MotoGP \'07

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Nekem miért nem jóó??Ugyan olyan sz*r mint volt!

Motegiben a felüljáro allat vizhangzik edig nem halotam.
berczely
akkor már nálam vannak gondok...

Sada01
Nekem igen

Sada01
a hang nekem jó

arty
de hol a nem_4:3_kijelzõk támogatása ?????? 😞

asszem ezért nem fogom felrakoni még1x, pláne h 360on már végigvittem két bajnokságot(motogp és extreme) és kb. ennyi elég egyelõre a játékbol 😊

Forza.

berczely
aha felraktam...ugyan oylan...más lett a grafikabeállítás de akad meg rossz a hang!

arty
1.1 ujitások:

* User can now use ALT+TAB without adverse affect.
* User can view bikes in Career Mode front end when signed in as any profile name.
* Currency is no longer displayed in Sign on Screen
* Player's seed now updates appropriately after completing Multiplayer races.
* Zoom controls function fully on View Bike screen
* Uninstalling Moto GP 07 now clears all registry entries
* Lap Progress counts normally as soon as the spectator starts spectating a Multiplayer Hosted Game session in any Mode
* Shimmering / scan effect no longer visible during turning for users with Radeon 1900 cards.
* Host can no longer start a Multiplayer race alone when a client is seeking to join the host but is still en route to the Lobby
* Game no longer crashes to desktop when player returns to game/race after pressing CTRL+ALT+DEL in Single player
* Game music is no longer heard when the game is minimized while watching saved replay.
* The controller no longer vibrates during a race when selecting any option from the Pause Menu.
* The player no longer receives a personal best time for every track when completing a Multiplayer match after previously having completed a GP Racing Career.
* Colour of player indicators and owners of sections are now consistent on different users' screens during Tag Mode.
* Position of the rider now displayed correctly in Stunt Mode on playing a Multiplayer Extreme Mode Session.
* Players are now able to enter the Qualifying race in Multiplayer mode while attempting to start the race with 10 or more players
* Player name no longer changes its colour in the chat lobby as more players enter the lobby while the players are still chatting
* Players can now view the chat for the client that waited in the lobby after the race start
* Italian Read me file updated & fully translated
* Money is no longer displayed on the sign in screen
* Host is able to Force start the race in multiplayer session, even if clients Alt+Tab from game while in lobby
* All riders in a multiplayer Qualify game no longer spawn at the same point on top of each other
* Only one Track Checklist task is check marked after completing a Clean Lap in Qualify in Racing career
* Players who are not ready to race are now kicked when the host forces a race start
* Lap progress in the lobby now monitors all players in the race and not just the host

Forza.

Törtel is megy?

Battlelog: Purga5

berczely
teszem is fel a játékot!Már letöröltem mert lemondtam róla....

arty
dejo h uninstalláltam 😞

nem gondoltam volna, h lesz patch, de örülök neki! és remélem megolja legalább az abszurd hbákat ...

Forza.

Sada01
Igen!!

berczely
Ez hihetetlen! És mûködik is?

Sada01
Patch <#idiota>

Sada01
<#ravasz1>

Úgy tûnik nincs PC-s verzió... <#rolleyes>

semo1
http://www.sbk07.com

ezt néztétak már?

Azt nem tudja vki megmondani, hogy az egyéni karriernél az egyes gyári motor festések elérhetõek leszenek-e vmikor a karrier folyamán? Jó lenne egy repsol honda festés...

de másnál mindenhol jó a hang és szépen szól!!! (alaplapra integrált AC'97-es van most)

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Áldoz egy jo hangkártyára.
szar a hang mit csináljak (recseg ropog) segítség!!!!!!!!!!!!!

THX kiprobálom.Más online éleg sokszor amikor indul a játék kihajit jéték közben szintén,esetleg másnak is?
Nvidiás betegség. Nemtom volt-e már vmi gyógyír megemlítve erre. <#pardon1>

Az advanced grafikai beállításoknál a crowds-ot kapcsold ki, és a shadow szinttel játsz. A többi mehet maxon. Sztem meg fogod találni azt a beállítást, ahol nem akad a verseny közben.

A64 2500Mhz(1mag) és ATI 2600XT a konfigom, és 1280x960-ban teljesen jól játszható. A te X1950pro-d is tudja ezt a szintet hozni, ha nem többet...

heló! méd 1 probléma! havernak gforce 6600gt extreme vga-ja van és TFT monotorja, ami nem szélesvásznu! de nála az a baj h nincs kerék, vagy ha van túl pici, a kormány az 1. kerék alatt van! ez a "szélesvásznu hibajelenség?", vagy valami más a baja? (mert olvastam hogy van valami a tft-kkel)! valaki dobjon 1 választ lécci.

arty
már irták korábban, h motogphez még sosem jött ki patch, szal eléggé meg vagyunk lõve 😞

a vicc, h az elõzõ motogp verziok mentek szélesvásznon jol!!! 😞 vszeg a 'vegyélkonzolt' mentalitás uralkodott el a marketingesek agyában itt is 😞

Forza.

akkor hogy gondoltad??? esetleg nem lehet h a kerio tûzfal miatt van? vagy a vírusirtó? (avast)! basszus haver pont most vitte el most meg ki se tudom próbálni! (gyakran nézd a fórumot joker hun)

Nem használok msn-t se mást sajnálom.a tied re gondoltam.
et kinek irtad joker hun ha a tied karcsú? nekem? meg hogy érted? mondom vegyél fel msn-re. lécci

samsung123
ja én is szintén lcdn 1360x768 ban futtatom, de az arány nem vátozik ugyanugy 4:3 mas😞, mindegy majd egy pecss, majd egyszer talán😞

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Lehet hogy a tied karcsú?Olvas utána.
atikhoz nem értek melyik a jobb 7600gs vagy a tiéd? ha gondolod az msn-em: [email protected]

Nekem is ez a verzio van meg.Nekem se indult GF4 4200 kártyám miatt ami AGP-s,ment vele ami nekem fontosvolt Mgp07 miatt X1950prot vettem ezt kaptam azota megy.1200-as felbontásban meg meg akad 1024-be tökéletes.Hangkártyám .DMX1024 Teratec.
az FLT verzió van meg és nem jó a hang (próbáltam Joker HUN segítségét i! de nem jó) csak úgy indul el ha win 95 vagy 98 hoz kampatibilizálom! már ez is furcsa!

amd athlon 64 3200+ am2, 2*512 ddr2 667mhz, gforce 7600gs 256mb pci-expressz, msi k94n ultra alaplap, amin ac'97-es integrált hangkártya van, a legújabb driverrel, ás a nvidia driver is 167.xx szal nem tom mi a baj! valaki segítsen ha tud. +minimumon is akad (lehet mert 95,98 kampatibilittás miatt, mert a vga ennyire nem rossz!)

Vezérlõpult/hangok és audioezközök/hangszóró beállitásai/speciális/tellyesitmény.Alaplap gyártoi oldalán néz ujabb drivert hátha van.
"Ved visza a hardveres gyorsitást a hangtulajdonságokban talán segit."

ezt pontosan hol kell? elõre is köszi!

Hát még én mgp2/3is igy nyomtam.Itt már nem müködik de a játékvezélöben igen.
Ved visza a hardveres gyorsitást a hangtulajdonságokban talán segit.
a legújabb driverrel is szar 😞

nekem a hang szar! valami szegítség? integrált ac-97-es hangkártyám van, valaki új drivert tud hozzá? vagy segítséget? köszi

berczely
Reménytelen....sehol egy pacth vagy valami megoldás....én már mindent próbáltam és még mindíg élvezhetetlen a játék....<#szomoru1>

arty
milyen felbontásu a monitorod?

van lehetõség a beallitasokra, de kicsit nyomottak lesznek a motorosok, én lcdtvn néztem, 1360x768ban. talán egy 16:10es monitoron jo lenne ...

Forza.

samsung123
Hali! sehogyse lehet megoldani a 16:9 arányt a játéknál? valami megoldással, mert igy aránytalan a kép😞, és gagyi . válaszokat elõre is köszi.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Annyira büszke vagyok, hogy van akinek van motor kormánya! Nekem sajna csak szimpla "kerek" van, viszont még mindig érdekelne, hogy hol tudnám a game-t rávenni, hogy tudjam használni!

<#schmoll2>
arty
sega rally topikjában többeknek segitett a legujabb dx, hátha ittis bejön (ott is a "hibát észlelt és leáll" gond volt)

Forza.

OKé megpróbálom nagyon köszönöm a help-et!!

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

arty
legujabb directx, legujabb vga driver feltétele ajánlott.

Forza.

berczely
Kompatibilitást állícsd windows 95-re nekem így ment!

Csá!
Kéne egy nagy HELP!!
Letöltöttem ezt a tört verziót:MotoGP_2007-FLT
És miután fölrakom majd crack-elem bejön egy kép ahol vannak ilyen forgalmazók meg készítök stb. akkor kidob az asztalra ilyen "A motogp.exe hibát észlel ezért leáll a kellemetlenségekért...stb" üzenettel!
Légysz segítsetek megoldani a problem-et
Mert GeForce 6600-om van és azt írták azon fut!!!<#szomoru1>

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

írj emailt a hivatalos supportnak, hátha az eredeti darabjaiért, és némi jelképes összegért cserébe küldenek neked egy másik eredeti lemezt!