Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Walk the Talk.
Mo. lakossága a mostani felmérések szerint 8-10%-al csökken. És ez csak egy szelete az egésznek.
Walk the Talk.
"a felelõsség szóról amúgy hallottál már?"
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Walk the Talk.
mibõl gondolod, hogy én mit gondolok?
a felelõsség szóról amúgy hallottál már?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Walk the Talk.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Ez az igazság.
de nyugodtan vitázzatok a színrõl, amit nem láttatok
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A földön valaha élt fajok 99%-a kihalt.
Vajon az emberiség melyikhez fog tartozni?
Walk the Talk.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
Próbáld meg az alább linkelt beszélgetést hívõ szemmel nézni, tele lesz a biológus srác érvelése hibával.
A problemara a feloldas tulajdonkeppen egyszeru. A vilag, az univerzum, hatlamas bonyolultsagu, nagyon(vegtelen) sok termeszeti(fizikai) torveny okozza ezt a nagy valtozatossagot, igy soha sem lehetseges hogy az osszes torvenyt figyelmebe/szamitasba tudjuk venni, igy mindig fog letezni a "veletlen", a "kaosz" de ez tualjdonkeppen csak a kiszamithatosag lehetelensege.
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
A mondanivalom arrol szolna, hogy ugyanazt a magyarazatot, ket tabor(a tudomanyos evolucionistak, es a vallasosok) nem ugyanazt a kovetkeztetest vonjak le. Hogy lehetseges ez?
Ugye az evolucios magyarazat az az hogy, a fajok "veletlenszeruen mutalodnak" es az egyes egyedek vagy eletkepesebbek lesznek, vagy nem, igy a szelekcio soran(szelekcio=az eletkepesebbek nagyobb eselyel tulelnek) igy fejlodik a faj tovabb. (remelem univerzlis dolgot irtam most😊
Na ezt a magyarazatot a ket tabor kulonbozo keppen fogja fel. A tudomanyos tabor, egyszeruen felfogja, hogy nincs itt semmi magia, ugy megy ahogy megy, "veletlenek" meg szelekciok utjan. A masik tabor szerintem nem hogy nem erti meg ezt, hanem NEM TUD ILYESMIT ELKEPZELNI, vagy legalabbis nem tudja eleg jol megemeszteni, hogy a termeszet torvenyei tenyleg ilyen(ek)re kepes. Mivel humanus szemszogbol eljuk az eletunket, erkolcsok, meg tarsadalmi szabalyok szerint cselekszunk, mindjart van akinek ez az oldala dominans, es egy ehez hasonlo magyarazobol merit magyarazatot(vallas, biblia).
A kerdesre, hogy meddig lessz ez a ket tabor, szerintem az a valasz hogy addig lesz, mig az embereknek kulonbozo az a kritikus hatar-alap gondolkodasa, amit minimalisan fel tud fogni/emeszteni(errol is irtam tudjatok..)
Szaz evig is magyarazkodhatna egyik tabor a masikanak, mindaketto ertene mit mondd a masik, de hiaba ha egyszeruen mas alapokon fekszik a gondolkodasa/felfogasa. Ez a maximum mindenkitol, amirol senki sem tehet.
Egy kis szines hír, nem olyan régi:
Új fajt fedeztek fel a bálnatemetõben.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
...vissza a sötétségbe.
Vagy most akkor a tudomány tévedhetetlen azokban a kérdésekben, amiket a különféle hitek, és vallások is igazolnak? xDD
habbal elmegy.
Védikus világnézet nagyon nagyon rövid öszefoglalása.
"Csak" a Bhagavad Gíta kb 800 oldal ( persze magyarázatokkal együtt)
A világon ez az egy olyan vallás, mely szinte minden anyagi, és lelki kérdésre tudja a választ.
Ugyan miért foglalkoztak ~5000 évvel ezelõtt olyan kérdésekkel, h mennyi az elemek száma? (Valójában mennyi elemet tartalmaz a Mengyelejev-féle táblázat? Meg is válaszolták: 5 faktoriális, tehát 125. Persze azt mondják a tudósok, h 100 felett már instabilak az elemek. Pedig nem. Kitartó szorgalommal meg lehet találni mind a 125-öt😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Akik behozták azok szerint az evolúciós elmélet is egy mesekönyv. Ennyi.