Hősök (TV2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gracie Barra
PSN ID.: Beegabor
nem akarom, hogy utni fogja a masik ket kedvencedet, de az biztos, hogy par het mulva, mar harom etalonrol fogsz beszelni 😊
http://teddike.freeblog.hu
Az általam eddig látott és etalonnak tartott 2 sorozat, a 24-ben és a Prison Break-ben is volt egy elõre megfogalmazott cél amiért a fõhõs(ök) küzdenek. Itt ilyen nincs, tehát ez érdekes lesz hogy milyen választ kapunk arra hogy mi lesz ezen "hõsök" célja illetve hogy váltak ilyenné...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
igaz hogy kicsit veresre sikeredett ahhoz kepest hogy csak 16+os... bar nekem tetszik 😊
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Iszonyatosan hibás gondolatmenet..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
elég érdekes lenne, ha a 8. rész után tennék be az elsõ 3-at. épp ez a lényeg, hogy még akkor adják le, amikor be tudnak kapcsolódni azok, akik kihagyták a premiert vagy csak a hype-ból értesülnek a sorozatról. munkahelyen, suliba, miegymás.
" Majd megnézem a többi csatornán mi lesz.. Ami az usában bejön még nem feltétlen jó recept nálunk, sõt."
nem írtam, hogy kint bejött.
ennek az a lényege, hogy a tv2 simán ki fog kapni (a hõsök nélül is kikap), a hõsöket nézni fogják 5-800 ezren, de mondom, ha azoknak a 10-20%-a rákap a sorozatra, akkor egy este feláldozásával további 19-et nyerhet. a sorozat
Ne már, lassan így sem lehet látni a filmekbõl semmit a sok szar logó miatt.
az nbc is így csinálta. ha csak 100ezer új nézõ csatlakozik, akkor megérte.
a tv2 egyszerûen próbáélja nyomni az új sorozatát. szokatlan és elõremutató megoldás.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
21:10 Hõsök (am. filmsor., 1. rész, 2006) (12) - Genezis
22:10 Hõsök (am. filmsor., 2. rész, 2006) (16) - Ne nézz vissza!
23:10 Hõsök (am. filmsor., 3. rész, 2006) (16) - Egy hatalmas ugrás
Vivimos por ti, vence por nosotros.
de a végén kiderlt hogy nem is annyira teleportálás volt
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Már annyiszor reklámozták, hogy felkeltette érdeklõdésem<#hehe>#hehe>. Csak sajnos lemaradtam az elsõ részrõl. Valaki elmondaná mi volt benne, vagy le is tölthetõ? :S
Mellesleg egy hülye kérdésem is lenne: az a japán ott a reklámban, amikor körbe nézett és örült, õ mikor lesz? Kíváncsi vagyok rá, hogy mit örül annyira... tudom, hülye kérdés<#rolleyes>#rolleyes>, de, ha lehet válaszoljatok pls. Vagy az elsõ részben volt már? :S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Zene nélkül mit érek én?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
te meg sapkafej tudod kit hülyézz le akit ismersz!
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
de most tényleg. nem hogy örülnétek,hogy nézhettek egy jó sorozatot és beszélhetek is róla, tik még fikázzátok... aki nézi angolul hát az csak nézze úgy,ha neki úgy jobban tetszik, DE nem akarok még 1 fikázó hozzászólást olvasni a TV s verzióról!
help
Zene nélkül mit érek én?
ezt kb mindenki levégta mikor megint ott állt a metrón
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
1. rész még tutira 12es volt...
de hogy az elsõ fele ennek???
PSN ID.: Beegabor
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
nem teccik huzz a sunyiba..csá
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬