732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
-
attól még az egy boncterem...azt nem mondtam, hogy ki vágta fel :P :D -
gyupee #168 valami pszihopata hősanalizáló barom munkaterülete is lehetne
-
szerintem csakk neked nem jött akkor le hogy az egy boncterem.Az asztal amin fekszik, a lámpák, az edények, háttérben a hűtőkamrák amibe holttesteket szoktak tartani nem oldalast -
sztem akkoris, egy boncorvos megerősíthetne, mert nem vagyok benne biztos :D -
ha ez tul nagy spoiler lett volna sry...anno mikor néztük ezt a részt mindenki levágta egyből hogy az egy boncterem...gumikesztűs kéz huzza ki a cuccot belőle, asztalon fekszik...stb.
eddig sem spoilereztem soha, most sem fogok...azthittem ez egyértelmű -
gyupee #164 mondjuk nem derült ki hogy az 1 boncterem...
esetleg nincs dolgod itt?
(nem rosszból) -
hm, akkor is ha a láncfűrészes gyilkos levágja a fejemet? -
gyupee #162 mondjuk ha valaki szétnyitott felsőtestel még azt mondja hogy holy sh... (visszanéztem) akkor lehet hogy szükségszerű... -
boncolni mindig szoktak -
gyupee #160 Ezt nem mondjátok komolyan váááááááááááááá... 
de télleg az jövő 7re esik...
akkor megyek én is tüntetni
-
Mondjuk nem hinném, ha valakinek egy alkarnyi fadarab áll ki a fejéből, akkor nagyon szükségszerű lenne még szétnyitni a felsőtestét:) -
márc 15-i műsor miatt elmarad, majd köv köv héten lesz -
enynire várod petőfit?:D jövőhéten nem lesz:) -
gyupee #156 jah
de mikor lesz már jövőhét? -
jaj a szétnyitott csaj a végén az baromi :D -
megint nem magyar -
ufhh de brutál volt ennek a résznek a vége.. -
gyupee #152 megint magyar -
most megint magyar peter és simone találkozásakor. Na mind1, nem lényeges, csak úgy megjegyeztem -
gyupee #150 jah,értem akkor őőőő nemtudom 
-
nem erről beszéltem, hanem hogy első nikkis jelenetnél még magyarul kiírva hogy vhol nevada sivatagban vagy vmi hasonló (még a betűtípus is kicsit más volt), később meg már az eredeti, például fbi headquarter,midtown new york nincs lefordítva magyarra -
gyupee #148 mindenkinél csak egyszer írták ki hol van...asszem -
hmm, az első jelenetben amikor nikki ás a sivatagban, ott még rendesen ki volt írva magyarul hogy nevada sivatag....etc, a többinél meg elfelejtették ?? -
gyupee #146 tudom...most is nézem,akkor is nézni fogom 
de már megvan az első 3 felirattal is úgyhogy holnap azt nézem :) -
jaj de jó akkor tudom ma nézni a Fábryt
-
Nyugi...jövő hét szombaton az eddig leadott mind3 részt megismétlik. -
gyupee #143 már csak 51 perc!!! 

-
ZiP90 #142 Ő csak kirakta :D -
salieri #141 hat ezt mondtam en is! :D -
23 részes lesz!
-
salieri #139 valahova keruljon mar ki, hogy 23 reszes lesz! -
Hát pedig jövőbelátás ma már minden vmit magára is adó misztikus thrillerben/sorozatban van, szóval ez sztem nem ér meg egy lehidalást
-
Cat 02 #137 hát jah :)
+egy csomonak van egyáni célja -
Sixfreed #136 "Semmi céljuk, vagy fordulat, vagy csavar a végére..."
Ezt igazán nem értem. Az azért látszik, hogy a céljuk az, hogy megmentsék a várost a pusztulástól, nem? Ami azt illeti (én is angolul néztem először), én már ott lehidaltam, amikor Isaac megfestette a robbanást, hát még a második rész végén... Nem tudom, szerintem alapszituációnak ez nem is olyan rossz, később pedig egyre csak szövevényesebb lesz a sztori, megéri nézni.
Ó, és hajráhajrá HRG, ő a legjobb, csak ne jutna róla eszembe mindig az, hogy mi lesz a következő műsor az HBO-n... -
5 hét múlva lesz a 19. rész, de még lesz 5 (vagy 4 , nemtom) rész. (mert 23, vagy 25 részes ) -
Cat 02 #134 nem msot vvank a 18. nál és 23 részes ? -
nem lesz vége, még lesz 5 rész -
Cat 02 #132 mikor az készült akkor úgy volt :D
akkor amicsiba vagy nem tom hol 5 hét múlva vége lesz 1. évadnak ^^ -
Igen, én ezt tettem számos sorozattal, de mindig vannak birkák akik miatt érdemes folytatni. Illetve az Invasion-nél nem ez volt a helyzet, pedig azért pont kár volt :/ -
winnie #130 "Sajnos a legtöbb sorozattal ezt csinálják, nem bírják méltósággal abbahagyni. "
még szép, hogy nem. amíg akad pár millió néző, addig nem érdemes sz*rni rájuk. a sorozatot a nézőnek kell abbahagynia, nem a készítőknek. ha a néző abbahagyja, akkor a készítők is.