3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • solo
    Akkor mind1, nemtudsz frissÍteni, mert a tökömmobályl lezárja a telót valahogy:/
  • pisti2216
    DE de Tmobile-os vagyok, de kártyafüggetlen.
  • KILLER2
    Keres magától újat. Nem kártyafüggő az a telefon és véletlenül nem t-mobile-os fw van rajta?
  • pisti2216
    Leszedtem beraktam , nekem a telefonon V20.0.016 os van és ugyaz ezt akarja rátenni, ujabbat honnat tudok rátenni ???
  • KILLER2
    Nokia Software Updatert kell leszedni és telepíteni, aztán az intézi a dolgokat.
  • tomonor
    nokia.hu

én is most frissítem éppen :p
  • pisti2216
    Hello frissiteni akarom a N95 8Gb os telefonomat, még uj vagyok benne ezért kérek segitséget,nemtudom honnat kell letölteni ujjab verziót,remélem segit valaki.
  • farkas02
    Na igen, az nagyon piacképes, én is azt ajánlom :-D
  • KILLER2
    Ha teheted, pista&társa memkártyát vegyél :)
  • farkas02
    Köszi szépen.....
  • baca01
    Ittelérhető tudtommal az összes n-gage játék teljes verziója.
    Én mindent innen töltöttem. :)
  • REPS0L
    na én is frissítek 31re, és letöröltem mindent, hátha megjavúúú :)
  • REPS0L
    na most vehetek új memo kártyát :C
  • KILLER2
    ipmart-forum.com-on van néhány.
  • farkas02
    üdv. nem tud valaki egy oldalt ahonnan lehet teljes n-gage játékokat leszedni? előre is köszi...
  • baca01
    basszus ha ezt előbb mondod...
  • solo
  • KILLER2
    Valóban jó, de a pista&társa a legjobb :)
  • solo
    Egyik legjobb.
  • baca01
    Na meg is vettem. 8gigás Sandisk Micro SDHC + adapter 4000Ft postaköltséggel együtt, jövő7 eleje-közepe körül meg is jön.
    Nyugtassatok meg azért hogy jó a Sandisk és nem is volt drága.
    Előre is köszi!
  • solo
    Ne pista&társa márkájút vegyél :)
  • REPS0L
    nekem vna egy 2gigásom, jószar, videót csak közepes minőségbe tudok felvenni, mert amúgy szaggat a kártya lassúsága miatt.
  • baca01
    Köszönöm a gyors választ!
  • BECKHAM7
    nokiaprogramok.hu fórumán többeknek is vannak 8gigűs kártyája, szal igen

az a kártya sztem abszolút megéri, én 3.5ért vettem a 4gbosat
  • baca01
    Értem.
    És a 8gigásat még kezeli?
    Most láttam Sandisk 8gigásat adapterrel 3990-ért, szerintetek megéri ennyiért?
  • BECKHAM7
    nekem 4 gigás Kingmax van benne és tökéletesen működik...
  • baca01
    Az lenne a kérdésem, hogy a 8gigás Kingmax SDHC kártyákkal megbírkózik rendesen? Nem fagy le vagy ilyesmi?
    Mert olvastam régebben hogy talán a 4gigás Kingston kártyákat nem nagyon szereti?
  • baca01
    Jelentem a hack tökéletes!
    N95-ön 31.0.017-es szofttal tökéletes, úgyhogy mindenkinek sok sikert kívánok!
  • baca01
    Úgy néz ki már a 31-es legújabb szoft is hackelhető!!!
    Nokiaprogramok fórumáról idézek:

Egyébként az hogy megjelenik a hellókarcsitól az Y drive az nem hülyeség haverom N73asán is megjelent pedig azonaztán végképp nincs Y

Ésakkor jöjjön a lényeg:
    Aki már frissített 31-es szoftra,tehát nem tud hackelni, az próbálja meg ezt a leírást Hátha bejön!

Előszöris töltsd le ezt a packot:
    Kód: Egész kiválasztása
    http://darktl.com/hack.zip

1. Szignózd és telepítsd a MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis -t
    2. Telepítsd a Jbak TaskMan 1.00-t
    3. Másold a MapDrives.txt -t az E:\ gyökerébe
    4. Másold az installserver.exe-t ide: E:/Hack/sys/bin/installserver.exe (A packban 2-t találsz, N95 8GB-re és N82-re is a 9.2-est használd, de persze előtte nevezd át installserver.exe-re, tehát a végéről töröld ki hogy 9.2(9.3)
    5. Indítsd el a JBak Taskman-t és navigálj ide: (Menü->Eszközök -> Alk. indítás [#] -> MapDrives -> A MapDrivesen menü -> Programszabályok -> pipáld be ezt: "Autóstart"-> OK)
    6. Indítsd újra a telefont
    7. Töröld le a MapDrives-t, majd telepítsd a MapDrive_JBakTM_EMU_Y-t (N82, N95-8GB)
    Egyéb telókon a MapDrive_JBakTM_EMU_H-t telepítsd! ...indítsd el.
    8. Telepítsd a Modo-t, majd az InstallserverONLY9.2.zip-ben található (installserver.exe)-t másold ide - Y:/sys/bin/ (ha a H-s progit raktad fel akkor értelemszerűen ide kellene másolni: H:/sys/bin/ )

Tehát aki már frissített és nem hackelhető a telója, csak az próbálja ki, mert annak nincs vesztenivalója

Én még nem próbáltam, de több fórumozó is visszajelzett hogy működik neki 31-es szofttal!
    Most kipróbálom én is és aztán jelentkezek hogy sikerült-e! :)
  • szkaty
    Hát igen kezdtem egy másik sim kártyával pannon vodafon tmobile mindegyikből ujjat nem ze volt a baj. Utánna egy másik akumlátor eredeti nokia. ez sem tette helyre. Holnap visszasziszem de kiváncsi vagyok mit is cseréltek ki benne másfél hét alatt. Mai tapasztalat bekapcsolásnál már nem is annyira indul ujra de hivások fogadása után egyböl és sms érkezése elött azaz reset és akkor " önnek egy uj üzenete érezett" Attol tartok megint igy fogom visszakapni. Már nézegettem a sim kártya tartó ki lemezkét is mert oldalirányban mozgatható maga a sim nehezen de elmozdulhat akkor egy ember zsebében???
    Köszönöm szépen az eddigi ötleteket de ha van még szivesen elolvasom azzal is csak elörébb vagyok és lehet késöbb majd más is sziasztok
  • tomonor
    nekem például néha rájön az 5 perc (ami több hónapban nyílvánul meg) és a kijelzővilágítása kimegy, villog, pislog, vagy egyszerűen nem világít. 4X volt vele szervizben, egyszer sem csinálták meg. Először arra gondoltam hogy szoftverhiba. Nem. Aztán a kijelzőcsatlakozásra gyanakodtam. Nem. Aztán a fényérzékelőre. Nem. Aztán valahogy rájöttem hogy ha hangosan zenét hallgatok akkor megjavul egy kis időre. Ebből azt következtettem ki hogy a hangszóró hatással van a kijelzőre (mondjuk teljesítményben) és erről arra következtedtem, hogy az akksi a hibás. Kivettem, megráztam és azóta jó (le is kopogtam) Nos az a lényeg hogy ebben a telóban valahogy minden összefügg mindennel, ehát nem kizárt hogy az antennád lesz a ludas, ám lehet akkor hogy az alaplap... Sőt, talán a kamera!
  • szkaty
    Köszi az ötletet de gondolod az a baj van olyan nap mikor pár órát müködik. de szerintem is valami ilyen lessz
  • tomonor
    hmmm. Talán az antennája sérült...
  • szkaty
    Sziasztok nekem egy N95 8gb-om van. Már 6 hónapja. Sajnos most valami történt vele. A telefon bekapcsolásakor amikor keresi a hálozatot akkor ujraindul folyamatosan és ha akkor nem indul ujra akkor pl mikor leteszem a telefon beszélgetés után egyből ujra indul akkor hátlap le aksi ki mert nem tudom kipalcsolni sem. Elvittem sw frissitéshez boltba ahol vettem 3x is de még mindig nem jó. Most egy másfél hét után amikor azt mondták alkatrészt cserélnek benne visszakaptam de még midig ezt csinálja hogy ujraindul. Segitsetek elöre is köszi
  • baca01
    Úgy merül le félnaponta, hogy nyúzom rendesen, telepítgetek, játszok, navigációt próbálgatom, szóval nem kímélem, csak furcsa mert előtte egy 6680-am volt és az ígyis bírta napokig, majd hozzászokom. :)
  • tomonor
    naponta kell tölteni, ami oké. Ha félnaponta merül le neked, akkor vegyél egy új aksit.
  • baca01
    És miféle furfanggal? Ha nagyon ótvarul néz ki akkor inkább hanyagolom, csak jó lenne kicsit több szuflát kisajtolni a telóból, mert így elég hamar lemerül. :S
  • tomonor
    belemegy csak nem megy rá a hátlap, ám kis furfanggal meg lehet oldani hogy passzoljon rá.
  • baca01
    Sima N95-be is belemegy a BL-6F aksi ami 1200mAh, vagy csak a BL-5F típusú 950mAh-s aksival lehet használni?
  • Halálmadár
    köszönöm! 3310-em óta ez az első nokiám. azért voltam tanácstalan.
    1000 THX