3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#3192 Jólvan, látom nem sokat motoroztál még... 15le. és? vékony gumi. és? Akkor is körbemotorozza RSedet pályán... -
#3191 Erről az N95ös Accelerometer-ről tudtok valamit? -
tomonor #3190 wow, off szieszta -
#3189 B@zdmeglala:C
Hát, ha nekem nemsikerül még olaszból se jóáron 996 ost szerezni akkor marad a ktm 640 lc4 meg valami fullnyitott kidörrentő, vagy yamaha xt 660 x. >]
De majd meglássuk. -
#3188 jövőre már nem lesz ilyen problem, off vége :)
-
#3187 45° szard össze magad:]
najoh, off vége assze:] -
#3186 ühüm :)
-
#3185 20 lovacsaka:]
Am szépszép, de azok a kis virslijei:C
Rs nek 2x vastagabb hátul a FELNI! a miheztartás végett: D
Ill norbinak 2x ekkora volt asszem 185 ös gumi volt rajta asszem..
Hova lehet ezt dönteni baszki?: D 35° nál elhasalsz:S -
#3184 Rohaggyále:/
Most mitot vagy rs-t akarok, de sztem "csak" rs lesz, mert mitor nincs pÍzem 2 év mulva meg nemtudom mi, de 996 os duca az álmom ^^ "nagymito":P -
#3183 kell a fasznak eres, 4t rulz, jövőre úgyis SM lesz... addig beérem ezzel.
-
#3182 Butavaty! Ahelyett, hogy motorra költenéd:||||
Valami fasza kis kiput vehetnél rá..Vagy az ha jólemlékszem akk van..
Ba.d meg a 4 ütemű vackod, kevés hozzá a tuning xD
Vetté volna rs-t:| -
#3181 én 95ről cseréltem. -
#3180 A beállításokban asszem a hálózati módnál lehet -
#3179 Sziasztok!
Beállítható az, hogy a tel soha ne kapcsolódjon 3G-n?
Ha igen, hogy?
köszi! -
#3178 Csatlakozom. Nekem ipod touchhom van (telefon és kamera nélküli iphone gyakorlatilag). Nagyon jó cucc és élmény használni, de kicsit korlátoltnak tűnik testreszabhatóságban egy másik okostelefonhoz képest. -
#3177 Lehet hogy csak én vagyok ezzel így de azok alapján amit olvastam róla nem tud túl sokat az iphone. -
#3176 A szifon GGG, az az iPhone 3G akar lenni -
#3175 Értem,és nem ítélek egyikre sem mondtam semmit,köszi a segítséget,így már egyszerű a döntés hogy tudom hogy az 5800 semmivel sem jobb csak érintőképernyő. -
#3174 Úgy gondolom, egyetlen plusz pontja van az 5800-nak az N95-tel szemben, és az az érintőképernyő. Semmi másban nincs előnye, sokkal kevesebbet tud! Mindenképp N95-öt vegyél szvsz
Így az állás N95 2 : 0 5800 -
tomonor #3173 először, az N95 nem semmiért N-széria, amely annyit tesz hogy teljes multimédiás célra van kihegyezve a teló. Az 5800 Xpressmusic, amely a zenére összpontosít. Ez csak egy dolog, abból az 5-ből amelyet az N95 tud.
De most nem is ez a téma. Vetted már kezedbe mindkét telefont? Majd utánna ítélj :P -
#3172 Mi az amit tud az 5800 és az n95 nem?Illetve fordítva is.Nemismerem a szifon GGGt de nincs több pénzem kb ez az az ár amit rászánnék. -
tomonor #3171 Voltam a mediamarkt-ba, és volt alkalmam kipróbálni az 5800-át. Hát MEKKORA EGY NAGY FOS! Komolyan, alig érzékelt valamit a tapicskolásból, lassú volt mint a csiga, noha lehet hogy nem volt felfrissítve, de akkor is... Megváltoztatom ma reggeli álláspontom: N95-öt vegyél, de ha több pénzed akad, akkor ne habozz és vegyél egy szifon GGG-t. Na az jó tapicskolós. Ha csak egyszerüen gyors hagyományos telót akarsz akkor N95 8GB. -
tomonor #3170 én most 5800-t vennék igazság szerint -
#3169 Szerintek N95 8gb-t éri meg jobban venni vagy 5800-t? -
Mikk0 #3168 Hali!
Van egy kis gondom az N95-8GB-ommal.
Most frissítettem a FW-t 30.0.0.018-ra és a WLAN nem egészen akar működni.
Azt írja a WLAN kapcsolat már aktív, a WLAN ikon tényleg ott van és csak akkor tűnik el ha újraindítom a telefont, utána megint csatlakozni próbálok, de mindig ugyan ide lyukadok ki. :( -
#3167 jajam és köszi nektek is a segítséget!! -
#3166 Örömmel hallom -
#3165 már megtörtént szerencsére segített Damir Nokia...-ról :) -
#3164 Gondolom, hogy van, ezért kell utánanézni, hogy mi az :) -
#3163 Van megoldás amivel megy -
#3162 Körül kell nézni neten, mert úgy tudom, hogy a 31es szofton nem megy a hack. -
#3161 még sehogy nem volt hackelve a teló!
de am értelek kösz! -
#3160 ha frissítés utá hackelted akk igen ha még elötte akk ujra kell csinálnod -
#3159 Hellotok
ha új szoft van a telón müxik majd a hack? -
#3158 Jah, én is elbasztam, felraktama 30 ast, és egy szar!
Mikor lépek ki a kamerából belaggol a kép, tiszta kocka lesz, rohadt lassú, stbstb... -
#3157 ehh...akkor megvárom a következőt hátha abba javítanak vmi értelmesre -
tomonor #3156 huhh, hát figy, ha azt akarod hogy gyors legyen a telód, akkor ne frissíts. A 20-as szoft nagyjából üres, ám azóta sose volt olyan gyors az N95-öm.
A 31-es tele pakolja a telót cuccokkal ismét, ami belasítja, ráadásul a képernyőforgatás mechanizmusát ismét elb@szták, megint lassabb és érdekes tulajdonképpen nem látod azt a két csíkot alul felül tolás közben, ám akkor is lassabb. Szal... -
#3155 amúgy sok különbség van a 30-31es szoft között?
bár, 30asra már nemigen tudok frissíteni -
#3154 Baj nem lehet belőle. Viszont ha ébresztőórának is használod, akkor ne. Van egy hiba a 31es szoftban, amiben ha be van állítva az ébresztő és kikapcsolod a telefont, akkor elállítja az órát. Egy haverom egyszer megszívta ezzel, én pont ezért nem frissítem 31re, nekem még a 30as van fent. -
#3153 szerinted érdemes frissíteni?