633
  • Praetor
    Azám, én is lenyomtam most vagy fél szezont egyhuzamban...
    Ráadásul tetszenek az új pályák is. Eleinte bosszantottak, főleg az Asseni, hogy "tanulhatom" meg újra az URT után, de végülis még jobb is így. A challenge meg kifejezetten jó ötlet volt beletenni. Ami pályát ismertem, és nem volt módosítás rajta, ott szinte elsőre megvolt az összes gold medal. A többinél tanulni kellett a pályát.

Most már megyek szunyálni, mert holnap is megszakadás lesz a melóval...
  • Norberto91
    hát ez a játék KURVA JÓH:D Ez kész nem tom lerakni, megyek folytatom:D
  • Lacas968
    Kormánnyal megy valakinek?
  • szabopatyo
    Onlineban probáljátok ki esténként nagy versenyek vannak.
    Simán megy multiban nem kell hozzá semmi.
  • berczely
    kaki lett....ennyit tudok mondani
  • Norberto91
    A carierr módról meséljetek már?:D te választasz saját rajtszámot meg sajátsisakot?:D És mi csináljuk a saját motorunkat, vagy szerződéseket kapunk? Holnap lesz meg a game szal:D infot:P
  • ForzaInter
    am fura hogy racing carrierbe ahol én versenyzek szaggat kicsit, camphions ship módban ahol epdig rossival kezdetem ott meg tökéletesen megy:|
  • [HUN]FaTaL
    winrar
  • tomee92
    hy!
    segítsetek mert nem tudom összerakni a játékot!!!
    mgp07.001 mgp07.002... nevű fájlokból áll és nem tudom összerakni semmivel!
    total commader összerakja csak nem tudom mountolni
    pls mondjátok el hogy mivel rakjátok ti össze
    köszi!
    hy
  • Praetor
    Nemtom segít-e vkinek, de nekem a tömeg kikapcsolása eléggé segített a játékon. A lenti beállításokkal még a pár miliszekunumos akadást sem vettem észre most a legutóbbi pár versenyen. Az indulás előtti "készülődésnél", meg a visszajátszáskor nagyritkán előfordul szaggatás, de sztem teljesen élvezhető a játék.

Amúg egyre jobban tetszik ez a '07, és némileg pozitíve csalódtam a játékban. Sokkal kóklerebbre számítottam. Persze a kompatibilitási nyűgökre nincs mentsége a fejlesztőknek.

Baromira tetszik az optimális kigyorsításoknál ahogy beimbolyog a motor. Tisztára, mint a valóságban. Azt hiszem a meredek villaszög miatt szokott erős kigyorsításnál (szerencsés esetben mérsékelt mértékben) a kormánycsapkodás jelenség előállni, és emiatt a motor is kicsit imbolyog. Sztem sokat dob a játékélményen.

cpu: A64 3200+ (egymagos) @2500Mhz
    alaplapi chipset: nForce 4
    mem: 1GB
    vga: Sapphire Radeon HD 2600XT 256MB

• Norberto91
    :) köszike
  • arty
    nincs

pl Depth of Field (fokusz, távol/közel elhomályosodik, stb) nincs PC-n, de minden más hasonlo.

csak 4:3 kijelzőket támogat PC-n, tft-ken (5:4, 16:10, 16:9) a kép aránytalan lesz, nyujtott ... a konzolverzio jo képarányu mindenen, sima 5:4-es tft-n is.

és a frémráta is stabilabb, kivéve ha csucskártyád van ...
  • Norberto91
    Pc van olyan grafikája szerintetek mint Xbox360 -on?
  • Lacas968
    Hali All!

Szeretném a játékot kipróbálni egy Logitech WingMan kormánnyal. Az elején a Launcher-ben felismeri a kormányt, de nem tudom a játékban használni, mert mindig csak a billentyűzetet hajlandó elfogadni.
    Hogy lehet rávenni, hogy a kormánnyal tudjam a motorost irányítani?

KöszöNETtel: Lacás
  • Norberto91
    thx
  • FLeT
    viszi...
  • arty
    MUKODIK !!!!!!!!!!!!! THX!!!

ez a driver sokkal jobb, de ahogy irtad, a simplified shaderekkel nix arnyeka a tobbi motornak :( igy inkabb a latotavot vettem le.

mas jatekok viszont lassultak az uj driverrel :( (pl driver4)
  • Norberto91
    Geforce 6600 visszi?
  • LMNO
    crack?
  • blackfire001
    a GP-ben a francia pályán esik az eső! Nekem cheat kód kell! :D
  • berczely
    Igen nálam is gondok nnak a játékkal!Élvezhetetlen!Hang rossz!!A grafika is fúrcsa minden maxon van mégis mintha gagyi lenne...mediumon,lowon szebb a grafika mint maxon...sebességtől a mosódás hol marad??a 3-ban olyan frankó volt...most miért nincs??

Kérdés: Melyik pályán esik az eső?Kíváncsi vagyok az esőre!
  • ForzaInter
    hát proci ami régi 3 éves amiatt bír csak ennyit, videokari az elégjó legtöb játék fullon megy stalkert is bírta simán...
  • nyusz
    ha kikapcsolom az árnyékokat teljesen akkor isa van egy csomo a játékban..... nemhiszem el h 512es ram st nem szar a gépem és anynira szaggat h nem lehet jaccani..... mindent levettem....
  • SkylineGTR
    hy all. most vettem fel a gamet, nekem az FLT változat van meg. és mikor el akarom daemon toolsból inditani ki írja hogy rossz lemez van a meghajtóba.Mit csináljak??így jártam a TMNT játékkal ott kiírtam az egyik lemezt és utána is ilyesmit írt ki. mi legyen help pls
  • blackfire001
    Áh, kár érte...
  • FLeT
    még nincs semmi...
  • blackfire001
    Gyerekek, van hozzá valami cheat, vagy esetleg trainer, vagy savegame???
  • blackfire001
    XP-n nyomom a játékot, és semmi baj nincs. A gépem meg nem felel meg a minimum rendszerkövetelményeknek, és közepes grafikán vinyóóóó!
  • BlueX
    Az minimum ez:
    2.4Ghz Processor
    Win XP / Vista
    512MB Ram
    ATI 9800 or similar graphics card
    DirectX 9.0c Compatible Sound Card
    950Mb Free Hard Drive Space (installed)
    DVD Rom Drive
    4GB HD Space Required
  • Norberto91
    Szerintetek 1 giga ram -os, 3.39 Ghz -es gépen menne a játék? most tölti nekem a játékot az uncsim. Valaki meg mondaná millyen videó kártya kell bele.
  • BlueX

Remélem most már megjelenik a kép...
  • BlueX
    Még egyszer utoljára leírom...:)
    DirectX ami a lemezen van.
    Driver: ForceWare 163.71 BETA

• Kaká22
    Visszaolvastam!nekem bőven megvan a minimum követelmény,bár lehet h a vidikari szarozik!Felrakom újra az op.rendszert,oszt meglátjuk mi lesz?amúgy mennyibe kerül az a kártya amivel már játszható?
  • arty
    forzainter: erre a kártyára sztem reális az összességében medium beallitasod :) (sőt, más játékokban ...)

kaká22: olvass vissza

berczely: nocsak, a gef8-ason is van baja a gamenek?? :(

BlueX: még egy OS és egy driver verziot mondj! :D thx
  • ForzaInter

na így megy tökéletesen szaggatás nélkül:D
    gépem: Intel 2,6 proci,1 giga ram,Ati X1600 256 pro
    sztem ezzen többet kéne bírnia jóval...
  • Kaká22
    Hello!Vki most már mondhatna eg ötletet h mi lehet a baj?amikor belépnék,hibát észlel ezért leáll!=7600gs-m van 3.0proci!De nem ez lehet a baj sztem!Vki mondjon már vmit légyszi!
  • berczely
    Ez érdekes....nálam 1024x768-ban akadozik..hang is torzul...sz*r az egész...a grafika is fúrcsa....
  • arty
    te vagy itt a kivétel ;)
  • BlueX
    Szerintem meg nyugodtan töltsd le.
    Nekem is 7600 GT-m van és full grafikán, 1440*900-ban akadozás nélkül megy.
    De most már töbször nem írom le:D
  • arty
    7600GT-re? inkább ne ...

olvass vissza pár oldalt a geforce7 tulajok viszontagságairol... összefoglalva: a játék jol menne, de időnkánt megáll a kép 2-3 másodpercre. drivertől és oprencertől függetlenül ... game bug.