2245
APB
-
#686 Valaki elárulná, hogy a zsernyákoknál mi a fene az amivel lestunnol, és hogy védekezzek? Mert elég érdekes hogy a gyereket 1v1-ben állandóan ellövöm, aztán összeesek és ennyi. :/ -
#685 Majd jól lecsuknak a Cigórendőrök:D -
#684 Utálom ezt a szart Kocsi -
#683 Most lőttem :D
-
#682 Aztán jött egy update a maga 2.73GB-os méretével ha jól emlékszem. Egyből másabb lett a game. Onantól már gangeltünk meg a játéknak írtunk ha valamit észrevettük meg megírtuk nekik. -
#681 Ez így van. Akkor indult az RTW-vel amikor tavaly megvettem a gépem. Néztem nagyokat aztán egyik nap lesétáltam még 2GB RAM-ért. Úgy már ment normálisa ha a server is úgy akarta. A kocsi irányítása egy fos volt, tehát K800i-n kényelmesebb volt Asphalt-tal játszani pl.
Teljesen egyetértek, hogy írjátok nekik mi legyen más stb stb. Csak ti nyertek vele arra gondoljatok. -
#680 Nem vettem volna észre hogy optimizálatlan lenne. szerver miatt vannak kifagyások illetve szaggatások. ha már kevesebb játékos van jobban fut a szerver sokkal, észre lehet venni :) -
Igazad van csak kicsit idegesítő :D -
#678 Azért remélem a Closed BETA fogalom mindenkinek tisztázott.A zárt bétán azt tesztelik hogy mik a hibák,mennyre kell finomítani,és mivel ut motor van ezért nem a gpigény nagy hanem az optimalizáción kell csiszolni.
Redmonk tudja milyen volt a régi.Ha nem volt bika géped és nem csíptél el egy jó szervert akkor cseszhetted,ha meg mákod volt egész nap előtte ültél mert kihasználtad.Tehát nem szidni kell hanem bőszen küldeni a crashlogot ÉS amikor küldi el,alulra írjátok oda a véleményt(ha csak kicsit tudsz angolul akkor is!!!) Nem játszani hívtak a zártbétába hanem keményen tesztelni. -
Evoluti0N #677 Valóban zavaró. Tegnap elkezdtem játszani és csomó nagy szintűt rakott be ellenségnek, mi meg mind picik voltunk. -
#676 Minél többet játszok annál jobban kezdem megutálni. Tiszta röhej hogy egyedül tolok egy missiont, erre elkezd körözni egy sokkal magasabb szintű játékos és semmit nem tudok tenni mert van valami kábító szarsága, plusz a fagépem meg legtöbbször akadozik, úgyhogy ez valami nagyon rossz.
Amikor meg többen csinálnánk egy missiont akkor is ez van. A game leszarja a balance-t szépen összerak olyan emberekkel akik 24/7 ezt tolják és már rég ki van maxolva minden nekik. Remélem tesznek majd ez ellen valamit... -
#675 Tapasztalataim alapján szerver lagg miatt szar elég sok embernek. éjfél után megszűnt a laggunk a haverommal! és 2GB-t ram-al medium beállításon tökéletesen működött nekem! :) Remélem csinálnak majd neki valamit. na béke :D -
Tenkory #674 Május 18. Open Beta -
#673 már open béta van?
én is csatlakoznék de sajnos még nem tudok, nincs meg az account pedig már jelentkeztem újra meg a régihez kértem segítséget milliót -
#672 2gb van nekem is,elmegyeget, az új gépig kihúzom vele,csak valami fránya update hiba miatt hibásan írta felűl az egyik file-t,most tölthetem le az egésze újból.(szolgáltatóm meg fél óránként megszakítja a netet hiba miatt...)Tehát vagy ma este,de holnap délután már össze kéne dobni a teamet! -
#671 Nem is lenne baj, ha az előző bétában nem ment volna teljesen jól. :) -
#670 4GB Ram nélkül régen is necces volt játszani. -
#669 Nekem meg 10-15 percenként Out of memory, erre valami megoldás? -
#668 Én viszont nem tudok jönn mert crash 7-et kaptam és hiányol egy file-t,majd újrarakom ha sikerül. -
ricsimaster #667 Kreáltam egy gonosztevőt, Evant néven ezen a szerveren : ) -
#666 Eu1 -
ricsimaster #665 Mondjátok, hogy melyik szerver és én is benne lennék : ) -
#664 elvileg open bétában használhatod a régi accod ha tudod a jelszót is meg mindent. ennyi
én is azt akarom csak a jelszavamban volt nagybetű szám helyettesített betűket stb és nem emlékszem a helyes kombinációra. -
#663 hogy lehet athozni, van errol valahol valami leiras? -
#662 Na azt hiszem megtettem mindent, hogy visszakapjam majd a régi RTW-s accountom jelszavát és persze a karaktert is. Tengernyi emailt írtam, illetve rengeteg support oldalon kérdeztem, hogyan lehet megújítani vagy kérni egy új random jelszót. Amint van valami szólok. -
zritya #661 Nekem írtok mikor fent vagytok én beveszlek majd titeket partyba , többi ismerősömnek is leadtam neveket ők is fel vettek titeket
Ts-t is tudok adni ha kell -
#660 Természetesen.Egyedól amúgyis kurvanehéz szintet lépni.(vért izzadtam)
4-6 ember meg pikkpakk felhúzza egymást lvl20 fölé.Meghát egyedül nem is jó játszani(ma nem vitt rá a lélek,pedig letelik a megvásárolt fegyóm ideje...) -
#659 ááá, pedig nagyon zsír characterem volt már eléggé magas szinten.
van vagy 60 féle jelszó amire emlékszem. de nem vágom.
hát jah nekiállunk aztán osztunk némi észt a grundon, persze criminal stílusban. -
#658 Át lehet hozni de én elfelejtettem a jelszavamat tehát nálam bukta.
Május 20.-as dátumot nem tudom biztosra.Jó lenne egy közös marhulás.
bár az oroszok eléggé nekifeszültek(pár már ki is van maxolva).
De hát csak neki kell állni. -
#657 ja eléggé pirítottunk :D
a régi accountot lehet majd használni még ami az RTW-től volt?
illetve, hogy május 20.-tól elérhető a game? -
#656 Bűnöző voltam anno old beta-ban.Bár megpróbáltam a rendőr szerepet,csak nem jött be.
Csapat legyen SG.hu és látszik a magyar vonatkozás,meg úgyis itt beszéljük meg. -
#655 Én is benne lennék egy klánban/csapatban. :) -
#654 Itt mindenki bűnöző? :D Úgy látszik magányosan kell fenntartanom a rendet San Paro-ban. -
#653 Milyen klánnévvel szivatnánk a világot? -
zritya #652 Mi ts-t használunk 3 van vagyunk 2 jó barátommal játszok, ez a játék taktika nélkül nem ér semmit :)
Felvetem barátok közé akik ki írták a nick nevüket.
Engem Lazul néven értek el. -
#651 Én még nem kaptam accountot tőlük.
Amint meg van írok, hogy mi a nevem stb. EU1 serveren vagytok? -
#650 Szintlépésekkor unlock-olódik a ruházat. -
Tenkory #649 Social District -
#648 EU1-en vagyok én is "v3ktorminator" néven :) ki akar vegyen, fel.
Amúgy hogy lehet tuhát váltani? Még erre se jöttem rá és idegesít. Nekem elég átláthatatlan ez játék. -
#647 sajnos korabban is eleg bugos vlolt, ha ezen nem tdtak javitani, akkor nem igazan ertem mit fognak csinalni az ennel nagyobb problemakkal, ala csiterek stb..normalis target system..