62
Making History: The Calm & The Storm
-
Yetti #62 Serialt tudna adni valaki? Haverral akarunk multizni, de mindkettőnknek ugyanaz van :S -
#61 Kijött a Making History II, itt már tahitivel is lehetünk a világ urai))
-
#60 szia!
sokkal gyengébb mint a hoi2. csalódtam a játékban főleg a diplomácia irtó gyenge. én a hoi3-t várom igazán. világ legjobb stratégiája lesz annyi szent.
peccsről nem tudok
-
McCartman #59 sziasztok!
most leltem ra veletlen erre a jatekra (ill. egyelore csak a cimére:)).
kérdésem , hogy olyan / jobb mint a Hoi , 2 ?
valamint , van patch a gold verziohoz? -
lammaer #58 bin fajlt nem kell kibontani, be kell mountolni szepen daemon toolsba (mert ez egy CD image - altalaban) -
Fasiszta #57 Valaki tudna tippet adni ha olaszokkal játszom hogy hogyan legyen nyers anyagom? -
Mikike94 #56 Tudjátok hogy kell bin-fájlt kibontani? -
#55 szerintem a gold verzióhoz nincs patch, vagy még nincs -
Fasiszta #54 Patch kéne? -
Fasiszta #53 Letöltöttem már. -
Babo #52 a gold verzióhoz is van patch? szívesen játszanék magyarokkal. amúgy adhatnátok 1-2 tippet hogy hogy lehet normális pénzmennyiségre szert tenni mert az olaszokkal voltam és -740 milliónál léptem ki a játékból mert igy nem láttam értelmét. -
#51 ki jött a gold verzió,azt tölsd le -
Fasiszta #50 Tudnál serial numbert adni hogy föl rakjam? -
#49 Privi ment. -
Mikike94 #48 Hello valaki tud egy jó oldalt ahonna létölthetem? -
bejja77 #47 Sziasztok!!!
Tudna nekem valaki segiteni?
A making historyhoz kellene serial kód.küldjetek már nekem.köszi -
#46 huh ez tenyleg nagyon kihalt. fel eve nem jartam erre es ezt a topicot nagyon sajnalom :( Multit nem probaltam vele. Btw a peccs tenyleg sokat segit mas dolgokon is :) -
#45 remélem valaki még olvassa a topicot:
lenne egy kérdésem:
haverommal akarunk multizni de nem engedi beírni az IP-nél a 0-ákat.Mivel tudom ezt megoldani? -
#44 Ugy is lehetsz Magyarokkal ha peccseled a játékot és akkor lehet választani nemzetet. -
#43 The American Civil War - The Blue and the Gray
Wargamer -
#42 valaki nem tudna meg ajanlani vmi ilyen tipusu jatekot, tehat terkepen, nem valos ideju strategia, es meg hasonlo parameterei a Making Historynak... es mas korban jatszodik, pl amerikai polgar haboru, vagy akarmi... ajanlatokat varom :) -
#41 ezen a forumon tenyleg lehetne nagyobb az elet... :( amugy koszi crackey! majd valahogy megprobalkozom vele :) -
#40 Át lehet írni. Be kell tenni mondjuk Kína helyére. -
#39 amugy azt hogy lehet megbuheralni, hogy pl MO-val is lehessen lenni? :D -
#38 igen, ha nemeto. val vagyok akkor amig az usa nem uzen hadat addig te vagy a foldes ur eu-ban. Multkor oroszokkal voltam szovetseges, es oroszok pl megszalltak az indiai gyarmatakiat, en meg magat az egesz UK-t.. :) -
#37 De, csak ha megnézed a japan fileját egy editorban, már kezdetekkor az USA 125, a briket és a franciák sincsenek 425 körül, ami nem igazán segíti elő pozitív hozzáállást. :)
Ha a franciák és a britek belekeverednek NO egy háborúba, szövetségesek lesznek, és ha ez megvan, semmit sem vesztesz alapon üzenj hadat NOnak. Van rá esély, hogy bevesznek téged is egy idő után, különösen ha a gyarmataikat érzik veszélyben. Próbáld katonákkal segíteni őket, és ha sikeres vagy, akkor ha megtámadod az USAt, mellédállnak, nem bomlik fel a szövetség. A ruszkik meg különösen nem zavarnak sok vizet. Akármit csinálsz, akármelyik axis hatalommal vagy, a főellenség az USA. Olyan erős a hátországa, hogy néha reménytelen a dolog. -
#36 okok, koszi :) es akkor ezek az egyeb modok, hoy segelyt kuldok meg teruletet nem mennek, ugye? -
#35 Ha ügyes vagy, szövetségre léphetsz velük később az USA ellen. Az USA a legveszélyesebb ellenfél. Ha háborúba kerülsz Japánnal a bBritek és a franciák ellen, véged! -
#34 Ha kitör az EU háború, üzenj hadat Németországnak! -
#33 de hogyha en is hadat uzenek az o ellenseguknek akkor meginkabb utalnak... -
#32 Az ő "ellenségükhöz" is hasonlóan kell viszonyulni. -
#31 valaki nem tudja, hogy egy adott neppel hogy lehet novelni a kapcsolat allapotat? mert pl probaltam mert, hogy kuldtem nekik aid-et, adtam teruletet, de meg mindig gyulolnek :D:D (japannal vagyok, teljes azsia kiveve az angol es francia gyarmatok, de mivel sokat haboruztem ok utalnak, es veluk szeretnek joba lenni... :D)tehat vmi megoldas van? amugy nagyon birom ezt a gamet :))) -
#30 Nálam Európát már csak Német országnak hívják. :D -
csocso04 #29 Szerintem nem rossz a játék azt leszámítva h sokat tölt :S
Németekkel lerohantam a játék elején Ausztriát, Magyarországot, Romániát, Jugoszláviát és csak utánna a Cseheket így senki nem üzent hadat. Senkivel nem léptem szövetségre mert úgy szerintem nehezebb, mert pl olaszok mindenbe belepofáznak. Gyorsan helyreállítottam gazdaságot, majd nekiláttam kutatásoknak.
Haditengerészetet fölösleges fejleszteni,tankra meg légierőre gyúrtam 240. körnél járok oroszokat szarrávertem az Urálig minden az enyém és oroszoknál fasiszta kormányzat van :)
Most Usát akarom lerohanni 2 nagy hadsereggel aciki h még nincs elég szállítóhajóm :)
Ja a rend kedvéért most már létrehoztam "kicsinyke" hazánkat fél románia és teljes jugoszlávia az övé:) -
#28 Sajnos "enyhén" csal a gép ...
A legnehezebb fokozaton nem a stratégiája ász, hanem ha pl. van egy 200-as városa, abban 600-at ér "valójában" a gyártósor. Ezáltal csuklóból gyártja 1 kör alatt a battleshipeket és carriereket. Nevetséges ... -
#27 Én Kínával voltam legutóbb a komcsikat még simán levertem de Japán ellen már nem sokat érek :( -
Raszkolnyikov #26 Hogy lehet az ipu-t növelni? -
illesbela #25 Ha valahová fel tudnád tölteni a cuccot és mondjuk ide belinkelni :) azt megköszönnénk :)
egyébként én is szórakoztam vele kicsit, de odáig jutottam hogy a zászlókat kicserélte ott ahol a népeket kell kiválasztani :)
egyébként a franciákkal egész komoly hadi sikereket lehet elérni szerintem :)
komolyan gyártják a tankokat pláne ha kifejlesztem a városokat :)
szval behúztam a német,olasz,jugoszláv,cseszlovák,lengyel,román,és görög területeket + a köztes népeket pl: ausztria, mo. stb...
nah persze a világuralom a csúcs, de a 6-8e es tankseregem az oroszokat is letörölhetné a térképről...
sajna szaggat a játék a 200 kör környékén már elég durván
512MB rammal notebook-ról intel vidkarival ami 128 MB-t leszed szval kevés a ram :(
egyébként jó lenne ha kicsit mozgalmasabb lenne itt az élet :)
nah jó nyuszit! -
#24 Ha szépen megkérünk, akkor megosztod velünk e fájlokat :-P
Mert én most próbálkoztam vele, de ERROR. -
#23 Ez azért van, mert amikor kiválasztod a nációd, akkor a start alatti Scenario optionsben vagy hol, be lehet állitani, hogy legyen e domination.
Beállitani akár loaddal is lehet, csak annyi kell, hogy a náció választás jöjjön be.
Én csak azt nem értem, hogy miért van benne a spanyól himnusz, amikor nemis lehetünk velük. :-)