3093
  • The Protector
    Kurvaélet hogy codec hiba.Először próbáld meg letörölni a codecpackot,utána nézd meg h mennek e a videók,kilépés nélkül.Ha nem megy így sem akkor tegyél fel más codecpackot.Az ace mega codec packot nem ajánlom mert sok gameval összeakadt anno nekem.Bár azok régen voltak,lehet h mostmár az újabbak nem.
  • zeus89
    feltettem a legújabb forceware drivert, és a legújabb K-Lite Codec Pack–ot … és most tovább ment egy videónyival … de most kilépet ott mikor a harmadik pályánál megjelenik az a fehérhajú csaj :( … mi lehet a gond? :(((
  • zeus89
    tegyem fel a legújabb forceware drivert? vagy lehet CODEC hiba is? mert csak videokal van ez a hiba ....
  • pcboy01
    hali, nekem igen bejött ez a game, nem tudom miért de egész nap elötte tudnék ülni rég volt már ilyen, kb a diablo 2-él :D innen szedtem le különdben: http://gameguru.hunsms.hu ténleg dio 3-al mivan?? tud valaki friss hírt róla??
  • zeus89
    gépem ott van a leírásba, windows XP sp3 van fent tegnap telepítettem, minden más játék tökéletesen megy, az előbb próbáltam ott nyomni egy ESC-et, hogy kihagyam a videóbejátszást ahól kilépet a játék és tovább tudtam menni, legyőztem az a tűzszörnyet, de most a 3. pályán mikor mentem a hóba, és elértem valami kastélyhoz, és megint jött egy videó, hogy összedől ... akkor megint kilépet a játék, hibaüzenet nélkül, csak ki az asztalra ...szóval mindég a videóbejátszásoknál lépet ki ...
  • The Protector
    Verziód?Mik futnak a progi alatt?Géped.Egyéb problémák.Így elég nehéz segíteni.
  • Klemice
    shotgun gunslingerrel :) fireworks kiválóan alkalmas ha sok orbot tartalmazó tárgy van a közeledben pl soldiers graveyard

• zeus89
    sziasztok, kérlek segitsetek nekem :( ... felraktam a játékot, de a második pályán mikor jön az a bazi nagy tüzes démon jön a videó és egyszer csak kilök a játék az asztalra ... 3x vittem el odáig és mind a 3x kilépet ... pls segitsetek :((
  • armageddon666
    Shotit én nem szerettem :S
    Blue rose meg Charged Shot 3-on nagyon is durva :\\ (de tényleg nagyon durva!)

szal azért nem kell leszólni :D alapból tényleg gáz mondjuk...

Ebony & Ivory FTW ^^
  • The Protector
    A békától kapott tárgy arra jó h fényesen villog a kezed rejtett dolgok közelében.
    Pajzsnak annyi a lényege h hosszan nyomod a devil bringert és a szellemkéz elötted fogja az ellenséget és ha támadnak őt sebzik.
  • ricsimaster
    Hát ezzel vitáznék :) tök jó nero-nál a charge shot 3 :) akkora abálást lehet rendezni vele mint az állat
  • Klemice
    jó a blue rose szart sem ér igazán a shotgun meg arat
  • armageddon666
    Danténak ASSZEM nincs külön boss speckója (bár el tudnék képzelni párat szal akár lehet is :P) Danténak 100000 féle speckója van bárki ellen :D

Dante vs Blitz = 16 sec
    Nero vs Blitz = 48 sec

érezhető a különbség ^^
  • Klemice
    a hullától világít a kezed... ha orb vagy mission van a közelben

dantenak milyen speciális kombói vannak a bossoknál?.. épp hogy neroval szebb bossokat ölni a többfajta DB miatt :)
    elkapod busterrel DTben vagy nem DTben és akkor is más az animáció
  • armageddon666
    Igazából az az egyetlen harci asszem.
    Amúgy kapsz még a Rusalka holttestet (Békán lógó csajlik), azzal nem ugrik be mit lehet csinálni :D
    Találsz egy Angyal tollat, azzal ugrálni tudsz olyan dobbantókon.
    Találsz egy Krono kulcsot, az az időbuheráló gépnél használandó.
    Kapod a pajzsot.
    Kapod a kristálykoponyát, azzal a fénygömbökbe tudsz megkapaszkodni és tovarántani magad.
    Kapsz még a SheVipertől egy ... nemtom mi az -.- az a piros amit dobál :D azzal el tod tüntetni a fülye fákat.

ennyi asszem...
  • DarkSector
    monnyuk fura is volt, hogy ő is annyi tárgyat kapott, de nem foglalkoztam akkor még ezzel...
  • DarkSector
    Én csak most hallottam havertól, hogy Nero-nak is több tulajdonsága van a speckó gombra, miután leöldösi a bosszokat.
    Mert ezek Dante-nál egyértelműek, de itt nem tuttam eddig.

Például az egyik, amit nem tudtam, az amelyiket az angyal legyőzése után kapsz pajzs...
    Ezt állítólag ugy lehet használni, hogy a megfogásnál nyomva kell tartani a gombot, és magához húzza az ellenfeleket pajzsként használva.

Ha valaki rájött a többire is a sima megragadáson kívül, az írja le...
  • BlackShadow
  • armageddon666
    játék közben bemész a menübe, ott Items és ott tod használni.
    hogy melyik gombbal azt nemtom mert elég gáz kiosztással játszottam + gamepaddal ^^

de hamarosan új gamepad elég gombbal és akkor nekiállok Son of Spardanak xD (feltéve ha nemtom folytatni a 3-t :S)
  • BlackShadow
    kösz az infót, de arram ég nem kaptam választ, h h kell használni az élettöltő csillagokat:D
  • Warton
    Itt mit kell csinálni?

• armageddon666
    Most nézem hogy PS3nál telepítés közben beadja azt a slideshow-t ami a korábbi részeket mutatja be, és itt csak végigjátszás után kapunk meg O.o (asszem)
  • armageddon666
    Intro
    tekintsd meg és döntsd el hogy vagány-e :P
  • zeus89
    most kapom le ezt a játékot ... még egyik részel sem játszottam ... vagány?? mien a történet ?
  • reaper4
    mindig a szobor árnyékával ellentétes irányba menj.
  • armageddon666
    nem nagyon. vannak utalások, meg visszatérő szereplők de nem sok.

3-1-4-2 , valahogy így vannak történeti időrendben.
  • BlackShadow
    human :D még 1 dmc-hez sem volt szerencsém ezért nem mertem még belevágni a nehezebb módban :) összefüggő sztorija van a 4 epizódnak amúgy? :)
  • JackSparrow88
    Hali, vki segítsen nekem mer elakadtam a 8-as misszióban: ott lennék amikor lehet 3 fele menni, középen van vmi szoborféleség ilyen kígyófejekkel és 3 színben is világítanak. Na most akármerre mek mindig kilyukadok egy helyen ahol jönnek a szörnyek aztán mikor megölöm őket nem tűnik el a piros háló mint szokott hanem egy kerek kék izé jelenik meg amire h rámek visszadob a legelejére.(oda ahol a kígyófejes szobor akármi van) Na itt mit kell csinálni, mer néztem én már videót is erről de ott csak aki jácca egyik pillanatban még ott van ahol én másikban meg már megy a boss-hoz, szal lécci help aki tud, thx
  • armageddon666
    Human vagy DEvil Hunter mód? :P
  • BlackShadow
    üdv! nekem az lenne egy láma kérdésem, hogy, hogy lehet használni azokat a csillagokat amik elvileg életet töltenek fel? nem igazán tudtam még rájönni -mondjuk nem is nagyon kerestem- de így is elvagyok .. az összes boss elsőre sikerült eddig :D 11-es pályán vagyok asszem

szerk: viszont 1 darab titkos küldit sem sikerült még megcsinálni :D
  • DarkSector
    Jah de kúl karaktere lehetne egy játéknak, meg a zenéje is faxa...
    Jellegzetes, mint monnyuk egy Robotzsaru zenéje...ami megintcsak egy nagy kincsem...a gyűjteményemben...
  • Klemice
    dehogynem :S benyimod a DT-t és megy felfele a hp csík
  • DarkSector
    Nálam simában sem gyógyul magától....
  • Klemice
    super character büntetéssel jár, nomeg DTben nem gyógyul a hp-ja
  • Evin
    Gyver? Mindig a Macgyver jut róla eszembe. :)
    Jó volt a film is, csak a szörnyjelmezek voltak nagyon gagyik. Több pénzzel, nagyon látványos film lehetett volna. Aki ezen túl tud lépni, annak biztos tetszeni is fog. (A film alapötletét lehetett volna még hova fejleszteni)
    Ennyi év után egy játék? Hát volt már rá példa, de kicsi rá az esély.
  • DarkSector
    Nemrég jutottam hozzá a kedvenc régi filmemhez...
    Na ebből kéne egy faxa gyilok játékot csinálni...
  • DarkSector
    Jah és ha megvan a Dante Must Die fokozat, akkor a végén megkapod Super Nero-t, és Super Dante-t, és végtelen Devil Trigger-t (ez a démon alak) kapsz mellé.
  • DarkSector
    Igen pont ezt akartam mondani, nemrég találtam az erdős rész elején 1-et, és kiváncsíságból elmentettem, és próbáltam 1-et....
    Durván 30-40 csápos szörnnyel a 7.missióban 1 pillanat alatt végzett 1 Holy Water!!!!!!!!!!!!!!!!

Durva, és nagy segítséget jelent, mert most már tudom, hogy miképpen lehetséges végigvinni Hell or Hell fokon...

Csak buzernyák piros orbot kell gyüjteni méghozzá qva sokat.
  • DarkSector
    Ehhez végigjátszás...
  • Klemice
    keress már egy végigjátszás videót jutubon