3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • REPS0L
    nagyon tartja az n95 az árát, szinte uannyiért eltudnám anni mint amennyiért vettem :o
  • REPS0L
    ok, már meggondoltam magam xd
  • tomonor
    O_O KASU VAGY? O_O
  • REPS0L
    na akkor
    gondolkozom n95ről 5800-ra cserére, szerintetek?
    vagy inkább újítsam a telefonom? mert már bomlásnak indult az utángyártott ház rajta :D
  • BECKHAM7
    skyfire egy rohadtjó böngésző! már elég rég használom, tök jó meg minden, csak 1 vmi nem teccik benne, bár lehet h ez is csak beállítás kérdése, de amikor elindítom mindig kéri a wifi jelszót, de az "alap" már tudja, és nemigen akadékoskodik miatta...
    és igen, sztem is kicsit lassú....de legalább tudsz videókat nézni rajta
  • REPS0L
    youtube tesztelve, mp3ak tesztelve, tökéletes, bár picit lassúcska
  • REPS0L
    nem, Skyfire, de lehet rajta zenét hallgatni, videózni, meg ilyenek elvileg, most tesztelem épp
  • Simaji
    Csak nem? Firefox? :D
  • REPS0L

• placeboHU
    Hello!
    Szétszerelés:
    Kell 6-os Torx plus csavarhuzo leveszed a háso covert csak ragasztva van majd középen lesz 2 csavar majd felul a top covernél 2csavar és alul két 2 csavar utánna szétjön a panel alatt lesz a coverban 2 hangszoró.
    Képek: volt fenn több ezer kép is egy kicsit belassult ahogy megjelenitette a elönézeti képeket.
    Micros sd 16gb: megyvele csak drága főleg most az erős forint miatt.
    Alkatrész kell tudok szerezni!
  • tomonor
    nemegészen o.o
  • solo
    Áruló kecy!!!:/
  • solo
    Megoldjuk:DDD
  • tomonor
    akkor már nincs sok hátra...
  • KILLER2
    Az enyémnek meg semmi baja 1-2 karcoláson és egy picit kikopott csúszkán kívül :)
  • tomonor
    nyugi, az enyém is be van szarva, modnjuk in ájfónra cserélném... :<
  • solo
    Én,......a helyedbe csöndbemaradnék! xDDDDDDDDDDDDDDD
  • tomonor
    roflpwnt o.o
  • solo
    De a kurvaannyát! Mér mikor e90 re akarom cserlni?!
    De sebaj, ha lehalkÍtom 25-75 re akkor nem recseg, Így télleg meglehet, hogy nem dzsuva:/
  • HD JOHNNIE
  • HD JOHNNIE
    sztem vidd el egy szervízbe, hátha tudnak vmit tenni vele
  • tomonor
    nekem a jobb oldali recseg, kb 1 hónapja. Osztálytársamnak akinek N95-je van, annak már mindkettő beszart xD Ám nemhiszem hogy le lehet venni manuálisan... :< Meg nemegészen por okozza a recsegést o.o
  • REPS0L
    sehogy, bonyolult, GSM.
  • solo
    Bakker, emberek szarbavagyok: D
    Egyszercsak azt vettem észre, hogy a ball hangszóró recseg a telón..Ponn mielőtt el akarom cserélni-.-"
    Hogy a herémbe lehet levenni azt a fényesszürke szart, és kipucolni alatta a hangszórót?
  • tomonor
    csak vicceltem... o.o
  • HD JOHNNIE
    és azt merre? :)
  • tomonor
    ööööö

3D motor bekapcsolása? lol
  • HD JOHNNIE
    Sziasztok!

Na sikerült megcsinálni a szignózás kikerülését így fel is tettem a coreplayert azonban mikor lejátszok vele akkor szaggat mint az állat. Ezt hogyan tudom kiküszöbölni?
    A smartmovie-t pedig nem is engedi feltelepíteni, mondván, hogy az alkalmazás nem támogatott...
    Ötletek?

Üdv
  • BlackShadow
    van beépített file kezelő a telóban de javaslom az X-plore nevű programot. Olyan mint a norton commander anno :D nokiaprogramok.hu -ról beszerezhető
  • solo
    Én cask 360 nál tartok: D
  • tomonor
    Hoppá, igaza lesz itt valakinek, a telóm galériája csak 945 db képet/videót tud megjeleníteni :O
  • ricsa008
    üdv
    egy havernek ilyen telója van van benne egy 2 gb-s memokártya. Adatkábellel raktunk át jad és jar kit. játékokat de nem tudjuk hova rakta
    hogy lehet a memó kártya tartalmát megnézni?
  • pisti2216
    Hello van ez a NSS progrm amivel átlehet irni a product kódot a telefonon,Tmobil os vagyok, és nemtudom okos e valamilyen problémát ha feltelepitem a V31.0.014 es verziót.Mit vezitek és mit nyerek ??
  • jaszy
    Ja értelek :)
  • REPS0L
    az én telómmal volt a gond, lsd. #2846
  • jaszy
    Nekem sohasem szaggatott!
  • pisti2216
    LEltem egy oldalt ahol levan irva h a product kód átirásával meglehet csinálni h a telefonra felehessen telepiteni ujjab softvert, csak most azt nem tudom h mege éri, tudom h garancia vesztésel jár, de azon kivül neme tesz benne kárt, és fog e egyeltalá müködni. ?
  • tomonor
    o.o én már a 30.-ason sem észleltem... Ám a 30-as valahogy jobban tetszett, ugyanis a sötét lilla témának megigazította az elcsúszó felső részt a zenelejátszónál. Na mind1

Amugy a 21-es szoftver volt a legjobb/leggyorsabb számomra.
  • REPS0L
    jelentem a 31es szoftverrel megszünt a videofelvételem szaggatása.
  • pisti2216
    Értem, köszi h felvilágositotál,hello