Making History

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nf-es? nem hiszem hogy azlennék...
amugy meg ha hiszed pár értelmes ember miatt, meg néha infokért, ennyi, de õk sajnos a kisebbség itt... 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Te bazeg ha nem az nf es Thanatos vagy akkor már két gyökeret "ismerek" raadasul ugyanaz a név...bittos véletlen😊
hát perszeeee😊
csak nemértem mifasznak olvasod sg-t ha ilyen véleménnyel vagy emberekrol😊

ez is csak a szellemi szinvonaladat tükrözi 😊 de örülök hogy legalább neked örömet szerezhettem ezzel 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

vegicsek
Ezt most én bóknak vettem

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

látom a töbség megint egybõl levágta mi a játék lényege...., jó tudom sg-tõl mit vártam... :S

LordAdam911
úristen <#idiota>
Gerbill
A térkép eléggé gyenge, de a többi tetszik. Olyan evil Genius hangulata van. Lehet, hogy kipróbálom

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

PJack
J..j.. je..jeSsSsSzuS!!😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Brolly28

fúúúúúúúúúúúúúúúúúújj j
:CCCCCCCCCCCCccccc

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

bricsi01
Nem tudom, mert a Civ 3-mat, se a többit nem toltam, Ez az elsõ ipitõs jatékom.
Mert eddig frontos gamékat toltam.
De körökre osztott, szóval van idõ gondólkodni.
Próbáld ki a demót!

bigfoot
ez körökre osztott ugye?
mire hasonlít?civ 3?

bricsi01
Helló!

Nyitottam ennek a jól elsült gaménak topikot.
Oldal annak aki nem ismeri.
Ma jelent meg, de csak a kiadótol lehet megvenni vagy Steamrõl.

← ElőzőOldal 2 / 2