Comanche vs Hokum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”Egyébként engem a Hindhez fûznek ilyen gyenge érzelmi szálak, de legalább már nem vagyok egyedül ezzel a dologgal”
-Nem, nem vagy, egyedül! 😊
Bevallom, eddig én még normális helikopterszimulátorral nem futottam össze. Az EECH lenne a legjobb?
’’Lényeg, hogy ebben a 1.10.2es verzióban már nem nyílik az ajtó a kerékkel, így oszt fajinul csõdöt mondtam egy troop insertion küldetésben.’’
-ÁÁÁÁÁ, beszarok Mi-24-essel ilyen küldetés is van, hogy gyalogosokkal kell kitakarítani a bázist ! ÁÁÁÁÁÁ 😊
Meg ha a radart bekapcsolod, akkor tényleg hamarább kiszúrnak, mint mikor a FLIR-t használod? Meg látom van benne IR / ECM zavaró gomb / funkció…
Bakker! Meg az számít-e (radarvisszaverõ felület nagysága szempontjából), ha Komanccsal becsukva tartod a fegyveröblöt, futómûvet?
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Valami webkam kéne elsõ körben, aztán egy kis idõ.
Dübörög a 965ös x4
Na emberek megvan a tuti:
http://www.szamfa.axelero.net/hu/RAKTAR_net.htm
ezen az oldalon keressétek meg a
GV-IRPB8-4G
ledet. Na ilyenbõl rendeltem postán 3at. 2284 Ft ot fizettem érte.
Teljesen fullos, el tudom fordítani a fejem annyira, hogy már nem látom a monitort, tehát annyira amennyire nem kell. 250 mAmperral hajtom meg, a jelet sosem veszti el, mindig arra néz a Freetrack amerre kell. 1 ledet használok, mivel trutymó a webcamom és 3al mindig kimegyek a képbõl.
De ez így nekem fullos. Egyébként nem sokat tököltem vele, de úgy tûnt mintha az EECH nem vette volna észre a 6DOF módomat. nem csinált olyanokat mint a yútúbos videókon, hogy mögénézhettem a periszkópnak a Ka52ben meg ilyenek.
Használjátok.
GSG: LED ek elõtét ellenállásának számításához használhatod a free trackon lévõ proggit
http://www.free-track.net/english/hardware/calcled/?PHPSESSID=396da4f74edec662410624f12a23468a
vagy ezt:
http://www.freeweb.hu/bss/index.php?id=245
figyelj a soros/párhuzamos kapcsolásra. A freetrackos számoló egyesével elõtétezi a ledeket, úgy is lehet meg a BSS es variáció is tökéletes, csak az a lényeg, hogy mindenképpen mérd le egy digit multiméterrel a kész kapcsolást, mert amiket vettem ellenállásokat nem pont annyik amennyiknek kéne lenniük (jó ócsó volt, gondolom nagy a szórás) nehogy túlhajtsd a ledet. 2,4 voltos 2 tölthetõ ceruzaelemmel hajtom meg a ledem, ilyen pici feszültségénél a legkisebb ellenállás pontatlanság is gáz.
De én ezekhez abszolút nem értek, csak kértem sokfajta ellenállást, kimértem õket és betettem ami a legjobbnak tûnt.
Dübörög a 965ös x4
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha sikerül forgatni a programban lévõ koponyát a távirányítóval akkor minden oké indítsd el az EECH-t bûvöld be hogy felismerje a futó programot. Asszem a mouselook-ot kell kapcsolgatni és valamikor kíírja, hogy track IR: Running
Ha elindult tedd a fejedre a távirányítót, és úgy egyhelyben állva nézz szét. Állítom egybõl csinálsz egy sapkát! 😄 (nekem így volt)
És addigra lesz kép is! 😊 (talán a kész 3 ledesrõl is)
Dübörög a 965ös x4
Majd beszámolok róla, hogy érzékeli azt.
A ledjeim: TSUS5400 100mA ral kergetve
Dübörög a 965ös x4
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Milyen típusú a webkamerád egyébként ?
Köszi a tippet Leon!
Urak utánajártam és csináltam magamnak énis egy FreeTrack sapkát. Amerre fordítom a fejem arra nézek a heliben, iszonyatosnan jó!! Nem is tudom én sem, hogy játszhattam eddig enélkül
Aki úgy érzi megpróbálná nagyon szivesen segítek neki!
Dübörög a 965ös x4
HúúúHúúúHúúúú de kell azaHind!!!!
(nem is szaggat meg semmi gáz vele, pedig féltem tõle)
Minden nap nézem a simhq fórumot, de semmi.. Esetleg annyi, hogy az elsõ elkészült mûszer a mágneses iránytû fent.
Arneh:
Just a small update. But still a bit significant as it's the first working instrument (apart from the HUD and map). A magnetic compass:
Válasz rá
This compass is so... magnetic.
(ezen röhögök egy hete 😄)
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A "zaj" azért jól mutat a textúrán, de valóban a 24-es cockpit jobban kéne <#vigyor1>#vigyor1>
A következõ verzióban meg állítólag kapunk egy kis zajt a textúrára és akkor minden jobb lesz. Éljen. Igazán hegeszthetné Arneh ezek helyett a Mi24et 😊
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
DCS Black Shark preview
Dübörög a 965ös x4
MI-17 pilóta kerestetik Armed Assault IC hadjárathoz.
Feladat: A Magyar szakasz frontra, illetve front vonal mögé juttatása épségben! 😊
Õszinte leszek, az ArmA heli fizikája nem hasonlítható az EECH fizikájához, de a hangulat, illetve a nemes feladat felértékeli az élményt, méghozzá azt az élményt, hogy mindenki rátok fenné a fogát! 😄 Nem ritka, hogy Kobra, Harrier, illetve stinger is vadászik a mi kis csapatszállítónkra! Szóval, ha valakit izgat a feladat, hogy ilyen zord körülmények közt is leszállítson minket a drop zone-ra, akkor szeretettel várjuk. További infó tõlem az ArmA fórumban, vagy privátban.
Üdv:
Solt
www.smart-bus.hu
Dübörög a 965ös x4
Mint látom tõled sem áll távol szétlõni mindent xarrá aztán még csodálni egy darabig...<#integet2>#integet2>
Furcsa de én is várom már a 24-et.
az A-10 lenne még bejövõs nekem mint gém, mindig is tetszett az a vas.
De most akkor várom tovább szorgalmasan a hind kokpitem 😊
Dübörög a 965ös x4
Az impozánst javitanám igen realisztikusra.Mikor láttam hogy inditja a gépet,a felénél lefordultam a székrõl😊)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Az EECH ból hiányoltam ezeket a durvább landolásokat, amiket szerintem egy ilyen harcigépnek ki kell bírnia. (persze itt inkább az apacsra gondolok, nem a hindre)
Dübörög a 965ös x4
Q? ->I get a black screen after updating the game.
A!Delete game.cfg. Deleting this file causes the game to reevaluate your hardware and maybe fix your problems.
path: \Razorworks\cohokum\game.cfg.
( http://www.eechcentral.com/ )