3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
Batman39 #2947 3x vittem vissza az N95-s telóm,fagyott naponta 15x legalább.Elötte meg 7x külömböző problémákkal és nem cserélték ki...1év után eladtam nem kicsit bukva sajna.Most Samsung omniát vettem remélem ezzel nem lessz probléma.. -
Oehler1985 #2946 kérdeztem
kössz a választ
-
tomonor #2945 ezt most kérded? o.o mer ha igen, akkor igen, semmi probléma nincs vele, csak menj fel a nokia.hu-ra és ott majd eligazodsz. -
Oehler1985 #2944 A házi szoftver frissítést ajánlod megpróbálni. -
Oehler1985 #2943 aha értem
holnap meglátogatom a szakszervizt (Másik simmel is ezt csinálta ) -
tomonor #2942 dehogynem. Ám lehet hogy szoftverhiba, vagy nincs behelyezve rendesen a sim kártya. -
Oehler1985 #2941 nem.
Nem lehet hogy az antennája sérült -
#2940 Turbosimet használsz? -
Oehler1985 #2939 Hali !
Azt szeretném kérdezni hátha tudja vki hogy van egy n95 8gb telom .Full a térő mellett híváskezdeményezés után Csatlakozási hibát ir ki . Na ez mitől lehet
várom a válaszokat üdv. -
#2938 Egyik haveromnak van Viewty-ja, és sehol sincs az N95höz képest sztem...
úgyhogy mindenképp csere -
baca01 #2937 Ha nem izgat az érintőképernyő, akkor szerintem a két készülék tudása alapján simán győz a Nokia. Persze ez függ attól is hogy milyen állapotban van a telefon, megvan e az összes tartozéka, de hát feltételezem haverod nem akar átvágni. :)
Én Nokia párti vagyok.
Az LG divatkészülék, a Nokia meg tud mindent. -
mikiking #2936 Sziasztok.nekem most van egy LG Ku 990 Viewty telefonom. Egy haverom ki akarja cserélni velem Az n95-ére... A szurke,vagy feher vagy mien az,az van neki... Szerintetek ? bocs ha nem ide illő kérdés,de máshol nem tudnam kérdezni -
tomonor #2935 pc suite. Ám nekem nem jött be a lassú sebesség miatt. -
zero_cool51 #2934 Egy kérdésem van:
Ha a telefonon netezek 3G-vel, és össze van kötve a gép és a telefon, akkor PC Suite-al, vagy valami programmal lehet netezni a nagy gépen?
Vagy hogy lehetséges? A kérdés oka: le lesz mondva az internetem itthon, és csak pár napra kell egy hónapban a net, ezért gondoltam a telefonos netre. -
#2933 jaja -
#2932 Akinek n95-je van az fel tudja rakni a dosboxot meg a windows 3.1-et.
nekem megy.
Leírás nokprogon vagy symbian-freaken. -
#2931 Bennem is ez merült fel, hogy akkor mé' csak az óra? -
#2930 Nekem is van egy ilyen történetem, de az még hosszabb :) -
#2929 ugye? :)
van még kettő, mindjárt csinálok róluk képet, de igazából ő csak az enyim Boci a neve, hazáig követett, aztán behoztam :) na mind1, off vége :) -
#2928 Deszép cicád van ^^ -
#2927 de ha az alaplap zárlatos akkor nem kéne néha-néha mittomén, ki is kapcsolnia? -
tomonor #2926 nemigen nyúlhat a te akksidhoz egy zárlat. Ám ha mégis akkor roflpwnt o.o -
#2925 valakinek van Ovi -ja? -
#2924 Egy ilyen akksicsere nem baszhatja el az én telefonomat? Mert akkor kicserélnénk egy kis időre.
Akkor azt mondod, hogy szerinted zárlat? Nekem az akksi nem jutott eszembe, de én is valami alaplap zárlatra gondoltam, mert attól baszakodhat az óra, mert a telefon amúgy rendben van. Nem rég volt valami baja, hogy nem akarta megtalálni a zenéket a médiatárba, de azt egy formázás megoldotta, de az órát nem. -
tomonor #2923 hát ha nem az akksi csinálja, szal ha a tiéddel is csinálja ,akkor az alaplap lesz zárlatos. -
#2922 Aha, értem. Köszi. DE ezt nem lehet valahogy biztosabban kideríteni? Esetleg egy akksicsere az enyém és az övé közt? Azt ha az övé nem baszakszik és az enyém igen, akkor ez?
Bár féltem az enyémet, nehogy valami baja legyen :) -
tomonor #2921 elég neki kis apró zárlatok sorozata... -
#2920 Nem hinném, hogy azzal van banj, mert teljesen jól működik amúgy a telefon, bír annyit, amennyit kell neki. -
tomonor #2919 akksi? -
#2918 egy haverom n95 8gb-ja ujabban idonkent visszaallitja a datumot meg asszem az idot is. Szoftverfrissites és formazas nem segitett. Valami tipp, hogy mi lehet a baja? -
farkas02 #2917 üdv. Felraktam a legújabb szoftot, és pár alkalmazásnál mikor telepíteni akarom azt írja ki hogy: a szükséges alkalmazás hozzáférés nincs megadva. Ez mi lehet? -
#2916 modding holnapot esetleg nem tudtok? alap képernyőn a felső részt(óra, dátum stb) le akarom kicsinyíteni, de nem megy, pedig már láttam képen
most így nézek ki :)
-
#2915 ??? -
Immigrants #2914 valakinek nincs meg ez a fájl: Nokia Maps v2.0.2602.S60v3.Unsigned.Cracked.sis? Ha igen küldje el a mail címemre: [email protected] köszönöm -
tomonor #2913 :o
-
#2912 Akármi kis hangszóró megteszi sztem.
-
#2911 nem tudtok vmi jó hangszórót, ami csatlakoztatható n95höz, és simán belefér pl egy hátitáskába? :) -
#2910 nemtom mit fikázzátok... én el nem cserélném más telóra, csak olyanra ami legalább ugyanennyit tud-vagy többet de még akkoris csak akkor ha érintőképernyős -
tomonor #2909 hejjes xp -
#2908 Ponn ezért cserélem e90 re vagy n71 re.