Comanche vs Hokum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyöszi:
”Egyébként engem a Hindhez fûznek ilyen gyenge érzelmi szálak, de legalább már nem vagyok egyedül ezzel a dologgal”

-Nem, nem vagy, egyedül! 😊

Bevallom, eddig én még normális helikopterszimulátorral nem futottam össze. Az EECH lenne a legjobb?

’’Lényeg, hogy ebben a 1.10.2es verzióban már nem nyílik az ajtó a kerékkel, így oszt fajinul csõdöt mondtam egy troop insertion küldetésben.’’

-ÁÁÁÁÁ, beszarok Mi-24-essel ilyen küldetés is van, hogy gyalogosokkal kell kitakarítani a bázist ! ÁÁÁÁÁÁ 😊

Meg ha a radart bekapcsolod, akkor tényleg hamarább kiszúrnak, mint mikor a FLIR-t használod? Meg látom van benne IR / ECM zavaró gomb / funkció…

Bakker! Meg az számít-e (radarvisszaverõ felület nagysága szempontjából), ha Komanccsal becsukva tartod a fegyveröblöt, futómûvet?

Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube

Gyöször
Idõ? most jó idõ van, de lehet hogy egy kicsit már meleg is 😊

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Nem a fene vigye, nem jutottam el még odáig :-(
Valami webkam kéne elsõ körben, aztán egy kis idõ.
Gyöször
Viper csinálgattad már? Van ehhez fórum is itt. ott pörgök most 😄

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
bocsi hogy csak most írok.
Na emberek megvan a tuti:
http://www.szamfa.axelero.net/hu/RAKTAR_net.htm
ezen az oldalon keressétek meg a
GV-IRPB8-4G
ledet. Na ilyenbõl rendeltem postán 3at. 2284 Ft ot fizettem érte.
Teljesen fullos, el tudom fordítani a fejem annyira, hogy már nem látom a monitort, tehát annyira amennyire nem kell. 250 mAmperral hajtom meg, a jelet sosem veszti el, mindig arra néz a Freetrack amerre kell. 1 ledet használok, mivel trutymó a webcamom és 3al mindig kimegyek a képbõl.
De ez így nekem fullos. Egyébként nem sokat tököltem vele, de úgy tûnt mintha az EECH nem vette volna észre a 6DOF módomat. nem csinált olyanokat mint a yútúbos videókon, hogy mögénézhettem a periszkópnak a Ka52ben meg ilyenek.
Használjátok.

GSG: LED ek elõtét ellenállásának számításához használhatod a free trackon lévõ proggit
http://www.free-track.net/english/hardware/calcled/?PHPSESSID=396da4f74edec662410624f12a23468a
vagy ezt:
http://www.freeweb.hu/bss/index.php?id=245
figyelj a soros/párhuzamos kapcsolásra. A freetrackos számoló egyesével elõtétezi a ledeket, úgy is lehet meg a BSS es variáció is tökéletes, csak az a lényeg, hogy mindenképpen mérd le egy digit multiméterrel a kész kapcsolást, mert amiket vettem ellenállásokat nem pont annyik amennyiknek kéne lenniük (jó ócsó volt, gondolom nagy a szórás) nehogy túlhajtsd a ledet. 2,4 voltos 2 tölthetõ ceruzaelemmel hajtom meg a ledem, ilyen pici feszültségénél a legkisebb ellenállás pontatlanság is gáz.
De én ezekhez abszolút nem értek, csak kértem sokfajta ellenállást, kimértem õket és betettem ami a legjobbnak tûnt.

Dübörög a 965ös x4

üdv!tud valaki a LED-ek áramellátásáról,összekötésérõl,elhelyezésérõl,rajzot adni?elõre is köszi

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Gyöször
tedd fel a proggit, lõdd be a webcamot és próbálkozz egy távirányító fényével. Teljes elsötétítés ajánlott a szobában. Nem baj ha teszel valamit a kamera elé, mondom nekem a film nagyon bejött, a cikk a floppy lemezt ajánlja, de nekem azon keresztül nem megy át a távirányító fénye sem.

Ha sikerül forgatni a programban lévõ koponyát a távirányítóval akkor minden oké indítsd el az EECH-t bûvöld be hogy felismerje a futó programot. Asszem a mouselook-ot kell kapcsolgatni és valamikor kíírja, hogy track IR: Running

Ha elindult tedd a fejedre a távirányítót, és úgy egyhelyben állva nézz szét. Állítom egybõl csinálsz egy sapkát! 😄 (nekem így volt)

És addigra lesz kép is! 😊 (talán a kész 3 ledesrõl is)

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Jöhet fotó, érdekel a technikai megvalósítása is. 1 Leddel is ilyen jó ? Ez zsíííír <#wink>
Gyöször
nekem az van amit ez a cikk lehúz 😄 (nem most vettem ez volt) Trust WB-1400T ha bekapcsolom a webcamot, akkor (CTRL-ALt-DEL szerint) 40%ot megeszik a prociból. (tehát ez valóigaz) de annyi biztató van, hogy a FreeTrack program meg semmivel sem többet "fogyaszt" tehát vel együtt is 40%. Ha kell kép, a tákolmányomról tudok küldeni. Jól sikerült. Levettem a látható fényt 2 réteg, a lencse elé ragasztott exponált, elõhívott de üres fényképezõ filmkockával, IR szûrõt nem kellett kivenni, remekül látja az ir fényt, a jelet szinte sosem veszi el, majdnem 90fokban tudom forgatni a fejem, egyenlõre csak 1 leddel nyomom, de este talán lesz idõm valami vázat fabrikálni a másik kettõnek.

Majd beszámolok róla, hogy érzékeli azt.
A ledjeim: TSUS5400 100mA ral kergetve

Dübörög a 965ös x4

LeonSilver
ITT van néhány kamera felsorolva.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Igazán nincs mit.Az érdem elsõsorban nem az enyém.És hát valóban sokkal nagyobb az élmény így, trekkel.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Már régóta meg akarom én is csinálni, de természetesen másra is alig van idõm <#szomoru1>
Milyen típusú a webkamerád egyébként ?
Gyöször
Bár ez már egy régebbi ügy, de
Köszi a tippet Leon!

Urak utánajártam és csináltam magamnak énis egy FreeTrack sapkát. Amerre fordítom a fejem arra nézek a heliben, iszonyatosnan jó!! Nem is tudom én sem, hogy játszhattam eddig enélkül

Aki úgy érzi megpróbálná nagyon szivesen segítek neki!

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
akartam berakni képet is de nem jött össze úgynézem 😊 De jó, keressétek meg 😊

Dübörög a 965ös x4

L Viper
<#hehe><#vigyor1><#hehe>
Gyöször
Készülget a térkép..

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Kiprobáltam a 3D Apacsot.

HúúúHúúúHúúúú de kell azaHind!!!!

(nem is szaggat meg semmi gáz vele, pedig féltem tõle)

Minden nap nézem a simhq fórumot, de semmi.. Esetleg annyi, hogy az elsõ elkészült mûszer a mágneses iránytû fent.

Arneh:
Just a small update. But still a bit significant as it's the first working instrument (apart from the HUD and map). A magnetic compass:

Válasz rá
This compass is so... magnetic.

(ezen röhögök egy hete 😄)

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Nekem is <#eljen>
Gyöször
Ez teccik nékem 😊

Ezt fogom majd mûvelni a 24essel is 😊 júújdevárom máár!! 😊

Dübörög a 965ös x4

Ej basszus de szépességes......

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Nem bizony, de inkább beszúrom, mert ez a "Békás" feltöltõ...ÁÁÁÁÁÁÁÁ

A "zaj" azért jól mutat a textúrán, de valóban a 24-es cockpit jobban kéne <#vigyor1>
Gyöször
Nem gyenge ez a kép
A következõ verzióban meg állítólag kapunk egy kis zajt a textúrára és akkor minden jobb lesz. Éljen. Igazán hegeszthetné Arneh ezek helyett a Mi24et 😊

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Ja. hát fõleg az enyémet. Most átkandikáltam az ArmA topicba, már rég ki akartam próbálni azt a játékot is, de semmi idõm nincs rá. Viszont azért biztos nem veszek gépet, elég lesz majd egyszer lépni egy nagyot a Black Shark hoz. Addig gyûjtögetek meg EECH zom, már ha van idõm 😊

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Jó lesz, de a gépeinket szerintem lehet is fejleszteni miatta.
<#zavart1>
Gyöször
biztos láttátok már, de jónak tûnik...
DCS Black Shark preview

Dübörög a 965ös x4

Tisztelt Uraim! 😊

MI-17 pilóta kerestetik Armed Assault IC hadjárathoz.

Feladat: A Magyar szakasz frontra, illetve front vonal mögé juttatása épségben! 😊

Õszinte leszek, az ArmA heli fizikája nem hasonlítható az EECH fizikájához, de a hangulat, illetve a nemes feladat felértékeli az élményt, méghozzá azt az élményt, hogy mindenki rátok fenné a fogát! 😄 Nem ritka, hogy Kobra, Harrier, illetve stinger is vadászik a mi kis csapatszállítónkra! Szóval, ha valakit izgat a feladat, hogy ilyen zord körülmények közt is leszállítson minket a drop zone-ra, akkor szeretettel várjuk. További infó tõlem az ArmA fórumban, vagy privátban.

Üdv:

Solt

www.smart-bus.hu

Gyöször
némá most van egy EECH2 szerver, ilyet se láttam még...

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
nekem nem kellett betenni a masterszervert 1 re, jó 0án is meg végülis ez a kapcsoló csak akkor ér valamit, ha te csinálod a szervert. De ha normál módban indítod, akkor ez a kapcsoló végülis értelmetlen. Kipróbáltam, ha szerver módban indítom és ez 0án van, akkor nem látszik a szerverem a hoxdna-n de lehet hozzá kapcsolódni. Tehát akkor MSNen kell IP címet cserélgetni a haverokkal és biztos nem jön senki Ausztráliából. ha 1en van akkor látszik a szervered. Amúgy nagynehezen megkreáltam az irományt privátba, de szerintem ugyan ezeket amiket írtam neki leírtam régebben ide a fórumra is. Szerintem ez a játék jól mûködik ADSL nettel, kivéve ha router van de akkor gondolom a routernek kell betanítani, hogy a megfelelõ portokat hagyja nyitva.

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Az eech.ini-be a multis résznél ez legyen beállítva:
usemaster=1 (alapból 0 van nem 1) Legalábbis nálam így volt

Ezután látod a szervereket.

help 1.

help 2.

help 3.
Üdv!még várom a netes beálításokat,ha még emlékszel rá,a multis játékhoz.köszi

Üdv
Mint látom tõled sem áll távol szétlõni mindent xarrá aztán még csodálni egy darabig...<#integet2>
Furcsa de én is várom már a 24-et.

Gyöször
Majd kipróbálom, de úgy emléxem ha a saját hálómon játszottam akkor is idétlenkedett. Bár ez nem biztos. Ha itthon jó lesz, megpróbálhatunk majd 1x egy kis csihi-puhit.

az A-10 lenne még bejövõs nekem mint gém, mindig is tetszett az a vas.

De most akkor várom tovább szorgalmasan a hind kokpitem 😊

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Valószínûleg rossz volt a pinged és ez okozta. Ha itt Magyarországon belüli felhasználók játszanának ez a jelenség nem állna fenn.
LeonSilver
HA tényleg kijön a gém asszem én egy hétig ki sem kapcsolom a gépet <#idiota>

Az Apache igen kell.....szerintem már a Lock onból is hiányzott vagy a 16-os vagy a 18-as.
Az impozánst javitanám igen realisztikusra.Mikor láttam hogy inditja a gépet,a felénél lefordultam a székrõl😊)

Bucser
A DCS:BS köv 2 release-e az Apache és az A-10 lesz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem tudom hogy tervezik....de a pitje impozáns.Beletehettek volna egy Apache-t legalább.

LeonSilver
Hejjjjjjjj ha egyszer végre kiadják a blekk sárkot ....

Gyöször
nekem sikerült már legyártani a multit, szerintem régebben lepötyögtem mit hogy csináltam, ha nem írj privátot amire emléxem leírom szívesen. De nagyon nem erõltettem mert gépágyú használhatatlan volt, a sok kis lövedék adatát irtó lassan viszi át a net, és utánaolvastam kicsit, nem is ajánlják multiban a gépágyúzást. Anélkül meg semmi értelme. Szaggatott. De kipróbálhatjuk, tudok csinálni olyan szervert amit látsz a Viper által említett oldalon. Csak idõm nem nagyon van.

Dübörög a 965ös x4

L Viper
lehet ezzel multiban is repkedni?próbáltam a mkulti részét beálítgani,de nem jutottam vele semmire

Gyöször
Készülget, készülget, én meg tûkön ülve várom. Bár most tavasztól õszig nem nagyon lesz idõm egy jóízût játszani vele a PC nálam a télisportok közé tartozik 😊

Dübörög a 965ös x4

ez létezõ kiegészítés a játékhoz?vagy csak lesz majd egyszer?

Gyöször
Itt elég normálisan viselkedik a hind már. Eddig ha leszálltam mindig hanyattesett (elsõkerék a levegõben)
Az EECH ból hiányoltam ezeket a durvább landolásokat, amiket szerintem egy ilyen harcigépnek ki kell bírnia. (persze itt inkább az apacsra gondolok, nem a hindre)

Dübörög a 965ös x4

ez túl szép ahhoz,hogy igaz legyen

na sikerült elindítani,köszi a segítséget.egyébként lehet multiban is játszani?a másik pedig,hogy ha megy multiban,akkor ketten ülhetnek egy gépben?mert ugye mindegyik gép két ûléses.

Charly
Én elhiszem de mikor lesz repülhetõ?😊

LeonSilver
Próbáld meg ezt.

Q? ->I get a black screen after updating the game.
A!Delete game.cfg. Deleting this file causes the game to reevaluate your hardware and maybe fix your problems.
path: \Razorworks\cohokum\game.cfg.

( http://www.eechcentral.com/ )

üdv!feltettem a játékot,feltettem az EECH all mods nevû csomagot,ezután feltettem az 1.02-es patch-et,és nem indúl a játék.pár másodpercig sötét a képernyõ,aztán kilép a windowsba.az all mods után is próbáltam indítani,akkor sem indúlt el.mi lehet a gond?elõre is köszi

LeonSilver
Ezt nemhiszem el ... <#papakacsint>