Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az elsõ DMC amivel játszok, szal nem ismerem a sorozatot😊
http://flickr.com/photos/zolika90/
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nehezebb (szerintem jóval): Devil Hunter
Nagyon nehéz: Son of Sparda
Legnehezebb, szinte impossible: Dante Must Die
Bónusz1: 1 hit minden szörny és te is: Heaven or Hell
Bónusz2: Son of Sparda nehézség, te 1 hit vagy 😛 (ez tényleg lehetetlen szvsz xD)
PC-only Bónusz: Son of Sparda nehézség, sokszor annyi szörny: Legendary Dark Knight
milyen extrákra gondolsz?
@
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Erre odaérek a nagy pokoli kutyushoz, és akárhoygg taktikázok, nem sikerül lehûteni, és így nemtudom a kézzel elkapni , és úgy felbaszott hogy ki is léptem. 3 csapás és végem, orbom nincs hogy csillagot vásároljak , húúúúúúúúú, majd holnap ellátom a baját.
Legendary...hanyadik nehézségi szint a hányból? 😊
Meg mik ezek az extrák amirõl beszéltek, hol van errõl leírás?
amúgy szükséges az a +HP vagy nem létfontosságú? mert asszem én amit boltból lehet megveszem azt pápá... több nem kell ^^ ráhajtok inkább Proud Soulokra :S kéne Charge Shot 3 meg a 2 Yamato Combo.
LDKban akartam most tolni, de inkább SoS mert akkor megkapom DMD-t meg HOH meg HOH-t xD
@
ki kéne maxolni a hp csíkot bakker de ezek a secret missionok 😄
dmc 3 akkor baszott fel amikor már csak egy hp csík kellett erre elbaszta a mentésem.. laza uninstallal reagáltam
Szimpla Son of Sparda nehézség x) 3szor annyi ellenféllel 😄 már 1. (2... szal Dante után 😄) van Mega Scarcrow, meg Bianco Angelo 😄
@
MaxHPhoz kell
-az összes blue orb fragment a pályán (asdasdasd ... 2 olyan hülye helyen van biztosan, többit nem tom. Ugrás, roulette spin, ugrás, és talán átjutunk hozzá? hát fokjú)
-az összes titkos küldetés (rofl xD Mission Impossible... számomra legalábbis :S)
-az összes blue orb a boltból (ez valszeg meglesz)
ellenben holnap megszerzem a DMC3-t ^^ nézegettem videókat és bejövõs 😄
@
apropó valakinek sikerült már a 3. missionban lévõ 2 blue orbot megszerezni? mert tudom hogy kell de egyszerûen nem ugrik oda...
pedig már csak az a kettõ kell
Jah és most már értem ezt a szöveget, hogy valójában mit jelent!!
"Szerintem az elsõ négy szint pite, viszont a Dante Must Die mód sokkal nehezebb, mint a DMC3 bármikor - tuti, hogy pár kontroller áldozatául esik a játéknak. Na de komolyan - ez a mód ha padlóra kerülünk, még egyszer belénkrúg és ráadásul könyörtelenül ki is röhög. A tény, hogy ezen kívül még egy nehezebb szintet feloldhatunk, szinte zavaró - az tuti, hogy hihetetlen ügyesség és emberfeletti reflexek szükségesek a teljesítéséhez"
Ez egy cikkbõl van.
Itt azért az elsõ mondattal nem értek 1-et....
De azt utolsót kétség kívül elhiszem....<#hamm>#hamm>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak az a gond ezzel, hogy ha netán létezik egy földi halandó, aki TLDK fokon elviszi idáig a játékot, akkor az nem fogja tudni azt elkerülni, hogy átváltozzon.
És ezért kell hogy legyen megoldás erre, de azért szenvedni órákat, hogy eljuss idáig, és akkor vagy összejön vagy nem az azért durva....
Mármint a szenvedést arra értem, hogy eddig leszedni az életét sem könnyû, mert a levegõben kell leszedni, úgyhogy mindig faxán ellök magától, és ez kib...ul idegesítõ...
És mindegyik ellenséggel ez a baj, hogy qva idegesítõek, nem nehéz, hanem egyszerûen felb...sza az ember agyát, és ezért gyakrabban hibázik az ember, amíg rá nem un.
Nem mondom, hogy Devil 3 egy leányálom volt, de ott szerintem az utsó elötti fokozat sem volt ennyire idegesítõ.
Nehéz csaták voltak, és volt, hogy egy óra kellett, hogy leszedd a BOSS életét, de nyugod taktikus lépésekkel el lehetett kerülni a halált.
Vagy lehet hogy gyúrnom kéne az ujjaimra??..<#vigyor5>#vigyor5>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
@
de mondom, mielõtt a piros kardot használná az elõtt öld meg.
úgy sebezt hogy ne essen 2 csík alá. Akkor még nem használja, és EKKOR kell neki devil triggerrel egy dobálást nyomni.
@
@
Amikor piros karddal támad felém, akkor használhatok én bármit, de ez a faszkalap csak jönés üt, és se gondolkodni nem hagy idõt,se elmenekülni...
A végén még kettétöröm a joy-t.....<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Dobj egy képet légyszíves a tiedrõl, hogy melyikben meddig vagy.
amúgy meg ne vidd le annyira az életét, hanem úgy idõzítsd a DT-s busteres támadást hogy az pont megölje :K
@
Légyszíves mielõtt vért pisálok elmondod, hogy a 20-as szinten amikor az utolsó életét kell levenni a papnak, akkor mi a megoldás, mert eddig megvan a módja, de az utsóra nem látom a megoldást.
A burokban sebezhetetlen, utána viszont elkezd utni a Sparda-val és vége.
"-- Shuffle (Hold R1, then Back, Forward + /\)
Nero dashes backward then lunges forward with a powerful upward slash.
Comments: This powerful move can help Nero to step back then rush forward to
knock an enemy out of an attack. It works wonder for the Mission 8 boss.
-- EX Shuffle (With Exceed, hold R1, then Back, Forward + /\)
Nero dashes backward then lunges forward with an upward slash while igniting
Red Queen and follows this slash up with another slash that knocks the enemy
away from him. The first slash of this combination will hit more depending on
the current level of Exceed."
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amit én is nyomkodok, de semmit nem csinál alapon.
De a suffle-val még nem találkoztam a kombólistán...
Én egyedül az olyan kombokat nem tudom, mint pl a Shuffle. Nemtok angolul, és fogalmam sincs mit kéne nyomni, mert az LS gomb fogalmam sincs mirejó:S
TUDOD...JÓBÓL IS MEGÁRT A SOK.
Viszont itt a játékban külön kell választani a dolgokat, mert nem mindegy, hogy Human-on kezd valaki és utána megy Devil Hunter-re, vagy fordítva.....!!!!!
Bossokat nem bántam hogy soxxor jöttek ^^ azok a legjobbak 😄 Najó a békát rühellem... pályából egyedül az erdõt nem bírtam... mondjuk másodszorra már vágtam hogy mi hol van szal nem tévedtem el ^^
@
És nem nehéz megcsinálni, hanem játék közben használni a szar.
Míg joy-al könnyebb en kézre állnak a gombok ha netán egyszerre kell többet kezelni.
Ez viszont a játék egyik rossz pontja.
Meg egy cseppet már az erdõs résznél is kezdtem besokkalni...de ezt hagyjuk.
Ügyes, és nem gond, célozni ütni meg mozogni monnyuk, mert ugye 3-4 gombot is kell sokszor használni.
Amúgy hol tartasz DH-ben?
Most akkor vagy én szoktam el qrvára a Devil sorozattól, vagy a játékkészítõk tették qrvanehézre, mert ebbõl levonva a következtetéseket, a 6. fokozathoz már istennek kell lenni, hogy végigvidd!
és már így is szoptam DevilHunteren mert nem voltam elég kemény 😄 hát még a nehezebbeken... ezért vagyok.
@
@
Utolsó küldetésnél vagyok, billentyûvel toltam idáig, humanom, utána újrakezdem nehezebben, de bill marad😛
Mármint a Devil Hunter-t.<#worship>#worship>
Mert joy-al is izzasztó elsõre.
Mert Humanba még nem mentem, és nem tuom hogy megegyezzik-e a kettõ.
Bár az súgja valami hogy nem...
A devil 3-at kb 1éve hagytam abba.
Azóta elszoktam kicsit a kombóktól, meg ugye ki kell ismerni az újj elleneket.
Most már nincs gond, de 19-es pályához értem, és ez a dobókockás buziság betette a kulcsot.
Nem értem mi a rakás faxnak kell már 3.szorra megölnöm a tûzdémont az elsõ és második lépcsõfok között.
Értem én, hogy nehezíteni akarnak, de akkor mi lesz a 6. fokozaton?<#confused>#confused>