Szellemlovas - Nicolas Cage, mint lángolófejû bosszúálló

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a film ultragagyi.
nekem naon teszett ez a film!!!Naon kul , már alig várom a másdik részét!!<#vigyor2><#vigyor><#circling>
hígfos
Ember te beteg vagy....szenny az amit nap mint nap a TVben nézel mónika meg barátok közt címen nem a wow...

mellelseg a film egyszer megnézem film max....semmi extra....nem egy jó film de jobb mint egy átlagos balázs show az tuti

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

MrPrise
Megnéztem. Annyira nem rossz, de azért nem egy Batman Kezdõdik!...

Juuj... szegény Ketrec...ööö akarom mondani Cage.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Garrett27
hiba. Akire te gondolsz, annak az okos haja elhagyta buta fejét <#hehe> . Ezt itt Szekeres Viktornak hívják. Mellesleg megnéztük többen is ezt a filmet, és télleg egy nagy taliga fost ér... <#gunyos1>

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Én ma láttam a filmet,és mit mondjak,nem egy remekmü,olyan tipikus egyszernézös film,de hozzáteszem,hogy szerintem jobb mint az Elektra,vagy a Hulk
"Az Elektránál biztosan jobb."

egyáltalán nem biztos. csak lehet.
nem lehet annyira rossz film ez a Ghost Rider.Az Elektránál biztosan jobb.
Picizöldfül
pff wow öcsém,ez ide kellett?? kajak már ide is bejön az a szenny

NEXUS6
Megint elkövettem azt a hibát, hogy nem olvastam el kritikát, illetve hogy csak egyet láttam errõl a filmrõl, ahol azt írták, hogy a zsûrinek tetszett a nézõk meg fanyalogtak. Az amcsi ízlésvilágot sejtetve ez akár jót is jelenthetett volna.

Illetve azzal erõsítettem a lelkem, hogy a Cage kiba jó színész, a lelkizõs hõs tipikus esete, ezt a szerepet direkt ráöntötték, szal ha minden szar lesz legalább látunk egy két jó Cage-es jelenetet.

Hát nem.
Abban reménykedem csak, hogy amikor majd 1-2 év múlva majd szombaton leadják a tv-ben legalább arra fogok emlékezni, hogy ez egy kiba szar film volt és mindenképpen be kell tervezni egy sörözést a haverokkal nehogy otthon maradjak. Mert véletlenül bekapcsoljam a tv-t és mivel olyan üres hogy semmire sem emléxem belõle a végén még másodszor is végignézem, hátha jó.

(Amúgy nem tudja valaki, hogy a wow-ban nincs-e esetleg valami jó kis lángoló csopperes mount?😉)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

k9duli
Spawn filmel nem tudom mi baj van. Szerintem nagyon beteg és egyedi hangulata volt.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

"de nézd meg hozzá a Hellboy-t is, az is a jókhoz tartozik."

ízlés kérdése, lehet, hogy neki nem jön be. van, akinek a pókember vagy a men in black jön be a képrefényesek közül. volt, aki a kárhozat útját szerette, más a pokolbólt vagy a tini nindzsa teknõcöket, esetleg a maszkot vagy pengét, vagy a sin city-t vagy a v, mint vendettát. vagy a hollót. nyilván lehetne sorolni.
Egyetértek, de nézd meg hozzá a Hellboy-t is, az is a jókhoz tartozik.

Amúgy ezt meg nem nézem meg. Az IMDB 5.6 simán a rossz vagy egyszer nézhetõ filmek kategoriályát jelenti. SZ.V. is többnyire jól látja a dolgokat bár vannak melléfogási (ld. Arthur és a Villangók).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

X-man 1,2,3, Constatine, Batman Begins, öööö meg nem tudom az képregény volt-e, de imádtam a Van Helsinget. Aztán pont.

Blasta
" ha a kritikusok lehúznak valamit, akkor az csak jó lehet. Ez történt most, nagyon jó film"

Most inkább az történt, hogy nem csak a kritika, hanem jópár cikkolvasó szerint is egy kalap kaki a film, per pill egyedül vagy a "nagyon jó film" véleményeddel, ami azért jelent vmit, mégha nem is vesszük figyelembe a kritikát.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

"Lehet, hogy az az oka az egésznek, hogy az utóbbi idõben elkényeztettek minket a jó filmek? Apró titkok, Bábel, A boldogság nyomában, A család kicsi kincse, Véres gyémánt... " Nos, aki az említett filmeket élvezte, ne is menjen Szellemlovast nézni...
S mint általában, ha a kritikusok lehúznak valamit, akkor az csak jó lehet. Ez történt most, nagyon jó film, de az tényleg ne nézze meg, aki mindenbe bele köt.
Mindenesetre a sétáló, lángoló fejü arcnak jó kis oblivion knight fílingje van 😊)
Hát az biztos hogy Cage haja botrányosan szar de legfõképp azt nem értem hogy lehet a Derdevilrõl azt írni hogy nem egy rossz film, ha nem csináltak volna azóta comics feldolgozásokat akkor még mindig az lenne a világ legszarabb filmje
Ezeknek a filmeknek (comics ledolg) az a baja hogy noha szórakoztató filmnek készülnek legkevésbé szórakozni lehet nézésük közben kevés kivétellel
"Sablon kritika!Ezt minden képregény adaptációnál leirják!"

csacskaság, szerintem. olvass képregényadaptáció kritikákat. akár itt, akár máshol.

"Aki meg kritikák alapján néz filmet az jó ha évente 1-2filmet megnézhetne!"

szerintem kimaradt pár nulla. 100-200.
Oziris666
Sablon kritika!Ezt minden képregény adaptációnál leirják!
Nem annyira rossz,nem oscar dijjas filre kell várni!
Az meg h az effektek gyengék,hát nemtom,nem igazán ért a dolgokhoz aki ijet ír!
Ha kritikus irja se érdekel,mert azis csak egy ember véleménye!
Aki meg kritikák alapján néz filmet az jó ha évente 1-2filmet megnézhetne!

Ha neked teszett a Spawn,akkor nem értem mi bajod a Ghost Riderrel...ugyanaz a szinvonal(atlanság),Daredevil,Electra,Superman returns dettó.....
Constantine nem rossz,Batman 1 nagyon nem rossz😊,X-menek...hmm-hmmm,Batman Begins a király nálam😊
adam first
Szerintem a legjobban elkészített képregény adaptáció a Spawn-Az ivadék volt.+(személyes kedvenceim X-men 1,2,3 Batman,Batman Begins,Batman Returns,Constantine).Már a Daredevil is egy nagy kaki volt,a Ghostridertõl pedig többet várt az ember/bár a rendezõ neve nem volt garancia a sikerre,de ettõl eltekintve még össze dobhattak volna egy igazán ütõs képregény muvit/.<#levele>

CodeRed
1-2 képen tisztára olyan a karakter mint Mel Gibson a Mad Max-ben.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lassan nem követem el azt a hibát h itt cikket olvasok filmrõl...
amúgy geri, ez nem kritika, mert nem kritikus írta. ha én írnék egy cikket, készpénznek vennéd? nem hinném. nos, ennyire kell ezt is tartani.

itt nem kritika szokott lenni...

Messze nem olyan rossz mint Uwe Boll "mestermûvei",1x nézhetõ és mivel képregényadaptáció,aki magas elvárásokkal ül neki,az hülye...😛
Csak beletekertem a maven verzióba, de elég gagyinak tûnik.
Imdb-n megnéztem pár kritikát. Van akinek tetszik (8-10), van aki szerinte szemét (1-2). A kettõ közt nincs átmenet.
Szerintem aki jót adott rá, annak minden képregény adaptáció bejön, nem tud szelektálni.
Ha tényleg picit is jó lenne nem adnának rá 1-es 2-es osztályzatot, legfeljebb 4-6 -ot.
Moziban nem nézem meg az biztos.
Nem rossz ez a cikk. Rendesen magmondja a frankót.Majd megnézés után megállapitom hogy mennyire fedi a valóságot. Mert a Daradevil tényleg nem volt egy rossz film,és ha nem kapunk olyan jót akkor az tényleg gáz. Az imdb meg nem szokott hazudni.
Ha legalabb az "egoista f@sz" ertene is ahhoz, amit csinal...
Egyaltalan: ki gondoltak komolyan, hogy ez egy jo film lesz? Mikor keszult utoljara kepregenybol rendes film? (A legutobbi Batman-t kiveve.) Raadasul mar maga a kepregeny is eszmeletlenul lapos es idetlen...
Ha a t. szerzoben az elozetes alapjan bizsergo varakozas ebredt, jobban tenne, ha valami masba fogna. A filmekhez lathatoan nem ert.
magyarvok
Utálom a filmkritikákat. 1 egoista fasz lenézõ véleménye. Mindig.
IMDB sokkal megbízhatóbb. User Rating: 5.6/10 (8,708 votes)
IMDB:
0-4 szar
4-6 nézhetõ
6-7 jó
7-8,5 nagyon jó
>8,5 legenda

Hát a chopper is egy elég gyenge darab😞

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

MrPrise
Akkor most ez a Mark Steven Johnson Uwe Bohl nyomdokaiba lépett, csak a képregényeket választotta vadászterületének? Mivel õ írta a forgatókönyvet is és õ is rendezte, szerintem lehet õt szidni az eredmény miatt, nem? Egy bizonyos szint alatt a színészek hiába harcolnak, sz.rból õk sem tudnak várat építeni...

Én is sokkal többet vártam a filmtõl de azért annyira nem volt rossz. Nem mondom, hogy egy mozijegy árát megéri de letöltve azt a 1,5 órát azt igen. Mondjuk sokszor megnézni nem fogom a jövõben az biztos.
Egy nõ miatt megnézni egy filmet, esetleg még fizetni is érte. Fiatalság bolondság ...

Eva Mendes? Nézem megfele <#buck>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

MrPrise
A nõ legalább jól néz ki benne ;-)

chase
Ha egy filmben Eva Mendes is feltûnik… na onnantól nincsenek elvárásaim. Bitangjónõ, akit tipikusan csak azért szerzõdtetnek, mert kell egy jó nõ a filmbe, színészi kvalitás zéró.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Lehet, hogy az U,S és A ban komálják a filmet, de elég gagyi volt, szétuntam magam rajta. Nem baj, majd a 300 feledteti velem.
Matyóhímzés
Ez nem változtat semmit azon, hogy a film kritikán aluli..

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésû Ketchup.

Nekem nem voltak magas elvárásaim, végignéztem becsülettel és kijelenthetem: a cikk minden szava igaz. A film egy talicska fos.

Én speciel nem tudtam hogy a Daredevil rendezõje csinálja, de az már intõ jel lett volna, mert szerény véleményem szerint az is egy kalap kaki volt.

Nem baj, lesz Hellboy2, szeretettel várjuk!

Jim Kirk
Szekeres Imrének innen csak annyit üzennék, hogy a Macskanõ nem Marvel film, hanem konkurens DC Comics.
Ezt a filmet ugyan én még nem láttam, de a kritika véleményem szerint meglehetõsen sok közhellyel dobálózik. Fölösleges.

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

amúgy az elõzetesben hülyeséget mondanak... a fõhõs a lelkét nem a szerelemért, hanem a fater életéért adja el... legalábbis a film alapján nem a faterba volt belezúgva a csávó😄

amúgy nagy oltások is vannak benne dialógusban, de csak az angolban poén, szinkronban szánalmas... talán erre írta a cikkíró, hogy anyátokközt-öt megszégyenítõ dialógus... a legtöbb filmet szeretem szinkronnal is, de ezt most senkinek nem ajánlom.
én majdnem egy hete néztem meg otthon... télleg elég gyenge... de azért ha lesz vágatlan verzió, majd letöltöm magamnak a dvd-rip-et(mert legális😛) és megnézem újra... de addig nem sûrûn fogom nézegetni. viszont természetesen annyira nem szar, mint ahogy azt a cikkíró elõadja, de kicsit(!) mégis szar...😊
Eddig én is meg akartam nézni, de már én se fogom, általában mindig hallgatok a kritikákra, és nem is szoktam megbánni... <#ejnye1><#wow3><#wow3>

Still Alive

Örülnöd kellene, hiszen igy legalább nem lesznek magasak az elvárásaid, és a szar film lehet hogy egyenesen tetszeni fog, míg ha úgy ülnél be rá, hogy "istenkirály mozi", akkor hazamenve fejbelõnéd magad.

Kelta
Anyám, ilyen ritka sz@r filmet, kb 20p birtam..ennél még a bübájos boszorkák is jobb ...

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

holnap megyek megnézni. tök jól elvette a kedvem a cikk 😞
Oldal 1 / 2Következő →