51
  • Wittgen
    Lehet, hogy az U,S és A ban komálják a filmet, de elég gagyi volt, szétuntam magam rajta. Nem baj, majd a 300 feledteti velem.
  • Matyóhímzés
    Ez nem változtat semmit azon, hogy a film kritikán aluli..
  • Zedas
    Nekem nem voltak magas elvárásaim, végignéztem becsülettel és kijelenthetem: a cikk minden szava igaz. A film egy talicska fos.

Én speciel nem tudtam hogy a Daredevil rendezője csinálja, de az már intő jel lett volna, mert szerény véleményem szerint az is egy kalap kaki volt.

Nem baj, lesz Hellboy2, szeretettel várjuk!
  • Jim Kirk
    Szekeres Imrének innen csak annyit üzennék, hogy a Macskanő nem Marvel film, hanem konkurens DC Comics.
    Ezt a filmet ugyan én még nem láttam, de a kritika véleményem szerint meglehetősen sok közhellyel dobálózik. Fölösleges.
  • M0rph3u5
    amúgy az előzetesben hülyeséget mondanak... a főhős a lelkét nem a szerelemért, hanem a fater életéért adja el... legalábbis a film alapján nem a faterba volt belezúgva a csávó:D

amúgy nagy oltások is vannak benne dialógusban, de csak az angolban poén, szinkronban szánalmas... talán erre írta a cikkíró, hogy anyátokközt-öt megszégyenítő dialógus... a legtöbb filmet szeretem szinkronnal is, de ezt most senkinek nem ajánlom.
  • M0rph3u5
    én majdnem egy hete néztem meg otthon... télleg elég gyenge... de azért ha lesz vágatlan verzió, majd letöltöm magamnak a dvd-rip-et(mert legális:P) és megnézem újra... de addig nem sűrűn fogom nézegetni. viszont természetesen annyira nem szar, mint ahogy azt a cikkíró előadja, de kicsit(!) mégis szar...:)
  • geri486
    Eddig én is meg akartam nézni, de már én se fogom, általában mindig hallgatok a kritikákra, és nem is szoktam megbánni...
  • Cat #4
    Örülnöd kellene, hiszen igy legalább nem lesznek magasak az elvárásaid, és a szar film lehet hogy egyenesen tetszeni fog, míg ha úgy ülnél be rá, hogy "istenkirály mozi", akkor hazamenve fejbelőnéd magad.
  • Kelta
    Anyám, ilyen ritka sz@r filmet, kb 20p birtam..ennél még a bübájos boszorkák is jobb ...
  • winters123
    holnap megyek megnézni. tök jól elvette a kedvem a cikk :(
  • Ronny

Cage-nek milyen sok haja lett:)