732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
  • winnie
    "A Lost számomra teljesen érdektelen volt, már akkor is, amikor az rtl klub orrba-szájba reklámozta."

tök mindegy. másnak meg a heroes érdektelen - ez most nem az egyéni ízlésről szól. csak azt írtam, hogy a két sorozat szerkezete ugyanaz. ha mindkettőt lineárisan mutatnák, akkor nem lenne érdekes egyik sem.

"de már küszködni fognak és nem tudnak majd mit kitalálni..."

ez meg ugye humoros, hogy innen magyarországról azt hiszed, hogy küszködni fognak. nekik ez a foglalkozásuk, ez a napi munkájuk. az írók nem fognak küszködni, max azzal, hogy a 10-20-30 történet közül melyiket valósítság meg.

az, hogy neked valami nem tetszik és küszködásnek ítéled, az csak azt jelenti, hogy a sokból neked nem tetszőt választottak ki, ennyi. attól még nem bennük van a hiba, ha ugyan valakiben van is hiba.
  • Atisz #209
    Ez az, teljesen ugyanaz mind2 ebből a sok szereplős, sok helyszínes szemszögből. A szereplők egymással való kontaktusba kerülése is hasonló a 2 sorozatban.
    Remélem ez jobb lesz mint a Lost, mert az számomra (és még sokak számára) csalódás volt.
    Reméljük hogy nem egy újabb hype övezte műanyag sorozatról van szó (ezt a kételyt mondjuk eloszlatja hogy eddig mindenki dícsérte aki véleményt nyílvánított a Hősök-ről)
  • Harly18
    A Lost számomra teljesen érdektelen volt, már akkor is, amikor az rtl klub orrba-szájba reklámozta. Persze nem illik úgy ítélni, hogy nem is néztem a sorozatot, de az első rész után, valahogy nem voltam kíváncsi a többire. Megpróbálták elhitetni, hogy mennyire misztikus események történnek a szigeten, már-már sci-fi meg fantasy elemekkel büszkélkedett, közben nem szól másról, mint egyfajta öszeesküvés elméletről, hogy nem véletlenül zuhantak le. Szerintem a sztori egy évadban kimerült, s a többi csak erőlködés....stb.
    A Hősok is hasonló persze, meg már 1000 sorozat szólt arról, hogy különös képességekkel bírtak a szereplők (Tru Calling, Bűbájos Boszorkák, ELtűntnek Nyílvánítva, Médium és sorolhatnék még sokat), de valahogy másképp közelítették meg, persze itt is van egy fajta összeesküvés elmélet szerűség, hogy nem véletlenül van ilyen képességük és persze egyszer majd egymásra találnak, de ettől függetlenül, az első 3 részt megnézve tetszik, de szerintem 1-2 évadban ez is ki fog merülni és a többit megint csak a profit miatt csinálják meg, persze mindet azért csinálják, de már küszködni fognak és nem tudnak majd mit kitalálni...
  • winnie
    "Csak annyiban van előnye a Hősöknek, hogy utálom a Lost-ot, mert szerintem egy nagy gagyiság az egész....."

alapvetően mindakettő ugyanaz pedig felépítésileg.

az egyikben történt valami és megtudod, hogy a szereplők hogy jutottak el a történésig. (lost)

a másikban pedig megtudod, hogy a szereplők hogy jutnak el oda, ahol történni fog valami. (heroes)

a heroes készítője nyilatkozta, hogy nem zárkózna el egy heroes-lost crossover résztől.
  • Cat 02 #206
    hát sztem azért jó az alaptörténet és az is jó h elkezdik 1mást keresni (ld Hiro a festőt)
  • Harly18
    Arra méginkább igaz. Csak annyiban van előnye a Hősöknek, hogy utálom a Lost-ot, mert szerintem egy nagy gagyiság az egész.....
  • akyyy
    ez mehetne a lost topikba is XDDDDDD
  • Harly18
    Ennek a sorozatnak talán annyi előnye van, hogy több ember történetét és sorsát mutatja be, így nem fordulhat elő az, hogy kifogynak az ötletekből. Nem tudom pontosan hány ember és hány külön sztori van benne, de sokkal tartósabb és érdekesebb lehet, pedig az alap történet nem valami nagy durranás....ettől függetlenül tetszik....
  • winnie
    azt nem érted, hogy mindenkinek más az ízlése?
  • Atisz #201
    Háát most ezért lehet hogy sokan utálni fognak...de nem értem azokat akik ezen 3 rész alapján ennyire elszálltak.
    Nem mondom hogy rossz, de semmi extra. Persze aki már letöltikézte a teljes évfolyamot, annak elhiszem hogy tetszik, mert akkor már lehet hogy összeáll valami értelem a sorozatban.
  • Cat 02 #200
    jah , első 3
  • Pepsi Twist
    Tengap este 3 rész volt?
  • bcrics
    szintén most láttam és apámmm,nagyon beteg egy sorozat.....EZ KELL NEKEM
    szóval ha van vmi jókis fan oldal mint pl a prison break esetében ahol az eddig megjelent és fellelhető részek letölthetőek akkor azt a linket szívesen venném,
    ezt most nem szabad abahagyni...

pont amikor a kiscsajt kibelezték:)))
    huh
  • baca01
    én ma láttam először, eddig azt se tudtam mi ez, de nagyon tettszik! :)
    nagyon izgalmas és érdekes és minden áááááá teljesen lázba jöttem már töltöm a netről az első évadot!!!!!! :D
  • gyupee
    csak ne írnák ki 5 percenként hogy mikor lesz a 4. rész
  • httompy
    Azért kezdték megint előröl, mert :
    A múltkor Szombaton megvolt a Premier (duplarész)
    aztán úgy tervezték, hogy minden csütörtökön lesz majd a sorozat.
    Mivel jött az ünnep és pont csütörtökre esett így következő csütörtökön a 4. résszel sok ember furcsáltavolna hogy. "Mi ez a sorozat?"
    Így megkísérelték azt, hogy most szombaton leadják ismét az eddigi részeket és megint csütörtökön lesz majd rendesen a folytatás.
    Reméljük sok sikerrel!
  • LSL
    Miért kezdték megint előrről?
    még jó hogy már láttam minden eddigi részt, most ideges lennék,ha az új részt vártam volna
  • gyupee
    és már megint a tv elött XD
  • Tatyla
    a közelmult szerintem legjobb sorozata...
  • Bullitt
    Nem ismeri vki azt a prómózenét ami, pl EBBEN a Hősök promóban van?
  • magus
    szerintem nagyon jól tették, hogy nem adtak meg célt a legelején, úgy annyira egyszeerű lett volna
  • öregharcsa
    te is rájössz egyből ha megnézed min az első részt....
    rég láttam ilyen jó sorozatot..
  • espio
    Hy!

Habár én még nem láttam ebből a sorozatból egy részt se, de tervezem hogy elkezdem nézni. Nekem csak az az egy kérdésem lenne, hogy ez mitől más és/vagy jobb a többi "átlagos szuperképességeket átlagos módon szerző emberek élete?"...
  • Fido4life
    Na asszem nemsokára átköltözök a másik topikba, ugyanis valszeg hanyagolni fogom ezt a hetente 1 rész nézést..:)
  • Fido4life
    Azért a felirat elég bíztató:

"Megjegyzés Fileméret: 366,540,800 bytes
    00:04:40-től 00:06:00-ig csak erős gyomrúaknak."
  • Fido4life
    Én a "fogadott anyára" gondoltam, meg a többi ismerősre.. Báz !
  • Atisz #183
    Nos mivel a jó és rossz nem mindig választható szét (pl. US <-> Irak konfliktus), ezért elfogadható a válaszod.
    Azért mondjuk a legtöbb esetben szét lehet választani hogy mi a jó és mi a nem...
    Egyébként meg: Heroes are made, not born...
  • Sir Quno Jedi
    Szubjektív hős vagyok, mint ahogy minden hős szubjektív, mert van akinek csak bűnöző, avagy terrorista...
  • Atisz #181
    Ez szubjektív, ettől még nem vagy hős :P
  • Sir Quno Jedi
    Akkó én is híró vagyok! Me virtuálisan segítettem Gordon munkáját, innét a TFT ezen oldaláró...
  • Atisz #179
    Lehet hogy az aktatáskás, öltönyös krapek aki Gordon-t teleportálgatta ide-oda... (és ez az ő "ereje" ezért ő is híró)
  • Sir Quno Jedi
    pajszerot nem láttam nála, de lehet
  • Atisz #177
    Löál
  • akyyy
    gordon freeman
  • Sir Quno Jedi
    Momentán láttad az "fogadott apját"?! Szerinted ki ő??!!! Báz! :D
  • akyyy
    kihuzta a faradabot, és utánna már el is tünt. szal mindenki hős
  • GTheo
    Srácok vki leírná röviden h mi volt a részben mert az elejét nm nagyon láttam, később értem haza :S
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én úgy tom h élni fog még a csaj mert hallottam róla oszttársamtól vmi sztorit még aki neten nézi...
  • Fido4life
    Az a kérdéses, hogy ezek után hogy fog a csaj tovább élni, mert a felboncolás még hadján, te gondolom a parentseknek meg minden ismerősnek elugatták hogy a lányod/b.nőd halott.. De töltöm a negyedik részt, szal nem kell sokáig rágódnom ezen :D
  • Casillas
    jó, de csak egy focista "ölte meg", így simán a boncolóhoz került valószínűleg miután megállapították hogy ez biza halott, nem egy pszihopata hősanalizáló baromhoz :c

bár ki tudja :)
  • gyupee
    hmmm,van értelme annak amit mondasz :P
    azt hiszem kicsit szűkebb látókörben értelmeztem a szót... :D