Comanche vs Hokum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van valakinek ilyen X52 eszköze, és van saját profilja EECH-hoz szivesen megnézném, meg együtt csiszolgathatnánk hatékonyabbra.
Dübörög a 965ös x4
Szóval örülök, de olyan problémám van vele, hogy 2 hete ugyan meg van de alig párszor játszottam vele és NEM tudom megszokni. Nem találom a gombokat, lövésem nincs mire mit programoztam, sõt most már a mode 2 és 3at is felprogramoztam, mostmár aztán ki kellett nyomtatni. Nem esik kezemre semmi, nem tudom melyik kütyü hol van, akció közben meg ha meg is találom, már biztosan lelõnek mire rájönnék melyik mode ba tekerjem. A pinkie switch el meg még jobban lehet bolondítani a helyzetet.
Csinált már magának valaki értelmes profilt? Én nagyon dolgozom valami kézreesõ beállításon. Pld azon agyaltam, hogy a Mode 1 lesz a tüzvezetéshez szükséges dolgok, mode 2 meg az útvonal repüléshez. Mode 3 meg ami kimarad.
A köv meg az, hogy van ez a preciziós csúszka, ezt megszüntettem mint analóg dolgot és áttettem digitálisra, hogy pld 33% alatt ezt, 66%ig amazt, 100%ig meg 3adik gombot nyomjon. Igen, de ha ezt húzom, akkor amíg nem nyomok valami mást, ez elszáll és nyomja a 77777est világnak. Ezzel mit lehet csinálni?
Köszi 😊
Dübörög a 965ös x4
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Meg végre be tudnám kapcsolni a víz hullámzását és társait az EECHban addigis míg a BS kijön...
Dübörög a 965ös x4
Jókat írtatok, a szimekrõl, ezek bizony nem a Vérpistikéknek valók. Ezekhez idõ kell,türelem és komolyan tanulni. Csak akkor okoz igazán örömet, ha az ember már elboldogul a programmal, de utána évekig kellemes idõtöltés egy minõségi szimulátor. Sajnos nem sok van.
Ami a "gyengéje" a szimeknek ( rétegjáték ) szerintem éppen az az erõssége is.Mert mivel réteg játék akik játszanak vele azok nem 1-2 órát töltenek el vele és ( szerintem ) 90-95% fizet is érte, adott esetben kicsivel többet is mint egy mezei játékért.Erre azért szerintem lehet alapozni.
Nekem is megvan a Lonci, Il-2,Il2-fb, Silent Hunetr 3 és megvolt az EECH is csak az elõzõ gépem mikor ellett adva kórházban voltam, a nejem intéze a boltot és hát elment az is vele 😞
Viszont az 132.5 %, hogy egy ilyen 1 órás szutyokért amiket mostanában kiadnak egy fillért sem csengetnék.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
#ofp.hu@irknet
Angol nálam is gyengécske... bár én már kérdeztem is szótárazva külföldi fórumon... írtam egy elnézést... én a hunglisht beszélem! 😄 Legalább ragad ránk valami! 😊
www.smart-bus.hu
EECHban szerintem jól van megcsinálva, hogyha lezúgok akkor nincs game over lehet beszállni a következõ szabad helibe, mehetek ugyan oda és némi tapasztalattal már fenékbe tudom billenteni azokat akik elébb csúnyán viselkedtek. 😊
Dübörög a 965ös x4
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Azonkívül úgynézem belehúztak a hindbe egy pár 10méter rézdrótot (a jobbik fajtából) kicsit okosabb lett 😊
Dübörög a 965ös x4
www.smart-bus.hu
Egyébként én is ammondó vagyok, hogy inkább legyen kicsit drágább mint egy mezei lõõdözös izé csak legyen már 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Dübörög a 965ös x4
www.smart-bus.hu
Dübörög a 965ös x4
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Dübörög a 965ös x4
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Dübörög a 965ös x4
http://img.photobucket.com/albums/v227/pokski/eech/fan5.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v227/pokski/eech/fan1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v227/pokski/eech/fan4.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v227/pokski/eech/fan2.jpg
Pedig itt vannak azok linkelve.
#ofp.hu@irknet
Vigyázni kell majd, hogy 6DOF módban bele ne hajoljak. Az abszolút élmény kedvéért veszek a kínain bézbólsapkát amibe a ferdeszemûek kis ventillátort integráltak és arra teszem a FreeTrack ledjeimet 😄
Lásd ITT
Dübörög a 965ös x4