160
Újra gyártani fogják a Pannónia motorkerékpárokat Magyarországon. Ezzel harminc év után újraindul a hazai kétkerekűek gyártása.
-
Alkarcsont #80 Pedig most láttam a HírTV-ben és lesz T5 Retro is! -
#79 Woow, erre el kell menni! :) -
Alkarcsont #78 Hát mivan nincs itt élet? -
Alkarcsont #77 Aham utoljára ma délelött... -
#76 azt nem tom,remélem!!
nézted a honlapjukat??? -
Alkarcsont #75 Egyébként lesz egy ilyen, hogy: Pannónia Fesztivál 2007, Isaszeg lehet hogyitt már lehet látni új Pannoniát is? -
Alkarcsont #74 Bizony Jawa 650 keress csak rá! -
#73 650??? -
Alkarcsont #72 -
#71 erre rá is keresek!! -
Alkarcsont #70 Vagyis egy éve olvastam, hogy valamilyen kiállításon feltünt valami uccai gép... -
Alkarcsont #69 Jawa-kat gyártanak! -
#68 egyébként még a 350 es Jawa-kellett volna tovább fejleszteni,mert azok sem voltak ám pikóták!! -
#67 -
Alkarcsont #66 Hát aki bántani akarja annak csak annyit mondok, hogy nézze meg pl. a Triumph-ot. A márka gyakorlatilag meghalt, majt egy kis pénzzel újjá lett élesztve és meg lehet nézni milyen motorok jönnek ki a gyárból... -
#65 nem is rád értettem,hanem ő mondta szó szeritn,hogy fenyegették már meg is,hogy fejezze be ezt a uj Pannoniás dolgot,meg stb........ -
Alkarcsont #64 hideget-meleget... abszolute nem bántani akarom, meg szerintem másnak se kellene nagyon jó dolog amit csinál! -
#63 hát az adatokat láttad amit irtam,annyit modott még,hogy 95% magyar beszálitoknak alakatrészeit épitik be,a Pannonia filling meg marad,öreges moci lessz,már mint a motor teljesitményre értem,nagyon sokat nem árult el,mert kicsit bizalmatlan volt,kapott ő már hideget meleg ezért........ -
Alkarcsont #62 Jah egyébként mondtad, hogy a TL 2007-et fogják fejleszteni. Milyen irányba? Tudsz valami konkrétat? -
Alkarcsont #61 Én egyébként mindig is szerettem volna egy Pannoniát, csak azért nem vettem, mert úgy gondoltam nem lennék elég jó gazdája, ezekkel az öreg motorokkal már kíméletesen kell menni vigyázni kell rájuk...
Most egy 250-es ETZ-m van erre annyira nem kell vigyázni alkatrészellátottsága is sokkal jobb. -
#60 ok;) -
Alkarcsont #59 ha legközöelebb beszélsz vele említsd már meg, hogy nem kell ide vízhűtés próbálják meg léghűtéssel 250-est nehogymár ne lehessen, vagy olajhűtéssel mert akikkel eddig beszéltem csak ez a nagy hűtő nem gyere be rajta... -
#58 tudom ,én még apám P12-esével mentem,csak szétszedte utánna kistaktornak,émn voltam a fasz,hogy hagytam:(((
meg lehetett számolni szinte a fordulatszámot olyan faszán járt a motorja........ -
Alkarcsont #57 Jók voltak a régi pancsik és lehetett velók száguldani. Csak akkor még mást jelentett ez a szó... -
#56 hmm
ezt még nem is láttam,pedig eskü a tulajjal én telón beszéltem,és nem mondta ezt a verziót!! -
Alkarcsont #55 Érdekes, amit mondasz, mert a TotalBike oldalon említik a T5-ös retro változatát egyan így 4ütemü, de sorkettes blokkal... -
Alkarcsont #54 Jah hát azrét remélem bejön és jönnek a nagyobb köbcentis változatok is. -
#53 nem lessz,ezt fogják fejleszteni,kérdeztem direkt a tulajtól,hogy lessz-e retro változan,de sajna nem:( -
Alkarcsont #52 Hátulról szépen néz ki, de nem tudom miért nem tudják megoldani leghűtéssel vagy valami olajhűtéssel. Nagyon nem tetszik ez a batár nagy hűtő ott elől...
Asszem inkább megvárom a T5-ös retro változatot... -
#51 LOL, azt hittem, hogy valami épelméjű nyitott egy topikot az új Pannónia sajtnak -
#50 ha kéred megépitik!!:) -
#49 remélem lesz lágszoro változat is :D -
Emmegki #48 Akkor nyugaton majd regisztrálnak más nevet... -
#47 P21 két hengeres rövid löketű gyors gép volt!!! -
#46 apumnak régen p21-es volt vagy hogy hívják. Jó kis motor, még nagyfaternek lehet meg is van, ha csak nem adta el. -
#45 nyugatra is terjeszkednek,hát trendik akarnak lenni!! -
Borg #44 Én csak azt nem értem, miért kellett ilyen nevet adni, hogy Pannónia Motors.
Ez olyan mint a Széchenyi Village. Mi a rákért nem lehet magyar neve, egy magyar dolognak? (és magyar égre magyar csillagot, igen :D) -
#43 Pannónia Motors Hungary Vezérképviselet
Mázló Imre
beszéltem telefonon ezzel a ,személlyel,ő a vezér,és annyit mondott 1-1,5 év mulva kerül ki a forgalomba,egyenlőre több infót nem adott az ára ,alacsonyabb leszz a tecos,szereld össze magad kinai ratyi motorokénál,szal a szavaiból azt vettem ki hogy 95%-ig magyar beszálitok álltal gyártott alkatrészekből épül a motor,minden változásról küld majd emailt.egyebek...
remélem nem veszitek rekámnak... -
#42 Remélem ez nem csak egy jó nagy átverés. Nem volna rossz, ha visszatérne a magyar gépjárműipar gyöngyszeme:). -
#41 pontosan!