Az evolúció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
A mutáció valóban véletlen, de ,hogy az a mutáció fenn is marad az már nem

Ki mondta, hogy az ember majomból lett??!!

A tudósok csupán azt állítják, hogy lehet, hogy közös õssel rendelkezünk.
De, ha visszamegyünk az elsõ életképes mikroorganizmusokig / már, ha Ádám nem 20-30 évesen lett meg rögtön, akkor még a fák is a rokonaink.

Walk the Talk.

?

Sztem ezt ne itt tárgyaljuk ki!
Inkább a Biblia értelmezése topicban !
( De akik ezzel a jármûvel jöttek emberek voltak, és ~20 évig reptették Ezékielt)

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

mikike
a véletlen szerinted mióta helyzetfüggõ???
tájékoztatnálak, hogy az evolúciós elmélet a véletlenen alapszik, ami nem erre játszik, az kreacionizmusnak nevezik

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

light00
Az uj mutáciok nagyonis helyzetfüggök. Ha nem adsz okot, nem fog lézerlátásuk fejlödni. Ha cáfolod, akkor mondd meg légyszives, hogy Dél-Amerikában, egy kis bogárnak(sry, nem tudom a pontos nevét) vannak a hátán olyan kis kitinszálak, amik pontosan a 12cm/s sebességü légmozgásra érzékenyek, ami hajszálpontosan megegyezik a rájuk vadászo nyilbéka köpetének sebességével(!!!)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

És a laboratóriumokat sem kell csak egy jól szigetelt üvegfallal elválasztani ( term. csak gyümölcslegyek esetében 😄 )

"A Védikus Tudomány szerint az értelmes lényeknek 80 ezer formája van. Most tartózkodnék mindegyik leírásától 😄 de jellemzõ a humanoid forma 😄"

http://biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=23&c=6&v=2#

Ez szerinted humanoid?

mikike
az nem neked szólt
de még tartozom az isten minden megmagyarázásával, most leleplezem magam:
http://enorszagom.buzz.hu/archives/2007/05/29/Logika/#e3654

mikike
akkor mi a szabály?
ha az afrikai majomból lett "véletlenül" ember, akkor ugyanabban az idõben az európai majomból is hirtelen az lett?

"tehát szerinted, ha van más élet a többi bolgyón, akkor ..."

Szerintem ez helytelen kérdésirányúltság. Elõször azzal kellene tisztába kerülnünk, hogy itt nálunk hogyan történt. Aztán lehet eggyel tovább merészkedni.
Csak annyiban nincs igazam, hogy a természetes kifejlõdés ellen már megdönthetetlen bizonyítékok vannak. Ez azt jelenti, hogy máshonnan sem hozhatták ide az élõlényeket. Más szavakkal ott sem fejlõdhettek ki. Sajnos ott vagyunk ahol a part szakad, mert ez evo-elméletet le kellene váltani valami mással, de nem rendelkezünk másik elmélettel ami akárcsak picit is gazabb lenne mint az evo. Sajnos ez az igazság. Baj van, de nagy...

Pharaoh
Ebben én nem vagyok olyan biztos, hogy szabályos ezeknek az összeadása.
Mert ha veszünk 1000 milliárd labort és minenhol csak 3 generációt vizsgálunk, majd megállapítjuk, hogy 3000 milliárd generáció alatt nem történt semmi változás. Ez így sántit nekem

mikike
miért is?
amúgy én nem erre gondoltam, hanem, hogy 100 + 100 = 200
tehát ha egyik helyen nem alakult ki lézerlátásuk a muslincáknak 100 generáción keresztül és egy másik helyen sem, akkor 200 generáción keresztül nem alakul ki

light00
Vagyy másképp:
Egy terhesség 9 honapig tart, független attol, hogy hány nöt alkalmazunk.

Üdv urak!<#wave>
Látom szépen alakultak a viták, nagyon sok okosság le van irva, néhánynál már a sarokba is elbujtam volna. Najoh, volt néhány ingatag terület, de olyanokba nem is ütöm bele az orrom 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Pharaoh
A generációkon át folytatott kisérleteknke pont az a lényege, hogy lineálisan egymás utódait vizsgálják, ha szétveszik õket más-más laborba azokm ár más populûciót fognak alkotni.
Nem lehet, hogy "A" labor vizsgálja 1-100-ig a generációkat, "B" labor meg 100-200-ig ugyan abban az idõben

"ezen hamis tények alapján sok hamis következtetést vontak-vonnak le"

Ez nem olyan nagy baj, mint gondolod. A normál embert nem befolyásolja napi cselkedeteiben az evolúció-elmélet hazugsága. A szakági tudósok pedig már régen tudják, hogy hamis az elmélet. Ezért õket sem befolyásolják ezek a gyrmekded hamisítások. Egyszóval nem számít a valóságban. Nem befolyásol semmit. természetesen jobb lenne elkerülni az ilyesmiket a jövõben. Végülis emberek tömeges becsapása nem túl jó ómen a tudományra nézve. Emiatt tömegek fordulhatnak el tõle, egy újabb sötét középkor réme fenyegethet, ha nem teszünk minél gyorsabban rendet.

A Védikus Tudomány szerint az értelmes lényeknek 80 ezer formája van. Most tartózkodnék mindegyik leírásától 😄 de jellemzõ a humanoid forma 😄

"Jah???!!"

És még ez:

"Ahhoz, hogy felfedezhessünk egy új kontinenset, készen kell állnunk arra, hogy elveszítsük a part biztonságát!" /Brian Tracy/

mikike
értem...
tehát szerinted, ha van más élet a többi bolgyón, akkor az is ugyanolyan kell, hogy legyen mint a földi
elvégre szerinted a hely nem számít, máshol is biztosan ugyanazok a "véletlen" mutációk történnek meg

Csak vitzöltem ,nem kell komolyan venni.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Csak az a problema, h nagyon-nagyon sokan hivatkoztak azután erre az állítólagos hasonlóságra !!! Mint lentebb írtam, az én emberi t5est könyvemben is ez a hamisított rajz szerepel, ezen hamis tények alapján sok hamis következtetést vontak-vonnak le..

"mindenesetre ha tudnánk ki vagy/mivel foglalkozol az igen sokat dobna a szavahihetõségeden"

A fórumokban épp az a jó, hogy nem érvényesülhet a tekintélytisztetet. Kénytelen vagy magának az információnak a feldolgozása folytán tájékozódni. Ez nagyszerû dolog. Képzeld, hogy én egy tudós vagyok, akinek nincs ötlete egy bizonyos dologban. Nos itt kaphatok tõletek, mert ti ahhoz a dologhoz amin éppen én agyalok semmit sem éretetek. Más szavakkal nem vagytok megvezetve. Ezért eredeti ötletek pattanhatnak ki a fejetekbõl, ami nekem ajándék az égbõl. Csrébe információt adok nektek. Csak azt amit magam is igaznak tartok. De mivel én is meg vagyok vezetve, közel sem biztos, hogy aranypénz amit fizetni tudok.

De gondold az ellenkezõjét. Én egy unatkozó semmittevõ alak vagyok, aki csak szórakozik a véletlenül idetévedõ tudósokkal. Mivel nem ért a dologhoz egyáltalán, poenkodása közben meg ad nekik egy olyan ötletet .....

"Fontos, hogy a kérdések ne csak megfogalmazódjanak, hanem szülessenek válaszok is. A válaszokhoz komoly szakmai felkészültségre van szükség." (Szabad János)

Jah???!!

Walk the Talk.

mikike
szerintem inkább biológusféle

pap minek járna ide?
(igaz a biológus/tudós is fura lenne)

guardian hero
Uhhhh ez lecsapta a hülyeség-szûrõm biztosítékát <#idiota>

Mondjad már meg nekem, ha egy kezdõ popoluciót több laboratóriumba raknak, akkor hogy érik el hamarabb a millió generációt? 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Pap 😄DDDDDD

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

mikike
talán nem csak 1 laboratóriumot használtak...

guardian hero
Az mit bizonyít? Hogy vannak csaló tudósok? Ezt eddig is tudtuk. Akkor a genetika is kamu? Nincsenek nemesített növények, állatfajok? Nem mûködnek a genetikus algoritmusok? Hogy a fenébe ne!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
"11 nap a generációváltásuk" "millió és millió generációváltáson át"

Szóval alsó hangon 30.000 évig kísérleteztek velük... Igen alapos kísérlet lehetett <#idiota>

Nem is értem, miért nem tudsz errõl linket adni...

mikike
mindenesetre ha tudnánk ki vagy/mivel foglalkozol az igen sokat dobna a szavahihetõségeden

persze a fórumozók 99%-a nem meri vállalni saját magát, de hát az õ szavahihetõségük tényleg ennyit ér

"Ez most beismerés, vagy......?
De arra már nem is merek gondolni."

Nekem nincs mit tagadnom, vagy beismernem. Törekszem az igaz állításokra. Tudatlanságom folytán, illetve megvezetettségem folytán sajnos ez nem lehet 100%-os. Aki az ellenkezõjét mondaná, az bizonyosan hazudik.

Hogy jobban megérthesd:

"Fontos, hogy a kérdések ne csak megfogalmazódjanak, hanem szülessenek válaszok is. A válaszokhoz komoly szakmai felkészültségre van szükség." (Szabad János)

"Hiszem, hogy mind két oldalról történtek galád hamisítások, de ez még nem jellemzi az egészet."

Ezzel egyetértek. Ha valami miatt az evo-elmélet nem igaz, az nem éppen a hamisítások ügye. Az csak a megélhetési-tudomány, villetve hírnév utáni áhítozás terméke. Valóban kár lenne pro, vagy kontra érvként felhozni. Ugyanakkor érdemes róluk tudni elfogulatlanul és tényszerûen azt amit kell.

Ez most beismerés, vagy......?
De arra már nem is merek gondolni.

Walk the Talk.

Hiszem, hogy mind két oldalról történtek galád hamisítások, de ez még nem jellemzi az egészet.

Walk the Talk.

Bírom ezeket az ex cathedra kijelentéseket .. 😄

"miért nincs sok idõd?"

Sok a munkám.

"Ambro fiacskám, a te szavad nulla, semmi, szart sem ér."

Rendben, te gondold így.

"Ja, hogy igyekszel.
Az még attól nem biztos, hogy igaz is."

Ez sajnos így igaz.

Az embrió rajzok meghamisítása, a neander völgyi emberek életkorának meghamisítása.. azok nem jó linkek?
#1438?

mikike
szerintem többet ér a szava, mit bármelyik itt fórumozónál
de gondolom, hogy fájdalmas az igazság

mikike
miért nincs sok idõd?

guardian hero
Ambro egy komolytalan kis provokátor, aki benyögi ide tényként a minden alapot nélkülözõ elmeszüleményeit, aztán ha valaki alátámasztást kérne, gyorsan kimenekül. Volt itt már korábban más néven, szénné égette magát a fent leírt módszerével, de úgy látom, most újra próbálkozik.

Ambro fiacskám, a te szavad nulla, semmi, szart sem ér. Ugyanúgy ahogy az enyém és a többieké, akik valószínûleg ugyanúgy szart se tettek le az asztalra az evolúciókutatásban, mint mi. Szóval ha nem vagy képes dokumentált eredményekkel alátámasztani a mondandódat (=link, mert igen, az internet ma a világ legnagyobb tudástára), akkor az olyan, mintha nem is mondanál semmit.

Az csak természetes, hogy a legnagyobb tudósok sem tenyerelnek bele rögtön az igazságba. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy soha nem derül fény a teljes igazsára, mert idõben mind messzebb kerülünk.

Walk the Talk.

Én csak két emlõs fajról tudok, amelyiknek szonárja van: a denevérek és a cetfélék. A többi sötétben/rossz látási körülmények között élõnek meg nincs.
Elég nagy káosz uralkodott akkor, amikor a cetfélék kialakultak, a denevér meg megtanult repülni..

Ja, hogy igyekszel.
Az még attól nem biztos, hogy igaz is.
Még a tudomány mûvelõi között sem tökéletes az öszhang. Mert vannak, akik csípõbõl hajítják az evot, s vannak akik látnak benne igazat.

Walk the Talk.

A jávai elõember csontjairól is kiderült, h a görbe lábszárcsont 1 majomé volt, a koponya-töredék pedig egy emberé. Csak egymáshoz közel találták meg, így máris kész volt a jávai elõember képe..
A neten keringõ óriáscsontváz képeket meg nem is feszegetném, hiszen azok ugyebár úgyis csalások.( mármint a tudósok szerint) Az nem számít, h az összes írásos emlék említi az óriásokat (4-5 m magas embereket).

All right!!

Megpróbálom. Vegyük a delfint, amely úgy néz ki, hogy szárazföldi lény lehetett. Ha nem történik az idõ folyamán, olyan / káosz /, ami õt nem "kényszerítette volna a vízbe való visszatérésre, lehet, hogy mai is a földön szaladgálna. Evolúció. De nem fejlõdés, hanem alkalmazkodás.
De ez csak az én nézetem.
Másik / ez már elvontabb /, ha nem történik meg 65 millió évvel ezelõtt a becsapódás / káosz /, akkor lehet, hogy az emberi faj sem alakult volna ki / evolúció /. Ha nem ütközik véletlen folytán a külsõ kisbolygóövezetben egymásnak két kõgolyó, és nem kezd a föld felé haladni, hogy kipusztítsa az emberi fajt / káosz /, akkor lehet, hogy az az emberiség 100 millió év múlva is létezik, alkalmazkodva környezetéhez / légszennyezés stb / evolúció. De nem fejlõdés.

Walk the Talk.

"már engem is érdekelne ki ez az ambro"

Miért érdekel? Az lényegtelen hogy ki adja az információt. Inkább az a lényeges, hogy igaz-e amit ad. Én igyekszem az igazat adni. cserébe ugyanebben reménykedem. Nincs sok idõm. Szeretném okosan kihazsnálni.

vontakozik=vonatkozik

mikike
már engem is érdekelne ki ez az ambro
az látszik, hogy elég okos, de nem mindentudó, mint a többiek
elvégre többször is olyat mondott, hogy "nem tudom"
ez felháborító!

ki vagy?