987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
-
#507 Hú mekkorákat multiztunk régen a D.I. Hinddel, Pilot / WSO egy gépben.
Baromi jó volt pilótaként és WSO-ként is játszani. Jó volt egy gépben összedolgozni.
Ja pixelesen is jó, a DOSBOX-on szuperül fut, Win 98 kompatibilitásban a gépágyú túl gyors a konfigomon, egyébként menne. -
gsg16 #506 le lehet már tölteni valahonnan? -
#505 mondjuk én fontolgatom, hogy megnyomom a "Donate" gombot... -
#504 letöltöd. Ingyen lesz sztem mint az apacs is -
gsg16 #503 ez a fülke brutális.mikor lesz kész?hol lehet megvenni majd? -
#502 Hát nekem van még üzemképes konfigom amibe van 3dfx kártyám is. Gyere el hozzad a DI Hindet és nyomjuk hálóba :) Igaz csak egy kártya van. Nem baj, én beérem nélküle is amennyiben én ülhetek hátúl :) -
#501 Hindezgettem egy kicsit az "új" E6320 procimmal. Elég jó :) persze nem mehet minden Anti aliasing meg ilyenek 16xosba, de tűrhető ígyis ... :) Lényeges, hogy ki tudtam pipálni az .ini-ben minden részletjavító beállítást, így messzebbről tudom kémlelni a csatateret a FLIR / LLTV-vel. Az eredmény magáért beszél :)
Hind1
Hind2 -
#500 A videó az nem piskóta. Magas színvonalú lesz a Hind kabin, az tisztán látszik.
Ejjjjj de sokat nyomtam a D.I. Hindet. A 3DFX-es változat valami elképesztő szép volt akkoriban.
Végre megint lesz Hind kabinunk. -
#499 ja, ma beüzemeltem a gamecommander2 nevű kis proggit. Ezzel az EECHzók által használt SHOOT al nem boldogultam sehogy, nem bírom működésre késztetni. GC2 viszont rohadt jó.
"Tököm húzzál haza" (Rádió: wingman 1 return to base) :D -
#498 megörülök azért AHOGY megmozdul a hajtómű fordulatszám mérője a nulláról áááh!! -
#497 Most mákod volt. 9 körül jöttem be szokásomhoz híven csekkoltam a megfelelő oldalt. Elájultam meg elment a netem. Nos, főleg a második tény akadályozott meg abban, hogy ezeket közöljem veletek :D -
#496 Ugye figyelsz Gyöszi?
Egyszer !
Kétszer ! -
#495 Elcsattogtam ma megnézni a leendő használt gépemet. E6320 C2D proci, 2 giga ram, ABIT IB9 alaplap, Geforce 8600GT 512 megás videó. Hát a persistent smoke opciót nem igazán szerette a kicsike, de amúgy lényegesn szebben megy a mostani gépemnél. Ha újat vennék, rákölthetnék egy 100ast, de ha belerepülök a füstbe és beszaggat annyi kiadás után akkor sírva fakadnék. Márpedig állítom beszaggatna. De ez hamar ki fog derülni, mert akitől veszem most ezt a használt cuccot, vesz egy E8400as procit ATI 4870es videókarival. Énis ilyesmit néztem ki, de úgydöntöttem kell a péz másra is, főleg hogy nincs :) -
#494 azon dolgozom, hogy észrevegyem :)
Egyébként nézegettem a simhq fórumait és valami olyasmit láttam h behalt Arneh mester videókártyája talán augusztus elején. Csekélyke angol tudásommal ezt hoztam ki. De most 19 én már jöttek a képek, úgyhogy ez a gondja talán megoldódott. -
#493 Oké Fanatik , de vedd észre időben! -
#492 Hát kérlek (asszem) itt mindenki nagyon várja azt a kabint.
Az a konfig meg tökéletes lesz nem az EECH-hoz.Főleg annyiért ... -
#491 Fanatik igen, valamint eldöntöttem, hogy az új kabin linkjét kizárólag én szúrhatom be ide :D
Borzasztóan várom. Közben nagyokat játszok az X52 vel. Még ezt a SHOOT hangfelismerőt kéne beizzítani a rádiózáshoz. Nem sokat szőröztem vele, de azt tudom h rohadtul nem ment :)
Ja egy komám felajánlotta Abit IB9 alaplapját, E6320as procival meg gainward 8600 nvidiás videókártyájával 512 megás egyebet nem tudok róla, 25 pénzért. Az jó lehet EECH-zni?
-
#490 Fanatik -
#489 Minden nap megnézem 2x de tényleg :) -
#488 Ha mostanában nem néztétek, vannak megint új képek a Mi-24 V- kabinról, belső térről.
Az utolsó két oldalon. -
#487 na kezdek már belejönni, összedobtam egy profilt, tanulgatom, de még egyenlőre nagyon bele kell szokni, mert olyan hezetekből jövök ki vesztesen amit eddig fölénnyel vittem...
Ha van valakinek ilyen X52 eszköze, és van saját profilja EECH-hoz szivesen megnézném, meg együtt csiszolgathatnánk hatékonyabbra. -
#486 Urak 2 hete vettem egy X52-őt, nagyon komoly, szinte érezni a gépet vele a régi vackomhoz képest. Csak azért vettem meg egyébként mert a régim bedöglött és nem haladtak a garanciával viszont a bolt rendes volt és azt mondta, hogy rendel nekem egy úja pont ilyet, az enyémet meg majd eladják ha kész lesz. Mondom akkor ácsi, nekem valami más kéne. Mondták OK. tehát ha úgy vesszük megmaradt 6250 Forintom, vagy ennyivel lett kedvezményes, meg a régi rossz döntésem is ki lett pipálva, és a pízs se veszett el. stb :)
Szóval örülök, de olyan problémám van vele, hogy 2 hete ugyan meg van de alig párszor játszottam vele és NEM tudom megszokni. Nem találom a gombokat, lövésem nincs mire mit programoztam, sőt most már a mode 2 és 3at is felprogramoztam, mostmár aztán ki kellett nyomtatni. Nem esik kezemre semmi, nem tudom melyik kütyü hol van, akció közben meg ha meg is találom, már biztosan lelőnek mire rájönnék melyik mode ba tekerjem. A pinkie switch el meg még jobban lehet bolondítani a helyzetet.
Csinált már magának valaki értelmes profilt? Én nagyon dolgozom valami kézreeső beállításon. Pld azon agyaltam, hogy a Mode 1 lesz a tüzvezetéshez szükséges dolgok, mode 2 meg az útvonal repüléshez. Mode 3 meg ami kimarad.
A köv meg az, hogy van ez a preciziós csúszka, ezt megszüntettem mint analóg dolgot és áttettem digitálisra, hogy pld 33% alatt ezt, 66%ig amazt, 100%ig meg 3adik gombot nyomjon. Igen, de ha ezt húzom, akkor amíg nem nyomok valami mást, ez elszáll és nyomja a 77777est világnak. Ezzel mit lehet csinálni?
Köszi :) -
gsg16 #485 de atóta játszottam vele megint,és most figyeltem fel rá,hogy valamiért mindenfelé nehezebben fordúl,mint más szimekben.meg van amikor le is áll a freetrack.de csak ebben a játékban.a lonciban órákat tudok repkedni vele,hibásodás nélkül. -
gsg16 #484 az miért van,hogy a freetrack-kel nem tudok lefelé nézni az EECH-ban?az autós programokban,a falconban,meg a lock on-ban is tökéletesen működik.de az EECH-ban egyszerűen nem hajlandó egy bizonyos szint alá "lenézni" a a pilótám.már álítottam mindent a freetrack-en,de nem akarja az igazságot -
#483 én meg az ALT + F2 re szavazok, az csak a külső HUDot tünteti el, ha visszamész belső nézetbe nem kell gépészkedni, hogy bekapcsold.. -
gsg16 #482 köszi,sikerült -
#481 HUD kapcsoló kombinációval, azaz ctrl+k, ha jól tévedek. -
gsg16 #480 ctrl+F12-ővel valóban el lehet tüntetni a feliratot,viszont a HUD-képe ott marad.van valami ötlet arra,hogy azt hogy lehet eltüntetni,és csak a helikopter látszódjon? -
#479 most nem próbálom ki de véletlen valahogy nekem mindig sikerül aztán keresgetem hogy lőjjem vissza, de a ctrl+F12 az object text néven szerepel a keymapon, szerintem az lesz. -
gsg16 #478 tudja valaki hogy lehet a külső nézetben eltüntetni a feliratokat a helikopter alól,felől? -
#477 én meg azt néztem, hogy a Simhq-s arc BeachAv8r ha jól emlészem a Black sharkot tesztelte egy Q6700as intel procin. Nemtom hogy ment rajta, ha valaki érti a cikket és le van írva, közölhetné velem, hogy ezen a konfigon frankón fut-e a játék? Mert azt találtam ki, hogy most 1-2 hónapon belül összedobok egy gépet E8200 procival (2magos) aztán ha kijön a Black Shark (gondolom párszor 2hét múlva) majd vásárolok szépen egy Q9450et vagy valami hasonló zsíros darabot, ha az E8200őn nem futna és akkor jó lehetek a szeren.
Meg végre be tudnám kapcsolni a víz hullámzását és társait az EECHban addigis míg a BS kijön... -
gsg16 #476 szerintem az a baj a mai játékokkal,hogy nincs kihívás bennük igazából,és hogy mindenkihez akarnak szólni,gondolom a nagyobb eladások miatt.a másik probléma az,hogy ma már pc-re nemnagyon akarnak kiadni játékot.nagyon sok játék először valamelyik korszerűbb tv-foci gépre van kiadva,és csak utánna adják ki pc-re,vagy ki sem adják már pc-re.szerintem ha valamelyik konzolgyártó cég kiadna pár szimulátorhoz való kiegészítőt,pl joysick, a gépére,akkor lenne szimulátor dömping. -
#475 Egyszerűen hihetetlen, hogy az EECH közösség mekkora munkát végzett a szim. feljavítása terén. Hiába jött ki az EECH2, maradtunk a réginél feljavítva. Nagyon jó, hogy vannak olyan fanatikusok, akik képesek egy régi szimet évekig moddolgatni és így életben tartani.
Jókat írtatok, a szimekről, ezek bizony nem a Vérpistikéknek valók. Ezekhez idő kell,türelem és komolyan tanulni. Csak akkor okoz igazán örömet, ha az ember már elboldogul a programmal, de utána évekig kellemes időtöltés egy minőségi szimulátor. Sajnos nem sok van. -
#474 Valami hasonlót akartam írni én is mint a kolléga úr.
Ami a "gyengéje" a szimeknek ( rétegjáték ) szerintem éppen az az erőssége is.Mert mivel réteg játék akik játszanak vele azok nem 1-2 órát töltenek el vele és ( szerintem ) 90-95% fizet is érte, adott esetben kicsivel többet is mint egy mezei játékért.Erre azért szerintem lehet alapozni.
Nekem is megvan a Lonci, Il-2,Il2-fb, Silent Hunetr 3 és megvolt az EECH is csak az előző gépem mikor ellett adva kórházban voltam, a nejem intéze a boltot és hát elment az is vele :(
Viszont az 132.5 %, hogy egy ilyen 1 órás szutyokért amiket mostanában kiadnak egy fillért sem csengetnék. -
gsg16 #473 szerintem azal semmi gond nincs,hogy egy szimulátor réteg játék.nem hiszem,hogy a fejlesztésénél az olyan counter strike-on felnőtt "gamerekre" kellene gondolni,akiket "zavar a kilátásban a műszerfal",vagy "nemtudnak kiszállni a gépből a reptéren",és akik miután letöltötték egy warez oldalról,talán ha 1 órát próbálkoznak vele,miután kinyilatkozzák a véleményüket,hogy ez,vagy az a szimulátor mekkora nagy szar,és hogy ők inkább a lövöldözős játékokat szeretik.legyen igenis rétegjáték,és ha olyan szinvonalú,akkor az a réteg garantáltan meg fogja venni.szerintem. -
blash #472 2047-ben... -
Solt #471 No igen... egy Falcon rampstart...hmmm... milyen nehéz megtanulni, és milyen könnyű elfelejteni! :))
Angol nálam is gyengécske... bár én már kérdeztem is szótárazva külföldi fórumon... írtam egy elnézést... én a hunglisht beszélem! :D Legalább ragad ránk valami! :) -
#470 Mondjuk nem hülyeség a kötelező tréning, bár akinek van némi tapasztalata az azért igencsak szeretné magát egyből az éles bevetések között tudni. Mondjuk a Fighter Ops-ban igencsak sokmindent igényelnek, amihez a háloszobabilóták igencsak kevesek, azért valljuk be. Gondolok itt egy esetleges teljes indítási procedúrára, ami a Falcon alatt is elég szép, DCS-nél meg a videó első perce után azt se tudtam holt tart a delikvens aki a videót csinálta. Tehát jó dolog a tréning, megtanít 1-2 dologra. Viszont aki nem keni az angolt annak lehetnek gondjai (igen nekem is :D). -
#469 egyébként azon gondolkoztam, hogy mikor feltettem az EECH-t, azonnal be akartam ülni a fülkébe és már repülni is. És ahogy felszállt a helim, jöttek a kérdések. Ezt hogy kell becélozni, azt hogy lehet még, hogy is kéne elbújni, hogy kéne elfoglalni a bázist, mit is kéne szétlőni. Ha Először végigcsináltatják velem a tréninget, lehet énis megrettenek picit a dologtól mert nem tudom mit fogok kapni a végén.
EECHban szerintem jól van megcsinálva, hogyha lezúgok akkor nincs game over lehet beszállni a következő szabad helibe, mehetek ugyan oda és némi tapasztalattal már fenékbe tudom billenteni azokat akik elébb csúnyán viselkedtek. :) -
Solt #468 No igen, az game szerintem mérföldkő lesz ilyen szempontból... :)