3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • Doog
    Én jól elb*sztam...:o
    Megtörölgettem ilyen alkoholos szemüvegtisztítóval és az összes gombról leszedte az írást...:D
    Úgyhogy nekem is kellenek új dolgok.
  • KILLER2
    Lassanként nekem is kéne már burkolatot cserélnem, szegény telefon eléggé meg van már kopva. Bár nekem mondjuk a csúszka még egész jó, szóval azt nem hinném, hogy cserélem ilyen ár mellett, de a teljes előlap és a hátulja akksifedelestül az már mehetne cserére az oldalsó gombokkal együtt.
  • tomonor
    akksi fedő hátlapot 1500 forintért vettem 1 hete
  • solo
    csúszka 14 volt még év elején..MOst mégtöbb..elő hátlap azt meg fingom nincs : D
  • gerge93
    valaki tud aránylag olcsón elő- hátlapot(+aksifedél) esetleg csúszkát?
  • tomonor
    o_O ööö hogyérted?
  • 5m0k3sh0w
    tud valaki olyan témát, ami átlátszó?
  • tomonor
    fakkjú
  • Blekk Síp
    FAQ
  • 5m0k3sh0w
    mit jelent a szignózás
  • TurboX
    Travis témái (Steel elég komoly)

játékok + alkalmazások
  • 5m0k3sh0w
    cső. kéne egy weboldal ahol n95höz vannak témák, játékok, ilyesmi. kösz
  • Palesz2
    Nokia N95 8GB Makró fotók... (HD)
  • borix
    Az új telefonokra kell olyan progi mint a SaveMem volt?
    Felszabadította a telefon memóriáját.
  • ChuckyHUN
    ja már látom, odáig nem tudok elmenni 1 5perces próbáért :D
  • ChuckyHUN
    Először próbáld ki egy másik akksival.
    Hol laksz?
  • zola2000
    De mindegy, majd elviszem szervízbe, ott majd megmondják...
  • KILLER2
    Igazad van. Lehet végülis. A telefon nem kap áramot közvetlenól a töltőtől, csak az akksin keresztül gondolom, szóval lehet, hogy igazad van.
  • ChuckyHUN
    De ha az akksi tök meghal, akkor nem vesz fel minimális töltést se, igazam van vagy nincs igazam? :D
  • KILLER2
    Ez gázos helyzet. Szerintem itt nem csak az akkunak van baja, mert nem hiszem, hogy ha szar az akku, akkor legalább töltőről ne menne el a telefon.
  • zola2000
    Valaki tudna segíteni: az történt, hogy az n95öm rá volt dugva a töltőre, és a tvre, és wifi internettel már kb 2-3 órája ment a youtube (jó, ez még szerintem belefér a telefon normál használatába :), aztán egyszer csak kikapcsolt, azóta nem reagál semmire, nem kapcsol be, ha bedugom a töltőbe, akkor halványan lehet látni a nokia logót a kijelzőn és ennyi. Szerintetek csak az akku ment tönkre, vagy a telefon is? Eléggé meleg volt az akksi amikor kivettem...
  • tomonor
    mondtam én :p
  • gerge93
    akkor ez alapján kell megcsinálni
  • Simaji
    Kép is van róla valahol. :)

...

Meg is találtam. :)

http://www.geekzone.co.nz/paradoxsm/3029
  • tomonor
    talán a vaku... Egy youtube videóban láttam hogy valaki úgy iktatta ki a ledet, ám már nem találom.
  • solo
    És a másik kettő?: D
  • tomonor
    szoftverileg nem, de ha leszeded a hátlapot (lecsavarozod) akkor ott a kamera bekötésénél látsz 3 nyomtatott áramkör vonalat ami a kamerába megy... Nos, az egyik a vörös ledet szakíthatja meg
  • gerge93
    valahogy megolható az hogyha kamerázok vagy vaku nélkül fotózok ne égjen a piros fény??(sima n95öm van)
  • KILLER2
    Nem tudom, nekem a nokia maps nem tűnt túl részletesnek, szerintem nem szállhat versenybe a garminnal.
  • gabrowich
    A garmin verhetetlen mind grafikába mint tudásba adatbázisba, szinte mindenben jobb mint a többi.De ilyet?nem is értem...A Nokia mapok még jok lennének de azok fizetősök..
  • KILLER2
    Engem nem zavart eddig. De így, hogy mondod, tényleg nem szabadna ilyet kihagyni, de nekem eddig még a gyakorlatban nem volt rá szükségem.
    De akkor próbálkozz meg más programokkal, nem csak a garmin van. Ott a beépített nokia maps, van már rá tomtom és még 1-2 ismeretlenebb is.
  • gabrowich
    Most akkor tényleg ennyire fos ez a navi?Nem akarom elhinni hogy ez mást nem zavar.Egy navigáció ami nem mutatja a legfontosabb infót,a hátralévő kilómétert...
  • gabrowich
    Sziasztok!Segítsetek,N95 8G van, fut rajta szépen a Garmin navi az új(5ös verzió)de sehel sem találom navigálás közbe a hátralévő kilómétert..sehol nem jelzi vagy csak én vagyok vak?..
  • solo
    ÁllÍtsd vissza 4 évvel az órát a telóban, vagy szignózd...FAQ ban találsz megoldást.
  • tdeejay
    sziasztok!
    Egy kérdésem lenne. Aki tud kérem segítsen. Most vettem egy N95-ös nokiát, és ha a pc-suite -tal akarok telepiteni rá dolgokat, azt írja ki hogy.: lejárt tanusítvány. Mi lehet a gond, vagy mit kéne csinálnom hogy programokat, témákat, vagy esteleg térképet töltsek fel rá??? Kérem valaki segitsen!
    Előre is köszönöm!
  • ChuckyHUN
    Én meg kecymessze lakok:(
  • solo
    Okkes, ha minden rendbemegy akk ősszel mehetünk:]
    Azt a pályát ismerem, és nagyon is szeretem:]
  • ChuckyHUN
    Go kecso gokartpálya, anytime.
  • REPS0L
    :)
  • solo
    Hát, én azért jobban merem dönteni az rs-t mint egy ilyen cbr-t ilyen virslikkel: D

Hááh, megnézném mikor hagyja ott az rs-t xD