MotoGP \'07

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Igen nálam is gondok nnak a játékkal!Élvezhetetlen!Hang rossz!!A grafika is fúrcsa minden maxon van mégis mintha gagyi lenne...mediumon,lowon szebb a grafika mint maxon...sebességtõl a mosódás hol marad??a 3-ban olyan frankó volt...most miért nincs??

Kérdés: Melyik pályán esik az esõ?Kíváncsi vagyok az esõre!

ForzaInter
hát proci ami régi 3 éves amiatt bír csak ennyit, videokari az elégjó legtöb játék fullon megy stalkert is bírta simán...

Yo, Bitch!

ha kikapcsolom az árnyékokat teljesen akkor isa van egy csomo a játékban..... nemhiszem el h 512es ram st nem szar a gépem és anynira szaggat h nem lehet jaccani..... mindent levettem....
hy all. most vettem fel a gamet, nekem az FLT változat van meg. és mikor el akarom daemon toolsból inditani ki írja hogy rossz lemez van a meghajtóba.Mit csináljak??így jártam a TMNT játékkal ott kiírtam az egyik lemezt és utána is ilyesmit írt ki. mi legyen help pls

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

blackfire001
Áh, kár érte...
FLeT
még nincs semmi...

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

blackfire001
Gyerekek, van hozzá valami cheat, vagy esetleg trainer, vagy savegame???
blackfire001
XP-n nyomom a játékot, és semmi baj nincs. A gépem meg nem felel meg a minimum rendszerkövetelményeknek, és közepes grafikán vinyóóóó!
Az minimum ez:
2.4Ghz Processor
Win XP / Vista
512MB Ram
ATI 9800 or similar graphics card
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
950Mb Free Hard Drive Space (installed)
DVD Rom Drive
4GB HD Space Required
<#vigyor3>

CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware

Szerintetek 1 giga ram -os, 3.39 Ghz -es gépen menne a játék? most tölti nekem a játékot az uncsim. Valaki meg mondaná millyen videó kártya kell bele.

Remélem most már megjelenik a kép...

CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware

Még egyszer utoljára leírom...😊
DirectX ami a lemezen van.
Driver: ForceWare 163.71 BETA

Visszaolvastam!nekem bõven megvan a minimum követelmény,bár lehet h a vidikari szarozik!Felrakom újra az op.rendszert,oszt meglátjuk mi lesz?amúgy mennyibe kerül az a kártya amivel már játszható?
arty
forzainter: erre a kártyára sztem reális az összességében medium beallitasod 😊 (sõt, más játékokban ...)

kaká22: olvass vissza

berczely: nocsak, a gef8-ason is van baja a gamenek?? 😞

BlueX: még egy OS és egy driver verziot mondj! 😄 thx

Forza.

ForzaInter

na így megy tökéletesen szaggatás nélkül😄
gépem: Intel 2,6 proci,1 giga ram,Ati X1600 256 pro
sztem ezzen többet kéne bírnia jóval...

Yo, Bitch!

Hello!Vki most már mondhatna eg ötletet h mi lehet a baj?amikor belépnék,hibát észlel ezért leáll!=7600gs-m van 3.0proci!De nem ez lehet a baj sztem!Vki mondjon már vmit légyszi!
berczely
Ez érdekes....nálam 1024x768-ban akadozik..hang is torzul...sz*r az egész...a grafika is fúrcsa....

arty
te vagy itt a kivétel 😉

Forza.

Szerintem meg nyugodtan töltsd le.
Nekem is 7600 GT-m van és full grafikán, 1440*900-ban akadozás nélkül megy.
De most már töbször nem írom le😄

arty
7600GT-re? inkább ne ...

olvass vissza pár oldalt a geforce7 tulajok viszontagságairol... összefoglalva: a játék jol menne, de idõnkánt megáll a kép 2-3 másodpercre. drivertõl és oprencertõl függetlenül ... game bug.

Forza.

hello srácok! szeretek motorozni, bár erõsen a teprepmotorozást választom mindig, de mivel mostanság EGYETLEN rendes játék nem jött ki a témában gondoltam kiprobálom ezt... szeritnetek megéri? (letölteni?<#nemtudom>)

nem látom a motor kerekét mi a baj? 😄
Azért ez szerintem szánlmas... Én ezt a szart megvettem... alig indul el és még pénzt is jkérnek érte,nem is keveset... Hááát... én már motoroztam egy keveset,de ez valóban intõ példa,hogy mit ne vegyetek meg.. Az a hang,az a designe,az a grafika,az a "mûködés",borzalom... Szégyelje magát a kiadó,de komolyan...
Én a 3-al egy csomót játszottam neten - pár nap (inkább pár hét) netes játék után a gépi legend motorosokat szépen otthagyod. Persze ha be van állítva rendesen a motor, default beállításokkal ott hagynak a rajtnál (a neten is😊 )
Mondjuk én extreme-ben nyomtam, de nyilván ugyanez a helyzet gp-ben is csak ott máshogy kell vezetni.
3 URT-ben legend szinten sztem lehet tartani az iramot. Persze a szgép kicsit csal. Az idõmérõn arra törekedtem, hogy legalább 7-11másodperccel legyek jobb a második leggyorsabbnál. A versenyen meg vmi oknál fogva egy kicsivel jobban megy a computer, így csak 3-6mp-el tudtam jobb köröket menni. (valszeg az idõmérõn csak véletlenszámmal osztja ki az idõket a többieknek)
Ha már 3-5x végignyomtad a Professional szinten, akkor a Legendhez is fel lehetett nõni nem is olyan sok idõ alatt.
Az elsõ (dél-afrikai) pálya meg elég szenyó. Erre a pályára optimalizálták a legend szint "versenyzõit". Itt elég szoros a küzdelem, de azért az élre lehet állni, ha nem lök fel téged vki. 😊
A többi pályán meg már könyebben lehet jobbat motorozni legend szinten a többieknél, különösen ha a kifékezéseket már kitanulta az ember, és tudja hogy mikor érdemes powerslide-ot(erõcsúsztatás-t) használni.

Most még nem volt különösebben idõm nyomulni a '07-ben, minden esetre a champion szint ugyanolyan "nehézségû", mint az URT-ben. De az tetszik hogy lehet szezont nyomni a dokival is, vagy pedjózsival... <#vigyor> Az URT-ben csak single race-t lehetett hajtani velük.

Az esések tényleg nem a legtutibbak. Viszont az URT-ben a fickó elég öregurasan teszi ki a felsõtestét a kanyar belsõ oldalára. Itt legalább már hasonlít arra, ahogy a doki, vagy stoner kinyújtott nyakkal "benéz" a kanyarba. <#vigyor> Jobban odateszik magukat, és látványosabb mozdulatokkal "törik" meg a motor egyenes-tartását. Sztem kicsivel élethûbb, mint az elõzõ részeknél.

Igen, a patchre szükség van, mert nemtudom nektek volt-e olyan, de például a pályatérkép nekem néha szétesik. <#rolleyes>
Pár egyenes szakasz elforgatva úgy áll, mint a mákostészta. <#vigyor>

Ez felháborító.... Ilyen félkész,elba..ott,szart,egyre többet látok.. Elképesztõ,hogy ilyen munkákért(Fos),pénzt akarnak kérni emberektõl..
Ilyen szarok adnak jogot a warezra... Ha így adnék ki valamit a kezeim közül,elõször pöcsön,majd pöcök-ön szúrnám magam és ordítanék Tündiért,hogy cidázzon le.. Komolyan,ez szánalom..
arty
legend szint ... huh 😊 én magasabb szinten leszakadok a csapattol, igy nemtok nyilatkozni milyen tömegben motorozni 😄 (könnyebb-ben pedig én huzok el...)

az esések itt sem jók: nehéz esni, de géppel ütközve ált. te esel el ... hacsak nem belsõ ivrõl rárántod a gépre, akkor ált. õ 😄

Forza.

"Összességében nem olyan nehéz hozzászokni annak, aki a MGP3 URT-t legend szinten lazán nyomja."
Én lazán nyomtam, de itt a pro is gondot okoz a folyamatos akadozások miatt 😊 Ilyen 1 mp-es kihagyás után a kavicságyban találom magam 😊 Meg hasonlók...
Amúgy a motoros testtartása nekem pont nem tetszik, kicsit idétlenül rángatja a motort, a 3-ban jobban bejött.
Az viszont tényleg igaz, hogy ugyan könnyebb menni, de könnyebb ilyen kis hibákat véteni (pl kanyarban kicsúszik alólad a motor) amitõl élethûbb lett valamilyen szinten.
No de mind1 én addig úgyse játszok vele amíg vmi patch ki nem jön hozzá, mert így kissé élvezhetetlen.
semo1
nekem a töltö képernyöbe belefagy állandoan<#szomoru1>

Nu feltettem ezt a MGP'07-et.

Gépem A64(s939) 3200+(2500Mhz-re húzva), 1GB ram, Radeon 2600XT, többi nem érdekes.

A versenyre készülõdõ csapatnál szaggat, de verseny közben csak néha akad meg pár miliszekundumra. Szerencsére ritkán. Játszható azért, de egy patch elkelne a játéknak.

Ugyan alig mentem még pár kört, de a a MotoGP2-höz és 3 URT-hez viszonyítva a legszembetûnõbb az az, hogy a motor viselkedése bizonyos szempontból élethûbb lett. Összességében ez persze nem igaz, mert egyre inkább árkádosabb a vezetési élmény (fõleg a balesetmentes ütközések miatt), de például a fékezésnél a hátsókerék csúszkálása, döntött állapotban adott gáznál meg a hátsó kerék kifelé mászása valamivel közelebb van a valósághoz, mint például a motoGP 2-ben. Legalábbis ahhoz a pár hungaroringes körhöz viszonyítva amit sikerül lemotoroznom.

A MotoGP 2-ben egy elég erõssen beton bábú versenyzõt kellett hajtani. Kis sebességnél is a motor döntésével, mint inkább kormányzással akart kanyarodni, eléggé nehézkes volt. Fékezése beton stabil, elesni normál körülmények között szinte lehetetlen volt. Erõcsúsztatás is a legstabilabb mind3 közül. Szóval azért a realitása eléggé megkérdõjelezhetõ.

A MotoGP 3 URT-ben mindenen kicsit javítottak (Csak szerintem, mert sokan pont az ellenkezõjét mondják. 😊 ) Nem olyan betonstabil a motor, nagy fékezésekkor, különösen nagy sebességnél el lehetett esni. Ez a '07-re is igaz. Az elsõ fék feltûnõen gyenge volt (nem is tudom, hogy lehetett-e valahol állítani), ez a részlet sokkal jobbra sikerült a '07-ben. A Motoros testtartása egészen hasonlít már a valósághoz.

Hirtelen ennyi szûrõdött le. Összességében nem olyan nehéz hozzászokni annak, aki a MGP3 URT-t legend szinten lazán nyomja.

Arra vagyok kiváncsi, hogy a kultúrált elõzgetések mennyire vannak kidolgozva ebben. A MGP3 URT-ben a legbosszantóbb azt volt, hogy Legend szinten 1-2 pályán (pl: délafrikai) nem lehetett könnyen lelépni a csapattól, így majdnem az egész csapat együtt ment. (nem használtam cheat-et) A számítógép meg eléggé primitív volt és ha az útjában voltál (kicsit más íven mentél), akkor egyszerûen fellökött, elgázolt. Tehette ezt büntetlenül, mert szinte mindig a játékos esett el, és nem a szgép.

Alacsonyabb szinteken nem jött elõ, mert az ember lelép a csapattól, és egyedül motorozik. De Legend szintnél pár pályán egy ideig együtt megy az ember a többiekkel.

Szal az AI-ra leszek kiváncsi magasabb szinten... 😊

fas.... minden minimumon van még is anynira szaggat h még 1 motorral se lehet menni nemh gépet is betöltse...... pedig nagyon jó élmény lenne.......
arty
motogp3-ban asszem vol 125/250ccm

Forza.

MotoGP 2...
(ha jól emlékszem)
Van olyan motoros játék amiben nem csak Moto gp van hanem mind a 3kategoria azt hittem ebbe már csak beleteszik.😞

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Alwares
Hát szerintem ez a játék egy fitying gépfejlesztést se ér meg... Tiszta gáz az egész-....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

köszi😊

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

FLeT

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Letöltöttem és azt irja ki h összeférhetetlenség támadt. akkor egy cracket kéne leszednem?:S

na szedem rapidról... kíváncsian várom, h mennyire fog akadni! 😄 ha nagyon, akkor nagy beruházások lesznek....
/épp mostanában vettem elõ megint a motoGP 3-mat, úgyhogy lesz viszonyítási alap!/ 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

arty
uj driverek hangkarira, vga-ra, uj directx a dvdrõl ...

Forza.

berczely
Ez is gázos lesz nagyon gázos!

Am ti mien crackekkel nyomjátok!Ha vki átküldené akkor megköszönné[email protected]
Volt itt olyan akinek azt írta ki h hibát észlelt ezért leáll!Mi lehet az ok?
Én is bekapcsoltam, nekem is elment, de mióta kikapcsoltam azóta nem megy el. Ez játék hiba....

[HUN]FaTaL
De, kikapcsolod a post processinget 😄D

http://goo.gl/gd6Zi5

Nekem verseny közben ha be van kapcsolva a post processing egyszerûen fogja magát és egy idõ után elmegy a kép, és ez csak akkor oldódik meg ha kilépek game-bõl. Nincs erre valami megoldás, hogy NE csináljon ilyet.
Prince of Máté
Nem tudja vki hogyan lehet kikapcsolni a közönséget a verseny elején?

Lui76
Magyar szerver szokott lenni ?
Én is ma kezdtem ismerkedni a játékkal.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Hello mindenkinek!Lenne egy kérdésem!Nekem még el sem indul,mert kiírja h hibát észlelt ezért leáll!+Daemon tools-al beimagelem oszt bedobja a motogp3 autorunját!mit gondoltok,lehet h úgy érzékeli h nincsen becrackelve?De am bevan!Én ezt nem értem!Please!vki segítsen már!