2245
APB
-
#646 Criminál vagyok! de ez a napi 20-30 dc kikészít, és ha még ez ekkora fail, akkor az "open béta" mekkora lesz? Szánalmasok azért hogy egy normális játékot így telebasznak bugokkal... -
#645 Teamspeak szerver az van.Bár belső voice chat se rossz.
Csak infózni kéne ki mikor játszik. -
#644 Egy pöpec bandát összedobhatnánk majd a gameben. Én mindenképpen Criminal leszek. -
#643 Hát a régi jelszavam a feledés homályába veszettt sajnos.Bár amúgy se voltam sokkal táposabb a régibe sem.De legalább erre is gondoltak! -
#642 Mostantól az alábbi linken a karaktereteket tudjátok szerkeszteni áthelyezni stb..
További információ -
#641 EU1. Nick: Sp33dyHun. aki akar vegyen fel! :) -
#640 Amit kapom az accountot csatlakozom is. Most próbálom hátha a régit visszaadják. -
#639 Beza együtt beszéltünk meg még egy sráccal.A fórumban azt írták hogy az ugrott.De ezt elvileg tovább lehet vinni majd beta lezártával.
A tanácsokat meg köszi.
Aztán aki EU 1.en van az írhatna Nickname-et és mehet friends add mert oroszokkal nem könnyű társalogni. -
zritya #638 Ha nem mosod tisztára akkor (csak tisztára mosás után írja jóvá addig csak gyűjti) , nagyobb az esélye hogy rendőrök megtámadnak, ha meghalsz pénz elveszik ! :) -
zritya #637 Rablás:
-Fogsz egy járművét (a legalkalmasabb a kisbusz) neki hajtasz a kirakatnak, vagy garázs ajtónak (amiket ki lehet törni azokat a cél kereszt ilyen narancssárga körrel jelzi )kidobálja cuccokat fel szeded berakod kocsiba , elviszed valamelyik emberkéhez akiket mutat a térképen, ott kapsz pénzt és szorzót, ha gyűjtőtél már elég pénzt akkor tisztára kell mosni "money market"-nél ezt meg is teheted (ezt is jelzi a térképen) minél nagyobb a szorozod annál több pénzt mos tisztára. -
#636 régi accounttal lehet tolni? vagy abszolute törlődött az összes. ha jól emlékszem talán damien-nel nyomattuk R3AX voltam vagy valami ilyesmi -
Tenkory #635 belekell hajtani a kirakatba járművel, ajánlom erre mentőautót vagy a páncél autót mert azokba több minden fér, de vigyázz mert civilruhás rendőrök elkaphatnak -
Ákos90 #634 Annyi hogy látsz olyan kirakatokat amibe van tv vagy ékszer vagy valami akkor annak az üvegét kocsival betöröd és a járdára kerül a szajré. Fogod a szajrét amennyit csak tudsz beraksz a kocsiba beszálsz a kocsiba és mutatja, hogy hol tudod eladni. utána fogok kocsiból kiszeded a motyókat és oda viszed az emberkének és rögtön adja a pénzt. -
Tenkory #633 őő jah...lényegében elmondtál mindent a játékról:D van pár küldi amit ismételgetsz agyhalálig -
Evoluti0N #632 Kb. 1 hete játszom. Eddig nem voltak ilyen problémáim. -
#631 30 percenként kifagyok. ha ez ilyen szar akkor "Az open béta" milyen lesz?
Epic fail kb. ha lőnek nem lehet játszani úgy akad az egész.. siralmas bukás eddig számomra! :( -
#630 Közös missionok vannak.A cél attól függ hányan vagytok a squadban.
3 ember három hely amit védeni/graffitizni/támadni kell.
4-5 ember már meg tud csinálni egy küldit.Amúgy arra nem jöttem rá,hogy kell boltot kirabolni(láttam srácot ahogy pakolja ki a kirakatból a transporterbe a szajrét) illetve valami extra pénz/XP szerzésre alkalmas melót én is kerestem de nem találtam.
Ja és addig nem tudsz fegyvert venni míg nem éred el az adott skill szintet.
Az emaileknél meg ne töröljetek ész nélkül mert ad bónusz dologkat(gránát,special stuff) van egy gomb,megnyomod és jóság van. -
#629 Kaptam én is de még nem nagyon látom át ezt az egészet.. Csak annyi hogy nyomogatom a K-t és mindig gyilkolászni kell? :/ -
zritya #628 Nem is hinnéd mennyi mindent :D -
#627 Deadmau5 odavág :D Ennyi mindent lehet csinálni? :O Alig várom :B :D -
#626 15R-em van még csak.első 3 szint elig ment.Aztán paff 9as lettem.Már csak új rifle-t kéne venni mert az alap szörnyű használhatatlan. -
#625 Jól néz ki a karaktered!
Ma hajnalban kaptam egy e-mail - t hogy az én accom érvényes lett a closed bétában. kíváncsi vagyok hogy igaz-e. azért letöltöm a patchet és majd kiderül! :) -
zritya #624 Akkor majd fel veszlek barátok közé!
-
t0xikus #623 eu1 -toxikus -
Tenkory #622 énis jövök majd, de megvárom míg meglesz az új konfigom -
#621 Zsír köszi az infot -
#620 EU1-en vagyok Criminal én is.D4M13N néven. -
#619 jaja !!! Jejjjeeejj :D:D -
#618 Máj. 18 open béta! :D -
#617 ti viszaneztek he ez kionline-dik?
szkeptikus vagyok a csiterekkel mit tudnak csinalani... -
Petko #616 az a rock paper shotgunos egy rakás szar... 1 évvel ezelőtti még a régi verzió beta teszteléséhez tartozott -
#615 A rockpapershotgun oldalról szerzett kulccsal lehet valamit kezdeni? Mert a kód megvan de aktiválni nem lehet. (Sőt semmit sem lehet vele csinálni :/) -
ricsimaster #614 Eu2-n vagyok criminalként : ) Aki akar az megtalál Evant néven -
#613 miért nem kapok béta kulcsot :( -
zritya #612 Hali
Játszik valaki Criminal-kén az EU1-serveren ?
-
#611 Csak tudnám akkor minek írnak e-mailt h OPEN béta? Ha még closed? :) -
Tenkory #610 Még Closed Béta van. Talán jövőhéten lesz, de még az sem biztos. -
#609 Na akkor elindul a szerver terhelés.Lag hegyek lesznek -
#608 Hali, elvileg már OPEN BÉTA van. 9 órája kaptam róla e-mailt.
letöltésnél még Closed van és a honlapon is ennek ellenére bízom benne, hogy már OPEN a dolog tényleg. -
Hexex #607 Lenne egy olyan problémám hogy nem szól a music player! Márt frisitettem a hangk.-mat de semmi valaki ha tudna segíteni meköszönném!