3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • 5m0k3sh0w
    n95höz tudsz valami cleaner progit ami letörli a telefon memóriáról a felesleges szemetet?
  • BECKHAM7
    Ha azt írja h "lejárt tanúsítvány" akkor csak annyit kell tenned h visszaállítod a dátumot olyan jó 3-5 évvel
  • 5m0k3sh0w
    nekem ez a HelloCarbide_didiala.sisx is tanusítvány hibát ír. most akkor mit lehet csinálni?
  • 5m0k3sh0w
    hogy kell szignózni? nem hackelni akarom mint ahogy a faq-ban leírják
  • BECKHAM7

Blekk Síp! neked meg itt a LINK
  • Blekk Síp
    D:
    Am neten keresztül gondoltam, nem feltétlenül úgy, h nem vagyok képes átmenni a másik szobába vagy vmi, hanem úgy h nem vagyok otthon és kellene a gép távoli kapcsolatttal.
    De már megoldottam:
    http://wakeonlan.me/
  • 5m0k3sh0w
    valami fasza msn-es progit tudtok mondani?
  • tomonor
    ja ez kb olyan értelmetlen mint Play Station gamepad a PC-hez...
  • WuFraZselic
    =D
  • Fehercsoki
    Nekidobod a telót a gép bekapcsoló gombjának.
  • Blekk Síp
    Van olyan progi amivel telefonon keresztül be tudom kapcsolni a gépet távolról?
  • Treshencore
    Meg kéne valami cleaner progi ami kitörli a szemetet. nokiaprogramok-on van fent, de a támogatott telóknál nincs ott az n958gb
  • Treshencore
    Tudtok valami programot, amivel viszonylag gyorsan le tudom formázni(nem gyorsformázni akarom)?
  • 5m0k3sh0w
    most leformázom a telót, nem a gyorsformázást csinálom, és így nagyon lassú. nincs időm megvárni. ha abbahagyom lesz valami baja a telónak?
  • 5m0k3sh0w
    ok :) úgy se tudom frissíteni mert az uploadernek nem jó a windows 7 :D

amúgy már találtam egy fasza progit. Slick a neve, és működik faszán :)
  • BECKHAM7
    ebuddy mobile van, azzal tudsz msnezni meg pár más dolgot

szoft kérdés: hát... nem mondják túl jónak azt a verziót, max 21-esre frissítenék. állítólag az még jó, és stabil...
    nekem is 20asom van, de nem is gondoltam még cserére, max ha kijön egy újabb amibe van olyan fícsör ami tetszik...
  • 5m0k3sh0w
    ja meg kéne valami program telóra, amivel tudok msnezni wifi-n keresztül.
  • 5m0k3sh0w
    cső. nekem 20.0.016os a telefon, a legfrissebb verzió 30.0.015

ha frissítem, nem lassul be a teló? meg a garancia nem vész el?
  • BECKHAM7
    Hát nemigazán lehet...
    Úgy tudnám elképzelni h Bluetooth-on keresztül menne mivel A2DP-t "tud"

amúgymeg ha van AUX csatlakozó rajta akkor csak egy kábel kell!
  • amdopteron
    hallo látam az n78 ba van fm transmitter n95re illetve n82 re nincs olyan hogy telepítek vmit és :)lesz?:)vagy vmi ilyesmi?:)
  • tomonor
    bazzeg ilyen hülye számokat :|
  • BECKHAM7
    Ha Nokia Maps-ed van (gondolom) akkor azt nemigen lehet törölni...

Használj Garmint! Jó is, nameg "ingyenes"
    Vagy van még egy csomó más is...
  • genRob
    Nem vagyok egy telefon guru, úgyhogy mivel nincs benne az alkalmazás kezelőben ezért én eltávolítani sem tudom. :-) Más még mindig N97 van egy progi ami alapból rajta volt és a telepítőjét sem lehet eltávolítani alkalmazás kezelővel. Csak ha feltelepíti magát akkor a telepített cuccot lehet leszedni. A progi neve, JOIKU.
  • ChuckyHUN
    olyan nincs, hogy nem lehet :P
  • genRob
    Sziasztok! Tudom nem éppen ide vág, de a GPS szoftver gondolom olyan mint az N95-é, bár azon nem használtam. Nos, most N97em van (még nincs ilyen aktív fórum azért írok ide) aktiváltam a GPS szoftvert és azt írja, hogy 180 napos liszensz. Ha lejár utána már a hosszabbításért fizetni kell majd? illetve ha lejárt akkor meg sem lehet már nyitni és csak fogléalja a telón a helyet? Mert eltávolítani meg nem lehet. Előre is köszi a válaszokat! :-)
  • Doog
    Nyertél?
    Póstázhatod a telót.xD
  • solo
    Pontyosan:]
  • tomonor
    akkor te már nem kapsz xd
  • ChuckyHUN
    evo?:P
  • solo
    Elmész a búsba: D Én is akarok egyet, de a jelenlegi szofttal..háááát..Pff..MOst inkább motorra gyűjtök, meg jogsira.
  • ChuckyHUN
    KÖSZI :DD
  • tomonor
    szeretnék egy nokia N97-est :C Fogtátok már a kezetekben? Epikus.

Na mindegy, úgyis ma húzzák a lottót, esetleg ha nyerek veszek nektek is
  • Doog
    Akkor szó ami szó elöregedtek a telefonjaink. :DDD
  • KILLER2
    Nekem viszont legalább csak kopott picit a burkolat, meg a gombok oldalt. A hangszórók és minden egyéb funkcionális dolog rendben van vele. B A csúszka már nem olyan, mint volt, de azért még mindig rendesen működik.
  • tomonor
    Hmm, nekem a jobb hangszóró recseg-ropog; a burkolatról sok helyen lejött e festék (kamera, navi gomb, szélek, stb), kezd fáradni az akksi, amelyet amúgy nem csodálok, inkább azt hogy eddig bírta. A csúszka tökkélettes.
  • Doog
    :DDD Az szép.

#3236:
    Nekem meg a fenti hangszóró recseg be amikor telefonálok néha nem is értem mit mondanak.
    Szerintetek mi lehet a baja? Mert voltam vele szervízben kicserélték és azt mondták ez egy átka, hogy elkoszosodik és akkor b*szhatod.
    Ez igaz lehet? Mert akk biztos nem fogom cseréltetni hanem kimegyek azt kifújatom kompresszorral.:DDD
  • solo
    A hülye: D
    Én nekem szinte semim baja nincsen: D
    Nekem annyi baja van, hogy ball hangszóró recseg aztán csoki: D
    több mint 1 éve használom.
  • KILLER2
    Én quad csomagtartójába tettem be és elmentem rájdolni egy órára. Kicsit ütött kopott lett a burkolat széle, meg a képernyőnek sem tett jót és már eddig is volt rajta egy rohadt nagy karcolás.
  • solo
  • tomonor
    o.O