Making History
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
sokkal gyengébb mint a hoi2. csalódtam a játékban fõleg a diplomácia irtó gyenge. én a hoi3-t várom igazán. világ legjobb stratégiája lesz annyi szent.
peccsrõl nem tudok
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
most leltem ra veletlen erre a jatekra (ill. egyelore csak a cimére:)).
kérdésem , hogy olyan / jobb mint a Hoi , 2 ?
valamint , van patch a gold verziohoz?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Tudna nekem valaki segiteni?
A making historyhoz kellene serial kód.küldjetek már nekem.köszi
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
lenne egy kérdésem:
haverommal akarunk multizni de nem engedi beírni az IP-nél a 0-ákat.Mivel tudom ezt megoldani?
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Ha a franciák és a britek belekeverednek NO egy háborúba, szövetségesek lesznek, és ha ez megvan, semmit sem vesztesz alapon üzenj hadat NOnak. Van rá esély, hogy bevesznek téged is egy idõ után, különösen ha a gyarmataikat érzik veszélyben. Próbáld katonákkal segíteni õket, és ha sikeres vagy, akkor ha megtámadod az USAt, mellédállnak, nem bomlik fel a szövetség. A ruszkik meg különösen nem zavarnak sok vizet. Akármit csinálsz, akármelyik axis hatalommal vagy, a fõellenség az USA. Olyan erõs a hátországa, hogy néha reménytelen a dolog.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Németekkel lerohantam a játék elején Ausztriát, Magyarországot, Romániát, Jugoszláviát és csak utánna a Cseheket így senki nem üzent hadat. Senkivel nem léptem szövetségre mert úgy szerintem nehezebb, mert pl olaszok mindenbe belepofáznak. Gyorsan helyreállítottam gazdaságot, majd nekiláttam kutatásoknak.
Haditengerészetet fölösleges fejleszteni,tankra meg légierõre gyúrtam 240. körnél járok oroszokat szarrávertem az Urálig minden az enyém és oroszoknál fasiszta kormányzat van :)
Most Usát akarom lerohanni 2 nagy hadsereggel aciki h még nincs elég szállítóhajóm :)
Ja a rend kedvéért most már létrehoztam "kicsinyke" hazánkat fél románia és teljes jugoszlávia az övé:)
A legnehezebb fokozaton nem a stratégiája ász, hanem ha pl. van egy 200-as városa, abban 600-at ér "valójában" a gyártósor. Ezáltal csuklóból gyártja 1 kör alatt a battleshipeket és carriereket. Nevetséges ...
A medve nem játék.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
egyébként én is szórakoztam vele kicsit, de odáig jutottam hogy a zászlókat kicserélte ott ahol a népeket kell kiválasztani :)
egyébként a franciákkal egész komoly hadi sikereket lehet elérni szerintem :)
komolyan gyártják a tankokat pláne ha kifejlesztem a városokat :)
szval behúztam a német,olasz,jugoszláv,cseszlovák,lengyel,román,és görög területeket + a köztes népeket pl: ausztria, mo. stb...
nah persze a világuralom a csúcs, de a 6-8e es tankseregem az oroszokat is letörölhetné a térképrõl...
sajna szaggat a játék a 200 kör környékén már elég durván
512MB rammal notebook-ról intel vidkarival ami 128 MB-t leszed szval kevés a ram :(
egyébként jó lenne ha kicsit mozgalmasabb lenne itt az élet :)
nah jó nyuszit!
Mert én most próbálkoztam vele, de ERROR.
Beállitani akár loaddal is lehet, csak annyi kell, hogy a náció választás jöjjön be.
Én csak azt nem értem, hogy miért van benne a spanyól himnusz, amikor nemis lehetünk velük. :-)
érdekelne engem is :)
szeretem a kihívásokat, és a németekkel v usa-val a világuralom a kihívás max
szval ha tudnál adni infót róla, hogyan lehetnék kis országunkal pl. azt megköszönném :)
Amúgy jó a játék, de néha igen sok faszságot csinál a gép a hadüzenetek során. :) (Majdnem enyém volt Jugoszlávia teljesen és Görögország, erre hadat üzent nekem Magyarország úgy, hogy a Szu és Románia is a szövim volt. A lengyelek legyõzetve, stb., stb. Nem kell mondanom, hogy 1 kör alatt elintéztem õket. :)
A medve nem játék.
Talán majd normál szövetségesekkel.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Tök vicces ez a topik, nem tudom miért ír bele az, aki csak hülye módján tud hozzászólni?
De lenne 2 kérdésem!
Tudja valaki, hogy az egységeket hogyan lehet upgradelni, ha már kifejlesztettem jobbat?
Illetve hogyan lehet befolyásolni a nemzetek egymás közötti kapcsolatát?
Kössz!
A medve nem játék.
mert a kis vérpistikék rögtön ezt röfögik ide...és sajna egyre többen lesznek
node mind1, ezva...
üdv:
"a harmadik gyökér"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
S nincs benne high tech fény, tunning :) meg szarrá csicsázott modellek.