Hősök (TV2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehh, gondolom meglepõdött<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fido4life
Na csak ezt ne ! Gondolom sokan nem akarják a saját fórumban látni a topikot, ezért a bannerba mehetne egy /NO SPOILER/ felirat !

Calver
szinkron emészhetõ, de a szélesvászon hiánya kín...

"The trees move. Do you not see it?"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majd a gombás(felhõ😊) festmény mindent elmond😄

Gracie Barra

Seth
Mentsd meg a pompomlányt, mentsd meg a világot !
<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

ezek a gondolatokra mind fogsz valaszt kapni. van cel, es van kozos erdek is...nagyon jol felepitett sorozat szerintem, es erdemes nezni.
nem akarom, hogy utni fogja a masik ket kedvencedet, de az biztos, hogy par het mulva, mar harom etalonrol fogsz beszelni 😊

http://teddike.freeblog.hu

Atisz
Elsõre nem tûnt rossznak a sorozat, bár kíváncsi vagyok mit lehet ebbõl kihozni.
Az általam eddig látott és etalonnak tartott 2 sorozat, a 24-ben és a Prison Break-ben is volt egy elõre megfogalmazott cél amiért a fõhõs(ök) küzdenek. Itt ilyen nincs, tehát ez érdekes lesz hogy milyen választ kapunk arra hogy mi lesz ezen "hõsök" célja illetve hogy váltak ilyenné...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Crazygirl
halali jo a sorozat 😊 nekem nagyon bejon 😊
igaz hogy kicsit veresre sikeredett ahhoz kepest hogy csak 16+os... bar nekem tetszik 😊

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Szerintem halott ügy egy sorozatot ismételgetni aminek még kialakult nézõtábora sincs. Ezzel a tv2 sokkal többet árthat magának, mint nyerhet, hiszen annyian nem fogják új nézõként megtekinteni az epizódokat mint ahány ember majd pont emiatt kapcsol el máshová.
Iszonyatosan hibás gondolatmenet..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

"Elég érdekes szemlélet betenni egy sorozat elsõ három részét mindössze egy eltelt hétvége után a következõ szombatra, fõmûsoridõbe."

elég érdekes lenne, ha a 8. rész után tennék be az elsõ 3-at. épp ez a lényeg, hogy még akkor adják le, amikor be tudnak kapcsolódni azok, akik kihagyták a premiert vagy csak a hype-ból értesülnek a sorozatról. munkahelyen, suliba, miegymás.

" Majd megnézem a többi csatornán mi lesz.. Ami az usában bejön még nem feltétlen jó recept nálunk, sõt."

nem írtam, hogy kint bejött.

ennek az a lényege, hogy a tv2 simán ki fog kapni (a hõsök nélül is kikap), a hõsöket nézni fogják 5-800 ezren, de mondom, ha azoknak a 10-20%-a rákap a sorozatra, akkor egy este feláldozásával további 19-et nyerhet. a sorozat
Nagyobb karika?
Ne már, lassan így sem lehet látni a filmekbõl semmit a sok szar logó miatt.
Elég érdekes szemlélet betenni egy sorozat elsõ három részét mindössze egy eltelt hétvége után a következõ szombatra, fõmûsoridõbe. Majd megnézem a többi csatornán mi lesz.. Ami az usában bejön még nem feltétlen jó recept nálunk, sõt.

"Azért szomorú, hogy a tv2-nek ennyire nincs eladható mûsora."

az nbc is így csinálta. ha csak 100ezer új nézõ csatlakozik, akkor megérte.

a tv2 egyszerûen próbáélja nyomni az új sorozatát. szokatlan és elõremutató megoldás.
Tikal
ez mi? 😊 igy egyszer sem tudtam elkapni egy részt sem, mirol szol?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Azért szomorú, hogy a tv2-nek ennyire nincs eladható mûsora.

Casillas
ha valaki esetleg lemaradt az elsõ részekrõl, jövõ szombaton (márc. 17) este ismétlés lesz, az eheti résszel együtt:

21:10 Hõsök (am. filmsor., 1. rész, 2006) (12) - Genezis
22:10 Hõsök (am. filmsor., 2. rész, 2006) (16) - Ne nézz vissza!
23:10 Hõsök (am. filmsor., 3. rész, 2006) (16) - Egy hatalmas ugrás

Vivimos por ti, vence por nosotros.

akyyy
jah az elsõ részbe volt, metrón volt és átteleportálta magát newyorkba😊
de a végén kiderlt hogy nem is annyira teleportálás volt

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#wave>

Már annyiszor reklámozták, hogy felkeltette érdeklõdésem<#hehe>. Csak sajnos lemaradtam az elsõ részrõl. Valaki elmondaná mi volt benne, vagy le is tölthetõ? :S

Mellesleg egy hülye kérdésem is lenne: az a japán ott a reklámban, amikor körbe nézett és örült, õ mikor lesz? Kíváncsi vagyok rá, hogy mit örül annyira... tudom, hülye kérdés<#rolleyes>, de, ha lehet válaszoljatok pls. Vagy az elsõ részben volt már? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nem vagyok biztos benne, hogy a következõ rész elé leülök majd, ami ráadásul csütörtökön lesz.

Palinko
most nem,de ha gondolod a következõ részbõl majd próbálok....
olyan mint az angolnál

vki betudna szúrni egy hiro-s jelenetbõl képet, ahol a feliratokat magyarul mutatja?

barnie1990
Nekem egyedül Peter és Mohinder hangja nem tetszik,a többi színvonalas lett.

Zene nélkül mit érek én?

Drephis
sztem igaza van... de azért nem 18 elég egy 16-os is vsz.

help

Pepsi Twist
én is nézem ezt a sorozatot kurva jó film sztem ez 18-as film mert egy kis csákó nézi mondjuk 10 éves és úgy gondolja hogy õ is halhatatlan azt le ugrik a hídrol... szvsz kéne valami nagyobb karika a szélére és más színû

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DaniX14
figyelek de mind1!
te meg sapkafej tudod kit hülyézz le akit ismersz!

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Drephis
sztem jó a szinkron. bár angolul nemtom milyen

help

Palinko
na jó aki akar a szinkron miatt nyafogni az menjen és az is mehet velük kézenfogva akik a kép miatt nyarvognak.
de most tényleg. nem hogy örülnétek,hogy nézhettek egy jó sorozatot és beszélhetek is róla, tik még fikázzátok... aki nézi angolul hát az csak nézze úgy,ha neki úgy jobban tetszik, DE nem akarok még 1 fikázó hozzászólást olvasni a TV s verzióról!
Drephis
nem. legalábbis volt benne egy pár véres rész. én egyedül prison breaket nem nézem szinkronnal

help

nem

barnie1990
Én nem nézem a tv-ben,mert nekem is büdös a szinkron,meg amugy is láttam már,szóval csak annyi kérdésem lenne,hogy a véres részeket kivágták belõle?

Zene nélkül mit érek én?

Drephis
anyám nem xD ez rohadt jó sorozat sztem

help

minek nézed ha nem figyelsz
ezt kb mindenki levégta mikor megint ott állt a metrón

kirol
Nagyon jó kis sorozat!

kuci06
a "japó maki" a jövõben járt (5 héttel elõrement)! Szóval a festõ csávó (=Isaak 😛) benne lesz a következõ részekben is 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

sapkafej
dehülye!

György

Gerbill
Légy türelmes és megtudod. Ha nem bírsz várni:
Amúgy Hiro visszatekerte az idõt

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

DaniX14
H€R0€$-nah ezek nem is hõsök hanem csak túl nagy a képzeletük és az igazzá is válik!de ez a félbevágott fejek meg az a csávó akit megtalált a japó maki az még a következõ részekbe is lesz akkor hogy lesz benne feléled vagy fél fejjel?😄😄

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

kuci06
szerintem a félbevágott fejek miatt :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

jah
1. rész még tutira 12es volt...
de hogy az elsõ fele ennek???

Picar77
eddig nem volt az XD

()() (^^)

Mincsi
mióta 16+-os?

Rush!

Seth
ja a kép a gombafelhõs képbõl is eléggé karcsú volt egyik épület abszolut nem is látszott,akkor vettem csak észre

PSN ID.: Beegabor

akyyy
4400 szélesképernyõs

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
amúgy lehet ugyanaz lesz atopik sorsa mint aszökésé...jön egy modi és bezárja..

REALista
Szerintem ez mindíg így van...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

deep
Borzalom, hogy a fél kép hiányzik bazzeg. Mérnem lehet 16:9-ben adni? Egyszerûen fogják és levágják a szélét. Hát röhej... Még szerencse hogy én a kezdetektõl nézem az amcsi verziót.
azta mekkorát kapott a csaj

Picar77
Tõk jó

()() (^^)

örülünk
nem teccik huzz a sunyiba..csá

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;