Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Írja hogy üzemanyag befecskendezõ-s motor van a kardjában :)

"FATAL ERROR

D3DERR_INVALIDCALL : mpD3D->CreateDevice(mD3DAdapter,md3DDeviceType,IMain->mhWnd, D3DCREATE_HARDWARE_VERTEXPROCESSING | D3DCREATE_MULTITHREADED | (getCaps().puredevice?
D3DCREATE_PUREDEVICE : 0)"

Ezt írja ki. Geforce 9800GTX-es kártyám van, elvileg a legfrissebb directx 9, és XP-m van.

Na erre van valakinek ötlete?

Az befolyásolhatja, hogy nem az alapértelmezett mappába telepítettem?

Szerintem Human, mert arra következtettem hogy az a "kezdõk" számára van.

Ergó a Devil Hunter tapasztaltabbak számára van. Mintha ezt írta volna ki a játék.

Hi mindenki, végre nekem is megvan ez a király game csak az a problémám, hogy amikor az emberkék beszélnek az átvezetõk alatt nincs hang van erre valamiféle megoldás? Választ elõre is kösz!
reaper4
neked volt igazad :). a helyszínen adta magát :)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Klemice
gyerekek.. leültem és a gamepaddal akartam csatornát váltani a tv-n.. komoly problémák kezdõdnek :D

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

armageddon666
utánanézek. Ez ugyanolyan mitn a Dual Action csak rezeg?

@

Evin
A tárgyak árnyékait figyeld, és az alapján el lehet tájékozódni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

hi! azon a pályán amikor Dante-val vagyok az erdõben és szakad az esõ merre kell menni ? mert akármerre megyek mindig ugyan ott kötök ki ahonnan indulok :S belemegyek azokba a lila füstökbe és mindig valahol a pálya legelején rak ki .........

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

DarkSector
Csak a vezérlõpultban, a játékvezérlõ opciónál, ha tesztelem.
De másol nem rezeg.<#szomoru1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nekem rezgõs van, és az sem rezeg.

Klemice
nekem sima dual action van :D nem rezeg de ua :D

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

elitehun
nekem is az van és tök jol megy ;)
logitech rumblepad 2

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

armageddon666
SpoonyOne review part1
SpoonyOne review part2

Ezek vették el a kedvem ^^ De ez majd elmúlik :D ha jönnek majd pozitív beszámolók róla akkor elgondolkodom. OST nagyon bejövõs meg kéne már egy ilyen darkos játék :S

Egy GamePadot javasolj nekem plz :S de azt már PMben mert szétoffoljuk a topicot :D

@

DarkSector
Jah és akkor az tutira neked nem is menne, mert néhányan FPS-ekhez vannak szokva, az irányítást illetõen.
Hidd el nem olyan gáz, mint ahhogy azt mondják, csak sokan hallottak 1-2 hozzászólást, és felfújták a dolgot.
Meg mivel nálunk tudtommal még nem jelent meg, ezért is sokan, tapasztalat nélkül keltenek pánikot.

armageddon666
Alone 5-rõl azért mert nagyon szídják az irányítást. De nagyonnagyon :D meg még jópár dolgot benne :\

@

DarkSector
Alone 5-rõl miért tettél le?

Silent Hill-ek összefüggnek, viszont mindegyik külön álló történetet mesél el.
Vgyis egyenként megállják a helyüket, de néhány tárgy szereplõ, vagy egyébb dolog utalást tesz az elõzõ részekre is, de ez csak +

gagax
ohh értem köszi.
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Klemice
erre annyit mondok hogy danteval beadott olyan hogy 5 mid air buster :X
tudni kell hogy melyik karakterrel kell bemenni az adott küldetésbe ennyirõl van szó :S
amúgy a 3 valahogy jobban tetszett, több kedvem volt megint nekiesni
kellett kicsit taktikázni hogy milyen stílust válaszzak milyen fegyvereket vigyek magammal :\

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

gagax
Én a mass effectel elég sokáig játszottam nekem billel tökéletes volt.
És a DMC4 be tudtok valamit a karakterválasztásról mondani?elõször billel vittem végig most joy al tolom de a karakter választásra nem jöttem rá mi értelme amikor nincs is más karakter akmit választhatnák:(

armageddon666
Alone 5-rõl letettem :S
DMC4 az szerintem olyan hogy még fogom vele tolni :P
Silent Hill 5-tel az a gond hogy egy sorozat folytatása :S amit full nem vágok. Vagy ez különáll tõle mint a SH4: The Room?

Megfontolom azért ezt a Gamepadosdit. Milyet ajánlasz? Gondoltam egy X360as controllerre PChez. Games For Windows játékok úgyis azt támogatják mostanában ahogy észrevettem.

@

DarkSector
Nem tudod az összeset mindjárt az elején megcsinálni.
Ezt nem egyszerre egyhuzamban kell megcsinálni.
Ezt a játékot kb 2x-3x kell végignyomni, hogy minden meg legyen fullra, ha nem többször.

armageddon666
Legjobban az tetszett hogy Neroval beadott olyat hogy csináljak 5 Royal Blockkot... mondom jólvan ^^

@

DarkSector
Alone 5
DMC4
Silent Hill 5
Ezek csak az újjak, ahol egyértelmûen könnyebb joy-al.

És még sok olyan játék van, amihez használhatod, amikhez eddig bill+egeret használtál.
És némelyiknél talán jobb is, mert nem mindig kényelmessek a gombok bill+egér esetében...pl: MASS EFFECT

gagax
igazad van a secret missiok egy kicsit hát hogy is mondjam pff.... azt se tom mit kell csinálni mert nincs is olyan kombo:P

gagax
én így csináltam ahogy leírtam <#vigyor4>

armageddon666
Tudom :S csak az a gond hogy nincs annyi gémpados játék hogy úgy érezzem megérje. Szal DMC4 magában nem elég.

Nero kardja elvileg valami Fuel Injected vagy milyen :D
Kombókat meg vásárolgatom rendesen, már csak aaaa... huhh nemtom mi a nevük. Ilyen Achievments szerû cuccok. 10k red orb, 100k red orb, millió red orb, meg hasonlók. Na ott van Skill Collector Dante és Nero is, szal kell a skill mindenképp ^^

Secret Missionökért nem vagyok annyira oda. Szal annál a résznél hogy 5 buster a levegõben azt mondtam hogy ez nem kell :S valahogy nem tudtam megcsinálni 2nél többet :S

@

gagax
ohh várj most akkor kinek az ötlete jó ?:D ;P

Klemice
banyek a szobornak van egy árnyéka a közepén arra gondoltam wáá...

reaper4
áááááá. köszi :) pont akartam indítani :)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

gagax
nem nem a szoborra esõ árnyékra gondol hanem az a lényeg hogy az ember árnyéka mindig mögötted legyen!

gagax
Hali

végig vittem a játékot a történat az nagyon jó a és a graffal is megvoltam elégedve de egyvalamire vidzont nem jöttem rá.Minek van benn a karakterválasztás ha nem is tok karaktert váltani vagy csak én nem tom hogy kell.Ha valaki tud segíteni akkor pls írjon valamit!

!elõre is köszi!

reaper4
köszi. gondolom a szoborra esõ árnyékra gondolsz...
lehet ,h sokadik vagyok, de azért lehetne válaszolni. ahogy te is tetted.. nincs faq, szal ha gondom van akkor ide fordulok...

Klemice
sokadik vagy
mindig az árnyékkal ellentétesen kell menni

DarkSector
OFF
akit érdekel
SH5 PC
ON

kuci06
nah... szal
azok egyelõre nem lényegesek, majd kapsz egy cuccost (kék valami :D), ami segítségével a "kéz" fejlõdik, és meg tudod ütni ezeket a gyro bladeket (kb. doboztologatás lesz belõle)

a templom nagy termének ugye mindkét oldalán vannak ajtók. mindegyik egy nagy folyosó különbözõ részeire visz. Na, neked a térkép szerint ennek a folyosónak (fordított "U" alakú) a BAL szárába menj. Itt lesz egy kisebb elágazás is, ott egy ajtó van. Na, oda menj be. Ott kell továbbmenni, kavarni egy ideig, aztán megkapod azt a kék cuccost. Utána vissza a fõ terembe, aztán majd írja, hogy hogyan tovább.

A kék cucc a lényeg.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

reaper4
nem tudjátok a megoldást? vagy csak nem akartok segíteni? csak , h tudjam...

Doom 4
ja de hiába használnám (L) ki ir valamit hogy kell valami hozzá valami olyasmi lehet hogy: mi vagyonk a gyro baldek és ... és kell valami hogy használj vagy nem tom.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

kuci06
a kék kéz :D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Doom 4
de nem tudom mi az a buster

Doom 4
úgy látom hiába keresek maygaritást! remélem lessz!!

kuci06
Hivatalosan valami gyûlékony folyadékot fecskendez a pengébe, így gyakorlatilag begyullad a kard. (-> nagyobb damage :D)

az ajtó után kéne a fõnek jönni? mert csak 2 kis szörny jön és semmi több nincs<#szomoru1>
DarkSector
Jah és szerintem végy egy normális gamepad-ot.
Már 4-5e-é kapsz.

DarkSector
A kardban van valami motor beépítve, de hogy tûzzel töltené-e meg, arra utalást nem tett még a játék.
A kombóknál meg szükséged lesz a legtöbbre, hogy teljesíteni tudd a Secret Mission-okat.

armageddon666
Ez feltölti a kardomat tûzzel? :D vagy mi... mert nincs elég ravasz a gamepadomon és így a D-pad-balra kellett ráraknom, az meg NAGYON nem esik kézre... így meg rengeteg kombóponttól esek el :\ a kombókkal amúgy nincs bajom ^^ egyedül talán az Excalibur vagy Calibur vagy mi amit használnék csak nem jön össze sehogysem :S

@

DarkSector
Az hogy a kezdõknek leegyszerûsítí a kombok beadását, de egy hardcore játékosnak nem okozhat gondot, a kombók megtanulása és használata.
Ez úgymond megkönnyítí a harcot.
Bár monnyuk tény hogy néhány rész eléggé nehéznek tûnhet sok ember számára, de nem az a cél, hogy mindent 1-2 gombbal megcsinálj, és 3-4 óra alatt végigszaladj.
Meg ehhez a játékhoz semmi csít, meg továbbjutást elõsegítõ tipp nem szükséges, az a faxa ha saját magad jösz rá és találod meg a módját, például rejtvények, illetve fõellenségek megölésénél.
És ha megvan, akkor jöhetnek a keményebb fokozatok.<#vigyor3>