Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
D3DERR_INVALIDCALL : mpD3D->CreateDevice(mD3DAdapter,md3DDeviceType,IMain->mhWnd, D3DCREATE_HARDWARE_VERTEXPROCESSING | D3DCREATE_MULTITHREADED | (getCaps().puredevice?
D3DCREATE_PUREDEVICE : 0)"
Ezt írja ki. Geforce 9800GTX-es kártyám van, elvileg a legfrissebb directx 9, és XP-m van.
Na erre van valakinek ötlete?
Ergó a Devil Hunter tapasztaltabbak számára van. Mintha ezt írta volna ki a játék.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
De másol nem rezeg.<#szomoru1>#szomoru1>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
SpoonyOne review part2
Ezek vették el a kedvem ^^ De ez majd elmúlik :D ha jönnek majd pozitív beszámolók róla akkor elgondolkodom. OST nagyon bejövõs meg kéne már egy ilyen darkos játék :S
Egy GamePadot javasolj nekem plz :S de azt már PMben mert szétoffoljuk a topicot :D
@
Hidd el nem olyan gáz, mint ahhogy azt mondják, csak sokan hallottak 1-2 hozzászólást, és felfújták a dolgot.
Meg mivel nálunk tudtommal még nem jelent meg, ezért is sokan, tapasztalat nélkül keltenek pánikot.
@
Silent Hill-ek összefüggnek, viszont mindegyik külön álló történetet mesél el.
Vgyis egyenként megállják a helyüket, de néhány tárgy szereplõ, vagy egyébb dolog utalást tesz az elõzõ részekre is, de ez csak +
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
tudni kell hogy melyik karakterrel kell bemenni az adott küldetésbe ennyirõl van szó :S
amúgy a 3 valahogy jobban tetszett, több kedvem volt megint nekiesni
kellett kicsit taktikázni hogy milyen stílust válaszzak milyen fegyvereket vigyek magammal :\
És a DMC4 be tudtok valamit a karakterválasztásról mondani?elõször billel vittem végig most joy al tolom de a karakter választásra nem jöttem rá mi értelme amikor nincs is más karakter akmit választhatnák:(
DMC4 az szerintem olyan hogy még fogom vele tolni :P
Silent Hill 5-tel az a gond hogy egy sorozat folytatása :S amit full nem vágok. Vagy ez különáll tõle mint a SH4: The Room?
Megfontolom azért ezt a Gamepadosdit. Milyet ajánlasz? Gondoltam egy X360as controllerre PChez. Games For Windows játékok úgyis azt támogatják mostanában ahogy észrevettem.
@
Ezt nem egyszerre egyhuzamban kell megcsinálni.
Ezt a játékot kb 2x-3x kell végignyomni, hogy minden meg legyen fullra, ha nem többször.
@
DMC4
Silent Hill 5
Ezek csak az újjak, ahol egyértelmûen könnyebb joy-al.
És még sok olyan játék van, amihez használhatod, amikhez eddig bill+egeret használtál.
És némelyiknél talán jobb is, mert nem mindig kényelmessek a gombok bill+egér esetében...pl: MASS EFFECT
Nero kardja elvileg valami Fuel Injected vagy milyen :D
Kombókat meg vásárolgatom rendesen, már csak aaaa... huhh nemtom mi a nevük. Ilyen Achievments szerû cuccok. 10k red orb, 100k red orb, millió red orb, meg hasonlók. Na ott van Skill Collector Dante és Nero is, szal kell a skill mindenképp ^^
Secret Missionökért nem vagyok annyira oda. Szal annál a résznél hogy 5 buster a levegõben azt mondtam hogy ez nem kell :S valahogy nem tudtam megcsinálni 2nél többet :S
@
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
végig vittem a játékot a történat az nagyon jó a és a graffal is megvoltam elégedve de egyvalamire vidzont nem jöttem rá.Minek van benn a karakterválasztás ha nem is tok karaktert váltani vagy csak én nem tom hogy kell.Ha valaki tud segíteni akkor pls írjon valamit!
!elõre is köszi!
lehet ,h sokadik vagyok, de azért lehetne válaszolni. ahogy te is tetted.. nincs faq, szal ha gondom van akkor ide fordulok...
mindig az árnyékkal ellentétesen kell menni
azok egyelõre nem lényegesek, majd kapsz egy cuccost (kék valami :D), ami segítségével a "kéz" fejlõdik, és meg tudod ütni ezeket a gyro bladeket (kb. doboztologatás lesz belõle)
a templom nagy termének ugye mindkét oldalán vannak ajtók. mindegyik egy nagy folyosó különbözõ részeire visz. Na, neked a térkép szerint ennek a folyosónak (fordított "U" alakú) a BAL szárába menj. Itt lesz egy kisebb elágazás is, ott egy ajtó van. Na, oda menj be. Ott kell továbbmenni, kavarni egy ideig, aztán megkapod azt a kék cuccost. Utána vissza a fõ terembe, aztán majd írja, hogy hogyan tovább.
A kék cucc a lényeg.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Már 4-5e-é kapsz.
A kombóknál meg szükséged lesz a legtöbbre, hogy teljesíteni tudd a Secret Mission-okat.
@
Ez úgymond megkönnyítí a harcot.
Bár monnyuk tény hogy néhány rész eléggé nehéznek tûnhet sok ember számára, de nem az a cél, hogy mindent 1-2 gombbal megcsinálj, és 3-4 óra alatt végigszaladj.
Meg ehhez a játékhoz semmi csít, meg továbbjutást elõsegítõ tipp nem szükséges, az a faxa ha saját magad jösz rá és találod meg a módját, például rejtvények, illetve fõellenségek megölésénél.
És ha megvan, akkor jöhetnek a keményebb fokozatok.<#vigyor3>#vigyor3>