3093
-
NiGhTM4R3 #1685 Na, meg van már. -
NiGhTM4R3 #1684 ááá megőrülök segítsetek már.
Szóval meg van az a japán szamurájkard, utána megyek tovább és mutatja hogy a vízesésnél van egy híd.
De oda hogy jutok??? akármerre megyek a kastély fő szobájában lyukadok ki. -
ManoNegra #1683 Szenteltvízzel szedd le a démonokat, utána már gyerekjáték ;-) -
#1682 csinálni kéne kockás tutorialt? :D -
ManoNegra #1681 Ezért írtam azt, (nem saját kútfőböl találtam ki) hogy egy pillanatra látod a pöttyöt, utána számolod a forgásokat, és a hatodiknál bumm! Mivel a hatodik forgásra ugyan az a szám jön... -
ManoNegra #1680 Son of prada, és a legendary dark knight fokozaton is ugyan ott tartok, a kockás rész már simán megvan... -
#1679 Ha van valaki, aki a LDK módban megoldotta a 7.missziót, akkor az mondjon már valami jó tippet, hogy amikor rajta kell maradni a levegőben azon a platformon, miközben támadnak a szellemek, hogy ne essek má le.
Mert lent gáz a párbaj, és CONTINUE meg ebben a módban visszatesz az elejére a pályának...!!!!!!!!!! -
#1678 Vagyis hazudok a pöttyöket 1 pillanatra látom, de az ütés gombot még csak megnyomni sem tudom, és továbbvált, még mire reagálnék, hogy ez kell-e nekem, vagy a következő, már megyis tovább (legalábbis a LDK módban.) -
#1677 Namost akkor mielőtt megismételném magam, te milyen fokon használtad a kocka trükköt???
Mert ahol én vagyok, még a pöttyöket is alig látom, nemhogy időm lenne ütni is... -
#1676 És nekem nem segítetek ? -
#1675 Úgy, ha ősszel megveszed, mikor megjelent nálunk! -
Danyi #1674 Hogy lehet magyarrá varázsolni a játékot, vagy nem nagyon tudjátok? :$ -
#1673 no gyerekek túl az izgalmakon nekiállok kipucolni a játékot :) -
#1672 ahol lehet kalibrálni a gamepadot a vezérlőknél(nem játékban) ott az LT RT az slidernek van irva a silder az mi a dmc4 lancher->controls (gamepad) ban -
#1671 Meg nem tudom hogy konfiguráljam hogy jó legyen az lenne a lényeg hogy tudjam az LT RT-t használni akkor normálisan kezelhetném de nem megy -
#1670 Hali valaki segitsen pls!!! Vettem 1 Vezeték nélküli USB-s kontrollert. És az LT RT nevű gombot nem annak érzékeli a játékban most a launcher ben próbálom csinálni de kéne kis útmutatás mi micsoda pl. POV -POV RX meg mit tom én -
Svindl3r #1669 Az számít valamit, hogyha elősször elindult a játék, beállítgattam mindent.. játszottam 20 percet, majd alt+F4-el léptem ki, és azóta van ez a baj. Ha uninstallálom, majd ujra akkor is.. talán a registribe írta be magát.. -
Svindl3r #1668 Bőven megfelel. Geforce 7900 -
#1667 És a kártya megfelel a minimális követelményeknek? -
Svindl3r #1666 Gondoltam erre. Feltettem a legeslegújabb drivert, és igysem megy. -
#1665 Vagy nincs drivered a kártyához, vagy talán nem elég új. -
Svindl3r #1664 Sziasztok, remélem tudtok segíteni. Egy olyan gondom van a PCs verzóval, hogy mikor inditom a játékot akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
Fatal Error.
D3DERR_INVALIDCALL : mpD3D->CreateDevice(mD3DAdapter, mD3DDeviceType,IMain->mhWnd, D3DCREATE_HARDWARE_VERTEXPROCESSING|D3DCREATE_MULTITHREADED|(getCaps().puredevice? D3DCREATE_PUREDEVICE : 0), &d3dpp, &mpD3DDevice)
és ezt leokézva, eltünik. Kérem aki tud segíteni, az tegye meg.. nagyon megköszönném. -
ManoNegra #1663 Tegnap Klemice elárulta a titkot! Amikor az a szám van felül amit akarsz, megszámolod a hat forgást a hatodiknál devil bringerrel megütöd. Kipróbáltam, és nekem bevált. -
#1662 Elméletileg....#1660 persze ha nem forogna 1000-rel.... -
#1661 Ezt eddig értem, de hogy a búbánatba lehet lelassítani, hogy lássam a számokat.... -
adammmmmmm #1660 Egyszerű. Akkor kell megütni a devil bringerel amikor az a szám van felül amit akarunk. Ha pl akor ütjük meg amikor a 2 van felül akkor kettőt dobtunk. Mivel a kocka gyorsan forog ezért meg kell figyelni melyik szám után jön és pontosan kell időzíteni. -
#1659 Én is ott járok, és remélem csuklanak Capcomék :/
Ráléptem egy pirosra, ami elvitt Békucihoz, aszittem sírok, amennyi kínlódtam vele, és most újra :@@@@@@
Ádám, hogy lehet irányítani a kockát PLS??!! -
adammmmmmm #1658 Én a kockajátékot bírtam a legjobban. Főleg hogy lehet írányítani hogy milyen számot dobjál. Ez a 19. küldetésnél volt jó. Egyszer sem mentem a pirosra -
#1657 Nyomulok szépen LDK módban, már elérek szerencsére 6. misszióhoz...
...egyszercsak sikerül kockajáték, majd sikerül az üveget széttörni.....
Majd megvan.
kard...híd leereszt, megyek és a 3.csoport támadás után egyszercsak....
kék háttér fehér felirat....
A windows a meghibásodás elkerülése érdekében leáll.....!!!
Na mondom....meg a....áll le....!!!!
Háát annyit mondhatok, hogy az utcsó ütésem lefekvés előtt biztos hogy nem az ezüst lovagokat érintette.... -
#1656 Mivel ez nagyon hosszú lenne, ezért jobb ha megnézel egy DMC oldalt, ami magyar nyelven tartalmazza a story rövid leírását, legyen annyi elég hogy a 4-ben Nero-t irányíthatod, aki nem ismeri az elején még dante-t a főszereplőt a sorozatból, és ezért néha összekapnak, és van egy két tag aki azon fáradozik, hogy egy kard segítségével legyőzhetetlenné váljon, és megnyissa a kaput a földi és a pokoli világ között. De ekkor jössz te.... -
dániel222 #1655 Hello.Ez az első DMC amivel jáccok és nagyon teccik. De sajnos a sztorit nem nagyon értem(2.küldi)olvastam h nem időrendi sorrendben adták ki a gameket szóval jelenleg teljes képzavar van nálam h ki kicsoda és mit miért csinál.Valaki elmagyarázná nekem a dolgokat?? -
#1654 Én Son of Sparda-ban buktam ki a 6-os missiónál, ezért átváltottam kicsit LDK-módba, és én aztán szó nélkül elhiszem neked, hogy nem embernek való, mert én is elhasaltam a tetves kockás játéknál!!!
Kitartás... -
#1653 Jó csak vicceltem, mert engem is meglepett, és másnak én is nehezen hinném el, ezért magamnak is emlékbe azért elmentettem.
Íme a videó:
Legendary Dark Knight - Mission 2 - Rank S -
#1652 hidd el, nem gondolom, hogy hazudsz :) -
#1651 Engem már kezd kicsit kiakasztani az LDK.
Békán 6 odszorra sikerült túljutni, Devil Bringert használni ellene esélytelen, nagyon felidegesített.
Most meg Ánusz-hoz megyek majd, a csőben van vagy 10 cápaszerű úszó izé, abóbl még 3-mal is küzdenem kellett rendesen humanon, így meg verejtékezek majd :SSS -
#1650 Nemtuom.
próbáld meg hogy nálad kijelzi-e mert nálam eddig a 2 missioból egyiknél sem jelzi ki, csak ezeket osztályozza, amiket látsz a képen, valszeg amit mondasz, az kerül be a menünél a listába, viszont a listában (nemtuom miért), de csak 4 került bele...
A Human a Devil Hunter, a Son of Sparda, meg még egy negyedik, ami nálam még nem aktív.
Persze ezek a könnyebb fokozatok legtöbb C meg D osztályú, de háát akkor még nem foglalkoztam vele.
De monnyuk most sem, csak a túlélés számít, de viszont a játék rákényszerít, hogy hajts, mert annyi az ellenfél, hogy nincs időd szarakodni.
Ebből szerintem az látszik, hogy kissebb fokozatokon elméletileg simán lehetne S rank-ot, de azt most egyenlőre hagyom...most ezen a fokon gyűröm az idegeimet, ha kell, akkor F-fokozaton, de a többit is végig akarom nyomni.... -
#1649 De mivel kajáltam és még nem léptem ki a rankból, ezért felvettem gyors neked.
Nemsokára megpróbálom feltölteni RapidShare-ra, és belinkelem.
Még a rang menüből direkt mentettem is egyet, hogy elhiggyétek, mert ugye mikor mentesz, akkor annak a fokozatnak és missziónak a nevét írja ki a mentett ablakba, amit éppen befejeztél!
Gondolom ebben egyetértünk, hogy ez kellő bizonyíték, meg gondolom azt a sok pontot nem Human-on lehet összeszedni, meg az orbokat, úgyhogy már csak ezért sem hazudok, ha esetleg kételkedne a szavaimban valaki. -
#1648 bonus penalty -
#1647 Mit? -
#1646 büntetéseket miért nem ír ki?