62
Making History: The Calm & The Storm
  • illesbela
    ezt hogy csináltad??
    érdekelne engem is :)
    szeretem a kihívásokat, és a németekkel v usa-val a világuralom a kihívás max
    szval ha tudnál adni infót róla, hogyan lehetnék kis országunkal pl. azt megköszönném :)
  • a.carkey
    Az a röhej, hogy pl. Nagy-Britanniát nem lehet legyőzni. :) Legalábbis nekem nem sikerült. Kinyírtam minden egységét, elfoglaltam minden területét, és még létezik. Először azt hittem, hogy rosszul látok, de direkt megnéztem a britekkel is, mintha velük lennék, de sem területet nem ír ki nekik, sem egységet. Szóval röhejes a dolog. :)

Amúgy jó a játék, de néha igen sok faszságot csinál a gép a hadüzenetek során. :) (Majdnem enyém volt Jugoszlávia teljesen és Görögország, erre hadat üzent nekem Magyarország úgy, hogy a Szu és Románia is a szövim volt. A lengyelek legyőzetve, stb., stb. Nem kell mondanom, hogy 1 kör alatt elintéztem őket. :)
  • kHares
    Kicsit átírtam az első kampány file-jait, gondoltam nekikezdek kedvenc országunkkal. Nos, talán jobban rá kéne éreznem, de ez a kemény 1 város nem sok mindenre ad lehetőséget. Bárkinek megyek neki aláznak mint gyík. Kis ország hátránya. Pedig Erdélyt majdnem visszafoglaltam :)
    Talán majd normál szövetségesekkel.
  • a.carkey
    A kereskedelemmel tudsz a nemzetek közötti kapcsolatokon javítani. Aid, meg területeket adsz neki, meg ilyenek. :)
  • a.carkey
    Azt hiszem ezt nem lehet. Van egy olyan is fül, alul, jobbra ahol a sok info mellett van olyan lehetőség, hogy encyclopedia. Azon belül meg van egy elég gázos "how to" funkció. Ha ott nincs olyan, hogy upgrade, akkor szerintem nem lehet őket upgradelni, ami szvsz hülyeség. :(
  • kingtiger
    Üdv!

Tök vicces ez a topik, nem tudom miért ír bele az, aki csak hülye módján tud hozzászólni?

De lenne 2 kérdésem!

Tudja valaki, hogy az egységeket hogyan lehet upgradelni, ha már kifejlesztettem jobbat?
    Illetve hogyan lehet befolyásolni a nemzetek egymás közötti kapcsolatát?

Kössz!
  • a.carkey
    Ez tiszta Hearts of Iron, csak talán még többet tud, még jobban néz ki. Ez a progi tök csendben jött ki, és nem rossz, nem rossz ...
  • joebacsi
    gyökér, amiért nem mondja rögtön rá, hogy szar, attól, hogy nincs "szarrácsicsázva"? :)
    mert a kis vérpistikék rögtön ezt röfögik ide...és sajna egyre többen lesznek
    node mind1, ezva...

üdv:
    "a harmadik gyökér"
  • bigfoot
    van annyira részletes mint a Hearts of Iron,egységek terén
  • bricsi01
    Ez egy terepasztal stílosu játék.
    S nincs benne high tech fény, tunning :) meg szarrá csicsázott modellek.
  • Thanatos
    nf-es? nem hiszem hogy azlennék...
    amugy meg ha hiszed pár értelmes ember miatt, meg néha infokért, ennyi, de ők sajnos a kisebbség itt... :(
  • Hydroceph
    Te bazeg ha nem az nf es Thanatos vagy akkor már két gyökeret "ismerek" raadasul ugyanaz a név...bittos véletlen:)
    hát perszeeee:)
    csak nemértem mifasznak olvasod sg-t ha ilyen véleménnyel vagy emberekrol:)
  • Thanatos
    ez is csak a szellemi szinvonaladat tükrözi :) de örülök hogy legalább neked örömet szerezhettem ezzel :P
  • vegicsek
    Ezt most én bóknak vettem
  • Thanatos
    látom a töbség megint egyből levágta mi a játék lényege...., jó tudom sg-től mit vártam... :S
  • LordAdam911
    úristen
  • Gerbill
    A térkép eléggé gyenge, de a többi tetszik. Olyan evil Genius hangulata van. Lehet, hogy kipróbálom
  • PJack
    J..j.. je..jeSsSsSzuS!!:D
  • Brolly28

fúúúúúúúúúúúúúúúúúújj j
    :CCCCCCCCCCCCccccc
  • bricsi01
    Nem tudom, mert a Civ 3-mat, se a többit nem toltam, Ez az első ipitős jatékom.
    Mert eddig frontos gamékat toltam.
    De körökre osztott, szóval van idő gondólkodni.
    Próbáld ki a demót!
  • bigfoot
    ez körökre osztott ugye?
    mire hasonlít?civ 3?
  • bricsi01
    Helló!

Nyitottam ennek a jól elsült gaménak topikot.
    Oldal annak aki nem ismeri.
    Ma jelent meg, de csak a kiadótol lehet megvenni vagy Steamről.