Átverés az ADSL sávszélesség emelés!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk elõfizetsz 8mbps-re n forintért, de csak 4mbps jön, akkor jogosan teheted fel a kérdést, hogy miért fizetsz többet egy olyan szolgáltatásért, amely n-x forintért elérhetõ. Tehát ez olyan, mintha az 1kg-os kenyér és a .5kg-os csak árban térne el, tömegben pedig csak a címkén. Itt merül fel az, hogy miért fizetsz többet egy nem létezõ többletszolgáltatásért? Valami olyan rémlik nekem, hogy az fogyasztóvédelmi kérdés, hogy valaki egy el nem végzett szolgáltatásért pénzt kér, és még ki is számlázza. Szerintem ezen az úton kell elindulni, és a szolgáltató figyelmét felhívni (aka. asztalverés, ordítozás, fenyegetõzés), hogy nem vagy hajlandó többet fizetni, mint amit ér. <#violent>#violent>
Jelenleg 2 Mbit netem van...van?...Mióta lejárt hûségnyilatkozatom érdekes módon lecsökkent a 2 Mbit...változó, de fõleg estefelé: 400-1300 kbits/s!!! Igéret szerinti 8 Mbit még ködhatáron sincs. Ha bejelentem, egybõl helyszinelnének...ez volt már 3x, és beakarják bizonyítani, hogy nálam, a géppel van baj..(hehe) mértünk már független laptoppal, akkor se született jobb eredmény. Megoldás nincs, csak ha váltok, vagy ha további hûségnyilatkozatot teszek???? Szememben elég elfogadhatatlan és gátlástalan mószer ez. Ha valaki hasonlóképp járt, kérem jelezze, hogy lehet ebbõl kilábalni.
egy sőrnél jobb a kettő...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
költözés elõtt 1024/128as matáv adsl volt, az nekem elég, költözés után vettem minimálcsomagokat (tel+adsl) ideiglenesen - rengeteg probléma volt vele, majd eljöve a yo (teljes hurokátengedés) 1280/256, lövöldözni is jó, és amit le kell tölteni, arra bõven elég, és _valahogy_ a hibák is megszûntek. õk amúgy vállalják, hogy ha nem bírja a madzag a vásárolt csomagot, átrakják alacsonyabb (és olcsóbb) verzióra. plusz nincs 24 órás bontás, amit mindig is utáltam.
az apróbetût, ászfet meg el kell olvasni, jó reggelt, az embernek tudnia kell(ene), mit ír alá, még akkor is, ha a hírdetésben a max érték szerepel, minden szolgáltatónál szerepel a minimális biztosítandó érték. az ember nem a hírdetést írja alá, hanem a szerzõdést, amiben benne van vmi ilyesmi, hogy ebben-abban az ászf az irányadó...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Még nem emeltek 4Mbitre-re
Könyörgöm: Mi a túrónak 4 Mbitnél nagyobb sávszél???
Annyi komplet DVD-t tudsz leszedni vele, hogy meg se tudod nézni... Akkor meg minek?
Az emelésem után, ha olcsóbb lesz az 1MBIT akkor én lemondok a 4 MBIT örömeirõl, mert úgyse tudom kihasználni...
Esetleg ha a !Mbit mellé adnának nézhetõ TV csatornákat
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Az értékeket meg jó lenne, ha tartanák, ha nem megy, nem kell akkorának hirdetni, ilyen egyszerû. Én személy szerint a 8 megabit helyett eddig majdnem mindenhol a 76-os hozzászólásban említett 7 Mbit-et láttam csak...
NEM!"
És ahoz mit szólsz ,hogy elõfizettem 4 mbites netre és kapok 1-et néha valami csoda folytán 1,5...wow
A környéken(4 házra tõlem) akinek 2 mbites nete volt annak meg megy a 4,mert ugye duplázás...szóval az én káromra jótékonykodnak...
-.-
Szerintem jólenne ha nem limitálna le minden 8 megabites felhasználót 15%-al, 4 megabitest meg 10-el. Tök érdekes hogy mindenkinél ugyanazok az értékek vannak az inviteles vonalon 😊 És ezt így már vonalminõségre elég nehéz fogni 😊
Dehát idejük van Június 31. ! körzet: (88)

NEM!"
- és a kibaszott tonlánynak? valszeg neki sem.
az árakkal kapcsolatban furcsa, hogy a németeknél a 6 megás net kb. 7000 forintban van.
a technológiára pedig pl. én simán hivatkozhatok, mert a kábel nyugodtan mehetne följebb, és a mi környékünket csak azzal árasztották el. mellesleg havi 10 rongyban fáj nekem az az 1 mbites net. szóval ilyen féreg cégnél kár a "gaz elõfizetõk" mentalitásáról prédikálni, ezeket a t-etveket kellene ugyanúgy baszogatnia a törvénynek, mint a dajcsetelekomot auszland.
Aki meg a T-nél bármire is elõfizet és problémája van az meg MEGÉRDEMLI!!! <#nyes>#nyes>
NEM!"
Vedd észre, hogy igazságtalanság van. Két ember elõfizet 8 megabitre, egyik megkapja, másik nem. Utóbbi eset természetesen technikai probléma, de a szolgáltató ugyanugy fizettetni vele az emelt összeget akkor is, ha nem kapja meg a kért szolgáltatást, ráadásul mivel hûségszerzõdés van, váltani sem tud. Ezt a kérdést igenis szabályozni kell.
Hát ez nagyon nem így van. Ki is kötött bele abba, hogy 24 mbit helyett csak 8-al megy? SENKI, mert az a technika határa, de 8mbit alatt hol a technika határa? SEHOL, így ha a szolgáltató a feje tetejére áll, vagyis inkább hajlandó a retkes kábeleket kicserélni, dslamot közelebb hozni, bizony meg lesz a max sávszél, de a szolgáltató nemhogy nem áll a feje tetejére, nem csinál az semmit.
És egyesek nem kapnak 4 szer annyit, hanem talán 2x annyit, akkor meg mi a lóf*szért fizessenek ugyanazért többet mint a többi(pl 8 megás csomagja lenne, ebbõl 4 érhetõ el, és a 8 megát fizeti)? Gondolkozzál már!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
NEM!
Én például jól jártam, mert simán sync-el a modem 8096-ra, pedig határ értéken lakom. De ha csak 5000-el sync-elne, akkor is örülnék, mint majom a farkának, mert a 2048-nál (na jó, 2500 volt) az is jobb. Németeknél van ismerõsõm, egy megás csomagja van 7000-ért. Mirõl is beszélünk? Szerintem Közép- és Kelet-európában nálunk a legjobb a netes helyzet( de meg merem kockáztatni, hogy nyugat-Európában is benne vagyunk a TOP5-ben). Ausztriában és a Szlovákoknál 2 Mbit az 25 dezsõ!!!
Ez a tipikus magyar mentalitás, ingyen kapsz 4x annyit, és az sem jó (nem a szolgálatató tehet arról, ha nem megy, ha õ a feje tetejére áll, akkor sem fog menni neked a több, mert a technika határa). Szégyenlem magam ilyenkor, hogy magyar vagyok...<#levele>#levele>
A T-csoport mostanaban nagyon a bogyomben van. Ugye itt van eloszor is a net.
Szinte majdnem utolsokent megkaptuk mi is az emelest, es olyan 6 mbitre jott ki a lefele sav. Ez meg okes is lenne, de mivel 2 geppel vagyunk a neten, es tobbnyire multijatekokkal jatszunk, igy a feltoltest irto jol jonne. Nos alapesetben 192 kbit volt, es ez az emeles utan is gyonyoruen megmaradt (512kbit ugyanmar...). 2 jatek + TS egyenlo a hasznalhatatlansaggal..
T-mobile szinten ugyanaz a balf*sz bagazs. 4 honapja keptelenek arra, hogy egy rohadt csekket feladjanak postan. Szerintuk elkuldik, posta szerint nem. Minden mas levelem megjon csak a trekom nem....
Egy leveluk jott 4 honap utan, amiben tajekoztattak hogy kifognak kapcsolni 4 nappal ezelott. Korrekt banda, nem?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
fúú de okos vagy....szerinted a cselllllllló az ország 100%-án elérhetõ?
-.-
2 eve 2mbites elofizetesunk van, azt is mindig megkaptuk, febr. 12 korul ugrott, negyszerezodott, ami a gyakorlatban 6880kbps (860 kb/s) korul, szinten mindig stabilan jon, feltoltes 430kbps. Nem panaszkodom.
Nekem a Pantel azt mondta mikor kerdeztem toluk, hogy
"Garantálni csak a 2M-át tudjuk, mert a vonal minõségétõl függõen
csökkenthetjük a díjcsomagot,"
ezert nem kottettem 24mbit-et, mert nem erdemes ilyenbe belemenni. Viszem magammal a chellot, aztan ott jo lesz az 5mbit is 😊
Szivas ez az egesz adsl is. Van aki kevesebbett fizet most a jobb kapcsolatert 😊
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
eddig 128KB volt most 480KB körül van a letöltés.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
most mértem meg rádióhallgatás közben ~ 3MB-t mutat.
Kaptam levelet, melyben JÚNIUS VÉGÉRE ígérték a fejlesztési munkák végét.. Ami az eddigi duplázásokból kiindulva azt jelenti, h júniusig marad a max 3 MB-s letöltés, meg a szar 80-100 kbites feltöltés. Bár itt nincs korlát, de mindig 3 hónappal elmaradnak a többi cégtõl...És ez kissé idegesítõ, mert vannak utcák, ahol ugyanennyi pénzért a trékom már 4-8MB-t ad.. amúgy én kaphatnám elvileg a legnagyobb elméleti 24 MB-t is, ( ha lenne) mert kb 500 kábel-méternyire lakok a DSLAM-októl..
Szóval türelem majd sávszél emelést terem.. (fakk)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ezt igenis tudják, de ha bevallanák akkor kiderülne, hogy a távolság- sebesség diagramjuk a legkisebb mértékben sem igaz.
Sztem a legkorrektebb cég, de azé váltottam UPC-ra.
😄
Több mint 30% csomagvesztés, órákig kimaradó net és megy ez már több mint egy éve, hibabejelentés smafú...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
kurva nehéz észrevenni hogy 800 k helyet 300 jal jön csak maximum 😄
"max. 3008kbit/s le- és max. 480 kbit/s feltöltés"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
<#hawaii>#hawaii>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egykor a telefonvonal is max 14,4 kbit/sec-re volt képes... most 50mbitre, sõt talán már többre is.
Személy szerint azt tapasztalom, hogy van ugyan 6 és 8 mega között valami sávszél, de a legtöbb szerver nem tudja kimaxolni és van egy olyan gyanúm is, hogy bizonyos szolgáltatásokat (pl Youtube) szándékosan lekorlátoznak, mert más helyeken simán megy, csak a T-nél nem.
Összességében én a föltöltés növekedésének örülök, mert nagyon szar volt, hogy valakinek akarok valamit küldeni és egy max áras csomag mellett is 10 percig megy a levélprogram rajta.
http://janoszen.hu/ | http://en.janoszen.hu/