3093
-
#1765 Ittközépen van a dmc3 hoz patch amihez jár gamepad vezérlő progi is -
#1764 Ja behoztam az alternatív endet is.Vagyishogy tovább ment a videó a stáblista után. -
#1763 Ugyanott ahol most mindenben csak a ldk ban a nero val való gamelésnek a végéfelé.Pontosan nem tom misson mennyi. -
#1762 Szedj le valami videókonvertálót/vágót ^^ biztos van ingyenes is. ha meg nincs akkor :c... -
#1761 Jah és nem tudsz megoldást analog karra a 3.részhez, mert csinálnám azt is, de billentyűvel nekem szar.
Mert én csak úgy állok neki. -
#1760 Hali fraps
után azt csináld
hogy tedd be Windows Movie Maker-be a történetbe, és Filmfájl mentése....
Itt a végén a minőségnél én ki szoktam választani a középsőt, ahol lehet állítaní MB-ra bizonyos keretek között.
És ez aránylag kiváló minőségben kis méretbe konvertálja, ami szuper ha fel akarod tölteni, vagy csak elraktározni, és nem fontos a képméret esetleg...
Én így szoktam...ha akarod kipróbálhatod...
Elfesztett mentésedben hányadik missionál tartottál? -
#1759 Nah.Ok.Én 5giga videót csináltam már a gameból(azért ekkora mert fraps nem tömörít)Majd nyomatok képet.Nagy dmc-s vagyok a 3at is mikor kijött végig is vittem.Majd tezsek képeket. -
#1758 Eddig ennyi van meg nekem
-
#1757 Énis szinte mindig 2 külön vinyora teszem a mentéseimet, ha valami beütne.
Régebben voltak olyanok, hogy halogattam biztonsági mentéseket, és egyszercsak katt.
De most eredeti helyet kivéve, még 2 másik külön vinyon is rögzítem, meg így teszek minden nehezen pótólható, vagy egyeltalán nem pótolható cuccommal.
Mint RE4-nél a mentésem full-ban (kivéve mercanaries-ben 1-2 csillag hiányzik.) -
#1756 Háát az durva...
Azért majd a te eredményeidet is nyomasd be légyszíves.
Nem fontos, nem a rank miatt, csak kiváncsi vaok rá.
elöző 4-et már ne természetessen, mert azt nem mutatja a gép, ésn ezért csinálok printscreen-el képet gyors, mert nem mutatja a menüben a ranglistán ha kilépsz.
De így legalább van róla képem. hogy ha valaki nem hiszi el.
Videót meg csak 1-2 S rankról készítettem ha valaki hitetlenkedne...
:P
Azt sajnálom, hogy az első véletlenül sikerült 55másodperces rekordomnál nem volt még fent a fraps, ezért ott csak kép maradt emlékül. -
#1755 Jah Bloody Place az lehet én egész játékra értettem bocs. -
#1754 eh... tényleg... nem azt a mentést hanem... okok :D vágom xD nekem van külön mappám mentéseknek ^^ 2 napja ürítettem ki... 1-2t hagytam csak meg. -
#1753 Nekem totál ugyanez volt legutóbbi reinstallnál, csak épp 6 féle játék mentése veszett el....ciki :D -
#1752 Nem autosave kérdése, hanem másolás-beillesztés :) -
#1751 sztem azt szégellte hogy elfelejtett menteni :D mondjuk azt sem kell mert azért az emberek általában megszokták az AutoSave áldásos hatását xD -
#1750 Mért kell szégyelni? Melyik WIN-nek nem kell a reinstall 1 idő után? :P -
#1749 Én voltam de azóta win reinstall volt.Most végigvittem humanon és devil hunteren.Megint a 4 . missziónál tartok LDK-ban.Nehéz behozni.Azért se tettem képet róla mert szégyelltem h reinstalloztam a gépet és elfelejtettem menteni. -
#1748 jah nevannal kurvára beszoptam anno, de utána már kiismeri az ember -
#1747 Nevan fighthoz pl megkelllet figyelni 6 féle támadást, hogy kitudj térni előle, meg a végén elkellet kerülni amikor eljátsza hogy megsérült és leszipkázza egy valag hp-d. -
#1746 Most nemazért, de a srác bloody place-t kérdezett, és a 3ban azért ügyesebbek a trashek, nemhogy a bossok. -
#1745 DMC3 azért könnyű, mert a főellenségekkel, meg szörnyekkel kedvedre játszadozhatsz, mert annyira gyengék ehhez képest. -
#1744 Végigvitted mindkettőt a legnehezebb fokon, mert én 3-at igen...és 4-nél meg már LDK sokkal nehezebb és több időt igényel, hátmég ha valaki ISTENNEK képzeli magát, és merészkedik a HELL OR HELL-be na ha azt kinyomtad, akkor mond hogy DMC 3 nehezebb ettől. -
#1743 Nem rontottam el, hanem nem akartam hogy könnyű legyen, és hamar végigtóljam. Már volt elöző résszekkel tapasztalatom ahhoz, hogy ott kezdjek.
És utána meg megintcsak nem akartam kicsit nehezebbet, hanem gondoltam próbára teszem magam ebben az LDK üzemmódban.
És kellően nehéz.
Szerintem hogy itt valaki érvényesülni tudjon, ahhoz rendessen kell gyakorlat, és aki most játszik először a sorozattal, annak ez lehetetlennek fog tűnni. -
#1742 Az attól függ mennyire ismered ki az adott stílust szerintem.Én Trickster stílusba nemfull hp-val elvittem egy valag szintre, csak egy sajnálatos áramszünet vetett véget neki kb másfél óra után xD, váltottam qiuicksilverre, neméltem túl a 20. szintet.... (bár dmc3 ról van szó ami nehezebb kicsivel szvsz, de majdnem ugyanaz) -
#1741 Ott rontottad el hogy Devilen kezdted. Humanon végigtolod akkor kiismered a pályákat+már lesznek képességeid, így a Devil Hunter könnyebb lesz, vagyis a LDK megint könnyebb lenne :D ha meg lesz az új GamePad akkor lehet nekiállok.
Vajon mennyi esélyem van nem full HPval BloodyPalaceban illetve nehezebb szinteken majd? :S -
#1740 Jah azt is írta már itt régebben valaki, hogy ő már a 13.missziónál tart, azóta gondolom tovább ment már.
Bár nem tudom hogy mikor kezdhette, és naponta mennyit játszott vele, de iszonyat időigényes.
Nálam 33óra van eddig, és ezelőtt csak 1x vittem végig a játékot, mivel Human-on nem is akartam időt húzni.
És ugye nem minden próbálkozást mentettem el, vagyis szerintem kb 100óra lehet amit kb a 3-4 hét alatt a devilre tudtam fordítani... -
#1739 XP alatt Proud Soult értetek? Akkor asszem Son of Sparda előtt tápolok LDK mission 2 alatt xDDDD -
#1738 Nem ár durván felkészülni, mert elégé hosszú és izzasztó harcok vannak.
És jobb ha összeszedsz minden használható dolgot az ellenfelek sebezhetőségéről, gyenge pontjairól, mert mindenre szükség lesz.
Gyüjtögetésre elég a 2 missziót gyötörni (ebben a módban), mert kb 20e pirosat ad, és kb 10-12e XP-t. -
wendi1106 #1737 hát hallod te nem lehetsz semmi :D én a LDK módba érvényesülni nem tudok XD és melesleg ennyi xp pont nekem is jól jönne :D -
#1736 Baszom most gyűrtem le az angyalt LDK módban, az már 200-at ver a szívem, ezért most pihenek 1-et.
Eléggé lassan lehet haladni, volt a 7-es misszióban a közepefelé, mikor szerény számításom szerint TÖBB MINT 100 ellenfél támadt rám ott, ahol az a nagy terület van az erőben, mikor leugrsz a hegy tetejéről.
Minden szint elég nagy felkészülést igényel. Nekem most van benne 32 órám, úgy hogy először DH-ben kezdtem, és utána minnyá ide az LDK-ba jöttem...
Eddig LDK módban ezek lettek az eredményeim...:
Mission 1
Mission 2
Mission 3
Mission 4
Mission 5
Mission 6
Mission 7
Mission 8
-
#1735 megtaláltam a megoldást rá, ezt csináld meg és nem fog kilépni soha:
rejtett mappákat előtte jelenisd meg, azután lépjél be ide:
C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓD\Local Settings\Application Data\CAPCOM\DEVILMAYCRY4
nyisd meg a config.ini file-t
írd át ezt a sort: SLI=ON
erre: SLI=OFF
mensd el és mehet a gondtalan játszás :) ... egészségedre :D -
#1734 igen nagy felbontásnál kapcsoljátok NONE-ra az MSAA-t vagyis az élsimítást, és nem fog kilépkedni! -
Nwis86 #1733 Dettó ez a problémám.. játék megy 1000el 2048 as felbontásba de minden 2. videónál kilép, én már hetek óta feladtam 3 napot nyomtam vele kb 5x vittem végig minden pályát még a 3. ig eljutottam:) most ott vagyok én is ahol megjelenik az a fehérhajú csaj, de feladtam így nem játszok vele, a videókat meg nem akarom átléptetni mert jók:) szóval majd kb fél év múlva visszatérek rá:)
-
#1732 Ég és föld.
Viszont ettől független a 3 is jól néz ki, inkább a 4-nél tették magasra a lécet. -
#1731 nyád -
razer911 #1730 [moderálva] -
#1729 doom3 ugy nézett ki, mint a doom2? -
#1728 a Devil May Cry 3 -nak is ilyen a grafja??? -
#1727 az a fránya sli :) crossfire jobb :)
no eléggé kihűlt a fórum mindenki a 3mat nyomja mert sokkal feelingesebb -
#1726 megoldottam :) nforce-on leirták, hogy mit kell tenni ilyenkor :) ... át kell irni az .ini file-ba a SLI=ON -t SLI=OFF -ra és mostmár semmi probléma ...