Nokia N95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sly9119
Nokia Maps ot nem lehet valahogy feloldani mint a garmint?😞

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Hát nekem annyira nem jött be a TomTom...viszont a garmin az full jó, nem vágom neked miért nem mutatja mikor gyalogolsz,elvileg kéne h mutassa...
Sly9119
Garmin helyett TomTom ot használjak? vagy mifenét?

KILLER2
Mindegy, offoltunk egy kicsit 😊 (G9 - Logitech gamer egér G15 - ugyanaz csak billentyûzet G25 - Logitech kormány)

Töltsük le az internetet!

Sly9119
Mi ez a G9 meg G15 meg 25??? 😄

Sly9119
Szerintem az lehet, hogy a garmin nem annyira érzékel vagy nem is tudom, csak kocsiba érdemes használni, ott mutatja... vagy fussál vele😄

KILLER2
Nekem tökéletesen mûködik.

Simaji
Szerintem a Garmint használhatatlan. Eddig egyszer sikerült befognia a GPS-t és akkor is nagyon nehezen. Ráadásul miután befogta vagy 10-20 perc után meg is fagyott. 😄

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Sly9119
Hát, lehet hogy gyalogosan nem fogja annyira, haver 8gb osát mikor raktam a Garmint,akkor is csak kocsikázás közbe észlelte hogy , néz má ezek mozognak , kövessük 😄 , lehet lassu...na mind1 kösz a választ😊

KILLER2
Van egyáltalán bármi féle GPS kieg N95re? 😊
Elvileg mennie kell. Garmin milyen jelerõsséget vagy mifenét mutat? Ha van jel, akkor már érzékelnie kell, max lassan és szaggatva.

Sly9119
Sziasztok , azt szeretném megtudni, n95 öm van, garmint ráraktam minden, ésmikor gyalog megyek, nem érzékeli hogy megyek, ez miért van? googleMaps se nagyon érzékeli, miket állítsak be mik fogják a GPS jelet? Hálózat alapu beépített gps kieg. ? melyiket?:S HELP 😊

lesz még rosszabb is, farkas.

Amúgy üdv a klubban 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

solo
Szardmále:L

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

az nekem is olyan - leszarom xD

Nem a hangszóróval van baj, hanem olyan mintha a por szorult volna a fel-le csúszó részébe, és mikor feltolom lehet h az csikorog..na most én próbáltam kifújni, de nem nagyon jött össze...
szard le a csúszlát, hanszóló az fontosabb 😄

solo
Hangszóró.
Csúszka..Hááh...hallod, olyanom má nincs is..XD Elkopot és 2-3 milit lötyög-.-"
Szal bekell egyet újÍtanom.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

VÁRJUNK CSAK!

Hol ad ki recsegõ hangot? xD A csúszkába vagy a hangszórón...

solo
Nekem is van néha ilyen, de az a zene hibája..Próbálj meg egy elég tiszta, eredeti vagy egy jóminõségû, youtube-ról leszedett zenével, hogy az úgy milyen.

szerintem por o.o

Üdv.10 napja vette egy nokia n 95 8gb-t...a telefon nagyon jó meg minden, de amikor feltolom ilyen érdekes recsegõ hangot ad ki...Visszavittem szolgáltatóhoz ,azt mondták h csak por,de sztem nem...mi lehet ez? Elõre is köszi a segítséget!!
BlackShadow
na igen.. de arra alapozom, h eddig az összes telómnál ami lemerült még szokott lenni annyi kraft h úgy 5-10 mpre visszakapcsoljon 😄 mind1 lényegtelen 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

KILLER2
Akkor ezt baszhatom xD

eredeti az kikapcsolt állapotban is müxik.

KILLER2
Na látod, ha lemerül, akkor meg végképp irreális a dolog. Ha ott van egy csontig merült telefon, akkor szerencsétlen mibõl ébresztene?

KILLER2
Hátõõõõ. TV távirányító az problémás. Bár van mûködõ, de nem egy rekord távolságból mûködõ cuccok ezek. Én múltkor be is szoptam vele, mert nem támogatta a TVmet és egy hasonló típus beállításával próbálkoztam, de az valami olyan jelet küldött, hogy a TV elállította az összes csatornát és a menü nyelvét áttette valami szerbre vagy mire 😊

Simaji
Hello mindenki!

Nem tud valaki egy jó távirányítós progit? Vagy létezik egyáltalán ilyen? 😊 Tehát olyan kéne, hogy a telefon TV távirányítóként is mûködjön. 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

BlackShadow
lehet igazad van :\ kár .. handy alarm tetszik mert pofás és egyszerû.. de, ha lemerül véletlen a teló, v vmi akkor baszhatom 😄 na mind1.. kösz

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

KILLER2
Szerintem egyik se mûködik, ha ki van kapcsolva, mivel akkor a telefonban csak az óra számol, és telibe baszik bele, hogy kéne-e ébresztenie. Szóval nekem ez nem tûnik túl reális elvárásnak.
De aztán lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan.

BlackShadow
nem találtam semmi jót..
viszont tudtok ajánlani vmi jó ébresztõ progit ami..
-szabályozható hangerõvel rendelkezik
-telefon kikapcsolt állapotában is mûködik

handy alarm sajna nem mûxik ha ki van kapcsolva a teló :\

KILLER2
Oda én is beszabadulnék egyszer 😊

solo
Úgynézki most lesz új gépem^^
Ismerõsnek hála nemsokára beszabadulok a nagykerbe^^
Mostanit meg megkapja a hugom..Cs-zzen rajta õ .XD

KILLER2
Esetleg még az ipmart-forum.com-ot átnyálazhatod, ott elég sok minden van, hátha ilyen is.

BlackShadow
megnéztem és egy ilyet találtam.
nincs vmi sok :\

KILLER2
Symbian-freak.com-ot énzd át, hátha találsz valamit.

KILLER2
Én nem tudok róla, de ha találsz, akkor írhatnál, mert annak én is örülnék.

BlackShadow
rompatcherhez nincs vmi gyüjtõoldal ahol az eddigi elérhetõ patchek megtalálhatóak? 😊

KILLER2
Azért olyan lassú, mert tele van pakolva mindenféle cuccal. De a legegyszerûbb, ha leformázod a memkártyát és a telefont is, az mindent leszed.

rég

simára is 30-as szoft van már.

Simaji
Nem függetlenítettem. 😊

De egyébként szerintem más a gond. Ez elvileg az R-320-as típus ami az Európai változat ha jól értem és ennek valóban ez a legfrissebb szoftvere. 😊 Mind1 csak megijedtem, hogy valami gond van vele. 😊 Köszi a segítséget. 😊

Ja és még egy kérdés. 😊 Nem tudsz valami progit amivel könnyebben lehet eltávolítani telepített cuccokat a telefonról? A beépített cucc nagyon lassú. 😊

Köszi.

Bye!

KILLER2
Bocs, akkor tévedtem 😊 Nem függõ a telefon?

Simaji
Nem. Tuti, hogy nem a sima van. 😊

A product code-t pedig az akksi alól néztem ki a FAQ-ban lévõ linkre írtam be és a progit is leszedtem.

KILLER2
Az a helyzet, hogy benéztél valamit.
Ez a valami az lenne, hogy te egy 30as FWt láttál N95 8GBre, viszont neked sima N95öd van. De ha biztosra akarsz menni, használd a FAQban lévõ linket.

Simaji
Hello!

Van egy kis gondom. 😊 Azt írja a progi és a weboldal is, hogy már a legújabb szoftver van fent a 20.0.016-os de én valahol úgy olvastam, hogy más van újabb is. Neked melyik van fent?

Elõre is köszi! 😊

Bye!

BlackShadow
nos kb az egész napomat elszórakozgattam a telóval 😄 lecseréltem a kézrázós üdvözlõképernyõt meg felraktam ezt azt..
esetleg valaki tud ajánlani vmi jó alkalmazást? nokiaprogramokat nyálazgattam jó pár óráig 😊 hátha vmit még nem találtam meg / elkerülte a figyelmem ami hasznos lehet

KILLER2
Szívesen, ezért vagyok itt 😊

Simaji
😊 ok Akkor szerintem frissítek.

Nagyon, nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!! 😊

KILLER2
Hát nekem most így hirtelen pont 85 mb szabad RAMrja van, szóval szeirntem nyugodtan.

Simaji
Hát kb. 85 Mb szabad memóriám van és szükségem is van rá mert olyan játékokat szoktam futtatni mint a Quake 2 illetve a Quake 3 Arena átirata aminek elvileg nagy a memória igénye. 😊

De azért gondolkoztam a frissítésen mert néha elég furcsán viselkedik a telefon ha a wifi-vel kapcsolatos dolgokat csinálok meg olvastam még régebben, hogy elvileg az új frissítéssel már lehet stream-elni videókat bár nem tudom, hogy ebbõl mennyi igaz. 😊