All Points Bulletin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékban 50 játékórányi ingyenes játékidõ foglaltatik, ami azonban csak a regisztrációt követõen vehetõ igénybe.
Ennek lejártát követõen közvetlenül az Electronic Arts-tól lehet játékórákat, avagy korlátozás nélküli 30 napos játékidõt vásárolni.
Amm.. csak vicceltem 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Vagy viccelsz, vagy valami egészen más probléma lesz nálad:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Köszi de nem kell több SPAM
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A BPD - Budapest Police Department klán várja magyar játékosok jelentkezését a Patriot 2 server Enforcer oldalán.
Írjatok ingame mailt : ChuckKonnis -nak.
A wispert nem nagyon veszem észre mert vak vagyok 😄 szóval a levél küldés a célravezetõ és az is ingyen van csak oda kell állni egy elektronikus levelezõgéphez 😄
Pikk pakk felismertek😄 :

Egyelõre melóban vagyok, majd 4-5 fele érek ma csak haza. ChuckKonnis vagy ChuckKonis néven találjátok meg az egyik ismerõsömet, aki officer rangot kapott, elméletileg õ is be tud venni (ha észreveszi a folyamatos ölés közben az üzeneted 😊 )
Amúgy jobbak mindenképp a rendõrök, bünõzõként boltokat lehet fosztani hogy felmenjen a "csillag" szinted, ami elsõre poénos de ezredszerre már nem annyira 😊. Illetve még egyik Role-od attól fejlõdik bûnözõként hogy kocsikat lopsz, na abból csak pár ezret kell ellopni és helyére rakni, h dolgokat nyisson meg. Ezzel szemben a rendõrnek olyan Role-ja van ami a bilincselésektõl fejlõdik. Bilincseléshez pedig "kevésbé halálos" fegyverek kellenek, Dart lövõ puskák, Stun gun, Sokkolo gránátvetõ, ezek mind-mind csak a rendõr oldalon vannak.
A bunozok egyetlen pozitivuma, hogy valóban több pénzt lehet velük keresni, de pénzzel rendõrként se lesz késõbb gondod. Illetve általába valahogy jobb missziókat ad nekik, mint a rendõröknek, többet kell nekik Defendelni poziciókat, ami elég szívás, amikor 4 sniperrel várnak egy háztetõn 😉
konii!
Ingame kereslek benneteket, Enforcer lettem és tetszik!
Nem értem miért, simán beengedett a játék. "csak" tutorial instance-t próbáltam, továbblépni még nem próbáltam, de ha még nem adták volna ki a logint akkor még a loginszerverre sem engedett volna be, nemhogy karakterkreálásra. (Ez utóbbi egyébként nálam általában minimum 2 órát vesz igénybe 😊 )
RedMonk!
Rettegj! =)
A BPD - Budapest Police Department klán várja magyar játékosok jelentkezését a Patriot 2 server Enforcer oldalán.
Írjatok ingame mailt : Chuckkonnis -nak.
Miért Enforcer? Mi is próbáltuk Betan a Criminal oldalt de rájöttünk hogy bármit megtehetsz Enforcer oldalon amit ott is sõt sokkolhatod az ellenséget valamint bilincsbe verheted miközben elõtted térdepel.
Szerintem ezzel meg is magyaráztam a választás okát 😊
Én ma vettem meg, ezekszerint már mennek a szerverek is, vagy prebuy-os vagy? Még nem döntöttem el melyik oldalon játszom majd, de ha Enforcer akkor csatlakozom hozzátok 😊 Egyébként Criminal magyar klán alakult már?
Aki nyomja a játékot enforcer oldalon, azt szívesen látjuk a Budapest Police Department klánban. A 2-es Patriot szerveren vagyunk, engem Judge néven találtok meg.
nehéz meglepni, de ez most meglepett
sajna maga a játék elég primitív ha magát az aktív cselekményt nézzük, viszont ilyet még nem láttam, ahol tök komoly grafikai szerkesztõt meg zeneszerkesztõt ágyaznak bele a játékba
mit látszik igazándiból ez nem is a lövöldözésre van kihelyezve, hanem a sok nárcisztikus, önkifejezési problémával küszködõ embernek, hogy éjjel nappal az avatarjat rajzolgassa, meg az autóját tuningolja
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
amúgy szép meg minden, de a pvp-t egyenlõre nem látom át mirõ is fog szolni...
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
közel egy hónap eltelt azóta...
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Jó társasággal nem unalmas... de természetesen egy jól mûködõ APB leválthatná nálam a WoW-t. Mint ahogy ez megtörténhetett volna AoC vagy Warhammer online esetében is, viszont azok csalódások voltak. Jó lenne kipróbálni ezt a játékot is, akár bétában is, hogy lássam saját magam, milyen is, de sajnos én sem kaptam meghívót 😞
Nem unalmas még a WoW?
Amúgy hétfõn egész nap lehetett tolni ezt Furious Fightereknek. Következõ vasárnap lesz 7:00 - 11:00 pm. Van megint Update.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Off:
Conanról én is hallottam, hogy sokat fejlõdött, de sajnos ez már nem fogja megmenteni. Sokan csalódtunk benne annak idején, mert szerintem egy játéknak nem 2 évvel a megjelenés után kell jónak lennie, hanem már a megjelenéskor is. Úgyhogy szerintem marad a jó öreg WoW, aminek jelen állás szerint semmi nem veszélyezteti vezetõ pozícióját...
Másoknak nyilván más a véleménye de egy bugos laggos játékot õk is elõbb-utóbb otthagynak ha nem változik.
off:
Conanról azt hallottam mostanában egész sokat fejlõdött és egyre többen fizetik elõ.
Az Age of Conan-hez hasonló "majd a következõ patch-ben jobb lesz/bekerül/kijavítjuk" játékokat inkább elkerülném a közeljövõben...
Kérhetnék egy meghívót a bétára? Mert már 2-szer regisztráltam de nem jött a válasz és már eltelt 1 hónap, és hogy ha valaki tudna küldeni egy meghívót erre az e-mail címre: [email protected]
Elõre is Köszönöm.
Nekem csak az árakkal van problémám egyrészt nem ezt ígérték másrészt ,hogy nincs arányban a kettõ és ha a játszott óra/ár arányt nézzük akkor az elég rossz a 20órás csomag és az 1 hónapos közötti különbség. Optimalizálatlan is még a játék ráférne még jópár hónap fejlesztés.
Azzal kapcs pedig, hogy korai még kiadni a játékot egyetértek, ha csak nem táltosodnak meg és gyorsan ki nem pofozzák a gamet kiadás elõtt... 😄