2245
APB
-
#726 Örülnék hogy ha a HG rendet tenni már.
Mindenre megvan a saját fórum.Régen normális volt,senki nem flame-elte szarrá a topikot.Ha erre megy ki a játék mert osta bunkó faszkalapok vagytok akkor nyiss neki külön egyet más néven és lehet ott beszélgetni erről.Ez mindkét félnek szól!
És nem kérek választ erre.
Csak mindegyikőtök gondolkodjon el azon hol beszéli meg ezt.
Innentől meg csak az all points bulletinhoz való észrevételeket írjuk le!
Köszönöm.
-
SBT #725 Mind kettőtök szavában van azért igazság de ez a topic egy MMO-ról szól melynek lényege hogy a törvény tisztelők megállítsák a törvényen kívülieket (vagy fordítva, választás kérdése) és a politikai nézeteket egy arra megfelelő helyen intézzétek. Nem zavartok, max az hogy azért jöttem ide hogy megtudjam megjavitották már-e az FPS szintet és a laggot és ezt látom. -
#724 Hát, röhögök a fogyatékosságodon? És lásd: xD. Mert te megérdemled! Nem tudsz már mit írni és erre hárítasz. inkább húzzál vissza legózni aztán nézd meg hogy itt vagyok-e! És lásd: xD < megint. csak neked ismét! na remélem azért majd fejlődsz! puszika :) -
#723 Érdekes hogy kurva nagyra tartod magad te kutya de ehhez képest "xd"-zel mint egy 5 éves. Egy ilyen nekem ne pofázzon.
Most ki is a szánalom? -
#722 Jó kép. ez kell neki hogy sírjon (L) xD -
#721 -
#720 xD. szánalom! minek írjak privátot. azon nem fogok vitatkozni amit nem tudsz, nem ismersz. szóval inkább offold magad! köszike :) -
#719 OFF, bocs srácok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én embergyűlölő és rasszista is vagyok, úgyhogy engem ne félts. Helyesbítek, az olyan "embereket" nézem le akik nem érdemlik meg hogy emberszámba vegyem. Ha lehet ezzel zárjuk is le, max privátban a többit. -
#718 xD.... Attól hogy hordom azt a szart miért lennék hülye? Hitlerről meg annyit hogy mert olyan haja volt még nem volt emos! emosok mióta rasszisták? sok fogyatékos kitalál valamit és ezt nagyon szeretem! egyszer néznéd meg hitler filmjét és rájönnél hogy ki volt Ő! lehet hogy ölt sok ártatlant is, de a zsidók meg a cigányok jobban hullottak! és majd rájössz hogy jó lenne ő még ide mert a cigányok kinyírják az összes magyart mert már így is többen vannak mint mi. a politikusok meg csak lopják a pénzünket! egy szóval magyarország szép lassan cigány ország lesz és majd vissza sírjátok vagy sírod őt! és majd gondolj erre a pillanatra hogy egy ember leírta neked ezt. de te hülye voltál és nem gondoltál bele a dologba! 2 ismerősöm spanyolba él és még ott is tele van minden cigányokkal! lassan kész "faj" lesznek. egy családban 12-ő gyerek, egy rendes családban max 3-4. gondolkodj csak :) -
#717 LOL attól hogy hordod azt a szart attól még nem leszel rasszista, csak hülye :D Amugyis Hitler emo volt, szóval ez egy emo jelkép.
Van is bizonyítékom, én fotóztam
-
#716 Tegnap láttam a gyereket éppen. De nem ismerem :) xD -
ricsimaster #715 Véletlenül nem közületek valaki brunoHUN?(Az előbb kapott egy kegyetlen headshotot : D) -
#714 De am, ha a hazádra vagy büszke, akkor csak írj egyet hogy miért. mert magyar ország egy cigány ország. de ez nem az a fórum ahol ezt megkell beszélni :) -
#713 "Okos" nem okosság kérdése hanem rasszizmus. és ha az vagyok akkor nem tudok neki mit csinálni. Amúgy meg nekem tetszik a jel! de hitlernek is volt rossz oldala meg volt jó is. de ez minden emberrel így van. ő sem volt rossz ember csak sokat akart! na mind1 :D -
#712 helyedben nem hordanám, hacsak nem értesz teljesen egyet a jelképpel, de ha okos lennél, még ha egyet is értené, akkor sem hordanád.. -
#711 Valaki esetleg csinált már magyar klánt? választ előre is köszi :) -
#710 Hagy sírjanak. nagyon nem izgat :D
Meg ez nem végleges, ha kapok majd jó ruhát akkor majd úgy is szerkesztem és az hamarosan eljön :) -
#709 akkor ebből balhé lehet legalább is itt EUban biztos.
engem spec nem zavar de gondolom egyesek majd elkezdenek nyekeregni emiatt. -
#708 Vásárolható mások által készített ruhadarab. -
#707 Van egy gép amibe a nagyok betehetik a cuccokat, illetve te is eltudod adni ami már neked nem kell. és még hiába nem nyitotta ki a gép a ruhát vagy a kocsit, perkeket stb. te megtudod venni azt amit a nagyok beraktak! (de szerkeszteni nem birod ez a hátránya) bőven ennyi lenne :) -
#706 ??? ezt most hogy ? kliens oldali mod így csak Te látod vagy játékban megszerezhető ? utóbbi érdekes lenne. -
#705 Az ám. de nem én szerkesztettem! xD -
#704 Tagadom hogy egy kicsit bekockultam vele! xD
-
#703 vazze a bal karon az az amire gondolok ? oO -
#702 61 óra?nolife:D -
#701 Hanyas szint a max am? -
#700 Na hamarosan megkapom a régi accountom jelszavát úgy néz ki. -
#699 Köszi ricsimester! jó lett :) Amúgy az 5-ös gomb ha valakit érdekel majd :) -
#698 Remélem minden adatomat helyesen adtam meg. -
#697 Na úgy néz ki kapok majd egy új jelszót a régi RTW-s accounthoz.
Írok amint van fejlemény. -
ricsimaster #696 Egy mail-ben kapod meg, miután elkezdted a karaktered, azt az I lenyomása után kell beállítani : ) Field supporter azt hiszem a neve -
#695 Van egy olyan "doboz" amit ha előveszel bírod tölteni a fegyvered, illetve fegyvert tudsz váltani bárhol, és még a társad is megtudja ezt csinálna a te "dobozoddal"! csak nem tudom hogy azt a "dobozt" venni kell-e, vagy küldetésért kapod? segítséget előre köszönöm :) -
#694 Tegnap volt olyan hogy olyan csávóka küldetést csinált és szépen oda mentem és fejbe lőttem. xD
Ezt kell csinálni velük :D -
ricsimaster #693 Egy olyan karakter, aki elérte az 5 csillagot és közellenség lett, mindekit támadhat/letartóztathat, és te is agyonlőheted -
Evoluti0N #692 Ma többször is összefutottam sárga nevű játékossal, aki nem volt ellenem a küldiben, de egyfolytában letartóztatott. Az mi? -
#691 Hát akkor ahogy elnézem SG néven meg lesz a criminal klán. Ha jól olvastam vissza TeamSpeak is lesz. Szóval minden adott a teljes sikerre. Már csak türelemmel kell várnom május 18-ig mert closed béta-ra már nem kapok esélyt. Valamint a rohadt jelszómat ki kell találnom, különben elvesztem a karakteremet aminek azért nem örülnék. -
#690 Akkor pont nekem találták ki :)
Mindig jó voltam a taktika tervezésben és kivitelezésben. -
#689 azért némi FPS tapasztalat sem árt, hogy úgy mondjam.
anno mi bandába nagyon gyaláztunk magasabb szintűeket is.
kell használni teamspeaket is, jól kiagyalni dolgokat és akkor menni fog.
kell egy olyan autó amiben sok bajtárs elfér illetve gyors autók is kellenek a bandába, ha segíteni kell valakinek -
#688 hat, ez az a jatek ami nem 1v1rol szol..:)
amugy criminal oldalon meg vannak a jobb gyorsabb autok stb...szal minden oldalnak megvan az erossege, ha jol emlekszem criminaloknal meg vamaleyik fegyver eleg durva.. -
Tenkory #687 Olyan mintha lesittelne a rendőr. Lehet venni valami kütyüt hozzá amivel gyorsabban szabadulsz ki. Bár én a készítők helyében ezt az egész stunolos, letartóztatlak baromságot kívenném a játékból mert teljesen fölösleges. 1 v 1 játszhatatlan.