Comanche vs Hokum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyöször
na kezdek már belejönni, összedobtam egy profilt, tanulgatom, de még egyenlõre nagyon bele kell szokni, mert olyan hezetekbõl jövök ki vesztesen amit eddig fölénnyel vittem...

Ha van valakinek ilyen X52 eszköze, és van saját profilja EECH-hoz szivesen megnézném, meg együtt csiszolgathatnánk hatékonyabbra.

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Urak 2 hete vettem egy X52-õt, nagyon komoly, szinte érezni a gépet vele a régi vackomhoz képest. Csak azért vettem meg egyébként mert a régim bedöglött és nem haladtak a garanciával viszont a bolt rendes volt és azt mondta, hogy rendel nekem egy úja pont ilyet, az enyémet meg majd eladják ha kész lesz. Mondom akkor ácsi, nekem valami más kéne. Mondták OK. tehát ha úgy vesszük megmaradt 6250 Forintom, vagy ennyivel lett kedvezményes, meg a régi rossz döntésem is ki lett pipálva, és a pízs se veszett el. stb 😊

Szóval örülök, de olyan problémám van vele, hogy 2 hete ugyan meg van de alig párszor játszottam vele és NEM tudom megszokni. Nem találom a gombokat, lövésem nincs mire mit programoztam, sõt most már a mode 2 és 3at is felprogramoztam, mostmár aztán ki kellett nyomtatni. Nem esik kezemre semmi, nem tudom melyik kütyü hol van, akció közben meg ha meg is találom, már biztosan lelõnek mire rájönnék melyik mode ba tekerjem. A pinkie switch el meg még jobban lehet bolondítani a helyzetet.

Csinált már magának valaki értelmes profilt? Én nagyon dolgozom valami kézreesõ beállításon. Pld azon agyaltam, hogy a Mode 1 lesz a tüzvezetéshez szükséges dolgok, mode 2 meg az útvonal repüléshez. Mode 3 meg ami kimarad.

A köv meg az, hogy van ez a preciziós csúszka, ezt megszüntettem mint analóg dolgot és áttettem digitálisra, hogy pld 33% alatt ezt, 66%ig amazt, 100%ig meg 3adik gombot nyomjon. Igen, de ha ezt húzom, akkor amíg nem nyomok valami mást, ez elszáll és nyomja a 77777est világnak. Ezzel mit lehet csinálni?

Köszi 😊

Dübörög a 965ös x4

de atóta játszottam vele megint,és most figyeltem fel rá,hogy valamiért mindenfelé nehezebben fordúl,mint más szimekben.meg van amikor le is áll a freetrack.de csak ebben a játékban.a lonciban órákat tudok repkedni vele,hibásodás nélkül.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

az miért van,hogy a freetrack-kel nem tudok lefelé nézni az EECH-ban?az autós programokban,a falconban,meg a lock on-ban is tökéletesen mûködik.de az EECH-ban egyszerûen nem hajlandó egy bizonyos szint alá "lenézni" a a pilótám.már álítottam mindent a freetrack-en,de nem akarja az igazságot

Gyöször
én meg az ALT + F2 re szavazok, az csak a külsõ HUDot tünteti el, ha visszamész belsõ nézetbe nem kell gépészkedni, hogy bekapcsold..

Dübörög a 965ös x4

köszi,sikerült

42nd Intruder
HUD kapcsoló kombinációval, azaz ctrl+k, ha jól tévedek.

ctrl+F12-õvel valóban el lehet tüntetni a feliratot,viszont a HUD-képe ott marad.van valami ötlet arra,hogy azt hogy lehet eltüntetni,és csak a helikopter látszódjon?

Gyöször
most nem próbálom ki de véletlen valahogy nekem mindig sikerül aztán keresgetem hogy lõjjem vissza, de a ctrl+F12 az object text néven szerepel a keymapon, szerintem az lesz.

Dübörög a 965ös x4

tudja valaki hogy lehet a külsõ nézetben eltüntetni a feliratokat a helikopter alól,felõl?

Gyöször
én meg azt néztem, hogy a Simhq-s arc BeachAv8r ha jól emlészem a Black sharkot tesztelte egy Q6700as intel procin. Nemtom hogy ment rajta, ha valaki érti a cikket és le van írva, közölhetné velem, hogy ezen a konfigon frankón fut-e a játék? Mert azt találtam ki, hogy most 1-2 hónapon belül összedobok egy gépet E8200 procival (2magos) aztán ha kijön a Black Shark (gondolom párszor 2hét múlva) majd vásárolok szépen egy Q9450et vagy valami hasonló zsíros darabot, ha az E8200õn nem futna és akkor jó lehetek a szeren.
Meg végre be tudnám kapcsolni a víz hullámzását és társait az EECHban addigis míg a BS kijön...

Dübörög a 965ös x4

szerintem az a baj a mai játékokkal,hogy nincs kihívás bennük igazából,és hogy mindenkihez akarnak szólni,gondolom a nagyobb eladások miatt.a másik probléma az,hogy ma már pc-re nemnagyon akarnak kiadni játékot.nagyon sok játék elõször valamelyik korszerûbb tv-foci gépre van kiadva,és csak utánna adják ki pc-re,vagy ki sem adják már pc-re.szerintem ha valamelyik konzolgyártó cég kiadna pár szimulátorhoz való kiegészítõt,pl joysick, a gépére,akkor lenne szimulátor dömping.

L Viper
Egyszerûen hihetetlen, hogy az EECH közösség mekkora munkát végzett a szim. feljavítása terén. Hiába jött ki az EECH2, maradtunk a réginél feljavítva. Nagyon jó, hogy vannak olyan fanatikusok, akik képesek egy régi szimet évekig moddolgatni és így életben tartani.

Jókat írtatok, a szimekrõl, ezek bizony nem a Vérpistikéknek valók. Ezekhez idõ kell,türelem és komolyan tanulni. Csak akkor okoz igazán örömet, ha az ember már elboldogul a programmal, de utána évekig kellemes idõtöltés egy minõségi szimulátor. Sajnos nem sok van.
LeonSilver
Valami hasonlót akartam írni én is mint a kolléga úr.
Ami a "gyengéje" a szimeknek ( rétegjáték ) szerintem éppen az az erõssége is.Mert mivel réteg játék akik játszanak vele azok nem 1-2 órát töltenek el vele és ( szerintem ) 90-95% fizet is érte, adott esetben kicsivel többet is mint egy mezei játékért.Erre azért szerintem lehet alapozni.
Nekem is megvan a Lonci, Il-2,Il2-fb, Silent Hunetr 3 és megvolt az EECH is csak az elõzõ gépem mikor ellett adva kórházban voltam, a nejem intéze a boltot és hát elment az is vele 😞
Viszont az 132.5 %, hogy egy ilyen 1 órás szutyokért amiket mostanában kiadnak egy fillért sem csengetnék.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

szerintem azal semmi gond nincs,hogy egy szimulátor réteg játék.nem hiszem,hogy a fejlesztésénél az olyan counter strike-on felnõtt "gamerekre" kellene gondolni,akiket "zavar a kilátásban a mûszerfal",vagy "nemtudnak kiszállni a gépbõl a reptéren",és akik miután letöltötték egy warez oldalról,talán ha 1 órát próbálkoznak vele,miután kinyilatkozzák a véleményüket,hogy ez,vagy az a szimulátor mekkora nagy szar,és hogy õk inkább a lövöldözõs játékokat szeretik.legyen igenis rétegjáték,és ha olyan szinvonalú,akkor az a réteg garantáltan meg fogja venni.szerintem.

2047-ben...

#ofp.hu@irknet

No igen... egy Falcon rampstart...hmmm... milyen nehéz megtanulni, és milyen könnyû elfelejteni! 😊)

Angol nálam is gyengécske... bár én már kérdeztem is szótárazva külföldi fórumon... írtam egy elnézést... én a hunglisht beszélem! 😄 Legalább ragad ránk valami! 😊

www.smart-bus.hu

42nd Intruder
Mondjuk nem hülyeség a kötelezõ tréning, bár akinek van némi tapasztalata az azért igencsak szeretné magát egybõl az éles bevetések között tudni. Mondjuk a Fighter Ops-ban igencsak sokmindent igényelnek, amihez a háloszobabilóták igencsak kevesek, azért valljuk be. Gondolok itt egy esetleges teljes indítási procedúrára, ami a Falcon alatt is elég szép, DCS-nél meg a videó elsõ perce után azt se tudtam holt tart a delikvens aki a videót csinálta. Tehát jó dolog a tréning, megtanít 1-2 dologra. Viszont aki nem keni az angolt annak lehetnek gondjai (igen nekem is 😄).

Gyöször
egyébként azon gondolkoztam, hogy mikor feltettem az EECH-t, azonnal be akartam ülni a fülkébe és már repülni is. És ahogy felszállt a helim, jöttek a kérdések. Ezt hogy kell becélozni, azt hogy lehet még, hogy is kéne elbújni, hogy kéne elfoglalni a bázist, mit is kéne szétlõni. Ha Elõször végigcsináltatják velem a tréninget, lehet énis megrettenek picit a dologtól mert nem tudom mit fogok kapni a végén.

EECHban szerintem jól van megcsinálva, hogyha lezúgok akkor nincs game over lehet beszállni a következõ szabad helibe, mehetek ugyan oda és némi tapasztalattal már fenékbe tudom billenteni azokat akik elébb csúnyán viselkedtek. 😊

Dübörög a 965ös x4

No igen, az game szerintem mérföldkõ lesz ilyen szempontból... 😊

www.smart-bus.hu

42nd Intruder
Nah jó, de a drágábbat nem biztos, hogy mindenki megengedheti magának. Viszont egy reklám az is ha sokan használják, mégha hülyék is hozzá... Mind1 nem vagyok termék menedzser vagy ilyesmi, szóval nem értek hozzá. Mondjuk a Fighter Ops nem lesz olcsó az tuti, lehet õk nem számítanak vérpistikékre...

Nem is kell vérpistikére gondolniuk... adják drágábban, az kompenzálja a pöcsösök elmaradását...

www.smart-bus.hu

42nd Intruder
Ó igen... Ez a gépfeljavítósdi kicsit fusztráló, viszont az Il-2 netes hadjáratok valami õrült jók... Ilyesmi kellene Lomac-ba, vagy akár az elkövetkezõ szimekbe is.

42nd Intruder
Jó a szó, csk ugye ez így rétegjáték. Vér Pistát nem biztos, hogy meghatja a full kiképzési rendszer meg a nemtudommilyen technika totál integrálása egy játékba. Õk inkább csak be akarnak pattanni a pilótafülkébe (ez még a jobb eset, mert ahol a külsõ nézetet keresik az már gáz) és csak az értelmetlen rakétalvészetet akarják. Sajnos õk vannak többségbe így a fejlesztõknek rájuk is kell gondolniuk. Oleg ezt régen elég jól össze tudta kombinálni anó az Il-2-vel, hiszen volt arcade és szimulációs beállítás is. Mondjuk nemrég néztem az ezzel foglalkozó topikot szomorúan kellett olvasnom, hogy az újabb részekben bár erõteljesen feljavítottak 1-2 gépet, hogy a 2 oldal 1 szinten legyen, ezzel se a valósághûséget szimulálva, hanem inkább az akcióra, a kiegyenlített harcra terelje a dolgokat. Vagy ez már nem az alaptémához vág?😄

az biztos,hogy egy jó szimulátor évekig szórakoztatja azt a réteget,akik rajonganak érte.lásd lomac,falcon,vagy az eech.én pl a rainbow six:vegas2-õt másfél nap alatt játszottam végig.ezért kellene 12ezret kiadni a boltban?viszont egy magas színvonalú szimulátorért,igenis komoly pénzt lennék hajlandó áldozni én is.

Gyöször
láttam már, nem gyenge a hatása mikor elereszt egy hosszú sorozatot az ikergépágyúval.

Azonkívül úgynézem belehúztak a hindbe egy pár 10méter rézdrótot (a jobbik fajtából) kicsit okosabb lett 😊

Dübörög a 965ös x4

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Mint anno C=64-en az F-14 Tomcat-ben.
Egyébként én is ammondó vagyok, hogy inkább legyen kicsit drágább mint egy mezei lõõdözös izé csak legyen már 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

42nd Intruder
Elvileg a Fighter Ops ilyen lesz. Addig nem ülhetsz bele az F-16-osba meg a késõbb kijövõ többi gépbe, amíg a kötelezõ elméleti és gyakorlati kiképzést le nem zongorázta a (l)user a motoros kiképzõ géppel és a T-38-assal 😄

Én sem dúskálok, de összekaparnám... fõleg, hogy egy ilyennel tényleg évekig ellenne az ember...

www.smart-bus.hu

Gyöször
valóban nem anyuci veszi a gépet, de én nem tudnék kiadni érte 50et. Ha mégis, akkor további 250et a számítógépre fõleg nem. Pláne, hogy alig érek rá, nem érné meg a befektetés. Néha van 1-2 hét amikor játszom, de most pl kipusztult a bóvli joyom, oda van gariba, venni kéne alapból egy X52õt, de annyi helyre elfér az a pénz. Tulajdonképpen nekem az EECH tökéletes.

Dübörög a 965ös x4

Világ viszonylatban szerintem sokan vagyunk, ráadásul ez a réteg nem anyuci pénztárcájából él. Vagyis magamból kiindulva, akár 50ezret is adnék egy igazi profi szimulátorért (amit pl gsg16 összefoglalt), fõleg, hogy egy ilyen játék nem pár órás szórakozást kínál...

www.smart-bus.hu

Gyöször
hát igen csak ennek a rétegnek megéri e programot írni? Alig lehetünk páran a lövöldözõsjátékosokhoz képest.

Dübörög a 965ös x4

Én is régóta álmodozok ilyenrõl......mondjuk ne az uj cuccokra,de teszem azt, a már nem repült gépekre egy olyan szimo,ahol végig kellene tanulni egy karriert,egy tökéletesen élethû oktató szimulátor------nem lenne kevesebb "pilota"mert hiába árkádosabb valami,ha csak olyan kézikönyve van "csak"mint a Lock onnak,már ugyis csak az a réteg megy rá......ez a réteg meg minnél durvábbról álmodik.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

LeonSilver
gsg16 for president !!!! <#eljen><#integet2><#taps>

az igazán jó szimulátor szerintem valahol a LOMAC,és a FALCON közt lenne.az egyiknek szép a grafikája,és jók benne a repmodelek,a másiknak interaktív a fülkéje,és jók a hadjáratok benne.ezeket a tulajdonságokat kellene összegyúrni,és egy olyan szimet gyártani,aminek jó a grafikája,interaktív a fülkéje,dinamikus hadjáratok vannak benne,és akár több gépet is lehet benne repülni.helikoptert,meg repülõgépet is.én azt is szívesen venném,ha pl végig kellene csinálni egy kiképzést az adott típusra,aztán ha a játékon belül másik géppel repülnél,akkor átképzésen kellene részt venned.

Gyöször
én nem játszottam sosem LOMAC ot, de ha arra gondolok, hogy mennyi lehetõséget kihagytak 1990 körül az EECH sosorzatból, mennyi mindent bele lehet tuningolni a játékba, akkor félõ egy picit, hogy a BS is így jár. Bár ahogy elnézem ezek a srácok nem határidõre gyártják a játékot, hátha lesz belõle egy igazi odabaszós szim. (olyan amikor 2 hétig gyakorlod a hajtómûbeindítást)

Dübörög a 965ös x4

az biztos,hogy a BS megjelenése napján,örömtüzek fognak gyúlni szerte a galaxisban!

LeonSilver
Hát ha végre kijön én Isten bizony 2* körbeszaladom örömömben a szovjet hõsi emlékmûvet ( már ami maradt belõle ) itt, szombathelyen.

amúgy szerintem a BS sokkal hamarabb készülne el,ha bevonnának a munkákba olyan szent õrülteket,mint aki ezt a MI-24-es fülkét is gyártja.õ lelkesedésbõl csinálja,megszálott,fanatikus szimulátor rajongó.

naná hogy elviselném.minden elismerés azé,aki képes ennyi idõt,és energiát beleölni egy ilyen fülke elkészítésébe.egyébként szerintem ettõl lesz nagyon állat majd,az ilyen apróságoktól,hogy megy egy kis ventillátor a fülkében.én egy-egy a gépemet ért találatnál még azt is elviselném,ha pl orosz káromkodás is elhangzana a fülkében,az én itthoni káromkodásomon kívül.de persze ez csak álom.a BS-t meg várjuk továbbra is.hátha egyszer...

Tényleg jó.....elviselnéd olyan minõségben mint a BS?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

ezek goromba képek nagyon.mikor lesz ebbõl valóság?ez egyszerûen kell nekem.gondolom ebbõl elõbb lesz valami,mint a black shark-ból

Gyöször
3 Szolnoki bácsi odakint volt oroszban, és Mi-17es helikopteren továbbképzésre jártak ahol elsajátították az éjjellátás csínját-bínját és még egyéb extrákat amit az elõbb nem részletezett a szolnoki rádió. Ezekután elõszeretettel fogok parkolni éjjel a szolnoki reptér mögött 😊 Múltkor megálltam mert este 10kor gyönyörûen ki volt világítva a pálya. Még ketyegett alattam a motor mikor valami furcsa zajt hallottam, nem tudtam hovátenni, leállítottam a gépet, aztán lett õrült robaj, kb 20 méterrel a fejem felett eltépett egy heli, se kivilágítva, se semmi, marhajóvolt 😊

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Tisztelt uram! 😊 attól tartok a hiba az Ön készülékében van...<#email>

Dübörög a 965ös x4

nekem ezen linken semmi nem jön be

L Viper
<#hehe><#eljen>

Szépek az új képek.
LeonSilver
Éppen megakartam kérdezni, hogy lesz e még valami ebbõl a projectbõl.

Gyöször
sokat nem haladt még Arneh Mi-24 projectje, de az új fejlesztésen jót mosolyogtam.

Vigyázni kell majd, hogy 6DOF módban bele ne hajoljak. Az abszolút élmény kedvéért veszek a kínain bézbólsapkát amibe a ferdeszemûek kis ventillátort integráltak és arra teszem a FreeTrack ledjeimet 😄
Lásd ITT

Dübörög a 965ös x4