All Points Bulletin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
Én jelentkeztem tesztelõnek, remélem elfogadják. 😊 Amúgy mivel BÉTA, minden textúra butítva van.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

redmonk
Nektek is ilyen tré textúrák vannak? Fullra állítottam amit csak lehetett. Vagy kell még valamit csinálni?

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

redmonk
RedMonk a nevem. Keressetek fel a játékban.

Az enyém ugyanez ott is.

redmonk
Nem mindegyik országban van idõátállítás ahogy azt be is linkeltem.

Jeffjohnson
vagy a számláló szar mert elvileg mindenki átállítja az órát ezért ennek nem kellene változnia

Jeffjohnson
naja GMT+1 ben vagyunk viszont az óra átállítás miatt +2 ben

redmonk
Don't forget to account for DST (Daylight Saving Time) if it applies to your region. If you are in any confusion about the times check countdown timer.

redmonk
Na megnéztem az oldalán a visszaszámlálót és jól mondtam elsõre. 7kor tudunk menni.

Jeffjohnson
Nem

redmonk
Ti bent vagytok már?

redmonk
Egyelõre még nem jó.

redmonk
Kértem, hogy csináljanak egy bannert a topikhoz. Valamint jó lenne majd egy klán alakítani vagy valami ilyesmi.

redmonk
Ja csak itt mondták, hogy nyári idõszámítás stb. aztán belekeveredtem a dolgokba, de rájöttem, hogy amott is volt átállítás szóval akkor 6tól lehet.

Jeffjohnson
szerintem GMT+1 ben vagyunk tehát 6-tól ha minden igaz

redmonk
Jól tudom, hogy hazai idõ szerint 19:00-23:00-ig lehet ma nyomulni?

redmonk
Csak nem egy SG klánra gondolsz?<#papakacsint>

Attila8805
Tényleg!
Beírhatná mindenki a Nick nevét hogy felvegyük egymást barátnak és megtaláljuk egymást!
Mehetnénk Teambe!
Az én nevem Talma!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

redmonk
Én most nyomom majd elsõnek. Valszeg a nevem Redmonk lesz. Majd ütközhetnénk valahol a game-ben. Criminal oldalra akarok állni. És akkor este 7-11-ig csapatjuk <#vigyor4>. Alig várom már.

All EU Groups: Closed Beta Play Session

Sunday 25 April 2010

1700 GMT – 2100 GMT

redmonk
okés király

tutituti
A lone wolf hogy ajátékban ugy lehet barátokat avag klánokat létrehozni de mint magányos farkasként is lehe lenni.Na hát én nem szegõdtem senkikhez mert nem tudtam annyit játszani.
Majd meglessük mi meg hogy.Lehet e.Max adok egy Teamspeak servert aztán ott beszélünk ha nincs voicechat vagy ilyesmi.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

redmonk
Lone Wolf az mi? Én is criminal leszek, majd összefuthatnánk. A gameben lehet valahogy chatelni groupon belül vagy vhogy mikrofonnal megoldhatjuk?

tutituti
Lone Wolf vagyok.Egy klánban sem játszok.
ÉS Mindkettõt kipróbáltam de fõként criminal,mert abba elõre jutottam,az enforcer az csak 10 percig néztem meg.

redmonk
bakker tényleg, elfeledtem
bocsesz

Sáska
GMT-hez most a nyari idoszamitas miatt +2 oraval kell szamolni (Greenwich is most GMT+1-ben van)

redmonk
Damien, vasárnap tudunk együtt nyomulni? Vagy benne vagy valami klánba? Criminal or Enforcer?

gfreak
egy meghívó nekem sem jönne rosszul 😉

azaz: kérek szépen és köszönöm 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Máté94
Én is szeretnék kérni<#idiota>
Rowlend
Valaki dobjon meghívót, PM-be adok mailt

GET OVER HERE!

redmonk
Ki melyik oldalon áll/fog állni a játékban?

Jeffjohnson
Ha valakinek van még meghívója én is szívesen kipróbálnám a játékot. Elõre is köszi!

redmonk
+1 órát kell számolni a greenwich zónához.
és köszi az infókat

tutituti
nekem egy elég régi gépen.Anno leírtam.A procim kicsi hozzá.ÉS csak akkor loggolhatsz majd be ha kapsz egy emailt.Pl. 19-22h-ig lehet tolni az persze +2 óra sszem és akkor még csúszik kicsit 15 perc és játszhatsz vele addig míg letelik az idõ.Tehát akkor izmosan kell tolni.A nevem benne (bûnözõként😄4M13N,Rendõrként:tutituti87)

redmonk
tutituti, neked milyen gépen és hogyan fut a játék eddig?

redmonk
Megkaptam a mailt, nagyon köszi. Nem tudom kifejezni magam mennyire köszönöm. Minden frankó új gép várva várt játék és lehetõség egy jó arctól! Már töltöm lefelé. Amúgy most már bármikor belehet logolni?

tutituti
Én kifogytam,a többi tester is nézze meg,aki anno regisztrált,baja nem lesz ha az itt 1 hónapja küzdõk is tesztelhetik.
Szerintem lassan úgyis vége.Meghát 2-3 óra tesztelés nem egy nagy wasistdas.

tutituti
Na egy meghívás elment elvileg.Majd jelezz vissza hogy sikerült-e?

NA DE!

Mivel valami hiba történt gondolom vagy rohadtszerencsés vagyok,kaptam még egy meghívást.
Tehát Akinek kell mégegy az PM-be rámszól és én elküldöm neki az email tartalmát amibe le van írva hogy mit kell tennie.

tutituti
Na lehet meghívni elvileg barátokat,én ma kaptam az emailt.Akinek kell az írjon és elküldöm neki.

Sáska
7tol, nem? (GMT+2)

tutituti
Vasárnap ismét beta test.este 6tól 10ig elvileg.

reax
Ti melyik oldalon álltok?

Ilyen open beta test-nél kell is valamit megfigyelést írni?

All Points Bulletin\': R34X

RETROB0Y
Most engem is dicsonnectolt sajnos XD

reax
értem...kár h nemtom még kipróbálni

RETROB0Y
én most eddig oltam eddig kurva jo fajan optimalizálva van és sztem egesz korrekt

tutituti
A Patchelés úgy sikerült,hogy amit anno letöltetett 72 megás progit azt elindítottam,valamit repairelt.Aztán végigfutott a patch.

Nagy nehezen beloginoltam,és most eddig játszottam mert vagy 6x disconnectelt nekem,Jaés 13-16 fps ami a maximum.(dualproci, hd ati4650,2gb ram)
És így elég élvezhetetlen,de ha kijön és minden ilyet kijavítanak akkor szerintem elég jó játék lesz.

reax
Na milyen srácok?

Legutóbbi betaopen óta fejlõdött?

Damien te, hogy patchelted a kliensed?

RETROB0Y
nah MEGVAM!!!

kb 6 perc és indul

SERVER OPEN

reax
Ez vicc. Most regeltem újra és most kaptam egy mailt h thx a reget ez elõtt meg nem és ugyanúgy kitöltöttem mindent. No mind1. Amúgy ti Criminal vagy Enforcerek vagytok? És valaki tud valami megoldást arra, hogy nem fut végig a launcheremben az update csak kikapcsolja bekapcsolja a launchert.

tutituti
Na,update-lt.És nálam is azt írja hogy még várjak.Gondolom a béta vége nem tolódik ki ennyivel.:S