3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • ChuckyHUN
    Jólvan, látom nem sokat motoroztál még... 15le. és? vékony gumi. és? Akkor is körbemotorozza RSedet pályán...
  • Fehercsoki
    Erről az N95ös Accelerometer-ről tudtok valamit?
  • tomonor
    wow, off szieszta
  • solo
    B@zdmeglala:C
    Hát, ha nekem nemsikerül még olaszból se jóáron 996 ost szerezni akkor marad a ktm 640 lc4 meg valami fullnyitott kidörrentő, vagy yamaha xt 660 x. >]

De majd meglássuk.
  • REPS0L
    jövőre már nem lesz ilyen problem, off vége :)
  • solo
    45° szard össze magad:]

najoh, off vége assze:]
  • REPS0L
    ühüm :)

• solo
    20 lovacsaka:]
    Am szépszép, de azok a kis virslijei:C
    Rs nek 2x vastagabb hátul a FELNI! a miheztartás végett: D
    Ill norbinak 2x ekkora volt asszem 185 ös gumi volt rajta asszem..

Hova lehet ezt dönteni baszki?: D 35° nál elhasalsz:S
  • solo
    Rohaggyále:/
    Most mitot vagy rs-t akarok, de sztem "csak" rs lesz, mert mitor nincs pÍzem 2 év mulva meg nemtudom mi, de 996 os duca az álmom ^^ "nagymito":P
  • REPS0L
    kell a fasznak eres, 4t rulz, jövőre úgyis SM lesz... addig beérem ezzel.
  • solo
    Butavaty! Ahelyett, hogy motorra költenéd:||||
    Valami fasza kis kiput vehetnél rá..Vagy az ha jólemlékszem akk van..

Ba.d meg a 4 ütemű vackod, kevés hozzá a tuning xD
    Vetté volna rs-t:|
  • REPS0L
    én 95ről cseréltem.
  • KILLER2
    A beállításokban asszem a hálózati módnál lehet
  • Auruma
    Sziasztok!

Beállítható az, hogy a tel soha ne kapcsolódjon 3G-n?
    Ha igen, hogy?

köszi!
  • KILLER2
    Csatlakozom. Nekem ipod touchhom van (telefon és kamera nélküli iphone gyakorlatilag). Nagyon jó cucc és élmény használni, de kicsit korlátoltnak tűnik testreszabhatóságban egy másik okostelefonhoz képest.
  • Fehercsoki
    Lehet hogy csak én vagyok ezzel így de azok alapján amit olvastam róla nem tud túl sokat az iphone.
  • KILLER2
    A szifon GGG, az az iPhone 3G akar lenni
  • Fehercsoki
    Értem,és nem ítélek egyikre sem mondtam semmit,köszi a segítséget,így már egyszerű a döntés hogy tudom hogy az 5800 semmivel sem jobb csak érintőképernyő.
  • BECKHAM7
    Úgy gondolom, egyetlen plusz pontja van az 5800-nak az N95-tel szemben, és az az érintőképernyő. Semmi másban nincs előnye, sokkal kevesebbet tud! Mindenképp N95-öt vegyél szvsz

Így az állás N95 2 : 0 5800
  • tomonor
    először, az N95 nem semmiért N-széria, amely annyit tesz hogy teljes multimédiás célra van kihegyezve a teló. Az 5800 Xpressmusic, amely a zenére összpontosít. Ez csak egy dolog, abból az 5-ből amelyet az N95 tud.

De most nem is ez a téma. Vetted már kezedbe mindkét telefont? Majd utánna ítélj :P
  • Fehercsoki
    Mi az amit tud az 5800 és az n95 nem?Illetve fordítva is.Nemismerem a szifon GGGt de nincs több pénzem kb ez az az ár amit rászánnék.
  • tomonor
    Voltam a mediamarkt-ba, és volt alkalmam kipróbálni az 5800-át. Hát MEKKORA EGY NAGY FOS! Komolyan, alig érzékelt valamit a tapicskolásból, lassú volt mint a csiga, noha lehet hogy nem volt felfrissítve, de akkor is... Megváltoztatom ma reggeli álláspontom: N95-öt vegyél, de ha több pénzed akad, akkor ne habozz és vegyél egy szifon GGG-t. Na az jó tapicskolós. Ha csak egyszerüen gyors hagyományos telót akarsz akkor N95 8GB.
  • tomonor
    én most 5800-t vennék igazság szerint
  • Fehercsoki
    Szerintek N95 8gb-t éri meg jobban venni vagy 5800-t?
  • Mikk0
    Hali!
    Van egy kis gondom az N95-8GB-ommal.
    Most frissítettem a FW-t 30.0.0.018-ra és a WLAN nem egészen akar működni.
    Azt írja a WLAN kapcsolat már aktív, a WLAN ikon tényleg ott van és csak akkor tűnik el ha újraindítom a telefont, utána megint csatlakozni próbálok, de mindig ugyan ide lyukadok ki. :(
  • Pipör
    jajam és köszi nektek is a segítséget!!
  • KILLER2
    Örömmel hallom
  • Pipör
    már megtörtént szerencsére segített Damir Nokia...-ról :)
  • KILLER2
    Gondolom, hogy van, ezért kell utánanézni, hogy mi az :)
  • Pipör
    Van megoldás amivel megy
  • KILLER2
    Körül kell nézni neten, mert úgy tudom, hogy a 31es szofton nem megy a hack.
  • Pipör
    még sehogy nem volt hackelve a teló!
    de am értelek kösz!
  • gerge93
    ha frissítés utá hackelted akk igen ha még elötte akk ujra kell csinálnod
  • Pipör
    Hellotok
    ha új szoft van a telón müxik majd a hack?
  • solo
    Jah, én is elbasztam, felraktama 30 ast, és egy szar!
    Mikor lépek ki a kamerából belaggol a kép, tiszta kocka lesz, rohadt lassú, stbstb...
  • BECKHAM7
    ehh...akkor megvárom a következőt hátha abba javítanak vmi értelmesre
  • tomonor
    huhh, hát figy, ha azt akarod hogy gyors legyen a telód, akkor ne frissíts. A 20-as szoft nagyjából üres, ám azóta sose volt olyan gyors az N95-öm.

A 31-es tele pakolja a telót cuccokkal ismét, ami belasítja, ráadásul a képernyőforgatás mechanizmusát ismét elb@szták, megint lassabb és érdekes tulajdonképpen nem látod azt a két csíkot alul felül tolás közben, ám akkor is lassabb. Szal...
  • BECKHAM7
    amúgy sok különbség van a 30-31es szoft között?

bár, 30asra már nemigen tudok frissíteni
  • KILLER2
    Baj nem lehet belőle. Viszont ha ébresztőórának is használod, akkor ne. Van egy hiba a 31es szoftban, amiben ha be van állítva az ébresztő és kikapcsolod a telefont, akkor elállítja az órát. Egy haverom egyszer megszívta ezzel, én pont ezért nem frissítem 31re, nekem még a 30as van fent.
  • BECKHAM7
    szerinted érdemes frissíteni?