MotoGP \'07
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés: Melyik pályán esik az esõ?Kíváncsi vagyok az esõre!
Yo, Bitch!
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
2.4Ghz Processor
Win XP / Vista
512MB Ram
ATI 9800 or similar graphics card
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
950Mb Free Hard Drive Space (installed)
DVD Rom Drive
4GB HD Space Required
<#vigyor3>#vigyor3>
CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware
Remélem most már megjelenik a kép...
CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware
DirectX ami a lemezen van.
Driver: ForceWare 163.71 BETA
kaká22: olvass vissza
berczely: nocsak, a gef8-ason is van baja a gamenek?? 😞
BlueX: még egy OS és egy driver verziot mondj! 😄 thx
Forza.
na így megy tökéletesen szaggatás nélkül😄
gépem: Intel 2,6 proci,1 giga ram,Ati X1600 256 pro
sztem ezzen többet kéne bírnia jóval...
Yo, Bitch!
Nekem is 7600 GT-m van és full grafikán, 1440*900-ban akadozás nélkül megy.
De most már töbször nem írom le😄
olvass vissza pár oldalt a geforce7 tulajok viszontagságairol... összefoglalva: a játék jol menne, de idõnkánt megáll a kép 2-3 másodpercre. drivertõl és oprencertõl függetlenül ... game bug.
Forza.
Mondjuk én extreme-ben nyomtam, de nyilván ugyanez a helyzet gp-ben is csak ott máshogy kell vezetni.
Ha már 3-5x végignyomtad a Professional szinten, akkor a Legendhez is fel lehetett nõni nem is olyan sok idõ alatt.
Az elsõ (dél-afrikai) pálya meg elég szenyó. Erre a pályára optimalizálták a legend szint "versenyzõit". Itt elég szoros a küzdelem, de azért az élre lehet állni, ha nem lök fel téged vki. 😊
A többi pályán meg már könyebben lehet jobbat motorozni legend szinten a többieknél, különösen ha a kifékezéseket már kitanulta az ember, és tudja hogy mikor érdemes powerslide-ot(erõcsúsztatás-t) használni.
Most még nem volt különösebben idõm nyomulni a '07-ben, minden esetre a champion szint ugyanolyan "nehézségû", mint az URT-ben. De az tetszik hogy lehet szezont nyomni a dokival is, vagy pedjózsival... <#vigyor>#vigyor> Az URT-ben csak single race-t lehetett hajtani velük.
Az esések tényleg nem a legtutibbak. Viszont az URT-ben a fickó elég öregurasan teszi ki a felsõtestét a kanyar belsõ oldalára. Itt legalább már hasonlít arra, ahogy a doki, vagy stoner kinyújtott nyakkal "benéz" a kanyarba. <#vigyor>#vigyor> Jobban odateszik magukat, és látványosabb mozdulatokkal "törik" meg a motor egyenes-tartását. Sztem kicsivel élethûbb, mint az elõzõ részeknél.
Pár egyenes szakasz elforgatva úgy áll, mint a mákostészta. <#vigyor>#vigyor>
Ilyen szarok adnak jogot a warezra... Ha így adnék ki valamit a kezeim közül,elõször pöcsön,majd pöcök-ön szúrnám magam és ordítanék Tündiért,hogy cidázzon le.. Komolyan,ez szánalom..
az esések itt sem jók: nehéz esni, de géppel ütközve ált. te esel el ... hacsak nem belsõ ivrõl rárántod a gépre, akkor ált. õ 😄
Forza.
Én lazán nyomtam, de itt a pro is gondot okoz a folyamatos akadozások miatt 😊 Ilyen 1 mp-es kihagyás után a kavicságyban találom magam 😊 Meg hasonlók...
Amúgy a motoros testtartása nekem pont nem tetszik, kicsit idétlenül rángatja a motort, a 3-ban jobban bejött.
Az viszont tényleg igaz, hogy ugyan könnyebb menni, de könnyebb ilyen kis hibákat véteni (pl kanyarban kicsúszik alólad a motor) amitõl élethûbb lett valamilyen szinten.
No de mind1 én addig úgyse játszok vele amíg vmi patch ki nem jön hozzá, mert így kissé élvezhetetlen.
Gépem A64(s939) 3200+(2500Mhz-re húzva), 1GB ram, Radeon 2600XT, többi nem érdekes.
A versenyre készülõdõ csapatnál szaggat, de verseny közben csak néha akad meg pár miliszekundumra. Szerencsére ritkán. Játszható azért, de egy patch elkelne a játéknak.
Ugyan alig mentem még pár kört, de a a MotoGP2-höz és 3 URT-hez viszonyítva a legszembetûnõbb az az, hogy a motor viselkedése bizonyos szempontból élethûbb lett. Összességében ez persze nem igaz, mert egyre inkább árkádosabb a vezetési élmény (fõleg a balesetmentes ütközések miatt), de például a fékezésnél a hátsókerék csúszkálása, döntött állapotban adott gáznál meg a hátsó kerék kifelé mászása valamivel közelebb van a valósághoz, mint például a motoGP 2-ben. Legalábbis ahhoz a pár hungaroringes körhöz viszonyítva amit sikerül lemotoroznom.
A MotoGP 2-ben egy elég erõssen beton bábú versenyzõt kellett hajtani. Kis sebességnél is a motor döntésével, mint inkább kormányzással akart kanyarodni, eléggé nehézkes volt. Fékezése beton stabil, elesni normál körülmények között szinte lehetetlen volt. Erõcsúsztatás is a legstabilabb mind3 közül. Szóval azért a realitása eléggé megkérdõjelezhetõ.
A MotoGP 3 URT-ben mindenen kicsit javítottak (Csak szerintem, mert sokan pont az ellenkezõjét mondják. 😊 ) Nem olyan betonstabil a motor, nagy fékezésekkor, különösen nagy sebességnél el lehetett esni. Ez a '07-re is igaz. Az elsõ fék feltûnõen gyenge volt (nem is tudom, hogy lehetett-e valahol állítani), ez a részlet sokkal jobbra sikerült a '07-ben. A Motoros testtartása egészen hasonlít már a valósághoz.
Hirtelen ennyi szûrõdött le. Összességében nem olyan nehéz hozzászokni annak, aki a MGP3 URT-t legend szinten lazán nyomja.
Arra vagyok kiváncsi, hogy a kultúrált elõzgetések mennyire vannak kidolgozva ebben. A MGP3 URT-ben a legbosszantóbb azt volt, hogy Legend szinten 1-2 pályán (pl: délafrikai) nem lehetett könnyen lelépni a csapattól, így majdnem az egész csapat együtt ment. (nem használtam cheat-et) A számítógép meg eléggé primitív volt és ha az útjában voltál (kicsit más íven mentél), akkor egyszerûen fellökött, elgázolt. Tehette ezt büntetlenül, mert szinte mindig a játékos esett el, és nem a szgép.
Alacsonyabb szinteken nem jött elõ, mert az ember lelép a csapattól, és egyedül motorozik. De Legend szintnél pár pályán egy ideig együtt megy az ember a többiekkel.
Szal az AI-ra leszek kiváncsi magasabb szinten... 😊
(ha jól emlékszem)
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
/épp mostanában vettem elõ megint a motoGP 3-mat, úgyhogy lesz viszonyítási alap!/ 😄
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Én is ma kezdtem ismerkedni a játékkal.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun