MotoGP \'07

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de nem volt egyik se ennyire elb*szva... (legalábbis a 2 és 3 - én ezekkel játszottam)
úgyhogy reménykedjünk 😊
ugyanilyen gépem van, juhéjj 😄
Nem hinnem hogy lesz peccs, errol le kell mondani sajnos. 3 rész volt eddig, egyikhez sem volt.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Az lehet de itt az xp se számít sajnos...
Nekem is az van és akad + már itt más is írta hogy XP-vel is szar.
(A ps2 emulátoros dolgot meg sztem felejtsétek el 😊 mind1 milyen játékkal, de még siralmasabb lesz a helyzet)
berczely
DE azt írja hogy windows xp/vista szóval vista alatt is mennie kéne

zeus89
XP-t a gépetekre !!! nekem is elegem lett a vistából, egy firss XP és egy Vista között ég és a fõld a külömbség!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

arty
Hangkártya nem oldja meg a geforce7/8-asok problémáját, én letiltottam az audigy2-met és hang nélkul is UGYAN UGY beakad másodpercekre. Reménykedjünk egy patchben ...

Alwares: boxon miért szar a game? sztem ott semmi gond nincs vele, már majdnem minden extreme pályát unlockoltam 😊 persze egyelõre csak rookie-n nyomom a bajnokságot, igy tul könnyû, de gyakorolni joez - Rossi-t igy legalább leverem 1 percekkel a 3 kör alatt 😄

Forza.

sziasztok!
Kiprobáltam én is nálam tök jól futott mindent maxre állítottam a felbontás meg 1440*900, átlag 60 FPS környékén, viszont a grafika elég szar, next genként hirdették, illetve a kiadott képek alapján sokkal szebbre számítottem, biztos azokba photoshop is besegített!
A másik problámám, hogy nem tudtam változtatni a billentyûzet kiosztáson, ugyanis akkor kirta, hogy nem támogatott az oprendszerem😊)/Vista/.
Erre van valakinek megoldása?

üdv!
Boconadi
ha sikerült a tt-t "átkonvertálni" töltsd fel <#idiota>
Caligo
Én már tök lemondtam róla. Most ps2 emulátorral szarakodom, hátha sikerül elinditani a tourist trophy-t. Milyen hülyeség az, hogy egy szar alaplapi hangkarival simán megy, egy creative-al meg rettenet. Ilyet se láttam még..., Meg azok az idióta kitalált mocik is idegesítenek Extreme módban. MotoGP 2007 ejtve van, legalábbis nálam. Pedig eddig mindegyiket végignyomtam

berczely
PATCHET A NÉPNEK!!!!!!!!INTÉZKEDNI KELL!!!!!<#phone><#banplz><#falbav><#email>

Sziasztok.
CSatlakoznek az elöttem szolokhoz, ez a játék egy nagy rakat FOS!
Tökmind1 nálam (Athlon XP 3200+, 1gb DDR, 7600GT) is hogy Max vagy Low a graf, a jatek gyakorlatilag beáll 2-3mpre ha olyanja van (fõleg Trainingben). Arrol nem is beszelve, hogy az SB Live 5.1 Digitallal szar a hang, kénytelen voltam az alaplapi hangképzõt használni. Azt, hogy néha vereseny közben fekete lesz a kép mar nem is emlÍtem. Gratu a fejlesztõgárdának, igy kell elkurni (nem kicsit, NAGYON) egy amugy jo játékot!
MotoGP 3 HERE I COME! <#banplz>

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

berczely
Nah látod ez itt a kérdés....sztem futni kéne simán (nem arcolásból) nehogy már egy moto gp megfogja a gépet BioShock meg fullon megy<#fejvakaras>

fászom 😄😄 8 órán át töltöttem ez ta szart?!!

akinek Asus M2N4 SLI,AMD Athlon64 x2 4800MHz,Leadtek 8800GTS 320MB, 2GB DDR2 800MHz RAM,200GB HDD SATA2, Windows Vista Ultimate 64Bit
nem fut akkor ezt a gamet mien gépre írták??? Pentium 6os?? 8 giga ram?? 6000MHz? 10000MB ATI vagy Geforce???? :/
berczely
Az a baj hogy az XP nekem valamiért nem kezeli a DVD meghajtómat...üres lemeznek ismeri fel a cuccokat...

berczely
aha szóval a vista a baj?Hát akkor viszlát moto gp én azért nem teszek fel xp-t

zeus89
Bakker nekem is akadt ez a játék, persze VISTÁN, le is töröltem mert FULL detailon még a World in Conflict is akadozot. Ám most jön az leg érdekesebb dolog, felvettem az XP-t és World in Conflict full-on ment, akadás mentesen, bemegyek MotoGP07-be, ráraktam full detailra ezt is, és úgy viszi a gép ezt is mintha egy MARIO tipusú játék lenne.... még be kéne rakni valamit, hogy lehúzz a sebességet 😊)) szóval ti nem toom mit bas**ok el ... tegyetek fel friss XP-t legfrissebb driverekkel.

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

berczely
Szétzûzom mingyárt a játékot!Komolyan mondom felidegesít!Akarnám tolni rendesen de a szaggatás laggolástól nem tudom!!

na ezt a hibát én is észleltem....😄
csak nem az olaszon, hanem az amerikain...😄

CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware

berczely
Ehez tuti lesz pacth...ennyi hibát orvosolni kell!!

Hali.Itt a legújabb.Mikor a round 6(italy)-n megyek az elso kör után a célegyenesben elmegy a kep csak a hang van és tiszta fekete a kép csak arace adatokat latom meg mikor burkolok akkot a motogp suhano zaszlajat.XD
berczely
A hang bigyót hol állítottad?

berczely
Nekem amúgy tetszene a játék..zene jó benne bár alig hallom mert szaggat...Grafika is jó sztem csak azt nem értem hogy low-on van élsimítás high-on meg mért nincs?Ja és hogy mért szakaszol?Idegesítõen elbaszott egy játék!

nálam ha az audio hardware acceleration-t standard-ra rakom, akkor úgy-ahogy jó a hang, de az akadozás ugyanúgy megmarad, és az nálam is a grafikai beállításoktól függetlenül, mindegy hogy high vagy low
Sada01
Hát ennek a játéknak kellett ám 3.7GB ezek noob ok <#zavart1>

Caligo
Beszarás, lehúztam a hardware accelerationt a hangnál, még jobban szaggatot, meg még pocsékabb volt a hang. Azt hiszem én feladom<#szomoru1> Miért nem csinálnak pcre egy olyat mint a Tourist Trophy...

berczely
Hát hallod lassan én is sírok!Már reménykedtem pedig hogy jót motorozok<#shakehead>

Caligo
Beszarás. Így ellõni egy játékot<#rinya> Pedig hogy vártam

berczely
Hát nah én már lemondtam róla...nálam el se indul a verseny...szánalom!Mingyárt felrakom a Moto GP 3-at azt tolom azzal!

Csasztok.ez beszarás.Nekem a hang nem szaggat hanem a mapk töltésénél a vidók jujj.Pedig Intel core 2 duo 2gb ram geforce 8600gt.Sztem meglátszik ,hogy TQ csinálta!!!(SZ@R)
berczely
Nekem alaplapi hang van Realtec AC 97' vagy mien nem tom alap asus-os hang...és akad!Lehet hogy ez egy komoly Next-Gen game!!És erõmû kell neki pl.: 4 magos intel,8800ultra,4gb ram...<#banplz>

Caligo
Mindenkinek akad a hang, vagy csak az audigyseknek??

Nekem talán azért nem akad mert játék közben levettem a zenét.

CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware

berczely
Nah ez már kész röhej!!!Nekem már el se indul a helikopteres látkép után kidob hibaüzenettel!!<#banplz>

berczely
Sztem a hangal kéne valamit csinálni!Hogy lehet hardweres gyorsításra állítani?Vagy valamit csinálni...sztem a miatt szaggat meg szarakszik!

Caligo
Ez már komolyan nevetséges. A te gépeden is szaggat... Tök mindegy találgatni, hogy miért is szaggat. Azért szaggat mert a THQ csinálta, nem a hardware miatt. Eddig úgy volt hogy a 7-es szérián szaggad, látom 8-ason is

totyak
Szerintem ezen a sz@rkupacon egy millió patch se segítene. Elismerem, hogy a gépem nem egy atomerõmû, de azért, ha minden minimumon van és még úgy is szaggat, akkor ott már nem csak nálam lehet a gond. Gyakorlatilag minimumon is ugyanúgy szaggat, mint a gép által felajánlott beállításokon. Lehet, hogy a hang tényleg befolyásol valamit, de szerintem nem számottevõ.

berczely
<#vigyor>Kávédarálókkal...Én eljátszanék ezzel is ha menne rendesen dehát szaggat össze-vissza a hang is eltorzul....katasztrógális!

Caligo
Kéne írni egy petíciót a THQ-nak egy patchért 😊 Amúgy nekem már egy jó kis superbike játék hiányzik már. Tudom hogy volt egy az EA-tõl talán, de azóta miért nincs? Olyan igazi dübörgõ motorokkal, nem ilyen zümmögõ motogp kávédarálókkal

berczely
Valami patchet vagy valamit igazán adhatnának hozzá!

Alwares
Nem. A játék szar. Már Xboxon is szar volt...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

berczely
Hát nálam a hang az akad, a játék is akad...nem értem...sz*r a gépem?

bármelyik jo...

bemountolod azt lesz egy virtuális meghajtot az e, f, g valamelyikén..
És hogyan???
Szasztok. A daemon tools mejik verziojával lehet felrakni?
végig tudtok menni hiba nélkül? én eddig nem.....
ja, nekemis szaggat, ha kavicsban vagyok
ac'97 hangkari... nem vágom.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Akinek akadozik, milyen hangkártyája van? Nekem audigy 1-es
Mert ugye van ez a hang-akadozás is, + azt is észrevettem, hogy néha ha lemegyek a pályáról akkor is elkezd szaggatni, márpedig ezt csak a hanggal tudom összehozni, akkor megy a döcögõs hang; a grafika nem változik, attól nem kéne szarabbul mennie ha a pálya mellett megyek, mintha az út közepén
aha.
Szaisztok! A wandadoo oldaláról leszedett motogp-t a daemon toolssal kell telepíteni?