Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tudósok csupán azt állítják, hogy lehet, hogy közös õssel rendelkezünk.
De, ha visszamegyünk az elsõ életképes mikroorganizmusokig / már, ha Ádám nem 20-30 évesen lett meg rögtön, akkor még a fák is a rokonaink.
Walk the Talk.
Inkább a Biblia értelmezése topicban !
( De akik ezzel a jármûvel jöttek emberek voltak, és ~20 évig reptették Ezékielt)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
tájékoztatnálak, hogy az evolúciós elmélet a véletlenen alapszik, ami nem erre játszik, az kreacionizmusnak nevezik
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
http://biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=23&c=6&v=2#
Ez szerinted humanoid?
de még tartozom az isten minden megmagyarázásával, most leleplezem magam:
http://enorszagom.buzz.hu/archives/2007/05/29/Logika/#e3654
ha az afrikai majomból lett "véletlenül" ember, akkor ugyanabban az idõben az európai majomból is hirtelen az lett?
Szerintem ez helytelen kérdésirányúltság. Elõször azzal kellene tisztába kerülnünk, hogy itt nálunk hogyan történt. Aztán lehet eggyel tovább merészkedni.
Csak annyiban nincs igazam, hogy a természetes kifejlõdés ellen már megdönthetetlen bizonyítékok vannak. Ez azt jelenti, hogy máshonnan sem hozhatták ide az élõlényeket. Más szavakkal ott sem fejlõdhettek ki. Sajnos ott vagyunk ahol a part szakad, mert ez evo-elméletet le kellene váltani valami mással, de nem rendelkezünk másik elmélettel ami akárcsak picit is gazabb lenne mint az evo. Sajnos ez az igazság. Baj van, de nagy...
Mert ha veszünk 1000 milliárd labort és minenhol csak 3 generációt vizsgálunk, majd megállapítjuk, hogy 3000 milliárd generáció alatt nem történt semmi változás. Ez így sántit nekem
amúgy én nem erre gondoltam, hanem, hogy 100 + 100 = 200
tehát ha egyik helyen nem alakult ki lézerlátásuk a muslincáknak 100 generáción keresztül és egy másik helyen sem, akkor 200 generáción keresztül nem alakul ki
Egy terhesség 9 honapig tart, független attol, hogy hány nöt alkalmazunk.
Üdv urak!<#wave>#wave>
Látom szépen alakultak a viták, nagyon sok okosság le van irva, néhánynál már a sarokba is elbujtam volna. Najoh, volt néhány ingatag terület, de olyanokba nem is ütöm bele az orrom 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Nem lehet, hogy "A" labor vizsgálja 1-100-ig a generációkat, "B" labor meg 100-200-ig ugyan abban az idõben
Ez nem olyan nagy baj, mint gondolod. A normál embert nem befolyásolja napi cselkedeteiben az evolúció-elmélet hazugsága. A szakági tudósok pedig már régen tudják, hogy hamis az elmélet. Ezért õket sem befolyásolják ezek a gyrmekded hamisítások. Egyszóval nem számít a valóságban. Nem befolyásol semmit. természetesen jobb lenne elkerülni az ilyesmiket a jövõben. Végülis emberek tömeges becsapása nem túl jó ómen a tudományra nézve. Emiatt tömegek fordulhatnak el tõle, egy újabb sötét középkor réme fenyegethet, ha nem teszünk minél gyorsabban rendet.
És még ez:
"Ahhoz, hogy felfedezhessünk egy új kontinenset, készen kell állnunk arra, hogy elveszítsük a part biztonságát!" /Brian Tracy/
tehát szerinted, ha van más élet a többi bolgyón, akkor az is ugyanolyan kell, hogy legyen mint a földi
elvégre szerinted a hely nem számít, máshol is biztosan ugyanazok a "véletlen" mutációk történnek meg
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A fórumokban épp az a jó, hogy nem érvényesülhet a tekintélytisztetet. Kénytelen vagy magának az információnak a feldolgozása folytán tájékozódni. Ez nagyszerû dolog. Képzeld, hogy én egy tudós vagyok, akinek nincs ötlete egy bizonyos dologban. Nos itt kaphatok tõletek, mert ti ahhoz a dologhoz amin éppen én agyalok semmit sem éretetek. Más szavakkal nem vagytok megvezetve. Ezért eredeti ötletek pattanhatnak ki a fejetekbõl, ami nekem ajándék az égbõl. Csrébe információt adok nektek. Csak azt amit magam is igaznak tartok. De mivel én is meg vagyok vezetve, közel sem biztos, hogy aranypénz amit fizetni tudok.
De gondold az ellenkezõjét. Én egy unatkozó semmittevõ alak vagyok, aki csak szórakozik a véletlenül idetévedõ tudósokkal. Mivel nem ért a dologhoz egyáltalán, poenkodása közben meg ad nekik egy olyan ötletet .....
Jah???!!
Walk the Talk.
pap minek járna ide?
(igaz a biológus/tudós is fura lenne)
Mondjad már meg nekem, ha egy kezdõ popoluciót több laboratóriumba raknak, akkor hogy érik el hamarabb a millió generációt? 😄
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Szóval alsó hangon 30.000 évig kísérleteztek velük... Igen alapos kísérlet lehetett <#idiota>#idiota>
Nem is értem, miért nem tudsz errõl linket adni...
persze a fórumozók 99%-a nem meri vállalni saját magát, de hát az õ szavahihetõségük tényleg ennyit ér
De arra már nem is merek gondolni."
Nekem nincs mit tagadnom, vagy beismernem. Törekszem az igaz állításokra. Tudatlanságom folytán, illetve megvezetettségem folytán sajnos ez nem lehet 100%-os. Aki az ellenkezõjét mondaná, az bizonyosan hazudik.
Hogy jobban megérthesd:
"Fontos, hogy a kérdések ne csak megfogalmazódjanak, hanem szülessenek válaszok is. A válaszokhoz komoly szakmai felkészültségre van szükség." (Szabad János)
Ezzel egyetértek. Ha valami miatt az evo-elmélet nem igaz, az nem éppen a hamisítások ügye. Az csak a megélhetési-tudomány, villetve hírnév utáni áhítozás terméke. Valóban kár lenne pro, vagy kontra érvként felhozni. Ugyanakkor érdemes róluk tudni elfogulatlanul és tényszerûen azt amit kell.
De arra már nem is merek gondolni.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Sok a munkám.
Rendben, te gondold így.
Az még attól nem biztos, hogy igaz is."
Ez sajnos így igaz.
#1438?
de gondolom, hogy fájdalmas az igazság
Ambro fiacskám, a te szavad nulla, semmi, szart sem ér. Ugyanúgy ahogy az enyém és a többieké, akik valószínûleg ugyanúgy szart se tettek le az asztalra az evolúciókutatásban, mint mi. Szóval ha nem vagy képes dokumentált eredményekkel alátámasztani a mondandódat (=link, mert igen, az internet ma a világ legnagyobb tudástára), akkor az olyan, mintha nem is mondanál semmit.
Walk the Talk.
Elég nagy káosz uralkodott akkor, amikor a cetfélék kialakultak, a denevér meg megtanult repülni..
Az még attól nem biztos, hogy igaz is.
Még a tudomány mûvelõi között sem tökéletes az öszhang. Mert vannak, akik csípõbõl hajítják az evot, s vannak akik látnak benne igazat.
Walk the Talk.
A neten keringõ óriáscsontváz képeket meg nem is feszegetném, hiszen azok ugyebár úgyis csalások.( mármint a tudósok szerint) Az nem számít, h az összes írásos emlék említi az óriásokat (4-5 m magas embereket).
Megpróbálom. Vegyük a delfint, amely úgy néz ki, hogy szárazföldi lény lehetett. Ha nem történik az idõ folyamán, olyan / káosz /, ami õt nem "kényszerítette volna a vízbe való visszatérésre, lehet, hogy mai is a földön szaladgálna. Evolúció. De nem fejlõdés, hanem alkalmazkodás.
De ez csak az én nézetem.
Másik / ez már elvontabb /, ha nem történik meg 65 millió évvel ezelõtt a becsapódás / káosz /, akkor lehet, hogy az emberi faj sem alakult volna ki / evolúció /. Ha nem ütközik véletlen folytán a külsõ kisbolygóövezetben egymásnak két kõgolyó, és nem kezd a föld felé haladni, hogy kipusztítsa az emberi fajt / káosz /, akkor lehet, hogy az az emberiség 100 millió év múlva is létezik, alkalmazkodva környezetéhez / légszennyezés stb / evolúció. De nem fejlõdés.
Walk the Talk.
Miért érdekel? Az lényegtelen hogy ki adja az információt. Inkább az a lényeges, hogy igaz-e amit ad. Én igyekszem az igazat adni. cserébe ugyanebben reménykedem. Nincs sok idõm. Szeretném okosan kihazsnálni.