Az evolúció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Szvsz a privi azért privi, mert privi. Ugye??"

A saját gondolataimat akkor teszem közzé amikor csak akarom. Nem volt az idézett mondatban semmi veled kapcsolatos személyes dolog.
Vagy valami más a problémád?

Válaszolj:
1) Azért van a topik, hogy mindenki leírja a véleményét?
2) Mi célravezetõbb: a megtapasztalás, vagy az okoskodás?

sajt777
Idézõjelet én is írni akartam 😄DDDDDDDDDDDD

aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

A hülyeséget nem tettem volna " "-be.
De, hogy kerek legyen a dolog, tisztelet a kivételnek.

Szóval ezt az utat válaszottad.
Szvsz a privi azért privi, mert privi. Ugye??
Amúgy pedig ki is nyomtathatod.

És mégegyszer itt te is topcot rombolsz, sikerrel a társaiddal eggyütt, mert itt bizony az evo-ról egy lila fingot sem lehet olvasni, csak strepsils agymenéseit, a szamár hülyeségeit, meg így tovább.
Te erre mit teszel? Õket véded, amikor valaki megpróbálja nekik elmagyarázni, hogy ez egy tudományos topic, vagy mi a pöcs. Itt nem az téma, hogy vissza tudunk-e menni az idõben. És erre te: mielõtt pálcát törünk valaki felett, tapasztaljuk meg.
Jah, aki nem tudja milyen az akasztás, tapasztalja meg. Szabadon.

Fehercsoki
Ha mégis cáfolnák, az sem zavarná a normális embereket, mivel ha valamit meg tudunk cáfolni(amit sok ideig igaznak véltünk), az azt jelenti, hogy már jobban megértjük, még többet tudunk róla...

Pont az a bajotok az NWO topikkal, hogy minden "hülyeségrõl" beszélgetnek az odajárók. Egyikõtök írta nem is olyan régen. És valóban, voltak erre vonatkozóan javaslatok tavaly vagy mikor, hogy legyen a téma is szûrve, de olyat nem lehet, és nem is támogatok még elviek szintjén sem. Mindenkinek az a véleménye a témáról, ami. Tehát nincs téma szerinti szûrés. De itt legyen? Ezt hogyan gondolod?

Cowie
mikike!

Egy tudományos elmélet egyik alapvetõ kritériuma, hogy cáfolható kell legyen. (hú ez nem volt túl magyaros)

Az az állítás, hogy a világot a Hétszûnyû Kaponyányi Monyók teremtette meg röpke 10 másodperc alatt, nem lehet tudományos elmélet, mert lehetetlen cáfolni.

Az evolúció azonban cáfolható (pl. csak egy olyan megfelelõlen dokumentált fosszilis lelet kell ami nem jó helyen van). Az egy más kérdés, hogy ilyen cáfolatot mindeddig nem tudott senki felmutatni.

Tehát ha kiállok amellett, hogy bárki elmondhassa a véleményét a témáról (!) anélkül hogy elküldenék a csába, akkor troll vagyok? Téma szerinti szûrés (#9371) "még" az NWO topikban sincs. (Mindenkinek, aki hagyja, elküldtem a kitörölt hsz-eket, így bárki hozhat példát az ellenkezõjérõl. - "Még" idézõjelben arra utal, hogy mások ennek ellenkezõjét állítják.)

Idézet egy neked írt privát üzenetbõl, ahol az NWO-ról beszélgettünk: "Ami nem megengedett a topikban, az a másik személyének bármilyen formájú, burkolt vagy nyílt támadása, ami támadás egyébként pont azt teszi lehetetlenné, ami a topik alapfunkciója lenne, azaz hogy az emberek leírják a témával kapcsolatos véleményüket." Ezt több hónapja küldtem neked. Ebbõl is látszik hogy nagyon hosszasan próbáltam neked elmagyarázni, hogy mi a különbség véleménynyilvánítás és topikrombolás között.

Azon szándékukról, hogy a szabad véleménynyilvánítást megakadályozzák, egyesek nyíltan beszéltek. Akkor meg miért engem támadsz? Semmi más célom nincs, mint hogy mindenki leírhassa következmények nélkül a véleményét. Ha az zavar amit én csinálok, akkor a moderáció ezen a fórumon úgy ahogy van kellene hogy zavarjon. Ha érted, mire célzok ezzel...

A mechanizmus igazi okát, mikéntjét sem tudják még igazán.

BBC
Egy disznó szívét kimosták a disznó sejtektõl, ami után csak mga a váz maradt meg. Ezt a vázat feltöltötték emberi õssejtekkel, és vártak. Természetesen a szívet ellátták a megfelelõ táplálékkal, és oxigénnel. Egy bizonyos idõ elteltével az eredetileg homogén õssejtek elkezdtek specializálódni, és amely helyre jutottak, annak a területnek mûkûködésének a szerepét vették fel. Vagyis ez a szív egy normális emberi szív teljesíményének 25%-át teljesíti.

Mit szólsz a kutya evo-hoz?

Tudod ennek a topicnak mi a címe? Nem??

Nos: Az evolúció/ Miért pont így és erre...

Tehát nem a teremtés, a kreo, a szellemek, a másvilág, a reinkarnáció, a szellemes utazás a naprendszerben stb.
Pedig más sem lehet olvasni, CSAK ezeket.
Érted??

Itt ebben a topicban pedig te is troll vagy. És topicromboló.
Nem tetszik, nem ismered el?
Kár-kár.

Hm. Legalább tartozok valahova.
Az sem semmi!!!!
Az elviselés pedig a türelmesek erénye.

Te is beállhatsz a sorba. Pedig nem bonyolult dolog felfogni, hogy mi az, hogy topikrombolás. Nézd meg pl. hogy itt mi megy, vagy mi ment a Védõoltások topikban (ott meg is lett az eredménye). Vagy esetleg keresd vissza a fõ trollok saját hitvallásukról szóló bejegyzéseiket. Nincs elrejtve az információ, csak téged nem érdekel.

immovable
My bad. 😊
Nem azt mondta, hogy nem szárad meg, hanem hogy a tudomány nem tudja megmagyarázni. 😊
immovable
Megszáradtak már a ruháid a 22 fokos szobában?
immovable
Itt szenved szegény, mert nem cenzúrázhat.
Jujj de aranyos!

Elõször is nem "értelmetlen zagyvaság", hanem te nem érted! Ha odajön hozzám egy külföldi és elkezd nekem spanyolul vakerálni, nem szólom le, hogy összezagyvál mindenfélét, hanem tisztában vagyok azzal, hogy ÉN NEM ÉRTEM, amit mond!
De persze kezdjük csak az elsõ mondattal, hisz a többire minek is reagálni:

"A bizonyítékai aktuálisak, tehát megdönthetõek, vagy sem! "

Aktuális: jelen idõben létezõ, nem feltétlenül végleges állapot

Szerintem ezzel az egy szóval ki is merítettük a számodra értelmezhetetlen zagyvaságot. No de mit is jelent ez pontosan? Leírok pár példát:

Odamegyek hozzád és azt mondom:
"Figyu bebizonyítom, hogy a gravitáció létezik!"
Ehhez nincs is más dolgom, mint két tömeggel rendelkezõ testtel bemutatnom neked a mûködését. Az egyik legyen mondjuk egy üres sörös üveg, amit ki kellett igyak, mert fárasztasz. A másik legyen egy sokkal nagyobb tömeggel rendelkezõ test, amit legegyszerûbb A Föld nevû bolygóval szimbolizálni, márha elfogadod, hogy a Föld egy nagy tömeggel rendelkezõ bolygó. A sörös üveg, az általános iskolában tanult saccperkábé 9,81 m/s2 gyorsulással fog a Föld nevû bolygó felé közelíteni, mígnem a "hatás-ellenhatás" elvével élve mindkettõ ugyanakkora ütközést fog elszenvedni, elosztva persze az egész tömegre, ha nem vesszük figyelembe az anyagok összetételét, sûrûségét, aktuális helyét. Tekintsünk most el ettõl az egyszerûség kedvéért! Tehát a bizonyítékom sikeres!

Ez volt aktuális a MÚLTBAN! Jelenleg sincs fogalmunk arról, hogyan is mûködik a gravitáció, hiába is tudjuk BIZONYÍTANI!

Másik példa, ami talán még õsibb: A Nap!
Hadd ne hozzak fel evolúciós példát, mert még a végén nevetség tárgyává tenném magam, de szerintem az "egyszerûbb" élõlények is tisztában vannak avval, hogy a Nap, ha épp fent van az égen, meleget ad. Ezt a múltban is megtapasztalták és szerették is érte, végülis innen ered életünk energiájának forrása. Ez BIZONYÍTOTT, a Nap meleget sugároz.
Mégis szerinted mennyire volt tudásuk a régieknek megfejteni azt, hogyan is adja a meleget a Nap? Tisztában voltak-e a fúzió fogalmával?
A válasz NEM! A tömeg-energia ekvivalencia fogalmával meg pláne nem!

Na ezalatt értettem az "aktuális" bizonyítékokat, mert te beleköthetsz bármibe is, ha fogalmad sincs arról mekkora áldozat, munka, fejlõdés áll egy-egy tudományos hipotézis-felfedezés mögött. Olyan munkák ezek, amikre egyes emberek az életüket áldozták fel, te meg csak pötyögsz a gép mögött (amit kinek is köszönhetsz?) és képesek vagytok "megváltani" a világot, mert ti épp úgy gondoljátok, hogy a dolgok azok, amik szerintünk KÉNE, hogy legyen.

Csakhogy itt hiába kapálóztok!

Ahogy Philip K. Dick mondta:

A valóság nem szûnik meg létezni csak azért, mert te nem hiszel benne.

sajt777
Ennyi erõvel kitörölhetnéd az olyanokat is, hogy a "bolygónak a hologramban való stabilitása" meg hasonlók.... semmi köze a new world order összeesküvés elmélethez, csak ti már mindent belemagyaráztok.

aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

Onnantól kezdve, hogy én tudományosan igazolt dolgokról beszélek, nekem nem nagyon van dolgom.

Ti beszéltek mindenféle légbõl kapott faszságokat, amirõl elmondtam, mikor lehet majd komolyan venni.

Addig csak a szátok jár.

Ja, tényleg, varázslóbemutató mikor lesz? Nem mondtad még...

Miután elérted, hogy téged zero meg molnibalage színvonalára tegyelek már ami a véresszájú mocskolódást illeti, azóta tõled kb. nulla beszólogatást tudok elviselni. Ez van, ide jutottunk, de örüljünk neki, mert te ezért nagyon keményen megdolgoztál. <#csodalk>

Balumann
Nem, mert az olyanból próbál következtetni valamire, amibõl nem lehet, ha be is jön, az a szerencse mûve (általában olyat hazudnak, aminek nagyobb valószínûsége van, hogy bekövetkezik). A tudomány nem errõl szól, különben nem lenne tudomány.

mikike
**
tehát akkor a kártyajóslás, vagy az asztrológia is nevezhetõ tudománynak **

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
"A bizonyítékai aktuálisak, tehát megdönthetõek, vagy sem! "
ez mit jelent pontosan?
az egész hsz.-ed értelmezhetetlen zagyvaság, de kezdjük az 1. mondattal

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Te mindig engem akarsz nevelgetni.
Azt viszont sértésnek vesze, ha valaki a te hibáidra mutat rá. <#zavart2>

Na jó, de én ezzel azt akartam ilusztrálni, hogy a bizonyított becsapódást a sokkal "okosabbak" a saját szájuk íze szerint formálják.
És ez úgy szar ügy!!!!

strepsils
"Levegõbe beszélni bárki tud, ahhoz, hogy figyeljenek is rád, le kell valamit tenni az asztalra."

Jaj ne mondj már ilyen szépeket mert szakad a plafon nem sérültél meg? nem akarom hogy bajod essen <#hehe>
Eneff
Komolyra vette a figurát. <#hehe>
immovable
Nincsenek szmájlik?. 😮
Ja, na ezzel az a helyzet, hogy ezt csak képzeled. Mert máshogy nem tudod feloldani azt az ellentmondást, hogy szeretsz hülyeségekben hinni, így inkább elnyomást vizionálsz.

Nem, a helyzet az, hogy a hülyeség komoly körökben helyén van kezelve. Az, hogy sok hülye van, és sokféle hülyeséget hisznek, nem nagyon zavarja a tudományt.

Van egy, az egész emberiség által elfogadott követelményrendszer, aminek meg kell felelned ahhoz, hogy komolyan vegyenek, ha nem megy, akkor mehetsz a sunyiba.

Levegõbe beszélni bárki tud, ahhoz, hogy figyeljenek is rád, le kell valamit tenni az asztalra.

Rohamosan romlik az állapotod.
Nincs annál szánalmasabb, mint amikor valaki a protekciós elõnyét kihasználva próbál meg nyerni.
Tipikus materialista, evolúcionista, gátlástalanság, mely a büszkeségtõl eltelve képtelen elviselni, ha veszít. Ilyenkor kifordul önmagából és a diktatúrák módszereit használja: betilt, eltöröl, megsemmisít. Hol bizonyítékokat, hol írásokat, hol embereket.

Régen voltak véres diktatúrák. De eszek megszûntével az ilyen magatartás nem veszett ki az emberek közül. Mai civilizáltnak nevezett társadalmunkban is benne van.

immovable
Te képzelegsz. 😮
Szóval kitöröltetted...

Fájt az igazság?
Ez volt az utolsó hozzászólásom neked címezve.

immovable
Nincs is ott annyi hozzászólás. Képzelegsz is már? 😮
Neked, aki képtelen szöveget értelmezni? <#hehe>

(# 3-13 )

immovable
Bizonyítsd.
Nem az a lényeg hogy mennyire hihetõ egy elmélet, ez egy szubjektív dolog, és semmi köze a tudományos módszerhez. Így csak tanulatlan suttyók állnak hozzá. Igaz mikike?

Az a lényeg, hogy valós információkból levont logikus következtetésekkel felállított elmélet ne legyen cáfolható egyéb valós információkból levont logikus következtetésekkel.
Csak ezt itt egy páran nem képesek felfogni. Tipikus mikor kitalált dolgokra alapozva állítanak elõ ökörségeket, vagy nem veszik figyelemebe a cáfolatokat, de egyéb módon is lehet áltudományoskodni, csak ezek a gyakoriak.
A teremtés soha sem volt tudományos elmélet, így érvényes sem volt.

Én nem köpködök, az te vagy.

immovable
Ne személyeskedj.
"az alienek kiválasztottak egy neki tetszõ fajt, melyet manipuláltak. És mivel az életterük az akkor regnáló nagyobb fajok mellett meglehetõsen instabil volt, ezért azokat atomcsapással elpusztította. De azért voltak olyanok melyeket genetikai beavatkozással tették alkalmassá az általuk segített fajjal való együttélésre.
Szerinted e hihetõ?"

Mi ebben a hihetetlen? Ha lenne egy elérhetõ idegen, lakott bolygó, az emberi tudománynak ez már most is lehetséges lenne. Nem lenne nagy mutatvány. Síma rutinmunka. Persze nem atomcsapással, hanem más finomabb módszerrel. Gondolom te is hallottál már a szúnyog irtásról, amit nyáron szoktak csinálni.
Hát ja. Az ember folyamatosan ezt csinálja a földön (pl. monokultúrás növénytermesztés). 😊

immovable
Te nem hitetlen vagy, csak szimplán tanulatlan.
immovable
Megszáradtak már a ruháid? 😄D
immovable
Igazi racionális elme. NEM! 😄
A bizonyítékai aktuálisak, tehát megdönthetõek, vagy sem! Ha meg tudod dönteni!
A hívei pedig nem mocskolnak semmit, csupán arra törekednek, hogy még pontosabbak legyünk. A mocskolódás nem éppen tudomány, igazából elég távol áll tõle. Ha mocskolódást tapasztaltál, akkor az nem igazi tudomány, ezen képviselõket pedig ne vedd egy szárny alá a tudománnyal! Ezt már elõítéletnek hívják!
Tudod ha egy feka kinyír valakit, az nem azt jelenti, hogy minden feka ki akar nyírni valakit.
Mi a tököt lehet cáfolni egy hiten??
Strepsils kijelentését, miszerint a kicsi agyával mászkál a naprendszerben, sem cáfolta meg senki. Tehát érvényes, igaz.
Sõt az sem cáfolta meg senki, hogy te szamár vagy.
Érted-e??

<#zavart2> <#vigyor2><#buck><#nevetes1><#guluszem1>

Szamár szamár, miért vagy te szamár??--sekaszparéj