Az új Pannónia

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
kijöhetne egy cross változat is 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Nekem kell egy ilyen!
Annak idején egy T5-ös volt a családban, de kissé tönkrement, és állványos fûrészgép lett a motorjából...

Ha jól látom, most készül a honlapjuk.

Glpetyus
Kiváncsi vagyok,kb mennyibe fog fájni.
Amúgy kép alapján szép 😊

jópofa 😊, reméljük jól összerakott gép, akkor lesz sikere

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Na ez több, mint örvendetes! Piaca biztos lesz, ha jó minõségûek lesznek! Nem is tudom. A Java még gyárt motorokat, mert akkor külföldre is lehet számítani, hisz a márkanév egész Európában ismert és elismert volt elnyûhetetlensége miatt. 😊)))

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hen-tes
Durca! 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

JoeGunn
Na végre valami jó itt is történik. 8)

óóó! Ez nagyon jó hír. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SHADOWEYES7
Várom a vélenyeket..
Édesapámnak P12-es volt, a maga nemében nagyszerû hosszú löketû megbizható motor volt,a mai napig szépen jár a motorja.

Nagyon hiányoltuk annó a P21 -es mikor kijött,hogy miért nem fejlesztették tovább,na most hátha összekapja magát a cég és ujjabb modellek is megjelennek!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Beindul a hazai motorgyártás.

"Több mint három évtizedes szünet után újra beindul a hazai motorkerékpár-gyártás Magyarországon" - jelentette be Mázló Imre, a Pannónia Motors Magyarország vezetõje, aki hozzátette: "Ezzel egy új fejezet kezdõdik a hazai jármûgyártás történetében, amelynek eredményeképpen újra a piacra kerül a legendás Pannónia márka."

Még 2002-ben fogott össze egy maroknyi Pannónia-rajongó, akiknek köszönhetõen létrejött egy vállalkozás, amely a márka újraélesztését és az új modell kifejlesztését tûzte ki célul. Ennek nyomán a részletes piackutatást és a többévi kutató-fejlesztõ munkát követõen még az idén megkezdõdik az új Pannóniák értékesítése.

Magyarországon 1975-ben a csepeli gyár bezárásával szûnt meg a Pannónia motorkerékpárok gyártása és forgalmazása, a márka iránt azonban töretlen volt az érdeklõdés a hosszú szünet ellenére is. "Elérkezettnek látjuk az idõt arra, hogy az új modellt bemutassuk a nagyközönség számára is" – érvelt Mázló Imre.

A bejelentéssel egy idõben megkezdõdik a márkaképviseleti rendszer kiépítése is, így nemsokára az érdeklõdõk az ország több pontján is megtekinthetik és kipróbálhatják az új kétkerekûeket.

A Pannónia TL 2007 modelleket négy színben forgalmazzák. A járgány motorja négyütemû 234 köbcentis, a legnagyobb teljesítménye 18,5 lóerõ. Azaz továbbra sem a száguldásról, inkább hangulatos suhanásról lehet szó.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

← ElőzőOldal 4 / 4