Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Úgy éreztem, hogy ezt meg kell osztanom valakivel, most ti vagytok a szerencsések 😊
A következõ hirdetést találtam a neten az imént:
Nagyon keresek egy xbox 360 at 30000 ért jó állapotban!!!!!!
Nagyon keresek egy xbox 360 at jó állapotban jó beolvasóval 2 vezetéknéküli karral persze töltõvel de kurvára 30000 ért ha van!!!
Okos gyerek lehet, ha ilyen hirdetést ad fel, gondolom jó sokan jelentkeztek is rá 😊
Töltsük le az internetet!
amúgy én egy dologgal nem vagyok megelégedve az N95ben, az pedig a csúszka... nekem személy szerint nem jön be, én mondjuk lehet h rugósat tettem volna bele--kb mint a Samsungoknak...
nem cserélném el semmire, max egy olyanra ami ugyanezeket tudja csak full érintõképernyõ<#beka2>#beka2>, no slide...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
Na jó, mostmá' abbafejezem az OFFolást. Szép, hogy a házigazda OFFol 😊
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Na most akkor elmondom, hogy mit csináltam ma. Van az imént említett letöltõs gépem a maga 1,8 Ghz-s procijával. Meg van egy gép, ami a haveromé volt, csak le lett selejtezve és épp letöltögetõs célból elkértem tõle, abban 2,6 Ghz-s porci van, mondom nem árt ha jobb. Na össze is raktam a kettõt egybe, a vinyót és a videokártyát. Utóbbit azért, mert itt sikerült kihúznom a kártya ventilátorát és így is jól megy, míg a másik azon felül, hogy úgy van rögzítve, hogy a kábel eltávolítására tett kísérletem során majdnem kiszakadt a kártyáról az aljzat (még jó, hogy igazi csúcskártyák, az enyém egy gefgorce FX5600, a másik meg valami megkövesedett radeon), de a legjobb, hogy a venti is világít. A procihûtõrõl is levettem a ventilátort, fõ, hogy halk legyen. Bár szar, hogy pont a 2 vinyó talán a leghangosabb, de mindegy.
Na most míg a másik proci az lazán ment így csak a bordával, ez 5 perc után lekapcsolta magát. 10 perc után méltóztatott ismét bekapcsolni. Megnéztem biosban, hát csak 85 C a proci 😊
Szóval holnap megy vissza a kis szar proci bele. Pedig mennyit szarakodtam ezzel, mert a jó kis gyári hûtõpaszta miatt amikor tisztítás közben ki akartam szedni a hûtõt, a procival együtt jött, aztán bicskával sikerült csak levésnem a cuccot 😊
ON
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
az is tölti magát akkor egész nap....
meg ezé vette h otthon töltsön le vele?<#idiota>#idiota>
#2674: Nekem N95 4GB <#idiota>#idiota>
#2674: Nekem személy szerint van N95 8GB-om.
mi felteszed töltõre, otthon a wifi és otthagyod egész nap?
Nem megharagudni, de szvsz hülyeségnek tartom h mobilról torrentezz....
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
másik pedig hogy nem korlátlan általában, és íszonyúan eszi a pénzt. Szal vigyázat... 😛
A
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
N95 telóra lehet-e telepíteni Live Messengert. Ha igen hogy és hol lehet találni ami mûködik is?
A
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Akkor is van hangja..
Multkor matek órán beszoptam vele 😄
Hol tudom levenni a fotózásnak a hangját?
Hogyan tudom megcsinálni azt hogy valaki aki felhív ne csörögjön nálam ?
Pl. ha nem akarok egy illetõvel beszélni soha többet, de ismerem a telszámát és ugye õ is az enyém ?
A válaszokat elõre is köszönöm.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic