987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
  • Gyöször
    Ja hind projekt nemtudni hol tart, szoktam nézegetni a simhq fórumát, de mindig felidegesítenek, hogy hol Ka50, hol Supercobra és satöbbi fülkéket kérnek. Sztem elfelejtik, hogy ez nem a 3 kívánság műsor és Arneh bácsi nem dobálja a pontos labdákat. Örülök ha egyszer kész lesz a Hind.
  • Gyöször
    én is feltelepítettem az egészet, aztán mikor jónak találtam kiírtam magamnak simán. Most ahogy újratelepítetttem a gépet, új vinyóra, felmásoltam a feltelepített játékot a CDről, leszedtem a fileokról az írásvédettséget, és már működött is.
  • Wampa
    Üdv
    Én egyszer telepitettem,rá a megát,aztán azt mentettem el.
    Nem tudjátok a Hind pit projekt hol tart?
  • Kferro
    Igen, ez van meg nekem is.

Egy kivételével az összes lehetőség be van x-elve, az az egy is valami patch, ami US verziónál használandó.
  • L Viper #543
    Szűz EECH-ra is elég a megapatch, amit a közösség oldalán az Allmods mappában találsz itt: Gondolom ez van meg neked is.

Ha jól emlékszem van olyan opció telepítéskor, hogy patchelt-e az EECH-d. Ha szűz EECH-ra rakod erre figyelj (persze akkor is figyelj, ha patchelt), mert ott ha rosszul választod az okozhatja a "gebaszt".

• Kferro
    Próbátam abba a könyvtárba tenni, amelyikbe én gondoltam, de próbáltam abba is pakolni, amelyiket ő alapnak felajánlott, azaz a C:\Razorworks-be. Semmi.
    Videókártya drivert is cseréltem, hátha az a baj, de nem változott semmi.
    A registry pucolást majd megcsinálom, s kipróbálom, hogy fut e, ha csak simán felpakolom az EECH-t, allmods nélkül.

Pedig már nagyon ki szeretném próbálni az Apache-ot. Aztán meg persze a készülő Hindet. Nagyon tetszetős, amit eddig láttam belőle.
  • Gyöször
    Örülök h át sikerült csábítani ehhez a játékhoz, most azon dolgozom, hogy megtartsalak. Szóval ha ez megnyugtat graphics.cfg egyáltalán nem található a gépemen, szóval ezen ne aggódj. Viszont crash.log van a cohokum.exe mellett? Olvass bele, ha igen, hátha megtudunk valamit.
    Hogy telepítetted fel? Melyik mappába? Nekem mondjuk van EEAH is fent, egy saját szimpi mappába tettem fel, de azonbelül úgy ahogy ő szeretné, tehát e:\..\Razorworks\ és ezen belül nem változtattam semmit. Mikor uninstallálod a játékot, nyomj egy registry pucolást, bár nem igazán hiszem benne h ez segít épp. Restart és tedd fel csak az EECH-t, semmi patch, akkor próbáld meg elindul-e. Így mindenképpen el kell indulni, bár így még joystickot nem lát, de billentyűzettel kipróbálhatod. Ha itt is baj van akkor folytatjuk innen... addig nem írok több hülyeséget.
  • Kferro
    Most nem emlékszem pontosan, de valami olyasmi, hogy "a cohokum.exe hibát észlelt ezért leáll".

Már legalább 5-ször telepítettem újra, különböző variációkban, de nem akar működni.

Ráadásul nagyon zavar, hogy nincs graphics.cfg-m, amit törölni tudnék. :)

Asszem kénytelen leszek elővenni az ősrégi Hind-et...
  • Gyöször
    hátőőőő.. mi a hibaüzenet?
  • Kferro
    Sziasztok!

Sikerült megszereznem az EECH-t, s felpakoltam rá mindent, amit ebben a topicban olvastam, de nem akar elindulni. A telepítést a következő sorrendben végeztem:

1. EECH
    2. All Mods
    3. 1.10.2-es patch

Ezután megpróbáltam elindítani, de fekete képernyő után visszadobott egy hibaüzenettel az asztalra.
    Valamelyikőtöknek korábban volt hasonló problémája, s akkor a graphic.cfg törlését ajánlottátok, ám én ilyet nem találok a program könyvtárában.

Tudnátok segíteni?
  • Gyöször
    Há erre nem mondhatni hogy ronda darab tesó! :) Kicsit kipróbáltam már, de most csodával határos módon nekem sincs időm :)
  • LeonSilver
    Ehhez mitszólsz Gyöszi kolléga??Azé' nem egy ronda darab ...

• Gyöször
    "Majd meglátjuk. "

Ámen! :D
  • Buren
    Majd meglátjuk.

Addig is egy kis update Arneh meistertől.
  • Gyöször
    Akkor te meg az a potenciális játékos leszel aki jön velem multizni szépen :)
  • Buren
    Az csak egy ötlet volt annak a potenciális feltöltőnek aki nem jártas ezekben az oldalakban.

Köszönöm mégegyszer.
  • sure
    Privát ment (nem box.net-es feltöltés, ha annyira ragaszkodsz hozzá, felteszed magad oda :) )
  • Gyöször
    10k uppal én eleve meg se próbálnám, bocsi :)
  • Buren
    Valaki fel tudná nekem tölteni az eredeti EECH képfájlt a box.net-re, (1gb-os tárhely) ha nagyon szépen megkérném?
    Részleteket privátban, ha van aki megcsinálná nekem.
  • Gyöször
    Azon gondolkoztam, nemtom hogy fogunk célozni, mivel az ilyen dolgok az első ülésben vannak. Amit tudtommal nem csinál meg most Arneh. Szerintem a Mi24 egy elég komoly dolog így, lehet túl nagy fába vágta a fejszéjét, de ügyes gyerek ő, majd megoldja :)
  • L Viper #527
    A Hindet a régi Hindben nyomtam sokat, EECH-ban nem igazán. Majd ha kijön az új kabin :-)
  • Gyöször
    pedig nagyon kellene egy tapasztalt öreg róka Hind pilóta-kex zabáló akivel tönkrevernénk a srácokat :)
  • L Viper #525
    Annyira kipróbálnám, de még mindig nem jutottam az újratelepítésig. Mostanában a Falconra is alig van időm.
  • Gyöször
    Gyerekek pörögjetek, meg pattogjatok mint a nikkelbolha, Rogal-ék agyaggalamb vadászatot rendeztek rajtam meg az elvtársakon. Csalnak, ahogy illik, az ő gépeiket nem látja a radarom, ettől függetlenül néha megülte a gyomrukat egy kis ólom, megez megaz... :) Küldtem nekik a szeretetcsomagokat, többet is mint jár.

Mutassuk már meg nekik, hogy mit tud a vörös oldal, ha akar!!

• Gyöször
    No. Előbb volt hogy 5-6 szerver is volt. Lengyel srácok teszteltek. Borzasztóan xar eech ban csetelni úgy hogy nem is tudok angolul meg sehogy külföldiül. Nembaj, elmakogtam nekik a mur, eufr, cptl értékeket, először aszondták ez netes játék, ez ilyen. Aztán kipróbálták és borzasztóan örültek h cool. Holnap állítólag nyomulás lesz, viszont én meg barátnőzök, majd valahogy szinkronizálom a 2 dolgot :)

Meg a WUT ba babráltak bele, szerintük így mennyire élethű meg mittom én. Szerintem simán sz@r volt, de ők tudják :) legalább volt szerver. Annyira tudnak wutolni, hogy innentől a gépágyú felejtős náluk. Aszondták majd megtanulom használni. Oké :)

Egyébként az egyik gyerek RoGaL volt a simhq fórumról.
    Amúgy jó volt. :)
  • Gyöször
    írtam Amraam-nak levelet aki masszívan nyomatja a szerverét. Örült, hogy valaki foglakozik a játékkal valaki. Nem is vette észre, hogy néha fellépek :) Változtatott a MUR értéken, én egyedül kipróbáltam, elég jó lett. Ki kéne próbálni többünknek, akár 5 perc alatt is meg lehet nézni mit mutat a szerver. Még van 2 paraméter amit javasolhatok neki módosításra. Aki csatlakozni akar ->MSN
  • DonZorro
    Miért nem ILYET???
    Vagy ILYET???
    Esetleg ILYET???
  • LeonSilver
    Ilyent akarok :)
  • L Viper #519
    Látom dolgozol.
    Sajnos most multira nincs időm, de örülök, ha jó lesz.
  • Gyöször
    tévedtem.. :(
  • Gyöször
    No emberek, min látjátok 2 órát idétlenkedtem a tűzfallal de megérte!
    Elértem, hogy azonfelül, hogy kint van a szerverem a HOXDNA-n lehet is hozzá csatlakozni. Csodás :)
    Skubizzátok meg ezt az oldalt: Link

Fel van sorolva, hogy melyik portokat kell engedélyezni a cohokum.exe-nek. Amint ez megtörténik rendesen, nem kell többé IP címeket pötyögni a multiplayer menübe, simán üresen kell hagyni, -Multiplayer- ott lesz a küldetések felett, és megkeres minden aktív szervert. Meg is találja és csatlakozik.

Ezekután már csak egy restart kellett, hogy a tökéletes állapotból átmenjen az egész tökéletlenbe. :) Na és innentől ketyegett az a bizonyos 2 óra szívás :D Még egy kicsit bizonytalan a dolog, de már rá lehet fogni h jó.

Ezen az oldalon meg remélhetőleg mindenki megtalálja a számára kedves tűzfal beállításait, játékokra lebontva! LINK
  • Gyöször
    valahogy így kéne:

• Gyöször
    Itt van az EECH.INI-m pár dolgot tegnap óta is módosítottam a communications részben ezeket megcsillagoztam a # leírásban.
    mur=25, cptl=100; eufr=25
    Így már tök simán mozog a helikopterem a szerveren, célzás minden oké, de ki kellene próbálni bírja-e a net.

Aki akarja, használja az egész INImet, de előtte mentsétek le a tiéteket.
    ja és multi előtt a dwash=0 -ra kell állítani.
    EECH.INI
  • Gyöször
    Fent van a szerverem, de én spec nem tudok csatlakozni hozzá internetről csak helyi hálón. Ezekután gyakorlatilag bármikor meg tudom csinálni a szervert de kellene valaki aki kívülről próbál csatlakozni hozzá, hogy be tudjam állítani a tűzfalat! Aki ráér ilyesmire, vegyen fel msnre!

Tolongjatok :)
  • 42nd Intruder
    MEgtörtént. Ninsc Router, elvileg szabadon garázdálkodik neten minden. Lehet eech.ini-ben nincs valami átírva vagy valami....
  • Gyöször
    Amraam szokott futtatni szervert. Épp most játszottam nála egy jót. Csak tökegyedül voltam, olyan mintha szólóban játszanék. Vegyél már fel MSNre és akkor töviről hegyire megkonzultáljuk a problémát. Biztos jó lesz az. Routered van?
  • 42nd Intruder
    Ez hazudás... De valami nem kóser, mivel én mindig nem látok szervert, pedig port tuti nem baj... Mit kúrok el?
  • Gyöször
    úgynézem rohadtul kihaltatok :D
  • Gyöször
    Fiatalság! Arra jutottam, hogy mégiscsak van esély EECH-ban multizásra. Régebben nyavalyogtam, hogy semmi értelme, mert gépágyúval lőni lehetetlen olyan lassan küldi a golyók adatait, hogy se célozni se semmit nem lehet. Még irányítatlan rakéták kilövésével is bajok voltak.

Lett rá megoldás. EECH iniben a 'mur' értéket 5ről át kell írni 25 re. Innentől tökéletes minden a helyi hálózaton (100 mbit/s) DE!! nemtom a kis 1024/128 K-s netemmel mit tudnánk kezdeni online. Nem akarjuk kipróbálni? Valakinek jobb nettye? (akinek van második gépe szervernek?) :)
  • L Viper #508
    Sajnos még nem készült el vele Arneh, de az itt levő képek bíztatóak.