, ha lehalkÍtom 25-75 re akkor nem recseg, Így télleg meglehet, hogy nem dzsuva:/ -
#2888 -
#2887 sztem vidd el egy szervízbe, hátha tudnak vmit tenni vele -
tomonor #2886 nekem a jobb oldali recseg, kb 1 hónapja. Osztálytársamnak akinek N95-je van, annak már mindkettő beszart xD Ám nemhiszem hogy le lehet venni manuálisan... :< Meg nemegészen por okozza a recsegést o.o -
#2885 sehogy, bonyolult, GSM. -
#2884 Bakker, emberek szarbavagyok: D
Egyszercsak azt vettem észre, hogy a ball hangszóró recseg a telón..Ponn mielőtt el akarom cserélni-.-"
Hogy a herémbe lehet levenni azt a fényesszürke szart, és kipucolni alatta a hangszórót? -
tomonor #2883 csak vicceltem... o.o -
#2882 és azt merre? :) -
tomonor #2881 ööööö
3D motor bekapcsolása? lol -
#2880 Sziasztok!
Na sikerült megcsinálni a szignózás kikerülését így fel is tettem a coreplayert azonban mikor lejátszok vele akkor szaggat mint az állat. Ezt hogyan tudom kiküszöbölni?
A smartmovie-t pedig nem is engedi feltelepíteni, mondván, hogy az alkalmazás nem támogatott...
Ötletek?
Üdv -
#2879 van beépített file kezelő a telóban de javaslom az X-plore nevű programot. Olyan mint a norton commander anno :D nokiaprogramok.hu -ról beszerezhető -
#2878 Én cask 360 nál tartok: D -
tomonor #2877 Hoppá, igaza lesz itt valakinek, a telóm galériája csak 945 db képet/videót tud megjeleníteni :O -
ricsa008 #2876 üdv
egy havernek ilyen telója van van benne egy 2 gb-s memokártya. Adatkábellel raktunk át jad és jar kit. játékokat de nem tudjuk hova rakta
hogy lehet a memó kártya tartalmát megnézni? -
#2875 Hello van ez a NSS progrm amivel átlehet irni a product kódot a telefonon,Tmobil os vagyok, és nemtudom okos e valamilyen problémát ha feltelepitem a V31.0.014 es verziót.Mit vezitek és mit nyerek ??
-
#2874 Ja értelek :) -
#2873 az én telómmal volt a gond, lsd. #2846 -
#2872 Nekem sohasem szaggatott! -
#2871 LEltem egy oldalt ahol levan irva h a product kód átirásával meglehet csinálni h a telefonra felehessen telepiteni ujjab softvert, csak most azt nem tudom h mege éri, tudom h garancia vesztésel jár, de azon kivül neme tesz benne kárt, és fog e egyeltalá müködni. ? -
tomonor #2870 o.o én már a 30.-ason sem észleltem... Ám a 30-as valahogy jobban tetszett, ugyanis a sötét lilla témának megigazította az elcsúszó felső részt a zenelejátszónál. Na mind1
Amugy a 21-es szoftver volt a legjobb/leggyorsabb számomra. -
#2869 jelentem a 31es szoftverrel megszünt a videofelvételem szaggatása. -
#2868 Értem, köszi h felvilágositotál,hello