MotoGP \'07

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nah gyerekek, eddig tartott a jó kis eredeti DVD-m! Amikor kivettem, csak úgy leraktam az ágyra,mondom kiírok egy cd-t aztán folytatom a gamelést, erre bejön tesóm, lekúrt vagy 500 könyvet az ágyra és én már csak a reccsenést hallottam! Azonkívül, hogy levágtam a fejét és kidobtam az ablakon, mást ilyenkor nemigazán lehet tenni, nem?? <#szomoru1>

Szigoruan belsönézet kormányal.
Igy gondolom énis.
arty
joy, talán gamepad?

n régen a superbike-t joyyal nyomtam, ezt most gamepaddal - de billel jobban megyek 😞

Forza.

w77d
Sziasztok! egy egészen hihetetlen kérdésem lenne: egy motor szimulátort mivel érdemes játszani? kormánnyal hülyén jön ki, billel nem igazán pontos, joystick is furcsa!

Igen, jópáran mondogatják ezt, de az összes motogp közül pont a motogp 2 az ami közel sem azt az érzetet adja, mintha magad pályáznál. Atomstabil motor, mint egy kamion úgy tör elõre. Még az URT is közelebbi érzetet ad a pályázáshoz. A '07 sztem meg az eddigi legjobb ilyen szempontból. Néha csodálkozok, hogy nem esek el a kormánycsapkodástól, néha meg egy apró hiba miatt esek egy bazinagyot. Mint a valóságban. <#smile>

A '07-ben az arcade mivoltát a játéknak a "kanyarodás rásegítõnél" lehet érzékelni. Legalábbis nekem úgy tûnik, hogy a szgép segít egy kicsit abban, hogy mennyire kanyarodj. Ennek ellenére ezt relative szolídan teszi. A hosszú tempós kanyarokban azért lehet érezni egy kis rángatózást.
Összességében ez a feature sztem jó, mert a billentyûzettel nem lehet átmeneteket érzékeltetni. Vagy kanyarodsz, vagy nem. Ezért talán nem volt ez rossz gondolat beletenni.

Persze lehet hogy csak rémeket látok, és nincs is ilyen rásegítõ benne. <#vigyor> A fékezés viselkedés hasonló maradt az URT-hez, csak az elsõ fék használhatóvá vált. <#ravasz1>

Nyomtam eleget a motogp 2-vel is, de azért ez a '07 sokkal nagyobb élményt jelentett eddig, mint az összes eddigi. <#rolleyes>

Elég jo a vasad hozá?
sp5
Hali.Amikor felerakom a motogp-t be is crakcelem meg mniden csak mikor el akarom indítani kíírja h a probram hibát észlelt azért leál.Mi lehet a probléma?

Sztem térjetek vissza a MotoGP 2-hez, az a király!!!
Tolom a 07-et én is, de tiszta arcade, akkó már ps2 ha ilyet akarok játszani!
Nekem simán fut P4 3.0 Ati x1650 Pro 256 MB, 1GB ram
Kaszi46

*Posse*T.W.D*

router az mi? nem vok nagy számteches?😄

Kaszi46
nálam nincs fent ez a gamespy progi, és simán tudok csatlakozni más szerverhez, illetve hozzám is tudnak csatlakozni. lanba is próbáltuk már, ott is ment minden.

Talán tûzfalad miatt, vagy router miatt nem sikerül neked.

*Posse*T.W.D*

Figyu hogy lehet Multiplayerezni?:S mert rá meek multiplayer/internet keresés és ott kiválasztok egyet, azt azt írja ki hogy valami nem csatlakozik.. és kiírja hogy várakozás a többi játékosra azt kidob:S mi lehet a Baj? van egy programom a GameSpy Comrade ezzel be kell jelentkezni? nem értek én az ilyenekhez😄 nekem ez sok na valaki infot?😄

Kösz az infót srácok megpróbálom videó kártya frissítéssel megoldani, hátha azzal megy ha nem akkor várok egy új gépre.<#szomoru1>
[HUN]FaTaL
😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

Megoldás: Talmácsi Gábor néven indítasz egy karriert. <#vigyor5>

Ez azért jó, mert nem a köcsög Faubelt alázod, hanem egyenesen Rossit, meg Stonert... <#wink>

[HUN]FaTaL
😞

arty
csak motogp (meg ilyen árkádos városi pályás 'extreme')

Forza.

[HUN]FaTaL
van benne 125 meg 250 vagy még mindig csak a nagy kategória?:/

hibát észlel és leáll, ennyi. remélem a 7600-al menni fog, csak hoznák már vissza, ez a kari egy szar

most tettem fel hozzá a legujabb drivert és nem jo...

Lui76
igen

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Uff, ez mellé ment. #354-re akartam reagálni.

Nemtom miért, de az ati tulajok nem nagyon panaszkodnak. Alább az X600-as kollégánál nemtom hogy mi van, de ha a legújabb driverrel még nem nézte, akkor próbálja meg azzal.

Lentebb belinkeltem az én beállításaimat, amivel elég szépen megy. Alapból nekem is szaggatott úgy, hogy annyira azért nem volt élvezetes, de így tûrhetõ.

X600-al ugy kivág mint macskát szarni... remélem hamar visszatér a 7600 GT

Nekem se ment, ma vetem x1950 prot mostmár megy.
Sziasztok!
Lenne egy kis probléma! Belépek a játékba és a töltõ képernyõ után exe hibával kivág. Légyszi segítsetek!! Elõre is köszönöm!!
Gépem:Amd Athlon 1.83Ghz 512MB Ram ATI Radeon 9600 128MB VGA 80GB HDD
berczely
És nektek hogy a francba megy simán?És nálam miért akad szarakodik??

Azám, én is lenyomtam most vagy fél szezont egyhuzamban... <#smile>
Ráadásul tetszenek az új pályák is. Eleinte bosszantottak, fõleg az Asseni, hogy "tanulhatom" meg újra az URT után, de végülis még jobb is így. A challenge meg kifejezetten jó ötlet volt beletenni. <#smile> Ami pályát ismertem, és nem volt módosítás rajta, ott szinte elsõre megvolt az összes gold medal. A többinél tanulni kellett a pályát. <#rolleyes>

Most már megyek szunyálni, mert holnap is megszakadás lesz a melóval... <#ticking>

hát ez a játék KURVA JÓH😄 Ez kész nem tom lerakni, megyek folytatom😄

Kormánnyal megy valakinek? <#help>
Onlineban probáljátok ki esténként nagy versenyek vannak.
Simán megy multiban nem kell hozzá semmi.
<#taps>
berczely
<#levele>kaki lett....ennyit tudok mondani<#shakehead>

A carierr módról meséljetek már?😄 te választasz saját rajtszámot meg sajátsisakot?😄 És mi csináljuk a saját motorunkat, vagy szerzõdéseket kapunk? Holnap lesz meg a game szal😄 infot😛

ForzaInter
am fura hogy racing carrierbe ahol én versenyzek szaggat kicsit, camphions ship módban ahol epdig rossival kezdetem ott meg tökéletesen megy:|

Yo, Bitch!

[HUN]FaTaL
winrar

hy!
segítsetek mert nem tudom összerakni a játékot!!!
mgp07.001 mgp07.002... nevû fájlokból áll és nem tudom összerakni semmivel!
total commader összerakja csak nem tudom mountolni
pls mondjátok el hogy mivel rakjátok ti össze
köszi!
hy

Nemtom segít-e vkinek, de nekem a tömeg kikapcsolása eléggé segített a játékon. A lenti beállításokkal még a pár miliszekunumos akadást sem vettem észre most a legutóbbi pár versenyen. Az indulás elõtti "készülõdésnél", meg a visszajátszáskor nagyritkán elõfordul szaggatás, de sztem teljesen élvezhetõ a játék.

Amúg egyre jobban tetszik ez a '07, és némileg pozitíve csalódtam a játékban. Sokkal kóklerebbre számítottam. Persze a kompatibilitási nyûgökre nincs mentsége a fejlesztõknek.

Baromira tetszik az optimális kigyorsításoknál ahogy beimbolyog a motor. Tisztára, mint a valóságban. Azt hiszem a meredek villaszög miatt szokott erõs kigyorsításnál (szerencsés esetben mérsékelt mértékben) a kormánycsapkodás jelenség elõállni, és emiatt a motor is kicsit imbolyog. Sztem sokat dob a játékélményen. <#smile>

cpu: A64 3200+ (egymagos) @2500Mhz
alaplapi chipset: nForce 4
mem: 1GB
vga: Sapphire Radeon HD 2600XT 256MB

😊 köszike

arty
nincs

pl Depth of Field (fokusz, távol/közel elhomályosodik, stb) nincs PC-n, de minden más hasonlo.

csak 4:3 kijelzõket támogat PC-n, tft-ken (5:4, 16:10, 16:9) a kép aránytalan lesz, nyujtott ... a konzolverzio jo képarányu mindenen, sima 5:4-es tft-n is.

és a frémráta is stabilabb, kivéve ha csucskártyád van ...

Forza.

Pc van olyan grafikája szerintetek mint Xbox360 -on?

Hali All!

Szeretném a játékot kipróbálni egy Logitech WingMan kormánnyal. Az elején a Launcher-ben felismeri a kormányt, de nem tudom a játékban használni, mert mindig csak a billentyûzetet hajlandó elfogadni.
Hogy lehet rávenni, hogy a kormánnyal tudjam a motorost irányítani?

KöszöNETtel: Lacás
thx

FLeT
viszi...

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

arty
MUKODIK !!!!!!!!!!!!! THX!!!

ez a driver sokkal jobb, de ahogy irtad, a simplified shaderekkel nix arnyeka a tobbi motornak 😞 igy inkabb a latotavot vettem le.

mas jatekok viszont lassultak az uj driverrel 😞 (pl driver4)

Forza.

Geforce 6600 visszi?

crack?
blackfire001
a GP-ben a francia pályán esik az esõ! Nekem cheat kód kell! 😄